هافبک اسپانیایی توپچی ها اعتقاد دارد قابلیت های رمزی بیش از فابرگاس است
این بازیکن ولزی که استعدادهایش در حال شکوفا شدن در لیگ برتر است ، آرتتا که در ماه آگوست به جمع توپچی ها ملحق شد را تحت تاثیر قرار داده است.
این بازیکن اسپانیایی برای پر کردن جای خالی سسک فابرگاس به خدمت گرفته شد و در حال حاضر به درک متقابلی با آرون رمزی رسیده است.
آرون رمزی 21 ساله یقینا زمان طولانی پیش رو خواهد داشت و آرتتا معتقد است قابلیت ها و استعداد های این بازیکن ولزی بیشتر از سسک فابرگاس است و روزی به بزرگترین بازیکن آرسنال بدل خواهد شد.
آرتتا گفت : " من فکر می کنم او یک بازیکن خیلی خوب است و هر روز بهتر از دیروز بازی می کند.
او در حال تبدیل شدن به یک بازیکن فوق العاده است به شرطی که بخواهد 10 سال آینده را در آرسنال بماند.
او می تواند بهتر از ما شود ( فابرگاس و آرتتا ) ، او فقط 21 سال دارد و آینده درخشانی در انتظار اوست. "
Arsenal.ir
هانری میتواند در لیست ارسنال برای یک هشتم جام باشگاههای اروپا قرار گیرد
تیری هانری بخشی از ترکیب ارسنال در مرحله ی یک هشتم جام باشگاههای اروپا برای بازی با آ.ث میلان در ماه آینده میتواند باشد .
هانری 42 گل اروپایی در حضور اول خود در باشگاهش به ثمر رسانده است و قصد بهبود این امار را در طول این دو ماه حضور دوباره و قرضی خود با آرسنال دارد .
آرسن ونگر تایید کرده است که او میتواند رکورد خود را با حضور در بازیهای این فصل جام باشگاههای اروپا بهبود بخشد .
ونگر میگوید :
" بله ، او میتواند در ترکیب قرار گیرد ، ما " ویتو مانونه " را به طور قرضی به هال سیتی داده ایم و هانری جایگزین او شده است .
" او خاطرات خوبی از بازی در میلان دارد جایی که او سه گل به اینتر میلان زده است . این منطقی است .
Arsenal.ir
سرمربی آرسنال نمی خواست برای نگه داشتن جروینیو بحث کند
آرسن ونگر سرمربی آرسنال نمی خواهد با فرانکو زاهویی سرمربی تیم ملی ساحل عاج بر سر نگه داشتن جروینیو مناقشه ای داشته باشد.
توپچی ها دوشنبه شب باید بدون جروینیو - که به امروز به ترکیب فیل های آفریقایی در پاریس ملحق شد - به مصاف لیدز بروند.
به کولو و یایاتوره دو ستاره ی دیگر لیگ برتر نیز اجازه ی حضور در دربی شهر منچستر داده نشد تا آن ها نیز به همراه تیم ملی ساحل عاج آماده ی رقابت های جام ملت های آفریقا در گابون و گینه بیسائو شوند که روز 21 ژانویه آغاز می شود.
ونگر، زاهویی را از زمانی که یک بازیکن فوتبال در تیم نانسی بود می شناسد و این مربی آفریقایی اخیراً از مجموعه تمرینی آرسنال در هرتفوردشایر دیدن کرده است.
توپچی ها توانستند مراکش را متقاعد کنند که مروان شماک کمی دیرتر به اردوی این تیم ملحق شود اما ونگر نمی خواست از رابطه ی خود باز زاهوئی برای نگه داشتن جروینیو برای بازی روز دوشنبه استفاده کند. ونگر می گوید:" من او را به عنوان یک بازیکن تیم نانسی هنگامی که وی جوان بود در اختیار داشتم. او دو هفته پیش اینجا بود اما من نمی خواستم با او بحث کنم."
" او در جایگاه سختی (در مربیگرری) قرار گرفته است. او یایا توره و کولو توره را نیز داشت و من نمی خواستم از مزیت آشنایی با او استفاده کنم. اگر جروینیو را برای روز دوشنبه نگه می داشتم و یایا و کولو توره یکشنبه نمی توانستند بازی کنند این موضوع غیرعادلانه بود."
ونگر همچنین تجربه ی مشابعی در این زمینه با تیم ملی ساحل عاج دارد.
" با ساحل عاج همواره دچار مشکلات مشابهی بوده ایم. به خاطر می آورم که یک بار ما در جام حذفی بازی داشتیم و 14 روز تا شروع جام ملت های آفریقا زمان بود. بازی عصر برگزار می شد و آن شب باید این دو در پاریس به تیم ملی ساحل عاج ملحق می شدند. اگر به کولو تروه و امانوئل ابوئه بازی می دادم آن ها نمی توانستند ساعت 6 بعد از ظهر در فرودگاه باشند. صبح روز بازی هنوز مذاکراتی داشتیم که بتوانم این دو را بازی دهم. در نهایت آن ها نگذاشتند این دو بازیکن به میدان بروند."
جام ملت های آفریقا در سال 2012 تا روز 12 فوریه ادامه دارد و بدون حضور نیجریه و کامرون - که نتوانستند جواز حضور در این رقابت ها را به دست آورند- برگزار خواهد شد در نتیجه ساحل عاج که بازیکنان بی شماری در سراسر اروپا دارد بخت شماره یک قهرمانی محسوب می شود.
ونگر قبول دارد که جروینیو ممکن است تا روز پایانی این رقابت ها درگیر مسابقات باشد و خرید 10 میلیون پوندی او از تیم لیل به زمان بیشتری نیاز دارد تا دوباره بتواند به شرایط آب و هوایی و اقلیمی فوتبال انگلستان خود را وفق دهد.
" این مسابقات نشیر مسابقات جام ملت های اروپاست و بازیکنان تحت فشار زیادی قرار خواهند داشت. شرایط اقلیمی در آنجا کاملاً متفاوت است. ما در فوریه معمولاً اینجا شاهد بارش برف هستیم و آن ها از شرایطی کاملاً متفاوت از نظر دمایی به انگلستان بازمی گردند."
ونگر از لحظه ای می گوید که همان اشتیاق و غرور گذشته را در بازی تیری هانری دید...
من بازی پلی آف آنها با لوس آنجلس گلکسی را دیدم و در آن بازی دیدم هنوز غرور و اشتیاق به برد در هانری وجود دارد چون او خیلی عصبانی بود، من انتظار چنین چیزی را نداشتم، فکر می کردم او خونسرد تر از اینهاست، آنوقت بود که فهمیدم او هنوز هم شور و شوق زیادی دارد، من نمی دانستم او از نظر فیزیکی در چه شرایطی است، این چیزی است که قهرمانان از دست نمی دهند، این را در دیوید بکهام هم می توانیم ببینیم، او هنوز هم برای بردن می جنگد.
من در آن زمان با او تماس نگرفتم، فقط اشتیاق به برد را در او دیدم، شما هنوز هم می توانید این را در او ببینید، در این سالها چندین بار با او تماس داشتم و او به من گفت اگر بخواهد روزی بازگردد باید خودش را آماده نگه دارد.
برای من دو یا سه هفته طول کشید که شرایط او را در تمرینات بررسی کنم چون شما باید به ایده ای که در سر دارید فکر کنید و ببینید که او چه تاثیری می تواند روی تیم بگذارد، از نظر فیزیکی در چه شرایطی است، با چه انگیزه ای کار و تلاش می کند.
نمی دانم لیگ آمریکا چگونه است ولی می دانم که در لیگ برتر توقعات بالاست، از نظر من اینجا از نظر فیزیکی بالاترین سطح دنیا را داریم، باید ببینیم او چگونه خودش را با این شرایط وفق می دهد."
ونگر می گوید بازیکنان هم از آمدن هانری خوشحال هستند.
"بازیکنان از اینکه او اینجاست خوشحال هستند، تاثیری که او می گذارد بیش از حضور فیزیکی در تمرینات است و خودش هم از این قضیه آگاه است.
من به سرعت قانع شدم که او هنوز هم توانایی بازی در لیگ برتر را دارد اما از این بابات مطمئن نبودم که او دوست دارد وارد این چالش بشود یا نه، او این را می داند که در جایی مردم بازیهای او را دنبال می کنند."
ونگر معتقد است هانری نباید فعلاً به فکر مربیگری باشد و باید تا جایی که می تواند به بازی کردن ادامه دهد.
"فعلاً بگذارید او بازی کند، اینکه در آینده چه کار می خواهد انجام دهد را نمی دانم، تا جایی که می توانید بازی کنید، برای مربیگری وقت زیاد است، به من نگاه کنید، من خیلی جوان بودم که مربی شدم!"
ونگر در مورد جدایی هانری در سال 2007 هم گفت :
"من می خواستم او بماند ولی او گفت ببین، شما یک تیم جوان دارید، آنها در سه یا چهار سال آینده خوب خواهند بود ولی من نمی توانم صبر کنم، باید به جایی بروم که شانس برنده شدن داشته باشم.
او به بارسلونا رفت و این کاری عاقلانه بود، او در آن زمان 30 سال داشت، ما چنین ماجرایی را سال گذشته هم داشتیم اما تفاوت این دو در این بود که آن بازیکن (فابرگاس) 24 ساله بود!"
Arsenal.ir
قرعه کشی دور پنجم جام حذفی انگلستان انجام شد
قرعه کشی دور پنجم جام حذفی انگلستان انجام شد . آرسنال یا لیدز یونایتد در دور پنجم باید به مصاف آستون ویلا بروند .
قرعه کشی دور پنجم 24 ساعت قبل از بازی ارسنال - لیدز یونایتد که قرار است فردا شب در ورزشگاه امارات برگزار شود ، انجام شد .
هر کدام از دو تیم آرسنال یا لیدز برنده شود در 28 یا 29 ژانویه میزبان خواهد بود .
چند بازی مهم دیگر :
لیورپول - منچستر یونایتد
واتفورد - تاتنهام
برنده میلتون - کوئین پارک - چلسی
Arsenal.ir
مرتساکر از مصاف با لیدز و جام حذفی می گوید
پر مرتساکر معتقد است آرسنال باید در بازی دوشنبه شب جام حذفی مقابل لیدز اقتدار خود را نشان دهد و آرسنال باید برای مقابله با تیم های لیگ یکی آماده باشد
"در آلمان هم این ماجرا درست مانند انگلیس استلیگ ها قدرتمند هستند و تیم های دسته دوم یا حتی سوم نیز حرفه ای هستند و مدت زمان زیادی از هفته را به تمرین می پردازند درست مانند لیگ برتر یا بوندس لیگا"
"تفاوت تیم های دسته پایین تر فقط در سرعت است می توانید بجنگید بدوید و فوتبال بازی کنید(مقابل تیم های دسته پایین تر) اما باید از لحظه اول در برابر آن ها مطمئن باشد اطمینانی که شما دارید مربوط به حضور شما در لیگ برتر یا لیگ قهرمانان است"
دفاع وسط آلمانی اذعان می کند که رغبت زیادی برای حضور در این رقابت دارد(FA Cup) و همیشه نتایج آن را دنبال می کرده است
"FA Cup در آلمان خیلی معروف است و احساس خیلی خوبی دارد که بخشی از آن باشید امیدوارم بتوانیم تا چند دور دیگر هم بالا برویم(تلویحا رسیدن به فینال)"
Arsenal.ir
هانری: از این رویا بیدارم نکنید
هانری احساس میکند که همه ی این اتفاقات برای او یک رویا است
اسطوره آرسنال بعد از 4 سال با یپراهن شماره 12 ،دوازدهیمن گل خودش در 12 بازی مقابل لیدزیونایتد با پاس عالی الکس سانگ در 12 دقیقه به پایان بازی به ثمر رساند.صحبتهای هانری در مورد بازی را میخوانیم
"امیدوارم کسی بیدارم نکند و بگوید اینها فقط رویا بوده است. زمان زیادی طول کشید که از رختکن بیرون بیایم، شاید بخاطر این باشد که سن من بالا رفته و سعی کردم از تک موقعیتها بهترین استفاده را ببرم."
"فردا تیم استراحت میکند اما میخواهم به سختی زیر نظر تونی کالبرت تمرین کنم. این تمرینات بودند که من را به چیزی که بودم رساند. متاسفانه تونی کالبرت آن اعتباری که شایسته اش بوده را نگرفته، به سختی زیر نظر او تمرشین کردم تا آمادگی لازم برای 20 دقیقه بازی کردن را پیدا کنم."
" تیم بدنسازی برای بعضی از بازیکنان به سختی کار میکند. به من اعتماد کنید، شغل آنها بسیار سخت است، آنها بازیکنانی را تمرین میدهند که گاها مصدوم و یا مدتی بازی نکرده اند. کار راحتی نیست اما تونی کالبرت با من خیلی خوب کار کرد."
هانری در مورد تیم لیدز گفت : آنها خوب دفاع میکردند و قبلا جلوی ما و منچستریونایتد عالی کار کردند. هواداران از ما میخواهند که این بازیها را با نتایج پرگل ببریم اما وقتی یک تیم میخواهد بازی را به تساوی و به الندرود بکشاند کار سخت میشود. بهترین عملکردمان نبود اما مهم بود که کار را تمام میکردیم."
Arsenal.ir
شب باورنکردنی با بازوبند کاپیتانی !
میکل آرتتا به توصیفِ شب باور نکردنی خود بعد از در اختیار داشتن بازوبند کاپیتانی در پیروزی مقابل لیدز یونایتد در جام حذفی پرداخت .
" کاپیتان تیمی مانند آرسنال بودن برای من بسیار خوشحال کننده بود ، واقعا باور نکردنی بود . فقط میخواهم از هم تیمی هایم برای تلاش بی وقفه تشکر کنم و همچنین از مربی ، که من را حمایت کرد . امیدوارم که در مقابل اسوانسی نیز به پیروزی برسیم
" شانسهای بسیاری داشتیم تا خیلی سریعتر به گل دست یابیم اما به نظر امسال بازیهای مشابه به آن زیاد داریم . پیروز شدیم به طور حداقل و در مسیر قرار گرفتیم و نتیجه بسیار خوبی بعد از بازی نا امید کننده مقابل فولام بود .
" خسته کننده بود ، چرا که اگر شما در نیمه ی اول به دو گل برسید بسیار آسان تر است ، وقتی نتیجه 0-0 پیش میرود کنترل بازی بسیار سخت تر میشود هر کدام از بازیکنان برای به ثمر رساندن گل دچار کمی اضطراب میشود و کار سخت تر میشود .
" واقعا صبور بودیم و در پایان با تصمیمات درست به پیروزی رسیدیم .
Arsenal.ir
هانری: این گل برای افراد خاصی بود
"وقتی گل زدم همه چیز دیوانه کننده بود. اما این تعریف برای خودم کافی است."
" میخواهم چیزی بگویم. پل جانسون اخیرا مادر خودش "جین اسکوری" را از دست داده، او یکی از بهترین هواداران آرسنال بود. کسی که در پیروزهایمان شاد و در شکستهایمان ناراحت میشد."
" این گلم را به پل جانسون و مادرش تقدیم میکنم. پل با وجود از دست دادن مادرش به خاطر عشق به آرسنال هر روز در تمرینات حاضر بود. مادر او نیز در این باشگاه کار میکرد و عاشق آرسنال بود."
" همچنین میخواهم این گل را به خانوم لین ان تقدیم کند. وقتی که من از اینجا رفتم او مواظب جعبه لوازمم بود. گاهی اوقات شما باید از عوامل پشت صحنه تقدیر کنید و من گلهایم را به آنها تقدیم میکنم."
Arsenal.ir