خوشتون اومد داوری کلا به نفعتون بود چندتا خطای تابلو واسه ما نگرفتن خیلی دلم برای استقلال سوخت همه چی دست به دست هم دادن تا در دقایق اخر ببازه استقلال Death::
نمایش نسخه قابل چاپ
خوشتون اومد داوری کلا به نفعتون بود چندتا خطای تابلو واسه ما نگرفتن خیلی دلم برای استقلال سوخت همه چی دست به دست هم دادن تا در دقایق اخر ببازه استقلال Death::
داداش جوک میگی شما مگه بازی رو ندیدی داور که تابلو بود میخواد بازی به نفع استقلال تموم شه کارت قرمز اولادی هم اشتباه بود بعد شما میگی داوری به نفع پرسپولیس بود دادش من دوست عزیز من پرسپولیسبازیکن با غیرت داره عزیز اینه دلیل برد مانقل قول:
نوشته اصلی توسط shomir [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به همه تبریک میگم
بابا این دنیزلی چه تعویض هایی کرد:jeddiiiii:
و این زائد هم چه کرد:jeddiiiii:
اره جونه خودت . دیدیم هر سری بازیکنای استقلال خودشونو می نداختن داور خیلی راحت خطا می گرفت .نقل قول:
نوشته اصلی توسط shomir [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازیکن مشهدی پاس گل میده .عشقست بادامکی .
آخ جوووووووون چسبببببببببببببببببید لولشون کردییییییم گذاشتیم اونجاشونو....:hihi: به همه ثابت کردیم که با 10 نفره شدن میشه به بازی برگشت و پیروز شد.
اینم از فرق دو مربی آخه کلاه گیسو به چه مربی گری!
10 نفره تو 10 دقیقه:eyvalla:lay_;;
این پرسپولیس رو عشقههههههههه
شعار هفته:bia inja:
پرویز لوله پوله& پرویز پاره پوره
دوستان عزيز توجه فرماييد ديگر 6تا روبذاريد كنار
اين بازي رو بچسبيد 10 نفره نتيجه باخته رو 3-2 ببريم:jeddiiiii:
من دیگه طرفدار پرسپولیس نیستم . مسخره ها 10 نفره بردن , من توقع داشتم 8 نفره
هتریکو داشته باشین استقلالی ها شیش تایی جدیدم تو راهه .اینشالله سال دیگه جبران همه این باختا رو با شیش تا گل بغل پا میدیم .
واقعا عجیبه هنوز بازی رفت و برگشته پارسالو یادمون نرفته
برگردون دقیقه 6 نوری رفت
پنالتی رو رضایی برگشت
امسالم داور میخواست همون بلا رو سرمون بیاره
از وقتی داور ایرانی میذارن این بلا سرمون اومده
بازم استقلالیا میگن داور
چی بگه آدم