ايول خوب حال اين پويان و عبدالله رو گرفتيlagh:: ديگه اگه حرفي بزنن نشان به پررويشونه:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
ايول خوب حال اين پويان و عبدالله رو گرفتيlagh:: ديگه اگه حرفي بزنن نشان به پررويشونه:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما که وضعتون بد تره سری ب حال داد :bia baghalam::hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا ما رفتيم سري ب بيشتر ستاره هامون رو از دست داديم نتونستيم چند سال جام بگيريم ولي بالاخره زودتر از شما گرفتيم :eyvalla:نقل قول:
شما كه تو ليگ بودين چيكار كردين؟:nishkhand:
آخه لیگ شما هم لیگه؟ 4 سالی یه بار تبانی میشه :bia baghalam::nishkhand::hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از کجا معلوم جام پاکی گرفتین :nishkhand:
دوستان بحث فوتبالي تعطيل يكي از قوانين اينجا اينه كه نبايد بحث فوتبالي كرد اصلا اسم سابق كمپ خارج از دايره فوتبال بودroz::
:-shad به خودم افتخار میکنم اولین کسی هستم که در امتحانات تر نزدم :-shad
اگه اینجوریه منم دومین نفرم....:ohum::yes:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fc bayern münchen [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا که این رو گفتی من چند ساله همینجوریم . دیگه نفر اول دوم نداره .:nishkhand:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DanielBahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میخواستم بحثو عوض کنم lagh::lagh::lagh::lagh::
نقل قول:
به خودم افتخار میکنم اولین کسی هستم که در امتحانات تر نزدم
خوش بحالتون بابا من که الان دو ساله زیاد طرف درس نمیرم وبه زور دیپلم گرفتم امسال هم دانشگاه پیام نور یا آزادنقل قول:
حالا که این رو گفتی من چند ساله همینجوریم . دیگه نفر اول دوم نداره .[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه کاریه درس خوندن [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]