-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یوونتوس مونتولیوو را نمی خواهد
قرارداد ریکاردو مونتولیوو هافبک ایتالیایی باشگاه فیورنتینا در پایان فصل جاری به پایان می رسد و این بازیکن علاقه ای به تمدید قرارداد با تیم فعلی خود ندارد. بر همین اساس شایعات زیادی مبنی بر علاقه ی تیم یوونتوس به وی شنیده می شود.
مدیر برنامه های این بازیکن با تجربه گفت:"هنوز تصمیمی برای آینده ی موکل خود نگرفته ایم و مذاکراتی را با تیم های زیادی داشته ایم اما تیمی را برای فصل آینده گزینش نکرده ایم و بررسی ها ما ادامه دارد."
وی در مورد یوونتوس گفت: "به نظر می رسد یوونتوسی ها علاقه ای به مونتولیوو ندارند و هیج اقدامی برای جذب وی نکرده اند اما من مذاکرات جدی را با سران تیم های میلان و اینتر انجام داده ام."
منبع : juventus.ir
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مصاف یووه و میلان کلاس خاص خود را دارد
مصاف بزرگ این فصل برای سومین بار برگزار می شود، مصافی میلان میلان و یووه که در فصل جاری از اهمیت بالایی برخوردار است. این دیدار تنها برای ایتالیایی ها جذاب نیست، در کنار شهروندان و علاقه مندان این کشور و بازیکنان حاضر در سری A بازیکنان قدیمی دو تیم نیز نگاهی به این بازی بزرگ دارند.
دیدیه دشام، مربی فرانسوی که سال ها با پیراهن بیانکونری در میادین حاضر می شد در خصوص این مصاف گفت " من پنج سال در کنار یووه بازی کردم و یک فصل نیز روی نیمکت این تیم نشستم و بهترین خاطرات را با این تیم بزرگ دارم. به یاد دارم مصاف میان یووه و میلان را و حالا از راه دور این تیم را دنبال می کنم.
شنبه شب سن سیرو یک میدان بزرگ و جذاب خواهد بود. هر چه هم تلاش کنیم و بگویم که این بازی نیز همانند سایر دیدارهاست، می دانیم که این طور نیست. این مصاف با کلاس و جذابیت خاصی و متفاوت است. "
وی در خصوص شرایط این فصل یووه نیز گفت " فکر می کنم که یووه به یک بنزین خاص نیاز داشت و حالا این انرژی در کنار تیم است و با قدرت به راهی که شایسته یوونتوس است ادامه می دهد.
-
کونته در انتقاد از داوران بی رحم بود
بحث ناداوری های اخیر سری آ همچنان ادامه دارد و روز گذشته رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا با اشاره به صحبت های انتونیو کونته سرمربی باشگاه یوونتوس در انتقاد از داوران گفت:"
" کونته در انتقاد از داوران بی رحم بود و صحبت های وی باعث شد که احساس کنیم داوران سری ا بی تجربه هستند ، البته این شرایط برای تمام تیم ها بوجود می آید چرا که ما از داوران بصورت چرخشی استفاده می کنیم "
اما دیروز انیلی با انتقاد از ابه ته به حمایت از کونته پرداخت :
" گفته های ابه ته را نمی توان قبول کرد ، در واقع من انتظار نداشتم که وی چنین صحبتی بکند ، ابه ته نباید از کونته نام می برد و باید بصورت کلی به این مورد اشاره می کرد "
-
تبریک مارکیزیو به امیدهای یووه
تیم جوانان و امید یووه توانست قهرمانی رقابت های ویارجو را از ان خود کند و افتخار دیگری را به تاریخ بیانکونری هدیه دهد. پس از تبریک اندره ا انیلی و سایر مدیران باشگاه نوبت به اسطوره اینده باشگاه رسید تا در پیامی از این گروه جوان و اینده ساز تشکر و قدرانی کند و این قهرمانی را به انان تبریک بگوید.
کلودیو مارکیزیو در پیامی نوشت " امروز یک رضایت بزرگ را حس کردم و جوانان و امیدهای باشگاه نیز شجاعتی را به من و سایرین دادند که توانستند قهرمانی ویارجو را از ان خود کنند. این قهرمانی را سال 2005 فتح کردم ، اخرین پسرها، همین طور ادامه دهید و رشد کنید
-
یوونتوس صاحب مدرن ترین تکنولوژی
بر اساس توافق میان باشگاه یوونتوس و شرکت بین المللی GOODYEAR این مجموعه یک دستگاه اتوبوس بسیار مجهر و فوق مدرن را در اختیار باشگاه یوونتوس قرار داد.
بر اساس این قرارداد این اتوبوس مجهز به سیستم WTD می باشد و برای سفرهای تیم در زمستان در نظر گرفته شده که قادر است بدون هیچ مشکلی در یخبندان و جاده های لغزنده به حرکت خود ادامه دهد.
گفتنی است باشگاه یوونتوس تنها باشگاه اروپایی است که چنین اتوبوس مجهز و قدرتمندی را در اختیار دارد.
-
عذر خواهی از سران تیم یوونتوس
بعد از اظهار نظر ریاست فدارسیون فوتبال ایتالیا مبنی بر انتقاد کونته از داوران، انیلی مدیر باشگاه یوونتوس حرکت وی را اشتباه قلمداد کرد. همین موضوع سبب شد تا وی از سران یووه عذر خواهی کند.
" اگر قرار است جنجالی بوجود آید ، مطمئن باشید که من آغازگر آن نخواهم بود ، من با توجه به جایگاهی که در آن قرار دارم همواره برای تیم های بزرگ احترام قائل بوده ام ، من دیروز به این نکته اشاره کرده بودم که جنجالی که پس از کالچوپولی بوجود آمد برای چندین سال ادامه خواهد داشت اما جنجالی که در حال حاضر و پیش از دیدار حساس میلان - یوونتوس رخ داده است ، در فوتبال طبیعی بنظر می رسد."
"پس از کالچوپولی و بدلیل عدم حضور یوونتوس در رقابت های اروپایی به فوتبال ایتالیا ضربه ی بزرگی وارد شد ، جنجال همواره در فوتبال وجود داشته است و همه ی باشگاه ها چنین شرایطی را تجربه کرده اند ، دیدار بسیار مهمی را پیس رو داریم هر چند که بنظر من این دیدار سرنوشت لیگ را رقم نخواهد زد "
-
بوفون به امریکا و یا چین می رود
اینده برترین سنگربان جهان برای بسیاری اهمیت زیادی دارد، حتی برای کسانی که از راه دور منتظرند تا تصمیم اینده او را ببینند. اما بی تردید برای مدیران باشگاه های بزرگ تصمیم اینده جان لوئیجی بوفون از ارزش بیشتری برخوردار است.
سنگربان بزرگ یووه و تیم ملی ایتالیا در اخرین اظهار نظر خود دراین باره گفت " این که در کجا بازی خواهم کرد سوالی ست که این روزها زیاد مطرح می شود، اما پس از اتمام دوران بازیگری من با یووه که مطمئنا طولانی خواهد بود شاید در دو سال پایان بازیگری ام به امریکا و یا چین بروم. تجربه این دو لیگ فکر می کنم در زندگی من بسیار مهم باشند. "
اما بوفون در پاسخ به این سوال که از چه زمان فوتبال را کنار خواهی گذاشت " من سی و سه ساله هستم و اگر 40 سال داشتم فوتبال را کنار می گذاشتم. "
اما خاطرات شیرین و تلخ جیجی" تلخ ترین خاطره به فینالی ست که از دست رفت. مصافی میان ما و میلان در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا. فینال منچستر، اما این فصل زیباترین خاطرات را دارم. همر اه با قهرمانی در جام جهانی 2006 در المان که واقعا زیباترین خاطراتم را رقم زد. "
جان لوئیجی از مارچلو لیپی به عنوان بزرگ ترین مربی ای که داشته نام می برد " لیپی بزرگ ترین و بهترین مربی من بوده و مطمئنا در قلب من جای دارد. "
گفتنی ست از جان لوئیجی سوال می کنند که تاکنون در زندگی حرفه ای و شخصی برای چه چیزی بیشترین پول را پرداخت کردی و سنگربان بزرگ بیانکونری به خرید بخشی از سواحل اختصاصی هتلی اشاره می کند.
-
سرنوشت به اینجا ختم می شود یا نمی شود؟
یک هفته مهم، یک هفته سرنوشت ساز و یک هفته انتظار و تلاش برای رسیدن به یک مصاف بزرگ دیگر. شاگردان انتونیو کونته در چنین حالتی یک هفته را پشت سر می گذارند تا خود را برای گرفتن سه امتیاز دیگر اماده کنند. این بار هم میلان پیش روی این تیم قرار گرفته، یک رقیب سرسخت و بزرگ با انگیزه های بسیار زیاد که مطمئنا با توجه به شکست های اخیرش برابر بیانکونری بیش از گذشته به این مصاف اهمیت می دهند.
از سویی یوونتوسی را شاهد هستیم که سخت به برتری و ادامه راه نیاز دارد تا قدرت خود را به اثبات برساند و از سوی دیگری میلانی را خواهیم دید که برای شکست یووه برنامه های زیادی دارد تا نخستین شکست را به یووه تحمیل کند و از سوی دیگر خود را به قهرمانی نزدیک تر.
با این حال انتونیو کونته بی توجه به گذشته و انچه که در دو بازی اخیر دو تیم روی داده تاکید می کند که برای ما هر بازی در پایان ان بازی به پایان میرسد و برنامه و راهی تازه تا پایان بازی اینده شروع می شود.
کونته و یووه به بازی شنبه شب به مانند یک سکوی پرتاب می نگرند که می تواند انان را به پایان راهی که به ان می نگرند و فکر می کنند نزدیک تر کند.
برخی منابع در استانه این بازی مهم معتقدند که کونته در این بازی از مهره های باتجربه خود استفاده خواهد کرد و توجه زیادی به مهره هایی نظیر پیرلو و دل پیرو در کنار مارکیزیو خواهد داشت.
با این حال وی مربی بانوی پیر تاکید دارد که این بازی نمی تواند سرنوشت نهایی فصل را رقم زند.
گفتنی ست داوری این بازی به عهده تالیاونتو ست.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دل پیرو را نمی توان با پیراهن دیگری تصور کرد
سالها روی نیمکت روسونری برابر بیانکونری نشست و مبارزه کرد، پیروزی و شکست هایی را به نام خود در این تیم و برابر این رقیب ثبت کرد، حالا این مربی از راه دور نیز نظاره گر این مصاف حساس است، مصافی میان یوونتوس و میلان که این فصل از حساسیت و جذابیت خاصی برخوردار شده.
کارلو انچلوتی در استانه دیدار میلان و یووه در رقابت های سری A که در دور برگشت برگزار خواهد شد معتقد است که این بازی همانند دو مصاف گذشته این تیم از اهمیت بالایی برخوردار است و همانند هر دو بازی زیبا خواهد بود.
غیر قابل تصور است که به یک سال گذشته را با امسال مقایسه کنید؟
خوشحالم که یک بار دیگر بازی میلان و یووه مهم است و تبدیل به بازی بزرگ فصل ایتالیا شده. میلان همان تیم سال گذشته است اما یوونتوس سریع رشد کرده، یک رشد غیرقابل باور، باید ممنون از عملکرد کونته و بازیکنانش باشد اما باید از برنامه ها و ژست انیلی هم متشکر باشند، یک فصل جدید و کاملا متفاوت.
بازیکنانی که تازه خریداری شدند در یووه نقش مهمی دارند، پیرلو، نقش او را چطور ارزیابی می کنید؟
اندره ا همانی ست که همیشه بوده. تعادل و هماهنگی خاصی در برنامه های او دیده می شود. همیشه با تکنیک خود پیش می رود و همه مربیان از داشتن او خوشحال می شوند. شخصا نیز بازیکن خاصی ست که برای رسیدن مربی به برنامه هایش کمک بزرگی ست. او به خوبی متوجه می شود که در یک تیم باید چه کند و چطور بازی کند، وظیفه ای چیست. بنابر این تفاوتی نمی کند که یک سال در این تیم باشد و یا ده سال. این طور پیش رود می تواند تا 40 سالگی در یووه باشد.
در یووه بازیکنانی با خصوصیات پیرلو زیاد بوده، به طور مثال زیدان.
زیدان در پست او بازی نمی کرد. هر دو بازیکنان بزرگی هستند اما متفاوت
کدام بازیکنان در یووه باعث تعجب و شگفتی شما هستند؟
لیختشتاینر و ویدال. در حقیقت بازی این دو نفر مرا جلب کرده، نقش موثری دارند و نمایش خوبی ارائه می کنند.
دل پیرو و پارسی سن ژرمن؟
دل پیرو را نمی توان با پیراهن دیگری تصور کرد، دوست دارم که او را تا پایان دوران بازیگری اش با یووه ببینم. این ارزو و خواسته من به تنهایی نیست می دانم که همه این طور می خواهند.
-
تمدید قرارداد با سه بازیکن جدید
به ماه مارس نزدیک میشویم، ماهی که برای مدیران باشگاه های اروپایی ماهی مهم برای تعیین سرنوشت برخی از بازیکنانش است. ماهی که بسیاری از قراردادها تمدید می شود. روزنامه گاتزتا امروز در مقاله ای از احتمال تمدید قرارداد تعدادی از بازیکنان یوونتوس در این ماه خبر داد.
به نظر می رسد یوونتوسی ها با اغاز ماه مارس برنامه هایی را برای تمدید قرارداد جان لوئیجی بوفون، پائولو دچلیه و اندره ا بارتزالی شروع خواهند کرد تا این سه مهره را برای چند سال دیگر بیانکونری نگاه دارند.
هر چند که به نظر میرسد تمدید قرارداد بوفون کاملا طبیعی ست اما با توجه به اخباری که در خصوص دچلیه شنیده می شد این خبر ارزش زیادی خواهد داشت.
زیرا دچلیه بازیکنی ست که در مدرسه یووه رشد کرده و جزیی از سرمایه های بیانکونری ست که هواداران علاقه دارند در کنار یووه بمانند. بارتزالی نیز با توجه به نمایش های بسیار خوبی که در طول فصل نشان داده جزیی از بازیکنانی ست که هواداران به ماندگاری او تمایل نشان داده اند.