واقعا برای فوتبال اسپانیا متاسفم
نشون میده تبانی تو اسپانیا هم هست
وقتی فیفا گواردیولا رو توی 3 نامزد نهایی قرار میده
دیگه باید چه انتظاری از لالیگا داشت
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا برای فوتبال اسپانیا متاسفم
نشون میده تبانی تو اسپانیا هم هست
وقتی فیفا گواردیولا رو توی 3 نامزد نهایی قرار میده
دیگه باید چه انتظاری از لالیگا داشت
همونطور که گفتم در گفتگوی حرفه ای رئال زخمیه و در حال بهبوده و ما طرفدارا داروی رئالیم
رئال به حمایت ماها برای بهبود نیاز داره.
HaLa MadrID
نظرتونو راجب این حرف مورینیو بگید
رای گیری مورینیو از هواداران در مورده خودش پیش از بازی
کی از اتفاقات جالبی که امشب می توان دید ، همه پرسی ایست که مورینیو به راه انداخته است . مربی پرتغالی گفته که هواداران در برنابئو اگر می خواهند او را هو کنند ، می توانند این کار را در ساعت 23:50 انجام دهند . وی گفت :" من در این ساعت آن جا هستم تا اگر می خواهند ، مرا هو کنند . "
در حقیقت مربی پرتغالی گفت که ترجیح می دهد که خودش پیش از بازی هو شود تا فشار از روی بازیکنان برداشته شود . وی ادامه داد :" ساعت 23:55 هم بازیکنان برای گرم کردن خواهند آمد . "
نظرخودم:مورینیو واقعا من دلم برات میسوزه و حقت نیست. طرفدارای اسپانیایی خیلی نمک نشناسن و قدر تورو نمی دونن. خوزه بارها مارو از بهران نجات داده و باز هم میده.
سلام بچه ها نیمه اول که تموم شد خیلی خوشحالم که کریس گل زد اونم ضربه ایستگاهی.امیدوارم نیمه دوم بهتر و هماهنگ تر باشیم.
در مورد حرف مورینیو این کارش قابل تحصین خیلی مرده حقش نیست با این همه زحمتی که میکشه اینطور از طرف هواداراها هو بشه .
خداروشکر با گل های اوزیل و رونالدو تونستیم بازی ببریم و هنوز یکم به به لیگ امیدوار بشیم بازی خیلی قشنگی بو بخصوص اینکه همه آمادگی لازم رو پیدا کرده بودن
بازی پر برخوردی بود بازیکنای اتلتیکو هر کاری کردن به جز بازی
خیلی خشن بازی کردن ولی خدارو شکر رئال برد اونم با2 تا گل دیدنی
رونالدو این فصل خیلی بدشانسی میاره بار دوم که شوتش به تیرک خورد میخواستم سرمو بکوبم به دیوار:ey babaaa:
مورینیو هم کار قشنگی کرد من که کلی باهاش حال کردم واقعا بهترین مربیه
برد شیرین و مقتدرانه رئال رو تبریک میگم
عالی و میتونم بگم بدون نقص بازی کردیم حتی اتلتیکو مادرید یه موقعیت هم نداشت دیشب دفاع کار قابل قبولی رو از خودش به نمایش گذاشت .
یه سوال که خیلی ذهنم رو درگیر کرده اینه که چرا ما با رئال بتیس اینطور همانگ بازی نکردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی خیلی خوب بازی کردیم کار اوزیل عالی بود و یکی از بهترین شبهاش رو پشت سر گذاشت.
رونالدو هم خوب بازی کرد ولی من هنوز ازش ناراضی هستم هنوز مثل پارسال نتونسته خودشو نشون بده.
هنوز فروغ پارسال رو نداره اما دیشب خوب بازی کرد و با یه ذره خوش شانسی میتونست هتریک کنه
اما حیف که شانس باهاش یار نبود. امیدوارم هر چه زود تر این حاشیه ها از تیم دور بشه و تیم بتونه
بدون هیچ مشکلی به کار خودش ادامه بده امیدوارم در بازی های بعدی هم همینطور بازی کنیم .
به نظر من یکی از دلایل باخت های رئال اینه که مورینیو به نوبت از اوزیل و لوکا مودریچ استفاده میکنه
واین باعث میشه تیم هماهنگی خودشو از دست بده مثلا پارسال که همش از اوزیل استفاده میکردیم بهترین نتایج رو میگرفتیم هماهنگی بین اوزیل و کریس فوق العاده هست اما همین هماهنگی بین لوکا و کریس نیست .
به نظر من یکی از دلالیل بد نتیجه گرفتنمون همینه نظر شما چیه ؟
اول پستم را با این سوال شروع میکنم : نظرتون در باره ی عکس العمل کاسیاس بعد از گل رونالدو چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی سلام
خب تبریک بابت این برد شیرین و البته تکراری. 24 تا بازی بدون برد واسه اتلتیکو!!!!
تا کی باید این اتلتیکو رو ببریم نمیدونم والا. بازی کلاً زیبا نبود مخصوصاً نیمه اولش. اتلتیکو هم یه موقعیت داشت که ایکر بخوبی دفعش کرد. په په و راموس تو مرکز خط دفاعی داشتن واسه خودشون آقایی میکردن و دیگو کاستا و فالکائو عملاً بیکار بودن که نشون میداد این دو بازیکن به خوبی آنالیز شده بودن و حرکاتشون شناخته شده بود!
کریس هم طبق معمول بدشانسی یار شفیقشه و دو تا توپش روانه تیر دروازه شد. بعضی ها همینجوری گل واسشون نوشته میشه در حالی که بازیکن حریف توپو گل میکنه! خدا شانس بده!
اوزیل هم همون اوزیل بازیهای قبلی بود البته بغیر از گلی که زد. مطمئنا اوزیل راه بیفته تیم راه میفته. امیدوارم که زودتر این اتفاق رخ بده. در مجموع اگه بخوام بگم تیم دیشب تو فاز دفاعی عالی بود ولی از لحاظ تهاجمی معمولی! نه کریم کریم همیشگی بود نه دیماریا نه اوزیل. فقط کریس بود که داشت خوب بازی میکرد و تاثیرگذار بود و جور این سه تا رو میکشید و البته برخلاف بازیهای قبلیش تو دفاع هم شرکت میکرد که نکته مثبتی تو بازیش بود!
داوری هم معمولی بود. میتونست دقیقه 80 یه پنالتی واسه رئال بگیره تو اون صحنه ای که بازیکنشون راموس رو تو محوطه جریمه گرفته بود و بعدش هم راموس یه لگد زد که اگه داور حرکت راموس رو میدید اخراجش میکرد!
اگه اتلتیکو بخواد جلوی بارسا اینجوری بازی کنه صد در صد بازنده خواهد بود. امیدوارم سیمئونه یه فکری بکنه!
اما خب ما هواداران این که یخ برده دیگه کسب کردیم خوشحالیم و امید وارم که مارسلو هر چه سریع تر خوب بشه و به داد تیم برسه
:ookk::ookk::ookk::ookk::ookk::ookk:
اول پستم را با این سوال شروع میکنم : نظرتون در باره ی عکس العمل کاسیاس بعد از گل رونالدو چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب کاسیاس دروازه بانه و میدونه که گرفتن یه همچین توپایی با این سرعت و دقت کار هرکسی نیست
توپ خیلی خوب کات برداش خداییش تو کف گل رونالدو موند
خوب برد رو تبریک می گم اما منو راضی نکرد! من از شرایط راضی نیستم و باید بهتراز این ها باشیم.انصافا مارسلو هیگواین نقش مهمی دارن.
دیشب کریم و دیماریا خوب کار نکردن و 90 دقیقه بی هدف بودند.انتظارات بیشتر داش کریم.
کریس هم بدشانس....
در مورده گل رونالدو هم از اون فاصله بگم که کاسیاس هیکلش اومد. کاسیاس قبول داره رونالدو واقعا زیبا بازی می کنه و یه ستاره تمام عیاره