تو بازی امشب خبری از ستاره هامون نیست ......... با کیا باید بازی کنیم entezar::
نمایش نسخه قابل چاپ
تو بازی امشب خبری از ستاره هامون نیست ......... با کیا باید بازی کنیم entezar::
دوستان بارسا ساعت چند بازی داره با کی؟
L´Hospitalet - FC Barcelonaنقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ساعت 11و نیم به ایرا
دوستان خبری که منتشر شده اینه که لیورپول دنبال ویا و کیتا ست.واقعا خبر خوبی میتونه باشه اگه طرفدار سرسخت ویا نباشید.اگه بتونیم دوتاشون رو 50 ملیون بفروشیم واقعا عالی میشه.میتونیم بیل،گوتزه یا نیمار رو دراختیار بگیریم.حتی میتونیم تیاگو سیلوا و ولکات رو با هم بگیریم.اگه یکم پول روش بزاریم واقعا یک پول فوقالعاده میشه و میتونیم ترکیب رو نونوار کنیم.الان واقعا به یک مدافع و یک مهاجم برای جایگزینی ویا احتیاج داریم.همچنین مشکل مالی هم که داریم که میشه کمی مرتفعش کرد
فك كنم 12:30 ها:hooora:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alielguaje [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
غلط کرده لیورپول دنبال ویا اومده من اصلا دلم نمیخات ویا بره یه روزی ارزوی اومدنشو میکردم حالا بره اصلا امکان ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا من با فروش داوید ویا مخالفم ... :-ang البته نظر منو شما ها مهم نیست باشگاه خودش تصمیم میگیره ما اینجا فقط داریم الکی بحث میکنیم سران بارسلونا الآن به طور جدی به دنبال 2 بازیکن هستن ویکتور روئیز، مدافع مرکزی و جوردی آلبا بازیکنان والنسیا و حتی از طرف باشگاه نمایندگانی برای دیدن بازی این 2 بازیکن فرستادن بیل ، گوتزه ، نیمار ، تیاگو سیلوا و والکات همش حرفه تا پیشنهادی داده نشده نباید در این باره صحبتی بشه چون تماما شایعه هست ...
این طوری خیلی عالی میشه واقعاویا بازیش به بارسلون نمیخوره توانایی حمل توپش خیلی که نیمار که تا 2014 به سانتوس تمدید کرد اما میتونیم گوتزه ویک مدافع خوب بگیریم
دوستان یکم منطقی باشید.ما 40 ملیون برای ویا پول دادیم و اندازه 15 ملیون هم بهمون جواب نداده.من خودم بعد از مسی و ژاوی و اینیستا به شدت طرفدار ویا هستم ولی واقعا داره توی بارسا حیف مشه.اون مهاجم نوک هست ولی تو بارسا شده یک وینگر.از طرفی ما کلا هرخریدی که توی 4 سال اخیر داشتیم توی پست مهاجم تبدیل به یک ضرر بزرگ شده اتوئو بعد زلاتان حالا هم ویا.من واقعا مسی رو دوست دارم ولی این یک حقیقته که هیچ مهاجمی نمیتونه کنار مسی دووم بیاره.از طرفی اگه هم فقط مسی مهاجم ما باشه با یک مارک ساده گل زنی ما قفل میشه برای همین ما به وجود یکی مثل پدرو و الکسیس احتیاج داریم.اما ویا خودش مهاجم هدف بود تو والنسیا و اسپانیا ولی اینجا فقط یک مهاجم طراح هست.از طرفی الان تقریبا یک سال هست که افت کرده و نمیتونه بازی کنه.واقعا اکونکا از اون بهتره.امیدوار بودم دیشب که مهاجم هدف بود بتونه گل بزنه و بازی خوبی رو نمایش بده تا یکم دلم خوش بشه ولی برعکس از روزای که مهاجم هدف نیست بدتر بازی کرد.واقعا اگه امسال نفروشیمش سال دیگه 20 ملیون هم ازمون نمیخرنش.ما به هافبک تهاجمی توی بارسا نیاز داریم.یعنی پدرو هم اگه مال اکادمی ما نبود باید میدادیمش بره ولی پپ رو بچه های اکادمی حساسه.الکسیس هم بیشتر یک هافبک هست تا مهاجم.باید هافبک تهاجمی جذب کنیم.کسایی مثل سیلوا گوتزه ویلشر بیل که بتونن پوشش بدن مسی رو . از طرفی دوستمون که میگه شایعست اولین اخبار از انتقال سسک هم همین شایعه ها بود.انتقال الکسیس و روسی هم شایعه بود که الکسیس تحقق پیدا کرد.واقعا حتی چیزی رو که سایت رسمی میگه رو هم نمیشه قبول کرد.امیدوارم هراتفاقی که میافته به نفع تیم باشه
اگه ويا رو تو نيم فصل بفروشيم خريد يه مهاجم خوب تو نيم فصل خيلي سخت ميشه
به نظرم بهتره تا پايان فصل صبر كنيم اگه تا اون زمان به اوجش برنگشت حتما بايد فروخته شه