-
مصاحبه مبعلی
ايمان مبعلى: با دقت و برنامه ريزى مى توانيم از گروه خود صعود كنيم
ايمان مبعلى هافبك تيم استقلال كه تولد دومين فرزندش باعث شد تا اين روزها انگيزه بالايى پيدا كند در خصوص قرعه كشى تيمش اظهار داشت: نسبت به ساير تيم هاى ايران گروه بهترى نصيب ما شده است و اگر كمى دقت و برنامه ريزى داشته باشيم مى توانيم از گروهمان صعود كنيم.وى در ادامه افزود: من سابقه حضور در تيم النصر را دارم و مى دانم آنها با برنامه ريزى كامل و يارگيرى قوى پا به اين مسابقات خواهند گذاشت اما تيم استقلال مى تواند با حمايت هواداران آزادى را براى هر تيمى جهنم كند.مبعلى در خصوص بازى مقابل شهردارى تبريز اظهار داشت: تيم شهردارى از تيم هاى خوب ليگ برتر است و ما بايد با گرفتن ۳ امتياز اين بازى اختلاف خود را با ساير تيم هاى مدعى زياد كنيم و صدر جدول را به دست بياوريم. تيم ما پتانسيل اين را دارد كه قهرمانى ليگ را به خود اختصاص بدهد.
-
مصاحبه حجازی
با كريم باقرى بد تا كردند
حجازى: گروه استقلال هم سخت است چون فوتبال پسرفت كرده است
ناصر حجازى اسطوره باشگاه استقلال كه در غربت از فوتبال خداحافظى كرد، معتقد است كه باشگاه پرسپوليس و فدراسيون فوتبال با كريم باقرى خوب رفتار نكرده اند و در شان اين بازيكن بزرگ با او برخورد نكرده اند. حرفهاى ناصرخان در رابطه با حضور مارادونا در ايران به عنوان سرمربى تيم ملى هم جالب است كه در زير مى خوانيد.
•اوضاع استقلال چطور است؟
-شرايط ما خوب است و تيم نتيجه مى گيرد و دوم جدول است كه براى هواداران استقلال اين رتبه خوشحال كننده است.
•انتقادى كه به استقلال وارد مى شود اين است كه تيم مظلومى زيبا و تماشاگرپسند بازى نمى كند؟
-اگر زيبا بازى كند و نتيجه نگيرد، فايده اى ندارد. هواداران هم از تيم راضى هستند چون مى برد. الان در ايران بردن مهم است و كسى به بازى زيبا توجه نمى كند. البته شخصا به اين مساله توجه مى كنم چون معتقدم اگر تيم خوب بازى كند، نتيجه هم مى گيرد.
•در مجموع از استقلال در نيم فصل اول راضى هستيد؟
- از نتايج تيم در اين نيم فصل صددرصد راضى هستم.
•بازى با شهردارى تبريز را چطور پيش بينى مى كنيد؟
-در اين بازى ۳ امتياز در جيب مان است.
• يعنى از الان استقلال را برنده اين ديدار مى دانيد؟
- بايد ببريم و گرنه بايد برويم و خانه مان بنشينيم. اگر براى قهرمانى مى جنگيم بايد اين بازى را ببريم واگر به شهردارى امتياز بدهيم، از چه تيمى امتياز بايد بگيريم آن هم در ورزشگاه آزادى كه خانه خودمان است.
• گروه استقلال را در ليگ قهرمانان آسيا چطور مى بينيد؟
- تمام گروه ها براى تيم هاى ايرانى سخت است چون فوتبال ما پسرفت كرده و سير نزولى داشته ايم به همين دليل كار تمام تيم هاى ما در آسيا سخت است. تيم هاى نوجوانان، جوانان و اميد ما را همين كشورها بردند، تيم هاى اروپايى كه نبردند پس همه گروه ها سخت است. بايد تلاش كنيم، هر چند كارمان مشكل است اما بايد سعى كنيم تا از گروه مان صعود كنيم، بعد از آن مى شود يك كارهايى كرد و به مراحل بعدى صعود كرد.
•فكر مى كنيد استقلال از اين گروه صعود مى كند؟
- خدا كند كه صعود كند. سعى و تلاش مان را مى كنيم تا از اين گروه صعود كنيم.
• به قهرمانى استقلال در آسيا اميدوار هستيد؟
نااميد نيستيم. ذوب آهن تا فينال آسيا رسيد، ما هم مى توانيم به فينال برسيم البته بايد همه يكدست و يكدل باشند وهمه به هم كمك كنند. ذوب آهن هم به دليل بالا آمد و تا فينال آسيا رسيد.اين شانس براى استقلال هم هست اما تيم هاى ما به لحاظ فوتبالى از حريفان خود ضعيف تر هستند.
•در رابطه با خداحافظى كريم باقرى از فوتبال چه صحبتى داريد؟
-دوست داريم كريم را با ابهت از فوتبال كنار مى گذاشتند. بايد پرسپوليس و فدراسيون فوتبال بازى خداحافظى در شان او برگزار مى كردند.
•اما بازى با برزيل كه بازى خداحافظى باقرى از تيم ملى بود، بازى كوچكى نبود؟
-چه فايده؟ آن بازى در ابوظبى و غربت برگزار شد. مسخره است مثل من كه رفتم بنگلادش و خداحافظى كردم. بازيكن بايد در مملكت خودش از فوتبال خداحافظى كند. آن بازى در شان كريم نبود چون كريم باقرى از بازيكنان بزرگ تاريخ فوتبال ايران است. پرسپوليسى ها هم از اول فصل مى توانستند با او قرارداد نبندند نه اينكه ۹۰ دقيقه او را روى نيمكت بگذارند و براى ۲ دقيقه كريم را به زمين مى فرستادند. من اگر جاى كريم بودم اصلا براى ۲ دقيقه به زمين نمى رفتم يعنى اصلا از روى نيمكت بلند نمى شدم. خدا وكيلى با كريم باقرى بد تا كردند چون كريم بى حاشيه ترين فوتباليست ايران است.
•چرا اين آدم هاى بزرگ را راحت از دست مى دهيم؟
-چه بگويم؟ اين سوال را از آنهايى كه چنين كارهايى مى كنند، بپرسيد.
•بحث حضور مارادونا به عنوان سرمربى تيم ملى ايران مطرح شده است. در اين رابطه چه نظرى داريد؟
-شخصا مارادونا را خيلى دوست دارم چون آدم مبارز و بزرگى است اما فكر نمى كنم اصلا بتواند مربيگرى كند.
•چرا؟
-در جام جهانى نشان داد كه نمى تواند. مثل پلاتينى كه بازيكن بزرگى بود اما ديد نمى تواند مربى بزرگى باشد و خودش رفت.
•با حضور مارادونا به عنوان سرمربى تيم ملى مخالف هستيد؟
- من چه كاره ام كه موافق يا مخالف باشم. آقايان كار خودشان را مى كنند و به حرف ما گوش نمى كنند.آقايان دوست دارند كه ايشان را بياورند و من چرا مخالف باشم؟
-
مصاحبه صادقی
اميرحسين صادقى: استقلال از نبود من دچار مشكل نمى شود
اميرحسين صادقى مدافع تيم فوتبال استقلال اين روزها شرايط روحى و روانى خوبى ندارد و با توجه به آسيب ديدگى از ناحيه همسترينگ پا تا ۳ هفته دور از ميادين خواهد بود.وى در مورد آسيب ديدگى خود گفت: واقعا دورى از تمرين سخت است. اين اولين پارگى همسترينگ پاى من است و بايد بگويم كه جدى ترين مصدوميت من نيز هست و به همين علت است كه دورى از تمرينات من را اذيت مى كند. او افزود: اينكه نمى توانم در محل تمرين حاضر بشوم و همراه با ساير همبازيانم تمرين كنم از يك طرف و صبح و بعدازظهر به كلينيك رفتن هم از طرف ديگر خسته كننده شده است و دوست دارم هرچه زودتر بهبود يايم و به تمرينات برگردم.صادقى خاطرنشان كرد: حدود ۳ هفته از ميادين فوتبال دور خواهم ماند و فكر مى كنم بعد از پايان تعطيلات ليگ بتوانم براى استقلال بازى كنم.وى ادامه داد: استقلال در نبود من دچار مشكل نخواهد شد زيرا بازيكنان جانشين مى توانند عملكرد خوبى از خود در ميدان نشان دهند.صادقى در مورد بازى مقابل شهردارى تبريز گفت: بازى با شهردارى سخت است اما با توجه به اينكه اين بازى در ورزشگاه آزادى برگزار مى شود و بازيكنان استقلال از روحيه و انگيزه بسيار بالايى برخوردارند اين تيم نمى تواند مشكلى براى ما ايجاد كند و فكر مى كنم موفق به كسب ۳ امتياز بازى شويم.
-
مصاحبه رحمتی
كيانوش رحمتى: بازى هاى آسانى را پيش رو داريم
مدافع تيم استقلال بعد از اعلام شدن نتايج قرعه كشى جام ملتهاى آسيا در مورد گروه تيمش اظهار داشت: خدا را شكر در گروه خوبى قرار گرفته ايم و بازيهاى آسانى را پيش رو خواهيم داشت اما نبايد هيچ تيمى ار دست كم بگيريم. وى در ادامه افزود: سال گذشته نيز مى توانستيم از گروه خود صعود كنيم اما با بدشانسى از حضور در مراحل بالا جا مانديم.حريفان ما همگى از تيم هاى قوى هستند كه با استفاده از امكانات زيادى كه دارند تا زمان شروع بازى ها بازيكنان خوبى را در اختيارمى گيرند و با تمام قوا براى حضور در اين مسابقات آماده مى شوند اما تيم ما هم تجربه كافى را دارد و تمام تلاش خود را براى نتيجه گرفتن در اين مسابقات انجام خواهد داد.رحمتى با اشاره به نتايج خوب استقلال در ليگ خاطر نشان كرد: خوشبختانه در شرايط خوبى به سر مى بريم و جايگاه خوبى را در جدول رده بندى كسب كرده ايم سعى مى كنيم تا با برد مقابل شهردارى امتيازات خود را افزايش دهيم و به زودى صدر جدول را به دست بياوريم.مدافع تيم استقلال در پايان گفت: تيم ما براى اين بازى محروم و مصدومان زيادى دارد اما سعى مى كنيم تا با ارائه يك بازى تماشاگر پسند با دست پر از زمين بازى خارج شويم.
-
مصاحبه روانخواه
در استقلال كسى به فكر منافع شخصى نيست
روانخواه:هوار محمد جاى من را تنگ نمى كند
بسيارى معتقدند آبى پوش شدن هوار محمد باعث مى شود تا روانخواه فرصت چندانى براى حضور در تركيب نداشته باشد و هافبك عراقى به نوعى جاى هافبك ريزنقش استقلال را مى گيرد.اميدرضا روانخواه در مورد استقلالى شدن هوارمحمد گفت: از اينكه بالاخره مسئولان باشگاه دست به كار شدند و براى رفع نقاط ضعف در خط هافبك، هوارمحمد را جذب كردند خوشحالم و معتقدم اين بازيكن مى تواند در طول ديدارهاى آينده به ما كمك كند.وى در ادامه افزود: ما در ديدارهاى گذشته واقعا با كمبود بازيكن در خط هافبك روبه رو بوديم و مصدوميتهاى پى در پى باعث شد در اين پست به مشكل بخوريم و به همين علت بود كه مسئولان باشگاه در پى جذب هافبك برآمدند. هافبك استقلال در مورد اينكه گفته مى شود هوار محمد جاى او را در تركيب مى گيرد، تصريح كرد: قرار نيست هوارمحمد جاى من را تنگ كند. من تلاش خودم را مى كنم تا در تمرينات نظر كادر فنى را جلب كنم و قطعا مظلومى بازيكنان آماده را روانه ميدان مى كند.روانخواه گفت: هيچ بازيكنى در استقلال به فكر منافع شخصى نيست و به جرأت مى توانم بگويم كه همه موفقيت تيم را مى خواهند و به همين علت كسى به فكر فيكس شدن از راههاى غيرفنى نيست.هافبك استقلاليها در مورد وضعيت خود افزود: در حال حاضر مصدوميت را به طور كامل پشت سر گذاشته و از هر نظر آماده حضور در ميدان هستم.
-
مصاحبه پرویز مظلومی
همه چيز به تلاش خودمان بستگى دارد
مظلومى: قرعه نسبتاً خوبى داريم
پرويز مظلومى سرمربى استقلال قرعه اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا را خوب توصيف كرد.وى درباره قرعه كشى ليگ قهرمانان آسيا و گروهى كه استقلال در آن قرار گرفته است، اظهار داشت: نسبتا قرعه خوبى است. تيم هاى خوب در گروه هاى مختلف تقسيم شده اند و نمى توان گروه خاصى سخت تر است. در مورد هيچ حريفى هم نمى توان اكنون نظر قطعى داد. بايد از اكنون به دنبال شناخت حريفان رفت اما در مسابقات است كه مشخص مى شود هر تيم چه توانى دارد.مظلومى ادامه داد: تيم هاى ايرانى بايد اكنون با هم متحد شوند. ما از حالا رقيب هم نيستيم و رفيقيم. بايد به هم كمك كنيم چون به نام ايران در اين مسابقات شركت مى كنيم مشكلى پيش نيايد و بهترين نتيجه را بگيريم.سرمربى آبى پوشان درباره مصدوميت بازيكنان اين تيم و امكان ايجاد مشكل براى استقلال در ليگ قهرمانان آسيا گفت: نگرانى هميشه وجود دارد اما بازيكنان مصدوم ما تا آغاز اين رقابت ها مى توانند خود را برسانند. به هر حال مصدوميت هم جزيى از فوتبال است. چه كسى فكر مى كرد ميلاد ميداودى اينچنين با مصدوميت روبرو شود. وى در اين خصوص كه على فتح الله زاده بارها اعلام كرده استقلال در ليگ قهرمانان آسيا نتايج خوبى خواهد گرفت، گفت: همه چيز به تلاش خودمان بستگى دارد. استقلال با كمك حمايت هواداران خود و مسئولان كه بايد به هر چهار تيم نگاه ملى داشته باشند، مى تواند نتايج خوبى كسب كند. اميدوار هستم سازمان ليگ هم برنامه فشرده اى براى چهار تيم حاضر در ليگ قهرمانان آسيا نداشته باشد.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدرى:در گروه بندى قرار نگرفته ايم
منصور پورحيدرى كه به عنوان سرپرست و مدير استقلال در كوالالامپور حضور دارد، گفت: به عقيده من استقلال در گروه بدى قرار نگرفت اما در حال حاضر مشكل ما اين است كه نمى دانيم حريف سوم گروه چه تيمى است.وى پس از قرعه كشى ليگ قهرمانان آسيا ۲۰۱۱ گفت: با توجه به اين كه عربستان ۴ سهميه در ليگ داشت طبيعى بود كه ما به يك نماينده از اين كشور بخوريم اما تنها مشكل ما رفت و آمد به كشور ازبكستان و همگروهى با پاختاكور است چون سفر به اين كشور سخت است و همين فكر و ذكرمان را به خود مشغول كرده است اما در مجموع در گروه خوبى قرار گرفتيم.پورحيدرى در پايان اعلام كرد: تمامى اعضاى كادر فنى ما تجربه حضور در آسيا را دارند و همين مى تواند در موفقيت استقلال نقش مهمى داشته باشد.مطمئناظ براى موفقيت در اين رقابت ها حساب ويژه اى باز كرده ايم تا با تلاش به آن برسيم.
-
مصاحبه فریبا
فريبا: استقلال در ليگ قهرمانان آسيا بازي آسان ندارد
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال گفت: هيچ حريفي آسان نيست و به همين دليل استقلال در ليگ قهرمانان آسيا بازيهاي سختي دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس پس از قرعه كشي رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا برخي معتقد هستند استقلال در گروه به نسبت راحت تري قرار گرفته است.
بهتاش فريبا در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره اين موضوع و شرايط استقلال صحبت هاي زير را عنوان كرد:
فارس: نظر شما در مورد گروه بندي استقلال در ليگ قهرمانان آسيا چيست؟
بازي هاي سختي در پيش داريم. هيچ گروهي آسان نيست و همه چيز در شرايط مسابقه مشخص مي شود.
فارس: اكثرا معتقد هستند استقلال در گروه ساده اي قرار گرفته است؟
نظرات در اين باره مختلف است. در شرايط رفت و برگشت هيچ تيمي نمي تواند بگويد بازي آساني دارد. البته شايد تيم هاي حاضر در گروه سپاهان و پرسپوليس از تجربه بيشتري برخوردار باشند. اين را هم بگويم كه وقتي تيمي با حريف همطراز و يا بهتر از خودش بازي داشته باشد، هم انگيزه بيشتر مي شود و هم تيم حريف به بازي بسته و ضعيف رو نمي آورد.
فارس: استقلال خوب نتيجه مي گيرد اما فكر نمي كنيد نحوه بازي اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا اين تيم را دچار مشكل كند؟
اين كه استقلال در چند بازي خوب نبود را خود كادرفني هم قبول دارد اما اكنون دو سه هفته اي هست كه شرايط فني خوبي دارد. نداشتن بعضي از بازيكنان تكنيكي ما باعث شده بود شكل بازي استقلال تغيير كند. تيم شاهين بوشهر اكنون بازي هاي زيبايي انجام مي دهد اما جاي اين تيم در جدول كجاست؟ به بازي زيبا امتياز نمي دهند. اكنون بايد به فكر نتيجه گرفتن بود چون همه به اين سمت مي روند. ما هوار ملا محمد را هم گرفته ايم تا شرايط فني بهتري هم پيدا كنيم. اين بازيكن قرار بود امروز بيايد اما اطلاع دادند كه فردا مي آيد. البته اگر هم امروز مي آمد براي بازي روز جمعه نمي خواستيم از او استفاده كنيم.
فارس: فتح الله زاده تاكيد زيادي دارد كه اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا نتايج خوبي مي گيرد. نظر شما چيست؟
بايد نتيجه بگيريم. مطمئنا شرايط استقلال از اين بهتر هم مي شود. من آرزويم اين است كه هر چهار تيم ايراني در اين رقابت ها از گروه خود صعود كنند.
فارس: بازي با شهرداري تبريز را چطور مي بينيد؟
بازي سختي است. اين تيم مي خواهد خود را از انتهاي جدول نجات دهد و ما هم نمي خواهيم اين روند را قطع كنيم.
-
مصاحبه فکری
فكري: اميدوارم استقلال هم بتواند از فوتبال ايران دفاع كند
خبرگزاري فارس: مربي استقلال گفت: با رفع مشكلات اميدوارم استقلال هم بتواند از فوتبال ايران دفاع كند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، محمود فكري در جمع خبرنگاران در خصوص قرعهكشي ليگ قهرمانان آسيا اظهار داشت: اين مسابقات شرايط خاص خودش را دارد و همه تيمها با برنامهريزي خوبي وارد بازيها ميشوند. مطمئنا تيمهاي عربي براي اينكه موفق شوند برنامههاي خوبي دارند و سرمايهگذاري كلان ميكنند.
وي افزود: تيمهايي كه در ليگ قهرمانان آسيا حاضرند اگر در ليگهاي خود ضعف داشته باشند با در اختيار گرفتن بازيكن خود را تقويت ميكنند. استقلال هم بايد از هم اكنون خود را آماده كند. از روزها و ساعتها نبايد بگذريم تا بتوانيم با خيال آسوده به مرحله بعد صعود كنيم.
فكري گفت: استقلال سال گذشته هم بازيهاي خوبي را انجام داد و اگر در ديدار آخر بهتر بود ميتوانست به مرحله بعدي هم صعود كند. تيمهاي اصفهاني چندين سال است كه سازماندهي خوبي دارند و نفرات اصلي خود را هميشه حفظ و براي فصل جديد 3 ، 4 بازيكن خوب اضافه ميكنند اما استقلال هميشه و هر فصل مشكل جابجايي مديريت و كادر فني را دارد. اين مسائل به تيم ضربه ميزند. اميدوارم اين مسائل حل شود تا استقلال هم بتواند از فوتبال ايران دفاع كند.
-
مصاحبه حجازی
حضور حجازي با ماسك و مصدوميت محمدي
خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال استقلال امروز با حضور ناصر حجازي به همراه ماسك و مصدوميت محمدي برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين تيم استقلال از ساعت 15 در زمين نوبنياد آغاز شد.
* ناصر حجازي رئيس كميته فني باشگاه استقلال با ماسك مخصوص در محل تمرين حاضر شد و تا انتهاي تمرين نيز حضور داشت.
* ميلاد ميداودي و اميرحسين صادقي از غايبان تمرين بودند. اين دو مصدوم هستند.
* كادرفني استقلال به دنبال آخرين وضعيت ميلاد ميداودي بود. تكليف مدت طول درمان او امشب مشخص مي شود.
* محمد محمدي كه در بازي ملوان از ناحيه كتف مصدوم شده بود امروز در حين تمرين بار ديگر از همين ناحيه مصدوم شد و تمرين را رها كرد و راهي رختكن شد.
* وحيد طالب لو كه روز گذشته به دليل آلودگي هوا كارش به بيمارستان كشيده شده بود امروز تمرين كرد.
* بحث آساني يا سختي گروه استقلال در ليگ قهرمانان آسيا همچنان از سوژه هاي صحبت بازيكنان در تمرين بود.
* محسن يوسفي و سيد مهدي سيد صالحي با بدنساز تيم تمرين كردند.
* فرهاد مجيدي پس از انجام تمرينات كششي زودتر از سايرين تمرين را ترك كرد. وي به دليل سه اخطاره بودن مقابل شهرداري تبريز غايب است.
* فقط دو نفر تماشاگر در محل تمرين استقلال حاضر بود.
* تمرين تاكتيكي، ارسال از جناحين و انجام بازي فوتبال از موارد خواسته شده مظلومي از شاگردانش بود.
استقلال جمعه در ورشگاه آزادي پذيراي شهرداري تبريز خواهد بود