-
مانوئل نویر دومین دروازهبان برتر دنیا در سال 2011
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ دروازهبان تیم فوتبال بایرن مونیخ از سوی فدراسیون بینالمللی آمار و تاریخ پس از ایکر کاسیاس به عنوان دومین دروازهبان برتر جهان در سال 2011 شناخته شد.
سایت رسمی فدراسیون بین المللی آمار و تاریخ فوتبال در آخرین گزارش خود بهترین دروازهبانان جهان را در سال ۲۰۱۱ معرفی کرد و بر این اساس ایکر کاسیاس با ۲۴۸ امتیاز در صدر این جدول جهانی قرار گرفت.
در این گزارش مانوئل نویر با ۱۳۰ امتیاز از بایرن مونیخ آلمان در رتبه دوم ایستاد و ویکتور والدس با ۱۱۴ امتیاز رتبه سوم را به خود اختصاص داد.
بوفون (یوونتوس)، چک (چلسی)، موسلرا(گالاتاسرای)، جان هارت (منسیتی)، اسپیندولا (اینترمیلان)، ویلمار ویار (استودیانتس) و فاندرسار ( منچستریونایتد) رتبههای چهارم تا دهم را به خود اختصاص دادهاند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
رويس برگ برنده جديد دورتموند در رقابت با بايرن
دورتموند سه بازی اخيرش با بايرن را برده و با خريد رويس نه تنها يک ستاره جديد به تيمش اضافه کرده بلکه به نوعی به رقيب قدرتمندش بايرن اعلام کرده در هيچ زمينه اي حاضر به عقب نشينی نيست.
وب سايت رسمی کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران - کوروش فروديان ترجمه آزاد از Goal
بوندس ليگا در چند سال اخير شاهد چرخش قهرمانی بين بايرن و ساير تيم ها بوده، در 2007 اين اشتوتگارت بود که قهرمان شد، در 2009 هم ولفسبورگ و در هر دو مورد قهرمانان در فصل بعد افت شديدی را تجربه کرده کردند. رسم تعويض قهرمان در 2011 هم ادامه يافت و دورتموند در سالی که باز به عدد فرد ختم می شد قهرمان شد اما مدافع عنوان قهرمانی دنباله رو افت شديد قهرمانان نشد و توانست بعد از افت مقطعی در ابتدای فصل نيم فصل را با فاصله سه امتيازی با بايرن به پايان برساند.
دورتموند با قهرمان های پيشين تفاوت های ديگری هم داشت، در حاليکه ولفسبورگ و اشتوتگارت با برد های پياپی در مقطعی از فصل قهرمان شدند اما دورتموند تمام فصل را خوب بازی کرد و نزديک به ثبت رکورد کمترين گل خورده و بيشترين امتياز به دست آورده شد. در حاليکه بيشتر تيم ها از مقابله با بايرن ترس داشتند و حتی اجازه می دادند چمن ورزشگاه در روز بازی با بايرن بلند باشد اما دورتموند با فوتبالی جذاب و محکم به استقبال بايرن رفت و پاداش شجاعتش را هم گرفت: دورتموند سه بازی اخيرش با بايرن که دو تای آن در مونيخ بوده را برنده از زمين خارج شده.
در سال های اخير تسلط بايرن بر بوندس ليگا مدام مورد چالش قرار گرفته بود اما هرگز در زمينه نقل و انتقالات اين اتفاق نيفتاده بود البته نه تا همين چند روز پيش! موضوع خيلی ساده است بايرن آنقدر پول دارد که تيمی در بوندس ليگا نتواند رقيبش باشد و دستمزد بالاتر و فرصت های بهتری در اختيار بازيکنان قرار می دهد که معمولاً ساير تيم ها چاره اي جز فروش ستاره اشان به بايرن ندارند.
اما دورتموند اين روال را به هم زد و در روز چهارشنبه شايد جسورانه ترين اقدامش تا کنون را در قالب خريد مارکو رويس از مونشن گلادباخ انجام داد.بايرن علاقه اش به رويس را شفاف چندين ماه پيش اعلام کرده بود و تا اين اواخر قبل از اظهار تمايل رويس به رفتن به دورتموند ادامه داده بود. اظهارات مديريت بايرن مبنی بر اينکه رويس هنوز آماده آمدن به مونيخ نيست يا زيادی گران است تنها حفظ ظاهر و به نوعی بهانه اي ضعيف بود چرا که رويس با بازی های خوب تنها به اعتبارش افزود و اين خود بايرن بود که تنها چندی پيش مبلغی حدود دو برابر حق خريد رويس را صرف خريد گومز کرده بود. واقعيت اين است که اين يک اتفاق نادر بود که يک تيم ديگر آلمانی بايرن را در قوی ترين زمين بازی اش يعنی نقل و انتقالات به چالش طلبيد و برنده شد که البته بار اولشان هم نيست، بايرن در اوايل 2011 علاقه اش به جذب متس هوملس را ابراز کرد که سريعاً توسط دورتموند با قرارداد جديدش با هوملس و حذف بند فروش هوملس در ازای مبلغ خاص سرکوب شد.
طرفداران بايرن افسوس رويس را خواهند خورد و حتی ريبری و بادشتوبر هم امروز از نيامدن رويس به بايرن اظهار تاسف کردند اما برای بوندس ليگا به عنوان يک کل رفتن رويس به دورتموند تصميم بهتری بود. اين حرکت ثابت کرد دورتموند به عنوان يک جايگزين و رقيب برای بايرن به عنوان جايگاهی برای ستاره های جوان که ممکن است به خارج بروند ظهور کرده،تيم فعلی دورتموند شامل هشت ملی پوش فعلی و سابق آلمانی است که بيشترين رقم برای تيمی غير از بايرن در سال های اخير بوده.
اضافه شدن رويس اتفاقی بزرگ و نوعی پيروزی برای دورتموند است اما هنوز زود است که قضاوت کنيم آيا رويس حلقه گمشده دورتموند برای تبديل به قدرتی که در اواخر دهه 90 بود هست يا نه. مشکل اصلی دورتموند در ليگ قهرمانان کم تجربگی بود و رويس در سن 22 سالگی و با تنها سه بازی ملی چيزی از اين مشکل کم نمی کند و مردان يورگن کلوپ بايد از اشتباهاتشان درس گرفته باشند. البته آمدن رويس انعطاف پذيری تاکتيکی بيشتری به دورتموند می دهد و آنها می توانند با ترکيب های مختلف از رويس در نقش های مختلف استفاده کنند. تنها نگرانی در مورد خريد رويس مبلغ حدود 17.5 ميليونی خريد او است که گران ترين خريد دورتموند از زمان خريد 25 ميليونی مارسيو آموروسو در سال 2001 است که تيم را تا نزديکی ورشکستگی پيش برد اما ظاهراً دورتموند قصد دارد با فروش جند بازيکن بازيکن ذخيره مبلغی حدود 8 ميليون و با فروش احتمالی لوکاس باريوس رقمی حدود 12 ميليون جذب و هزينه های اين خريد را تامين کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دورتموند با قهرمانی در بوندس ليگا و حفظ رقابت در فصل جديد و حالا پيروزی در خريد رويس به عنوان يک رقيب جدی برای بايرن خودش را مطرح کرده. آنها جوان هستند و ستاره هايشان خوشحال و راضی از باشگاه، آکادمی جوانانشان در ميان بهترين های بوندس ليگا است و در وضعيت مالی سالمی قرار دارند. هواداران بوندس ليگا نيم خيز شويد چون رقابت در صدر بوندس ليگا خيلی جذاب تر خواهد بود.
-
بایرن اسپانسر خود را تغییر خواهد داد؟
وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- باشگاه بایرن مونیخ تایید کرد که برای رسیدن به یک توافق مالی با شرکت گازپروم روسیه وارد مذاکره شده است.
غول انرژی روسیه پیش از اینکه بخواهد اسپانسر بایرن شود،حامی مالی شالکه رقیب بایرن در بوندسلیگا بوده اما اولی هوینس معتقد است که این توافق اگر صورت بگیرد تهدیدی برای شالکه به حساب نمی آید.
شالکه ابتدا در سال 2006 با این شرکت به عنوان اسپانسر همکاری کرده بود و در ماه می امسال این همکاری را تا سال 2017 تمدید کرد. بنابر این قرار داد شرکت روسی سالانه 15 میلیون یورو به این تیم خواهد پرداخت که در نوع خود به عنوان یکی از پرسود ترین قراردادها در سطح جهان است.
به گزارش fcbayern.ir به نقل از نشریه بیلد،سران این شرکت چند روز قبل از کریسمس جلسه ای را به اتفاق اولی هوینس و کارل هاینز رومنیگه برگزار کرده اند که اولی هوینس در مورد این جلسه میگوید:"اگر ما به توافقات لازم برسیم در مقابل شالکه قرار نمیگیریم بلکه در کنار آنها خواهیم بود این همان چیزی است که من به کلمنتس تونیس رئیس باشگاه شالکه گفته ام".
در حال حاضر Deutsche Telekom اسپانسر بایرن است و در صورتی که بایرن با گازپروم به توافق برسد.معلوم نیست آنها چه تصمیمی خواهند گرفت.
-
هوینس: بایرن مونیخ به زودی ثروتمندترین باشگاه دنیا میشود
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ اولی هوینس، رییس باشگاه بایرن مونیخ گفته تیمش به فاصله چند سال ثروتمندترین باشگاه دنیا خواهد شد.
غولهای باواریایی در تمامی رقابتها در این فصل خوب کار کردهاند و اوضاع مالیشان هم عالی است.
کارل هاینس رومنیگه در نوامبر گفته بود که بایرن الگویی برای دیگر باشگاهها است، هم در داخل میدان و هم در خارج میدان و هوینس هم این نظر را تایید میکند: «ما تا شش، هفت سال دیگر وام ورزشگاه خود را بازپرداخت خواهیم کرد. سپس از نظر سهام ثروتمندترین باشگاه دنیا میشویم.
باشگاهی مانند منچسترسیتی ثروت بیشتری خواهد داشت اما این تنها به دلیل مالک آنهاست. ما مستقل هستیم و از نظر اقتصادی سالمترین تیم دنیا به شمار میرویم.»
مربی بایرن سپس عملکرد یواخیم لو را در تیم ملی ستود: «باید کلاهها را به احترام یواخیم لو و تیمش از سر برداشت. اولین نیمه بازی مقابل هلند (که با برد سه بر صفر آلمان همراه شد) فوتبالی بود از سیارهای دیگر.
بر مبنای این بازی مطمئنم که قهرمان اروپا میشویم. تیم ملی تمام شرایط لازم برای بردن هر تیمی را دارد.»
-
توماس مولر: زمان گسترش فوتبال در هند فرارسیده
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ بایرن مونیخ در 10 ژانویه به مصاف تیم ملی هند میرود. این بازی در ورزشگاه جواهر لعل نهرو در دهلی برگزار میشود و بازی خداحافظی بایچونگ بوتیا است.
توماس مولر، برنده کفش طلا و جایزه بهترین بازیکن جوان جام جهانی 2010 بر این باور است که زمان گسترش فوتبال در هدن فرارسیده است.
او در گفتگو با هندوستان تایمز میگوید: »درود بر دوستان هندی! من در سال 2009 با بایرن به کلکته و سیلیگوری رفتم و بسیار خوشحالم که بازگشتهام.
من از جوانان بایرن مونیخ میآیم و شاید به همین دلیل امیدهای بسیاری از سفر به هند دارم. من بسیار از پیشرفت های اخیر هند در زمینه کریکت شنیدهام و میدانم این کشور تاریخچهای غنی در هاکی دارد.
شاید این بهترین زمان ممکن برای باشگاه،و همکار شما شرکت آئودی باشد تا فوتبال را در هند ترویج دهیم. تصور کنید کشوری با 1.2 میلیارد نفر جمعیت درگیر فوتبال شود و به این ورزش علاقمند شود!»
-
ناراحتی ریبری و بادشتوبر از پیوستن رئوس به دورتموند
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ رئوس در رقابت های این فصل بازی های بسیار خوبی ارائه داد و مورد توجه بایرن مونیخ قرار گرفت اما دورتموند روز گذشته اعلام کرد که این بازیکن ملی پوش آلمانی را به خدمت گرفته است
فرانک ریبری، ستاره بایرن مونیخ، اعلام کرد از اینکه مارکو رئوس تصمیم گرفته در پایان فصل از مونشن گلادباخ به دورتموند بپیوندد، ناراحت است.
رئوس در رقابت های این فصل بازی های بسیار خوبی ارائه داد و مورد توجه بایرن مونیخ قرار گرفت اما دورتموند روز گذشته اعلام کرد که این بازیکن ملی پوش تا سال 2017 با این باشگاه قرارداد امضا کرده است.
ریبری در گفتگو با شبکه تی زد گفت:" واقعا حیف شد. من ترجیح می دادم او به بایرن می آمد."
هولگر بادشتوبر، مدافع جوان بایرن نیز در این مورد گفت:" رئوس تصمیمش را گرفت و حتما برای آن دلیل مناسبی داشت. ما تنها باید به تصمیم او احترام بگذاریم. البته خیلی حیف شد زیرا او یک بازیکن جوان آلمانی است و می توانست برای بایرن مناسب باشد."
گفته می شود دورتموند برای به خدمت گرفتن این ستاره جوان 17 میلیون یورو به گلادباخ پرداخت کرد.
-
گومز قراردادش را با بایرن تمدید می کند
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ماریو گومز مهاجم گلزن تیم بایرن مونیخ اعلام کرد مایل است قرارداد خود را با بایرن تمدید کند
ماریو گومز که قراردادش با بایرن تا پایان فصل آینده اعتبار دارد ٬ اظهار داشت که در بایرن بسیار بسیار خوشحال است و قصد دارد در طول اردوی بایرن در شهر دوحه قطر قرارداد خود با باواریاییها را تمدید کند.
به گزارش ترانسفر مارکت: این مهاجم ۲۶ ساله یکی از ارکان و بازیکنان اصلی تیم بایرن است که خروج از بایرن را اولویت برای خود قرار نداده است.
ماریو گومز تا به حال ۵۰ بازی ملی برای کشور آلمان انجام داده است . او سال ۲۰۰۹ از اشتوتگارت به بایرن آمد و تا به حال در ۷۷ بازی برای بایرن موفق شده است ۵۴ گل به ثمر برساند.
-
توماس مولر: به فکر نیمکت نشینی نیستم
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، توماس مولر ، تا کنون در بوندسلیگا 89 بازی برای بایرن مونیخ انجام داده است و موفق شد 27 گل به ثمر برساند. او در گفتگویی در مورد اهدافش در سال 2012 سخن گفت.
او در گفتگو با سایت TZ در مورد وضعیت خود گفت: "به عنوان یک بازیکن جوان باید هر سال به دنبال رشد و پیشرفت باشید. دو سال اول من بسیار خوب بود. در مورد بازگشت روبن ، ریبری و آمادگی تونی کروس هیچ ترسی ندارم. البته که رقابت در هر تیمی وجود دارد. من هرگز فکر نمی کنم که میدان مسابقه یا جای من است یا تونی کروس ، زیرا موقعیت های زیادی در زمین وجود دارد. اما مطمئنآً به فکر نیمکت نشینی نیستم و همیشه از خودم انتظار دارم تا بازی کنم. قرار گرفتن بر روی نیمکت در ذهن من جایی ندارد."
مولر در مورد اهداف سال 2012 خود گفت: "من همیشه گرسنه هستم. ما در فصل گذشته افتخاری کسب نکردیم. اما اکنون با سه امتیاز اختلاف در صدر جدول قرار داریم و به خودمان متعهد شدیم تا عنوان قهرمانی بوندسلیگا را کسب کنیم. اکنون زمان آن رسیده تا امسال آن را به اجرا بگذاریم. اما اگر می توانستم بین بوندسلیگا و لیگ قهرمانان یکی را انتخاب کنم ، من لیگ قهرمانان را انتخاب می کردم. اما من می خواهم همۀ جام ها را کسب کنم!"
مولر در پایان در مورد آیندۀ حرفه ای خود گفت: "من قبلاً گفته بودم که اگر یک قرارداد ده ساله پیش روی من بگذارد بلافاصله آن را امضا می کنم. زیرا این بدان معناست که شما می توانید ده سال در سطح خوب حاضر باشید."
-
تمجید هاینکس از امره چان
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یوپ هاینکس تایید کرد امره چان ستاره خط میانی تیم دوم بایرن مونیخ در آینده به بازیکنی بزرگ و حرفه ای تبدیل خواهد شد.
به گزارش Abendzeitung Munchen از شهر دوحه جایی که باواریاییها برای تعطیلات نیم فصل اردو زده اند : یوپ هاینکس اسطوره باشگاه مونشن گلادباخ و سرمربی فعلی بایرن مونیخ اظهار داشت که از پیشرفت امره چان ستاره جوان باشگاه بایرن در حیرت است و آینده پیش روی وی را درخشان دانست.
هاینکس می گوید: "او بسیار با استعداد است اما هنوز چیزهای زیادی باید یاد بگیرد . بین چیزهایی که او یاد می گیرد و چیزهایی که ما اینجا انجام می دهیم٬ دو دنیای متفاوت وجود دارد."
"چان پتانسیل فراوانی دارد ٬ اگر او مایل به یاد گیری باشد می تواند راه خود را هموار کند. امروزه به عموان یک بازیکن جوان باید به فوتبال عقیده داشته باشید."
امره چان در حال حاضر برای تیم دوم بایرن مونیخ بازی میکند. چان که محصول آکادمی باشگاه بایرن است تا به حال برای تیم زیر ۱۷ سال کشور آلمان ۱۳ بازی انجام داده است او همچنین به عنوان کاپیتان تیم ملی زیر ۱۷ سال آلمان در جام جهانی زیر ۱۷ ساله های سال ۲۰۱۱ هم حضور داشت.
-
ال سیلیه ۰-۱۳ بایرن مونیخ٬ بازگشت دوباره شواین اشتایگر به میادین
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم بایرن در راستای اردوی آماده سازی خود در کشور قطر عصر امروز با ۱۳ گل تیم ال سیلیه قطر را در هم کوبید.
ترکیب بایرن مونیخ:
نیمه اول:
نویر ٬ بواتنگ ٬ فان بویتن ٬ بادشتوبر ٬ لام ٬ تیموشچوک ٬ شواین اشتایگر ٬ روبن ٬ کروس ٬ مولر ٬ گومز
نیمه دوم:
بوت ٬ رافینیا ٬ برنو ٬ گوستاوو ٬ کنتنتو ٬ آلابا ٬ پرانیچ ٬ یوسامی ٬ اولیچ ٬ ریبری ٬ پترسن
گلها:
روبن (۳۶) ٬ گومز (۳۷) ٬ مولر (۴۵) ٬ اولیچ (۵۲ ٬ ۶۲ ٬ ۷۴ ٬ ۸۲ ٬ ۸۴) ٬ پترسن (۵۴ ٬ ۸۵) ٬ ریبری (۷۳ ٬ ۷۷) ٬ کنتنتو (۷۸).