من بازی امروزمو باختم متاسفانه :daghon:
2 تا تیم پشت سرم بودن که اگه میبردن بالا سر من. یکیشون مساوی کرد اومد بالای من. یکی دیگش باخت و من با کمی شانس چهارم شدم و هم به لیگ بعد صعود کردم و هم به لیگ قهرمانان:ahaaaaaa:
نمایش نسخه قابل چاپ
من بازی امروزمو باختم متاسفانه :daghon:
2 تا تیم پشت سرم بودن که اگه میبردن بالا سر من. یکیشون مساوی کرد اومد بالای من. یکی دیگش باخت و من با کمی شانس چهارم شدم و هم به لیگ بعد صعود کردم و هم به لیگ قهرمانان:ahaaaaaa:
داداش به --- رفتم ساعت 5 بازی جام دارم :(((((((
بازی کنام دارن از خستگی می میرن هیچکاری هم نمی تونم بکنم یکی کمکم کنه تیمم Persian FC هست اگه کسی تونست کمک کنه 1 ماه بیل بیلک شکن مجانی مهمونه ماست
اکانت فیس بوکم Mohammadhosein kheradjoo هست اگر کسی می تونه اد کنه کمک کنه از خجالتش در میایم
سلام دوستان ، علی جان آکادمی امروز بهم بازیکن داده ، یکی سطحش 25 اون یکی هم 34 . چرا دادا ؟ من میانگین سطح تیمم 43 هست ، چرا اینهمه کمتر آخه ، باید یکی از بازیکنا سطحش از تیم بالاتر باشه یکیشم یکم پایینتر ، اما این افتضاحه که ، هیچکدوم به دردم نمیخورن
یه سوال دیگه : بازیکنایی که میان تو scout list از کجا میان ؟ ینی سیستم خودش میذاره یا پلیر ها میذارن ؟ اگه پلیرها میذارن چطوری و چیزیم گیرشون میاد از 50 token ?
سلام بچه ها
آقا ما اومدیم لول 4 اونم بدون باخت و مساوی و با امتیاز کامل :/danc
فقط یه اتفاق جدید افتاد دیشب ساعت 9شب بازی داشتم صبح پا شدم 9:30 دیدم اصلا بازیکنام ریکاوری نشدن اصلا به کاندیشنشون اضافه نشده بود :fek konam:
ساعت با بازیکنای خسته بازیه امروزمو انجام دادم...آخه چراااا
سلام دادانقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali kian [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم یادمه تو این همه مدت بازی که کردم فقط یه بار این اتفاق افتاده بود برام و کلی هم شاکی شده بودم!فکر میکنم سیستم جوری برنامه ریزی شده که برای هر پلیر به ندرت یه همچین اتفاقی بیوفته که بازیکنای خیلی ضعیفی بده.از شانس بد تو این اتفاق الان برات افتاد!
در مورد scout list هم باید بهت بگم که آره.اینارو خود سیستم میزاره و هر از گاهی بازیکن جدید هم بهش اضافه میکنه.پلیر ها چنین چیزی رو نمیزارن.اگه پلیر ها میزاشتن سرشون حسابی جنگ میشد!
ایول داداش! با اینکه لیگ پایین بودی ولی باز هم همچین کاری شاهکاره که همه بازی هارو ببری! دمت گرممممنقل قول:
نوشته اصلی توسط shervinno [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببین داداش تو بخش تمرین که بری قسمت exercises نوشته که هر 3 ساعت 5 درصد به کاندیشن بازیکنان افزوده میشه.
من فکر میکنم اشتباه میکنی،یعنی شاید بازیت ساعت 9 صبح بوده و شما نیم ساعت بعدش وارد بازی شدی! آخه سیستم انقد داغون نیست که همچین باگ مسخره ای بخوره!
آخه این شانسه دارم ؟! من 4 تا از بازیکنای معمولیمو فروختم که میانگین تیمم بره بالاو بازیکن خوب بهم بده اما بازیکنی رو که داده از اون 4تا هم که فروختم ضعیفتره ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بدجوری پوکیدم انقد با زیکنام خسته ان از یه تیم --- 3 تا خوردم
دوستایی که با فیسبوک وارد بازی میشن به این دوستمون کمکم کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط aryan94 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دو روز است که وصل به سرور نمیشود چرا؟آیا شهر را عوض کردن و از اینترنت های مختلف وصل شدن موثر بوده است؟
برای من که وصل میشه.اصولا که نباید این طور باشه که با اینترنت یا شهر عوض کردن وارد بازی نشه.ولی خب ممکنه بعضی از شرکت های سرویس دهنده اینترنت با بازی مشکل داشته باشن و نتونن اجراش کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط meyy [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا سلام با اجازه ما هم عضو این گروه پرتلاش شدیم من لول3 هستم با 0 توکن وقدرت تیمم17
خوش اومدی داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirh0ssein [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم شاهد پیشرفت شما و همه کسایی که جدیدا بهمون پیوستن باشیم:yes:
سلام دوستان مشکل بازیکن سن بالا چیه من سن بالا می خرم هم ستاره هاشون بالاست هم قوی هستن میشه بگید مشکل این بازیکن ها چیه؟
دوستان فیلللللللللتر شکن خواستید بگید من می فروشم برای گوشی کامپیوتر سیسکو و وی پی ان و کریو همه چی دارم :)
من تو کاپ فعلا اولم تو جام حذفی اما حذف شدم
اقا من رفتم با این اسپانسر سومی قرارداد بستم حالا میگه باید یه بازی لیگو ببری بعد یه توکن میده حالا منتظرم توکن هام 3تا بشه باهاش قراردادو لغو کنم با اسپانسر دومی قرارداد ببندم:eee:
سلام من با اکانت فیسبوک روگوشی وصل شدم الان موقع بازی تعویض میکنم یاترکیب عوض میکنم قطع میشه دوباره بایدوصل شم نمیشه کاری کرد ب فیسبوک وصل نشه برنامه اجراشه؟
بازیکنان سن بالا درسته تجربه بیشتری دارند ولی ممکنه تو طول بازی تو نبرد های تن به تن کم بیارند به خصوص تو اواخر بازینقل قول:
نوشته اصلی توسط aryan94 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام. یکی از مشکلات استفاده از فیسبوک برای بازی همین قطع و وصل شدنشه.راه دیگه ای هم فعلا وجود نداره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط arasaras [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arasaras [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام نتن با فیس بوک میام اگه میخوای من بهت فیلتتتتتتتتتتتتتتتتتتر شکن بدم تست کن اگر درست بد باهات حساب می کنم :دی
سلام دوستان
دیروز یه اتفاق جالب افتاد برام!
اولین بازی لیگ قهرمانان رو برگزار میکردم با یه تیم خیلی قوی با قدرت حدودای 73 منم که 64
اول یه لینک بهتون میدم از همین تاپیک نگاهش کنین. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این پست رو دیدین؟
همون تیم سومیه که فکر کنم رفت و برگشت خوردم ازش! ولی اون سری بالا اومدم تو این گروه فکر کنم
حالا گذشت و من دیروز بازی داشتم. به اسم تیمش نگاه کردم خیلی به نظرم آشنا بود.اومدم تو این تاپیک گشتم تا این عکس رو پیدا کردم و متوچه شدم که بله خودشه!
و من انتقام اون فصل رو از همین تیم گرفتم و 3-0 شکستش دادم.خیلی برد خوبی بود!
و یه نکته جالب دیگه
درامد حاصل از این بازیم حدود 6 و نیم میلیون دلار بود!
توچه داشته باشین به خصوص دوستایی که تو لیگ های پایین هستن و بودجه زیادی ندارن.صعود به لیگ قهرمانان خیلی خوبه.درامدی که کسب میکنین ازش خیلی میتونه به شما کمک کنه!
فقط یه تیم ازم قوی تره اما نمی دونم چرا شدم 4روم جدول الان یه بازی دارم که همین الان یه بازیکن حمله قوی گرفتم ترکبم رو از4-4-2 به 4-3-3 تغییر دادم می خوام بزنم طرفمو اگه خدا بخواد پر گل ببرم که برگردم سر جام
نهههههههههههههههههههههههه هههههههه راضی نیستمممممممممممممممم
3-0 زدمش اما بازیکنام چون سن بالان زود خسته شدن و زرد شدن یعنی اگه 2 تا کاپ با هم داشته باشم سرویسم حالا چه کنم :دی
الان بازم اول جدولم
دوستان هر کی وی پی ان برای گوشی و کامپیوتر خواست بگه ارزون به بچه های داخل انجمن میدم هرکی خواست بگه اکانت تست بدم
دوستان یه سوال تا ورزشگتم ساخته نشه نمی تونم پول در بیارم چون قیمت واسه بلیط هام میزنم از بازی دوستانه هیچی نمی گیرم کسی هست جواب بده
خب باید ورزشگاه داشته باشید دیگه! قیمتشم که تعیین میکنی واسه بازی دوستانه که ارزش کمی داره سعی کن قیمت پایینی انتخاب کنینقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا مثلا چقد قیمت رو تعیین کنم!؟ 5 تا بالاست؟!
باید بر اساس میزان قیمت بلیت که برای سایر جام هایی که توش هستی انتخاب کردی اینم انتخاب کنینقل قول:
مثلا من الان قیمت بلیت بازی های لیگ قهرمانان 57 ، بازی لیگ 53 بازی جام حذفی 45 و بازی دوستانه 20 گذاشتم.
کلا باید کمتر از بقیه باشه
سلام دوستان
من تازه وارد شدم
لول 2 هستم
تو لول 1 هم کاپ رو بردم و هم جام رو
ولی تو لول 2 مشکل توکن دارم . اصلا این بازی کن های ترک نمی گذارن بازی کن بخرم
سر هر بازی کن 20 تا توکن می سوزونن
من با 15 تا توکن اومدم لول 2 ولی نتونستم حتی یک بازی کن بخرم
همه توکن هام تموم شده ولی 4m پول دارم
چجوری میتونم توکن بدست بیارم
سلام عزیز. خوش اومدی داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahram_735 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والا منم تازه رسیدم لیگ 12 هیچ بازیکنی نخریدم. یعنی جزو داغون ترین تیم های لیگم!!!
خیلی از مواقع نمیشه بازیکن خرید.واقعا سخته با اونایی که توکن میخرن رقابت کرد! پیشنهاد میکنم صبر کنین و توکن جمع کنین واسه بازیکن های آکادمی و در هدف های بالاتر واسه بازیکن های scout
در مورد توکن بدست آوردن هم میشه با انجام دادن آفر های بازی و نصب بازیو برنامه ها و .... توکن به دست آورد. تو صفحات قبل در موردشون توضیح دادیم
موفق باشی
طرفای ساعت 5 عصر خیلی راحت میشه بازیکن خرید البته غیر از یکشنبه ها
براي خريد بازيكن پيشنهاد من اينه كه ٣-٤ دقيقه قبل تموم شدن فرصت پيشنهاد آخرين deadline هارو چك كنين.مثلا ميبينين يه نفر چند دقيقه قبل تا knockout 5سر يه بازيكن جنگيده و خب اين يعني به احتمال زياد توكن كمي براي رقابت با شما خواهد داشت.
از طرف ديگه به هيچ وجه موقع پيشنهاد دادن عجله نكنيد و سر هر knockout ٢-٣تا توكن ندين.فقط كافيه تا٢ثانيه آخر صبر كنيد و اگه برنده نبودين يه پيشنهاد ديگه بدي.اينجوري واسه خريد هر بازيكن در بدشانس ترين حالت ممكن بيشتر از ٦تا توكن نميدين اگر چه اگه از شانس متوسطيم برخوردار باشين با ٢-٣ تا توكن راحت يه بازيكن خوب ميخرين. من خودم با اين روش بازيكناي خيلي خوبيه با ٢-٣تا توكن خريدم.
من خودم الانا كه پول ندارم تفريحم اينه ميشينم جنگ بر سر خريدن بازيكناي خوبو نگاه ميكنم.تا حالا نديدم بيشتر از knockout5 بيشتر كشيده بشه و اين يعني حداكثر ٦ توكن
يكي به من ميگه چطور ميتونم پول در بيارم؟ اصن اوضاع مالي خرابه ٤روزه ٣٠٠k بيشتر گيرم نيومده
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Cupal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راهنمایی خوبی بود
باید بازم توکن جمع کنم
داداش میتونی یه ذره قیمت بلیط رو کمتر کنی که افراد بیشتری بیان ورزشگاه و پول بیشتری دریافت کنی.همچنین قبلا گفتم اگه دارین میجنگین واسه رتبه های بالای جدول، حتما تموم تلاشتون رو بکنین که حداقل رتبه 4 رو بگیرین و به چمپیونز لیگ راه پیدا کنین.درآمد فوق العاده ای داره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Cupal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام آقا یکی کمک کنه بهم من چجوری توکن بدست بیارم تا کی باید صبر کنم بازی بهم توکن بده؟؟؟؟؟؟
سلام. هنگام قرارداد بستن با اسپانسر های توکن، دومین اسپانسر رو انتخاب کنید. روزی یه توکن بهتون میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad777 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان. من یکبار اکانتم رو با ف ی ل ت ر شکن لوگین کردم . الان دیگه تا $$$$$ شکنم رو روشن میکنم بازیم باز نمیشه و میگه اشکال در اتصال
میترسم زحماتم خراب بشه. سطح تیمم 3 هست و بازیکنام و ورزشگاهم سطحش بالاست. :khahesh:
چجوری میشه در گوشی های بقیه هم ادامه ی بازی خودمو داشته باشم؟
تیمم: Salar FC
سلام عزیز. ما هزار بار گفتیم کسی هوس نکنه اکانت فیسبوکشو لاگین نکنه! :sad:نقل قول:
نوشته اصلی توسط salar_fc [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مشکلی پیش بیاد دیگه درست بشو نیست! :|
تو بقیه گوشی ها که فکر نکنم بشه فقط از طریق گوشی خودتون میشه وارد تیم خودتون بشین
حالا که اکانتتون رو وصل کردین دیگه چاره ای نیس نمیشه کاریش کرد!
فقط یه راه به ذهنم رسید الان. از طریق کامپیوتر یا لپ تاپ یه وی پی ان تهیه کنید و وارد فیسبوک بشین بعد قسمت بازی های آنلاینش Top Eleven رو پیدا کنید.ببینید تیمتونو باز میکنه یا یه تیم جدید میسازه؟!
امتحان کنین جوابشو همینجا بهم بگین. ولی رو گوشی دیگه فکر نکنم بشه کاریش کرد!