[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببخشید اگه اسپم شد
هیکلو بببین حال کن
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببخشید اگه اسپم شد
هیکلو بببین حال کن
والدس: پهپه ترسناکتر از رونالدو است
دروازهبان بارسلونا رويارويي با پهپه در يک راهروي تاريک را ترسناکتر از پنالتي زدن رونالدو دانست.
:hehee::hehee::hehee::hehee::hehee:shikam::-
بازی بعدیمون با مالاگا هست که به نظرم میتونیم با بازی دادن جوون های تیم بهشون تجربه بدیم چون معلومه که از الان میبازیم
مثلا موراتا رو فیکس کنه. ایکر.
یا مثلا تو این بازی ترکیب عوض کنه ببینیم چند چندیم چون در هر صورت یا میبازیم، یا به زور مساوی میشه، یا شانسی میبریم
از این حالات خارج نیست
ولی من دلم روشنه قهرمان جام حذفی میشیم و فینال چمپیونز لیگیم
بنگاه هاي شرط بندي بارسا را برنده الكلاسيكو مي بينند
بنگاه هاي شرط بندي شانس بارسا را براي چمپيونزليگ خيلي بيشتر از رئال مي دانند . در حقيقت شانس پيروزي بارسا در الكلاسيكو 1.87 به 1 است ، شانس برد تيم آنجلوتي 4.35 به 1 و شانس تساوي 3.60 به 1
جالب اين كه شانس قهرماني بارسا در لاليگا نيز تقريبا سه برابر رئال است . شانس رئال 3.60 به 1 است و شانس بارسلونا 1.40 به 1 . در رئال هم چمپيونزليگ شانس زيادي ندارد . بايرن مدعي اصلي است و شانس انها 4 به 1 است ،شانس بارسلونا 5.26 به 1 و شانس رئال نيز 5.80 به 1 . البته در چمپيونزليگ به نظر مي رسد فاصله رئال و بارسا از نظر بنگاه هاي شرط بندي كمتر باشد .
رونالدو نازاريو :" دوست داشتم كريستيانو برزيلي مي شد "
رونالدو نازاريو در مورد پيوستن احتمالي ديگو كاستا به تيم ملي اسپانيا واكنش نشان داد و به شوخي گفت :"دوست داشتم كريستيانو از پرتغال استعفا مي داد و در تيم ملي برزيل بازي مي كرد .!"
وي در ادامه گفت :" با قوانين جديد ، دوگانگي مليت يك نوآوري مهم است كه به يك بازيكن اجازه مي دهد تا در تيمي باشد كه مي خواهد . "
سالگادو :" غيرممكن است كه گرت بيل به اندازه رونالدو گل بزند "
ميشل سالگادو گفت كه بايد به گرت بيل زمان داد تا هماهنگ شود و نبايد از او توقع داشت كه همچون كريستيانو رونالدو گل بزند .
مدافع راست اسبق رئال مادريد گفت :" گرت بيل بازيكني است كه به حضور در در استاديوم هاي بزرگ عادت دارد . او سالها ليدر تيمش بوده است و حالا در اين تيم يكي مثل بقيه خواهد بود . غيرممكن است كه به اندزاه كرريستيانو گل بزند . اما به نظرم بازيكن مهم و تاثيرگذاري است . "
وي در مورد سختي تقابل با بيل توسط مدافعان گفت :"خيلي مشكل است . از نظر بدني خيلي توانمند است . وقتي در بلكبرن بودم خيلي در مقابلش اذيت شدم . مسلما در رئال موفق مي شود . "
لواندوفسكي ، گزينه 20 ميليوني
عملكرد ضعيف بنزما در آغاز فصل باعث شده كه رئال به فكر خريد مهاجم در فصل نقل و انتقالات زمستاني باشد و لواندوفسكي يك گزينه ايده ال به نظر مي رسد . مهاجم بورسيا با بايرن پيش قرارداد دارد اما اين طور كه توسط فرانچويس گاياردو ، وكيل فيفا اعلام شده است ، اين قرارداد ممكن است با 20 ميليون يورو فسخ شود . در حقيقت رئال مي تواند او را در ژانويه يا تابستان با چنين قيمتي به خدمت بگيرد .
در حقيقت گوارديولا حس مي كند كه لواندوفسكي به سيستم بازي او نمي خورد و گزينه خريدنش را مي خواهد منتفي كند . او يك مهاجم كاذب را ترجيح مي دهد . به همين خاطر باواريويايي ها با وكيل بازيكن در مورد فسخ قاردرادش صحبت كرده اند . از سويي بورسيا نيز ترجيح مي دهد كه اين مهاجم به رئال برود تا به رقيب اصليش در بوندسليگا .
مشكل اصلي رئال براي خريد لواندوفسكي در اين فلص اين است كه اين بازيكن در دو هفته اول چمپيونزليگ حضور داشته و ديگر حق بازي در اين تورنمنت با باشگاه ديگري را ندارد . رئال در پايان فصل گذشته هم پس از درخشش مقابل رئال به دنبالش بود . خوزه آنخل از حاميان اصلي خريدنش است . لواندوفسكي فصل گذشته در 56 بازي 39 گل زد و امسال هم در 13 بازي 9 بار گلزني كرده است .
يك گزينه ديگر البته رادامل فالكائوست . مهاجم كلمبيايي در فكر ترك موناكو در پايان فصل است . چندين باشگاه ليگ انگليس به دنبالش هستند اما خودش و خانواده اش ترجيح مي دهند به اسپانيا برگردند .
گالاتاسراي به دنبال خريد بنزما در ژانويه
بنزما در رئال شرايط خوبي ندارد . او با مشكل گلزني مواجه است و با اين روند شايعات در مورد آينده اش رو به افزايش است . حالا گفته مي شود كه گالاتاسراي به دنبال اوست .
باشگاه تركيه اي پس از عملكرد ضعيفي كه ارائه داده است ، به دنبال بهبود شرايطش با خريد چند بازيكن است . بوراك به احتمال زياد از اين تيم جدا مي شود و حالا آنها نگاهشان را به بنزمايي جلب كرده اند كه البته از چلسي ، آرسنال و تاتنهام نيز پيشنهاد دارد .
ته وز :" مسي يا كريستيانو ؟ مسلما كريستيانو !"
كارلوس ته وز در مورد بازي چهارشنبه هفته آينده تيمش مقابل رئال مادريد گفت :" رئال مادريد هميشه رئال مادريد خواهد بود . آنها قدرت بي نظيري دارند . آنها يك نهاد هستند ، درست مثل يونايتد . صرفنظر از شرايط فعلي ، رئال مادريد تيم بزرگي است كه به آنها خيلي احترام مي گذارم . به نظرم براي صعود از اين مرحله از چمپيونزليگ ، نياز به بردن دو تا از چهار بازي داريم و نمي دانيم در برنابئو برنده مي شويم يا تيمهاي ديگر را شكست مي دهيم . "
وي در مورد بازي در برنابئو گفت :"با منچستر سيتي در آن جا بازي كردم . مطمئنا جو داغي خواهد بود اما در فوتبال ترس وجود ندارد . ترس چيزي است كه در محله ام در بوينوس آيرس حس كردم . " و در پاسخ به سوالي در مورد مسي يا رونالدو گفت :" رونالدو . "
كاسياس به رينا :"ترك رئال ؟ بعيد است ، رفيق !
شبكه كواترو ، حرفهاي خصوصي ميان ايكر كاسايس و په رينا را در خلال گرم كردن پيش از بازي با بلاروس در مايوركا ، تكذيب كرد . كاسياس مدتهاست كه در رئال نيمكت نشين است اما به دروازه بان ناپولي گفت كه قصد ترك رئال را ندارد .
رينا :" فكر مي كنم زياد هم بد نباشد . چند تا بازي انجام مي دهي ؟ 10-12 تا ؟ اما در پايان روز ،به نظر مي رسد كه خيلي فصل گندي برايت باشد . خب ،خب ، بايد جدا شوي چون حداكثر سالي 10-12 بازي انجام مي دهي . "
اير :" آره ، اما حالا بروم ؟ بعيد است ،رفيق . حداقل اميدوارم كه در كوپا دل ري هم بازي كنم . "
این زی زو هم شورشو درآورده ها
اه
فک کرده اینجا فرانست
فقط داره از بازیکنای فرانسوی حمایت میکنه. اون از کریم که ر*ده فقط به خاطر زیدانه که فیکسه.
حالام قفلی زده رو هموطنش ریبری میگه اون بهتر از کریسه.
یعنی 1 زیدان آدم داشته باشه دیگه نیاز به دشمن نداره
به جای اینکه کمک کنه کریس بهترین بازیکن شه میگه ریبری :|
اه
بچه ها بیاین نظر بدین.....این هفته 3 تا بازیه سخت داریم...اول با مالاگا بعد یووه بعدم بارسا......امیدوارم مثل پارسال که تو یه هفته 2 بار با بارسا داشتیم و یه بارم با من یو همشو ببریم....البته اون زمان مورینیو بود:sad:اولیش که با مالاگاست که امیدوارم با یه پیروزی پر گل مقابلش با روحیه ای خوب بریم به سمت یووه و ال کلاسیکو...من که خیلی امید دارم چون میدونم اگه بدترین رئال تاریخم باشیم همیشه جلوی بارسا خوبیم و عالی بازی میکنیم...یووه هم که بعد از بارسا فک کنم تو تاریخ رقیب دیرینمون باشه امیدوارم بهشون جهنم سانتیاگو رو نشون بدیم......به امید پیروزی های عالی در این 3 بازی:real::real:
من از 2 شنبه رفتم شمال امروز اومدم
یعنی 5 روز
پیش خودم گفتم برگردم تو این تاپیک باید 2،3 صفحه بخونم نظرای شما رو
اینجا داره خاک میخوره :|
بیاید نظراتتونو بگید دیگه
شنبه 27/07/1392 ساعت : 17:30
هفته 9 لاليگا : رئال مادريد - مالاگا
زنده از شبکه ورزش
تبریک میگم .
به نظرم بهتر بودیم اما خیلی خوب نبودیم بازی رو روونتر کردیم ولی هنوز نیاز به هماهنگی بیشتر داریم اول اینکه دروازبان مالاگا یکی از بهترین شب های دوران فوتبالش بود و خیلی عالی بود دوم اینکه از کریس بعید بود اون پاس خسه رو گل نکنه میبایست سر ضرب میزد که نزد ولی بازم دمش گرم با اینکه گل هم زد اما ناراحت بود و از تماشگرها معذرت خواهی کرد دیماریا جنگنده بود مودریچ هم همینطور در کل امیدوارم به هماهنگی بیشتری برسیم و بیشتر گل بزنیم بیل هم خوب بود با پنالتی که گرفت تاثیر خودش رو گذاشت .
یه برد دیگه.....برد خوبی بود بچه ها خوب بودند ولی دلم میخواست برد پرگل تر باشه ولی به همینم راضیم......دیماریا مثل همیشه عالی سلطلان هم به جز یه سری اشتباهات کوچیک عالی بود.......ما 20 شوت داشتیم اونا 3 تا که فقط یه دونش تو چهار چوب بود:luuugh:
کلا داره تیممون خوب میشه گرت بیلم یه پنالتی واسمون گرفت تا نزاره سلطان بدون گل زده زمینو ترک کنه:nishkhand:فعلا یه دونه بازی از 3 بازی سختمون تو این هفته رو با برد پشت سر گذاشتیم...به امید پیروزی های بیشتر و پرگل تر:real:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]Realmadrid 2-0 Malaga[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال مادرید 2-0 مالاگا / آماده برای پذیرایی از یووه
نیمه ی اول این بازی با وجود اینکه رئال حملات خوبی روی دروازه ی حریف داشت با بدشانسی و درخشش کابایه گلی در بر نداشت تا نیمه ی اول بدون گل به پایان برسد. رئال از همان دقایق ابتدایی بازی سوار بر بازی بود و حملات زیادی داشت اما مورتا و رونالدو در باز کردن دروازه ی حریف نا موفق بودند. مالاگا هم با ارائه ی یک بازی کاملا تدافعی و درخشش درواربان خود و تیرک دروازه توانست در این نیمه دروازه ی خود را بسته نگه دارد.
در نیمه ی دوم در همان ابتدا ی نیمه دروازه ی مالاگا روی ضربه ای که دی ماریا به قصد سانتر زده بود باز شود تا رئال نیمه ی دوم را با خیال آسوده تری دنبال کند. در ادامه نیز همانند نیمه ی اول رئال کاملا بر حریف خود سر بود و حملات متعددی را روی دروازه ی حریف انجام داد اما روی تعلل مهاجمان و درخشش کابایه دروازه ی مالاگا بسته ماند. آنجلوتی هم با تعویض هایش سعی در تازه نصف کردن خط حمله داشت. و در دقایق پایانی روی حرکت بیل دارو اعلام پنالتی کرد و رونالدو بالاخره قفل دروازه ی کابایه را شکست و گل دوم رئال را زد تا بازی با نتیجه ی 2-0 به پایان برسد. خسه و مودریچ هم از دیگر تعویض های رئال بودند که خسه هم همچون موراتا عملکرد خوبی داشت. شاید تنها نکته ی نگران کننده بازی متوسط ایسکو بود که نسبت به اول فصل افت کرد.
بدون شک بهتربن بازیکن زمین کابایه بود که شاید تعداد سیو های او بیش از 10 عدد بوده.
كريستيانو و زدن 41 درصد گلهاي رئال در لاليگا
كريستيانو رونالدو يكي از مهمترين عناصر در رئال مادريد فعلي است . مهاجم پرتغالي در هر بازي و هر فصل بهتر مي شود و رشد مي كند . مهاجم پرتغالي امسال 41 درصد از گلهاي رئال در لاليگا را زده است ، آماري كه نسبت به لاليگاي قبلي هشت درصد رشد كرده است .
كريستيانو روز به روز پيشرفت مي كند . برايش سن و خستگي معنايي ندارد ، فقط مي خواهد بتازد . در حقيقت او در لاليگا 41 درصد و در چمپيونزليگ 50 درصد از گلهاي رئال را زده است .
كريستيانو سال گذشته 33 درصد از گلهاي رئال را در ليگ زده بود و در چمپيونزليگ هم 46 درصد .
مارسلو ، 374 دقيقه بدون خطا
آنجلوتي ديروز مارسلو را به بد دفاع كردن متهم كرد و به تمجيد از كار هجومي او پرداخت . شايد آمار هم حق را به مربي ايتاليايي بدهند . مارسلو در حقيقت مثل همه دفاع چپ هاي برزيلي شيفته رسيدن به خط دفاع حريف است . اين باعث مي شود كه فوتبالي تماشايي و زيبا ارائه دهد ، مدافعان حريف را جا بگذارد و يك مكمل بي نظير براي كريتسيانو باشد . اما اين يك مربي ايتاليايي است و مثل كل دنيا ديده است كه راموس و په په در كارهاي تدفاعي خيلي اذيت شده اند .
مارسلو يك مدافع خاص است :279 دقيقه در لاليگا و. 95 دقيقه در چمپيونزليگ داشته و يك خطا هم نكرده است . اين در حاليست كه در اين 374 دقيقه 9 بار بر رويش خطا انجام شده و پنج شوت به دروازه داشته است . آمار هجومي اش بي نظير هستند . او 41 توپ ل داده و فقط 33 بار توپربايي كرده است . در حقيقت مارسلو گنجايش هجومي رئال در طول بازي ها را دو برابر مي كند اما به خواست مربي بايد بيشتر در دفاع ها شركت كند .
پبش بيني كاربران ماركا : ايكر به بارسا مي رود !
هواداران پيش بيني مي كنند كه اگر ايكر از رئال برود ، راهي حريف ديرينه ، بارسلونا مي شود . در حقيقت در نظرسنجي ماركا 46 درصد از شركت كنندگان چنين حدسي را مي زنند .
در حضور بيش از 26 هزار شركت كننده ، كمتر از 11 هزار نفر ، پيش بيني مي كنند كه كاپيتان راهي بارسلونا شود . آرسنال با 31 و سيتي با 11 درصد گزينه هاي بعدي هستند . بايرن با 5 ، موناكو با 4 و يوونتوس با 3 درصد گزينه هاي ديگر هستند .
تيتر روزنامه هاي آس و ماركا
ماركا
آنجلوتي قول فوتبالي كه مادريديسموها مي خواهند را داد
"يك رئال مادريد متفاوت "
مربي گفت كه با تمركز و جديت كارش را ادامه مي دهد
"فكر نمي كنم كه اين هفته من هم تحت بازي قرار بگيرم "
"پرز به من اعتماد دارد "
موراتاي جايگزين
بنزما مصدوم است و امروز تست مي دهد
تقابل ايسكو ، نابغه مالاگايي با هم تيمي هاي سابق
آس
تست براي بيل
آنجلوتي بازيكن ولزي را براي الكلاسيكو آماده مي كند
شرايط بنزما نامشخص است و آلوارو فرصت خودش را دارد
سازمان ليگ تائيد كرد كه بدهي فوتبال 3600 ميليون يوروست ، 541 ميليونش براي رئال است ، 331 ميليون براي بارسا
بازی خوبی بود
واسم جدا از نتیجه، خوب بازی کردن تیم بود که خوب بودیم
تیم نبست به بازی های قبلش خیلی بهتر شده خیلییییییییییییییییی
روز بد کریس :|
اصلا خوب بازی نکرد. خودشم اینو میدونه
بیل، گرونترین بازیکن حهان، 4 تا پاس بهش رسید 3 تاشو خراب کرد 1 دونه پنالتی. فک کرده اینجا انگلیسه که توپو بندازه جلو بدوه دنبالش
بهترین بازیکن از نظر من دیماریا و ایسکو بودن
1 گل سالم هم خدیرا زد داور قبول نکرد
دفاع مث همیشه افتضاح
په په تو اون صحنه که توپ خورد تو دست بازیکن سیاه پوستشون و بعد شوت زد. په په عین... دربیل خورد
راموس نمیدونم چرا اینطوری شده. بی انگیزه و مغرور شده. قبلا خییییییییییلی بهتر بود
خدا پدر وارانو بیامرزه
دفاع راست و چپ تنصافا عالی بودن
در کل خوب بودن همه
اولین و جدی ترین محک تیم بازی بعدی با یووه هست و بعدش بارسا
اگه مث امروز باشیم ( منهای کریس ) حتما میبریم اما اگه مث بازی اتلتیکو یا الچه باشیم...
به امید قهرمانی
برد تیم رو تبریک میگم.
برای اونایی که بازی ندیدن بگم که یکی از گلها رو دیماریا زد و گل دیگمون رو رونالدو از رو پنالتی زد که گرت بیل گرفته بود ( به نظر که خطا نمیومد)
رونالدو به تنهایی اگه یک مقدار شانس و دقت بیشتری داشت راحت میتونست 5 تا گل بزنه بقیه هم به نوبت خراب میکردن ، دروازه بان مالاگا هم فوق العاده بود .
بازی خیلی ساده بود و بازیکنهای مالاگا در بهترین شراط هم بیشتر از سه تا پاس نمیتونستن بدن به همین دلیل هم نمیشد از بازیکنی به عنوان بهترین یاد کرد یا بدترین اما خودم به شخصه انتظار بازی خیلی بهتری از موراتا داشتم و فکر میکردم که از فرصت به دست اومده استفاده کنه که کاملا در اشتباه بودم. عوضش خسه توی همون دقایق کمی هم که بازی کرد خیلی اینده دار نشون داد.
سلام ب برو بچ گل رئالی من چند مدت نبودم یعنی نت نداشتم و حالا برگشتم مخلص همه ی بچه های رئالی هم هستم love::
بازی بدی نبود با اینکه توپ میدان در اختیار داشتیم اما هنوز هماهنگ نشدیم و بیشتر در افساید گیر میکردیم !!!
خیلی موقعیت ها رو بیهوده هدر میدیم
اما خب یه بازی سخت رو بردیم امیدوارم توی بازی چهارشنبه شب هم با اقتدار یووه رو شکست بدیم و اماده بشیم برای بازی با بارسا
یه حسی بهم میگم بارسا رو شکست میدیم و مطمئن هستم که حتما بارسا رو شکست میدیم :khahesh:
لواندوفسكي : بايرن مونيخ بهترين تيم آلمانه ، اما رئال مادريد بهترين تيم دنياست .
كلا خيلي شاخيم :دي [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بازيكني كه 4 تا بهمون زده هم در حيرته از بزرگي ما :دي
اين حرفهاش هم نشون ميده كه واقعا يه خبرايي هست و احتمالا نيم فصل لواندوفسكي راهي رئال ميشه .
3 بازی سخت داریم که یکیش امشب بود و امشب اتفاق خوبی افتاد 1. رئال برد 2. بارسا مساوی کرد و برای اینکه شب کامل شه باید اتلتیک هم امتیاز از دست بده....
امشب تیم خیلی بهتر بود و به قول بچه ها کریس بد بود و مطمئنن اگر کریس رو دور می بود بیشتر گل میزدیم.
دیماریا امشب واقعا جنگنده بود و برعکس بیل ، بیل خرید خوبی تا الان نبوده و تا الان باید بگیم قیمتش کجا!!! بازیش کجا!!!. به هر حال امیدوارم اگه می خواد خودشو نشون بده نشون بده تا انتقادات زیاد نشده.
جای ژابی خالیه همچنان و من تیم رو بدون اون ناقص میدونم. ژابی کجایی که قسمتی از یه پیتزا کامل نیست.
امیدوارم یه فکری برای دفاع بکنن وگرنه اینجوری نمیشه مقابل یووه و بارسلون بازی کرد.
من مقابل بارسا خیلی می ترسم.... اما امید دارم
استرسش از الان که بیست و هفتم هست رو حس می کنم.
خدا بخیر کنه به نفع رئال
اعتماد كامل آنجلوتي به خديرا
كارلو آنجلوتي ، مربي ايتاليايي رئال مادريد به سامي خديرا اعتماد كامل دارد . عليرغم همه انتقادات به نظر مي رسد كه كارلتو همچنان به اين بازيكن آلماني اعتقاد دارد و حاضر نيست او را تغيير دهد
در حقيقت مقابل مالاگا ، خديرا براي پنجمين بازي پياپي فيكس شد تا همچنان يك بازيكن مهم باقي بماند .
لوئيز ، پديده تيم جوانان مالاگا در آستانه رئال
رئال مادريد نگاهش را به يكي از آينده دار ترين جوان هاي آكادمي مالاگا جلب كرده است . لوئيز ، دفاع وسط جوان كه 1.75 سانتي متر قد دارد در آستانه رئال است .
رقم آزادي او صد هزار يوروست و مذاكرات بسيار مثبت بوده است . اطرافيان بازيكن با باشگاه صحبت كرده اند و احتمالا به زودي راهي رئال مي شود .
نام جديد احتمالي استاديوم رئال : آئودي سانتياگو برنابئو
لورنتينو پرز تائيد كرد كه به دنبال اسپانسر براي نام برنابئوست . قرار است كه نام استاديوم رئال عوض شود . ماه هاست كه در اين باره بحث است اما پرز دوشنبه گذشته اين خبر را تائيد كرد .
مدير رئال اعلام كرد كه قرار است يك اسپانسر به نام برنابئو اضافه شود . حالا خبرها حاكي از آن است كه آئودي شانس زيادي دارد تا نامش روي استاديوم رئال شود هر چند كه هواپيمايي امارات هم به شدت فشار مي آورد .
سرخيو راموس در مورد ايسكو :"برخي شوخي ها را همه كس درك نمي كنند "
سرخيو راموس در توئيتر به زمزمه ها در اين باره كه ايسكو را به علت دست دادن با هم تيمي هاي سابقش پيش از بازي با مالاگا سرزنش كرده است ، واكنش نشان داد .
راموس نوشت :" وقتي چيزي براي نوشتن ندارند ، اين شايعات را مي سازند . آن هم در مورد مسئله اي همچون خوش و بش با هم تيمي هاي سابق . خودم هميشه اولين نفري هستم كه با هم تيمي هاي سابق دست مي زنم . بعضي شوخي ها را همه كس درك نمي كند . يكشنبه خوش . "
اين دو عكسي از خودشان با هم در ااستخر منتشر كردند . ايسكو نيز نوشت :"بازي خاصي بود . خوشحال و سرخوش هستم كه با هم تيمي هاي سابقم ديدار كردم . از محبتي كه به من شده ممنونم . اين يك شوخي هميشگي بود . يك هفته مهم در پيش است و مي خواهيم به بالاترين سطحمان برسيم .
بازگشت واران به تمرينات گروهي
رئال مادريد تمريناتش را براي بازي با يوونتوس تورين در برنابئو پيگيري كرد . شاگردان آنجلوتي پس از غلبه بر مالاگا بدين تمرين امروز صبح در تمرينات شركت كردند .
واران در اين تمرين كاملا از مصدوميتش ريكاوري كرده بود و در تمرينات گروهي شركت كرد . راموس ، بنزما و ديگو لوپز در تمرينات گروهي تمرين كردند . ژابي نيز به ريكاوري از مصدوميتش ادامه داد .
رئال ، ركورد دار ماندن در آفسايد در لاليگا
رئال در لاليگا در آفسايد زياد مانده است.درحقيقت رئال مادريد آنجلوتي امسال 10بار آفسايد گرفته اما54 باردر آفسايد مانده است. اين در حاليست كه اتلتيكويي ها 43 بار در تله آفسايد گرفتار شده اند
عملكرد تنبل مهاجمي مثل بنزما باعث مي شود كه حريفان رو به آفسايد گيري بياورند كه تا كنون موفق بوده اند .
كاپلو:" كار آنجلوتي زمان مي برد "
هر چند كه بسياري اختلافات ديرينه كاپلو و آنجلوتي را يادشان نرفته است اما مربي فعلي تيم ملي روسيه پس از صعود مستقيم به جام جهاني ، به حمايت از كارلتو پرداخت .
كاپلو گفت :" تغيير در چند هفته با تيمي كه سه سال به چيزي ديگر عادت كرده ، آسان نيست . زمان مي برد . آنجلوتي به خصوص ژابي را كم دارد ، كسي كه مي تواند سبك بازي را تعيين كند . رئال بايد در مقابل يووه خيلي محتاط باشد چرا كه آنها به دنبال نقاط ضعفشان خواهد بود . "
وي افزود :"رئال فقط كريستيانو نيست . البته كريستيانو يك تمام كننده بي نظير است . اگر به او فضا بدهد بي نظير است . با حضور بيل ، رئال سرعتي تر هم مي شود . "
موجي :" مي توانستيم كريستيانوي 18 ساله را بخريم "
لوچانو موجي ، مدير اجرايي اسبق يووه گفت كه اين تيم در آستانه خريد كريستيانو رونالدوي 18 سال هاز اسپورتين گليسبون بوده است :"بازيكني بود كه حس مي كردم بايد به يووه بيايد . همه چيز با اسپورتينگ نهايي شده بود . مي خواستيم او را با سالاس معاوضه كنيم و آنها پذيرفته بودند اما در نهايت سالاس پيشنهاد را رد كرد و راهي ريور پلاته شد . آن جا يونايتد پيش امد و پيشنهاد داد و ما پول نداشتيم كه با ميليون هاي آنها مقايسه كنيم . "
وي در مورد بازي چهارشنبه نيز گفت :" رئال تيم قدرتمند تر است و مسلما در برنابئو به دنبال پيروزي است اما ييوه مي خواهد رقابت كند . در مقايسه بازيكنان ، رئال مسلما بهتر است اما يوونتوس مي داند كه چطور در ميانه زمين فشار بياورد و رقابت كند . به نظرم بازي زيبايي خواهد بود . "
وي در مورد آنجلوتي گفت :"يك مربي خاص است . يكي از كساني است كه خيلي دوستش دارم . شخصيت بي نظيري دارد و مربي بزرگي است . يكي از بهترين مربياني است كه يووه داشته است . "
يورنته :" چند باري در برنابئو گل زده ام "
فرناندو يورنته براي اولين بار از زمان پيوستنش به يووه ، چهارشنبه به اسپانيا بر مي گردد . مهاجم اسپانيايي به برنابئو مي آيد . استاديومي كه قبلا با اتلتيك به آن آمده بود .
وي در مصاحبه با يوونتوس تي وي گفت :" هميشه بازي در استاديومي مثل برنابئو هيجان انگيز است . استاديومي كه در آن يك بار پيروز شدم و چند بار گل زدم . بازي در مقابل تيمهاي اسپانيايي را دوست دارم ، به خصوص تيم بزرگي همچون رئال مادريد . "
خشم كريستيانو از مسئولان حراست والدبباس
كريستيانو از اين كه مسئولان حراست والدبباس جلوي نزديك شدن هواداران به خودرويش را گرفته بودند به شدت عصبي شد و واكنشي از نوع خودش نشان داد .
در حقيقت او از خودرويش پياده شد و با لبخند و بدون هيچ مشكلي با هواداران عكس گرفت .
ماركا : واران مقابل يووه فيكس مي شود
واران دوباره در اختيار آنجلوتي است . بازيكن فرانسوي ديروز از مصدوميتش ريكاوري كرد و بدون مشكل در تمرينات شركت كرد . واران پس از حضور در دو بازي اخير رئال برابر كپنهاگ و لوانته ،به فرانسه سفر كرده بود . در اردوي ملي مصدوم شد و وقتي به رئلا آمد ، كادر پزشكي باشگاه برنامه ويژه اي را برايش تدارك ديد .
حالا براي بازي حساس چهارشنبه مقابل يووه ، كارلتو روي اين ستاره حساب ويژه اي باز كرده و مي خواهد او را فيكس كند . فقط مشخص نيست كه راموس زوجش مي شود يا په په ، هر چند كه به نظر مي رسد شانس مدافع كاماسي بيشتر باشد .
در مورد تغييرات ديگر تركيب هم به نظر مي رسد كه آربلوا و مودريچ پس از نيمكت نشيني مقابل مالاگا به تركيب اضافه شوند . كوئنت رائو و بنزما هم شانس دارند هر چند كه حضور ايكر نيز در چارچوب قطعي است .
په په :"بازي رئال - يووه ، 50-50 است "
په په ، بازيكن پرتغالي رئال در مصاحبه با بي وين در مورد بازي با يووه صحبت كرد . وي گفت :" به همه بازيكنانشان احترام مي گذاريم . بازيكنان تاريخ سازي مثل بوفون و پيرلو را دارند اما به نظرم مهمترين نكته شان كار تيمي است . فكر كنم مقابل ما نيز منسجم باشند . اميدوارم بازي زيبايي باشد و همه لذت ببرند . "
وي شانس دو تيم را 50-50 مي داند :"شانس هر كدام از دو تيم 50 درصد است چرا كه دو باشگاه بزرگ هستيم . اميدوارم بازي زيبايي باشد و همه لذت ببرند و بازيكنان درون زمين نيز خوشحال باشند . اين براي ارائه نمايشي زيبا خوب است . "
وي در مورد كريستيانو گفت :"همه چيز دارد . كاملا بازيكن با كقيتي است . همه بازيكنا فعلي شايسته حضور در رئال هستند اما كريستيانو توانسته شايستگي هايش را نشان داده است . بازيكني است كه هر روز و در هر بازي همه را تحت تاثير قرار مي دهد . "
برونزتي :" پرز مي خواست هيگوائين را به يووه بفروشد "
برونزتي، وكيل ايتاليايي و از دوستان نزديك پرز در مورد تابستان گفت كه پرز مي خواسته هيگوائين را به يووه بفروشد :"يووه به دنبال هيگوائين بفروشد . آرتورو ويدال هم پيش از خريد ايارامندي يك گزينه بود . در مورد هيگوائين ، پرز ترجيح مي داد او را به يووه بدهد . مدير رئال 35 ميليون مي خواست . يووه حاضر نبود بالاي 23 ميليون يورو بدهد اما پرز اعتقاد داشت هيگوائين خيلي با ارزش است . "
وي در مورد نقش نادال در پيوستن آنجلوتي به رئال گفت :"نادال هوادار رئال و مدير پي اس جي ، ناصر است . ناصر رئيس فدراسيون خطر است و همديگر را خوب مي شناسند . در طول رولند گاروس با هم صحبت كردند و نادال توانست ناصر را راضي كند تا آنجلوتي را ازاد كند . "
برونزتي در مورد تمابل رئال به پوگبا گفت :" اگر پوگبا همين گونه ادامه دهد ، تبديل به يك ستاره مي شود . پرز به دنبالش است . البته فعلا به فكر خريدنش نيست اما او را دنبال مي كند . البته رئال با ايارامندي نشان داد كه فعلا جوان سازي برايش مهمتر است . " و در مورد بل گفت :"بازيكنان بايد مشخصه هاي فني ، تبليغاتي و رسانه اي متوازني داشته باشند . بيل در رئال مي خواست يك پروژه درست داشته باشد و درون زمين خيلي خوب بود . حالا بايد ديد كه پاسخ بهايي كه برايش پرداخته شده را مي دهد يا خير . "
يورنته :" رئال دو بار به سراغم آمد "
فرناندو يورنته ،مهاجم يووه در مورد بازگشت به برنابئو گفت :"سال گذشته در برنابئو تشويق شدم . خيلي دوست داشتني بود . در بيلبائو مورد انتقاد بودم اما آن جا تشويقم كردند . وقتي كسي تشويقت مي كند ، به خصوص اگر در لحظات سخت باشي ، حس خوبي پيدا مي كني . آنها كار مرا درك كردند و از آنها ممنونم ."
وي در مورد اين كه سفيدها در گذشته به دنبالش بوده اند نيز گفت :" رئال زماني واقعا مرا مي خواست . اما زمان بندي مناسب نبود و شرايط طور ديگري پيش رفت . رئال دو بار براي خريدن من تلاش كرد . ترك اتلتيك غيرممكن بود . در آن جا يا كسي بايد رقم فسخ قراردادت را بدهد يا بايد بماني . آخرين باري كه رئال به دنبالم آمد ، در سال 2012 بود كه يك سال از قراردادم مانده بود . وقتي قراردادم تمام شد ، رئال ديگر مرا نمي خواست و يووه را انتخاب كردم . رئال يكي از بهرتين باشگاه هاي دنياست و خيلي دوست داشتم به آنها ملحق شدم . "
وي در مورد جدايي اوزيل و هيگوائين از رئال گفت:"اوزيل بازيكن بزرگي است كه سرنوشت بازيها را تعيين مي كند . نمي دانم كه چه شد اما هر كسي خودش براي تيمش تصميم گيري مي كند . در مورد هيگوائين هم نمي دانم چه شد اما موراتا را سرحال و آماده مي بينم . "
يورنته در مورد بازي تيمش با رئال گفت :" با وجود اتفاقات فلورانس مي خواهيم سرحال باشيم . چمپيونزليگ را خوب نباشيم و دو امتياز گرفتيم . حالا خيلي گرسنه هستيم . "
كونته :"دوست داريم شبيه رئال مادريد باشيم "
آنتونيو كونته ، مربي يوونتوس در مورد مصدومان تيمش گفت :"هيچ كدام از بازيكنانم دچار شكستگي استخوان نشده اند . پس از يك نتيجه بد به اين بازي مي آييم اما اين كه مقابل يك تيم بزرگ قرار مي گيريم ، براي من و بازيكنانم انگيزه بخش است . "
مشكلات يووه :"اگر در مورد بازي قبلي صحبت كنيم درست است كه كار مشكل به نظر مي رسد اما اين اتفاقات در فوتبال طبيعي است . در فينال چمپيونزليگ 2004 ، ميلان با نتيجه 4-0 جلو بود اما در نهايت جام را نبرد . آمار نشان مي دهد كه ما تيمي هستيم كه هميشه تملك توپ را داريم و موقعيت ايجاد مي كنيم . در هشت بازي فقط 10 گل زديم اما حقيقت اين كه خيلي راحت گل مي خوريم . "
ويدال :"مثل بقيه ، بازيكن بسيار بزرگي براي ماست . مشكلاتش را فراموش كرده است . فقط اين كه تاوان اشتباهش را پرداخت . "
بازي با رئال :" مطمئنم كه بازي خوبي خواهد بود و هواداران لذت مي برند . مي دانيم كه مشكل خواهد بود . نياز به يك جنگ سخت داريم . ترديدي در موردش نيست اما اين رئال مادريد است كه مي تواند مدل بازي را مشخص كند . "
استفاده ايكر از كفش جديد آديداس براي بازي با يووه
ايكر كاسياس ، كوكه و ژاوي هرناندز ، بازيكنان تيم ملي اسپانيا از كفش هاي جديد آديداس در بازي سوم مرحله گروهي چمپيونزليگ استفاده خواهند كرد .
در حقيقت اين بازيكن قرار است كه كفش هاي جديدشان را به پا كنند .
بارسايي ها در فكر تشويق ايكر در نيوكمپ
فوتبال مملو از عجايب است . حالا امكان دارد كه نيوكمپ ، شنبه يك صدا كاپيتان و دروازه بان رئال مادريد ، ايكر كاسياس را مورد تشويق قرار دهد .
در حقيقت طرحي جديد در شبكه هاي اجتماعي همچون توئيتر و فيس بوك راه افتاده كه بر اساس آن قرار است كه در يك حركت جوانمردانه از ايكر در لحظات سختش حمايت شود . از سويي قرار است كه هواداران بارسا در اين بازي كلمه " فورسا تيتو " را روي سكوها بسازند .
گوتي :" كاسياس و راموس رهبران رختكن هستند ، نه كريستيانو "
گوتي يك سال با كريستيانو در رختكن هم تيمي بود . وي در صحبت با پونتو پلوتا گفت :" جريان در رختكن با درون زمين فرق دارد . درون زمين ، كريستيانو ليدر است اما در رختكن ، كاپيتان هايي مثل كاسياس و سرجيو راموس رهبري مي كنند . مسلما كريستيانو در رختكن محبوبيت زيادي دارد اما مسلما نقش كاسياس و راموس پر رنگ تر است . "
وي در ادامه گفت :" كريستيانو در سالهاي اخير عوض شده است و مسلما مي تواند نقش يك رهبر ايده آل را در تيم داشته باشد . " .
آنجلوتي در فكر سيستم سه هافبك دفاعي مقابل يووه
آنجلوتي در بازيهاي حساس مقابل يووه و بارسلونا در فكر استفاده از سيستم تدافعي و استفاده از سه هافبك دفاعي است . در حقيقت او در نظر دارد كه از خط هافبكي پر تعداد و پر شمار استفاده كند .
در حقيقت در بازي دستگرمي ديروز او از خديرا ، ايارا و مودريچ در كنار هم بازي كرد . بدين ترتيب ايسكو از تركيب بازي با يووه كنار مي رود تا رئال 3-3-4 بازي كند . البته مربي ايتاليايي در مورد مهاجمانشا هم چنان مطمئن نيست . كريستيانو بي جايگزين است اما از ميان بيل ، موراتا ، دي ماريا ، بنزما و ايسكو دو تا بازي مي كنند .
ديگر تغيير تيم مربوط به استفاده از آربلوا به جاي كارواخلا است و واران هم احتمالا جاي راموس را مي گيرد
باختیم ولی انصافا خوب بازی کردیم بخصوص نیمه ی دوم که بدشانسی و البته اشتباهات داوری که گفتن نداره باعث شداین نتیجه بدست بیات
اگر اشتباهات داوری رو کنار بزاریم اشتباهات آنجلوتی بی تردیدباعث باخت در این بازی یعنی چه راموسو به عنوان هافبک دفاعی میزاری این اشتباه باعث شد عملا راموس در بازی محو بشه
دومین اشتباه استفاده از بیل بود که مشخصه آماده نیست به عنوان بازیکن فیکس بازی کنه
عدم استفاده از ایسکو رو هم نمیفهمم بازیکنی که در بازی های ابتدایی از بهترین ها بود
خدایی نتیجه ی مساوی عادلانه ترین نتیجه بود وای اگه توپ کریم گل میشد یا اگه داور احمق اون پتالتی رو میگرفت
امروز شانس با ما همرا نبود
از باخت ناراحتم ولی بر خلاف بازی با اتلتیکو که هم باختیم هم بد بودیم در این بازی خوب بودیم ولی متاسفانه باختیم
در چند سال اخیر این ضعیفترین ال کلاسیکویی بود که دیدم نه بارسا اون بارسا ی قدرتمند هستش نه رئال اون رئالی که با مورینیو خیلی خیلی بهترفوتبال بازی میکرد
در آخر آنجلوتی در این بازی تر زد اگه ترکیبو بهتر میچید باورکنید به این بارسا نمیباختیم
"اين گرت بيلي كه در يوتيوب ديديم ، نيست "
گرت بيل ، گرانقيمت ترين مهاجم كاذب تاريخ ، پس از رامسو ، دومين تصميم بد آنجلوتي در نيوكمپ بود . با رفتن هيگوائين به ناپول ، نه موراتا جايش را در مقابل بارسلونا گرفت و نه بنزما .
بيل ، درون زمين ، طوري بازي مي كرد كه انگار از سياره اي ديگر آمده است . انگار براي اولين بار است كه توپ را مي بيند و خواندن رقمي كه رئال برايش هزينه كرده ، او را به وحشت انداخته بود . هواداران رئال با ديدن بيل ياد اولين فضانوردي مي افتادند كه به كره ماه رفته است و شايد با خود تعجب مي كردند كه آيا بازيكن ولزي هماني است كه حركاتش را در كليپ هايش در يوتيوب ديده اند يا خير . اما تنها پاسخ درست مي تواند صبر باشد ،هم از نظر تبليغاتي و هم از نظر فوتبالي .
در نبردي كه به عنوان اولين دوئل نيمار و بيل شناخته مي شد ، بازيكن برزيلي با عدالت الكلاسيكو را برد . آنجلوتي در اين بازي قيد بازيساز را در رئال زده بود . وقتي اوزيل فروخته شد ، كارلتو با لبخند با خود گفت كه ايسكو را دارد . ايسكو اما در نيوكمپ يك دقيقه هم بازي نكرد .
مديران مالي نيمهي از باشگاه هاي جهان با خواندن نتايج رئال نگران مي شوند . اما باشگاه عادت دارد كه نتايج بد را با خرج هاي سنگين جبران كند . عجيب نيست كه از اين هفته نام فالكائو به ميان بيايد .
کریستیانو ، گرت بیل و آنجلوتی در لیست اولیه توپ طلا
امروز مجله فرانس فوتبال لیست 23 نفره بازیکنان برای توپ طلای 2013 را اعلام کرد . لیست کامل بدین شرح است : گرت بیل ، ادینسون کاوانی ، رادامل فالکائو ، اادن هازارد ، زلاتان ابراهیموویچ ، اندرس اینیستا ، فیلیپ لام ، رابرت لواندوفسکی ، لیونل مسی ، توماس مولر ، نیمار ، مانوئل نور ، مسعود اوزیل ، آندره آ پیرلو ، فرانک ریبری ، آرین روبن ، کریستیانو رونالدو ، باستین شواین اشتایگر ، لوئیز سوارز ، تیاگو سیلوا ، یحیی توره ، رابین فن پرسی و ژاویدر این لیست فقط دو اسپانیایی یعنی ژاوی و اینیستا حضور دارند و از لالیگا نیز بیل و کریستیانو از رئال و مسی و نیمار از بارسلونا حضور دارند . بایرن در این لیست شش نماینده دارد . کاپیتان ها و مربیان تیمهای ملی جهان از بین این 23 نفر ، باید سه نفر را انتخاب کنند . حدودا یک ماه دیگر ، سه نفری که بیشترین رای را آورده اند اعلام می شوند .اوج وقاحت فیفا با تمسخر کریستیانو / بلاتر :" ترجیح می دهم توپ طلا به مسی برسد ، کریستیانو بیشتر به موهایش می رسد!"
از سویی لیست نامزدهای بهترین مربی سال هم اعلام شد که کارلو آنجلوتی و مورینیو ، مربی سابق رئال نیز در این لیست هستند . دیگر گزینه ها هم بنیتز ، کونته ، دل بوسکه ، فرگوسن ، هاینکس ، کلوپ ، اسکولاری و ونگر هستند .
فیفا وقاحت و بی شرمی را به اوج خود رساند . سپ بلاتر ، رئیس فیفا رسما نشان داد که توپ طلاهای اخیر مسی به چه علت بوده است و به توهین و تحقیر به کریستیانو رونالدو ، ستاره رئال مادرید پرداخت .
بلاتر که در دانشگاه آکفسورد صحبت می کرد با ستایش از مسی گفت :" لئو پسر خوبی است . هر پدری دوست دارد او را در خانه اش داشته باشد . آدم خوبی است . خییلی سریع اسیت ، زیبا بازی می کند ، انگار می رقصد . "
وی در ادامه ادای ارتشی ها را در آورد و به تمسخر کریستیانو پرداخت :" آن یکی (بدون اسم بردن از کریستیانو) مثل کماندو ها می ماند و بیشتر وقت صرف موهایش می کند . البته نمی شود گفت کدام بهتر هستند . لیست سه شنبه اعلام می شود و باید تصمیم گیری شود . هر دو را دوست دارم اما مسی را ترجیح می دهم
پانوچي :" از دست كريستيانو در بازي مقابل يووه ناراحت شدم "
پانوچي مدعي شد كه كريستيانو روي صحنه اخراج كيه ليني در بازي رئال مادريد و يووه تمارض كرده است . بازيكن اسبق رئال مادريد گفت :" از دست كريستيانو ناراحت شدم . ستاره اي مثل او نيازي به تمارض ندارد . كارت قرمز براي كيه ليني به نظرم مسخره بود . "
وي در ادامه با حمايت از يووه گفت :"آنها مي توانند در جدول از گالاتاسراي پيشي بگيرند . در مادريد ، يووه نشان داد كه در سطح رئال است و مي تواند در تورين برنده شود .
راموس خطاب به كريستيانو در الكلاسيكو :"همه گند زديم ، آب هم قطع است !"
الكلاسيكوي شنبه يك بازي پر سر و صدا بود . حالا يكي از برنامه هاي تلويزيوني كليپي با لبخواني از برخي بازيكنان رئال منتشر كرده است .بازيكنان رئال به نظر مي رسد كه در طول بازي از تركيب اآنجلوتي به شدت شاكي هستند . مكالمه كريستيانو و راموس در نيمه اول و پس از گل نيمار هم اين را نشان مي دهد :
كريستيانو به راموس :"خيلي بد است ، خيلي بد . همه عقب كشيده ايد و ما اين جلو تنها هستيم . "
پاسخ راموس به كريستيانو :" همه گند زديم ، آب هم قطع است ! انگار كل دنيا پشت توپ هستند . ما همه اين پشت هستيم . "
در نيمه دوم راموس باز هم با كريستيانو و مودريچ صحبت مي كند :
راموس به كريستيانو :"بيشتر پرس كن . ما تيم كوچكي نيستيم ، بايد مثل بزرگان بازي كنيم . "
راموس به مودريچ :" سعي كن به جلو هم فشار بياوري . "
راموس يك مكالمه كوتاه نيز با آنجلوتي داشت :
آنجلوتي به راموس :" بيشتر در جريان بازي باش و بازي كن . "
راموس به آنجلوتي :" تا جايي كه بتوانيم توپربايي مي كنيم ، مربي . "
در مكالمه اي ديگر ميان راموس و په په ، بازيكن پرتغالي به بازيكن كاماسي پيشنهاد مي دهد كه پستشان را عوض كنند ،آن هم بدون مشورت با آنجلوتي :
په په مي گويد :"سرجيو ! جايت را با من عوض كن . من وسط بهتر بزي مي كنم . "
راموس او را دور مي كند و پاسخ مي دهد :"بله ، آما نمي توانم جايم را پر كنم . اين جا را پوشش داده ام . "
از سويي پس از ورود بنزما به زمين نيز كريستيانو خطاب به بازيكن فرانسوي مي گويد :" بجنب كريم ، گند زده ايم !"
کریس داره تو جنگ روانی هم استاد میشه ها think::
جواب سپ پلاترو داد و مجبورش کرد که عذر خواهی کنه
خیلی حال کردم
خیلیییییییییییییییییییییی یییی
واسه خیلی ها هم روشن شد که چرا 4 سال پشت هم مسی بهترین بازیکن شد
رئال كارلتو صاحب ده پاس گل دهنده
رئال مادريد آنجلوتي هنوز سبك بازي مشخصي پيدا نكرده است و همين تنوع تاكتيكي باعث شده كه آمار متفاوتي از بازيكناني كه پاس گل داده اند داشته باشد .
در حقيقت 10 بازيكن رئال در بازيهاي رسمي در اين فصل پاس گل داده اند كه دي ماريا با شش و بنزما با چهار پاس گل از اين حيث ركورد دار هستند . مارسلو دو پاس گل داده است و بازيكناني مثل كارواخال ، واران ، مودريچ ، خديرا و ايسكو هر كدام يكي .
گذشت 19 سال از اولين بازي رسمي رائول در رئال
درست 19 سال پيش بود كه رائول گونزالس اولين بازيش را براي رئال مادريد در لاروماردا به فرمان والدانو ، مربي وقتي رئال مادريد انجام داد .
بازيكن 17 ساله وقت رئال ، در آن بازي عليرغم شكست 2-3 تيمش درخشيد و نگاه هاي زيادي را به خود جلب كرد .
پاسخ مارسلو به بلاتر :" كريستيانو بهترين ، بهترين ، بهترين !"
توهين و تمسخر علني بلاتر ، رئيس فيفا در مقابل كريستيانو با واكنش هاي شديدي از سوي هواداران رئال مواجه شد و حالا مارسلو نيز از شماره هفت حمايت كرده است .
مارسلو در پاسخي مشخص به بلاتر نوشته است :" كريستيانو بهترين ،بهترين ، بهترين ، بهترين !!!! . كريستيانو طلايي است . "
بلاتر در توئيتر به غلط كردن افتاد :" كريستيانو مرا ببخش ، قصد حمله كردن نداشتم !"
جوزف پلاتر ، رئيس فيفا با دو توئيت مستقيم خطاب به كريستيانو رونالدو ، از بازيكن پرتغالي رئال مادريد به خاطر حرفهايش عليه اين بازيكن در دانشگاه آكسفورد عذرخواهي كرد .
بلاتر نوشت :" كريستيانوي عزيز ، مرا ببخش اگر سبك سبكبارانه پاسخ دادنم باعث رنجشت شد . هرگز قصد حمله كردن نداشتم . من عضو افتخاري رئال مادريد هستم و مي خواستم توضيح دهم كه چقدر بازيكن مستعد در دنياي فوتبال ، شامل تو وجود دارد . "
ماركا : ژابي قطعا به چلسي مي پيوندد
ژابي آلونسو در آستانه پيوستن به چلسي در فصل آينده قرار دارد . به گفته ماركا ، مورينيو در يك قدمي به خدمت گرفتن بازيكن سن سباستيني است و اگر اتفاق غيرمنتظره اي رخ ندهد ، او را فصل بعد به خدمت مي گيرد
در دنياي فوتبال هيچ اتفاقي غيرممكن نيست و ممكن است ژابي ماندني شود اما به گفته ماركا ،تمديد قرارداد ژابي به بن بست خورده است . اين بازيكن از 64 روز ديگر مي تواند آزادانه با هر باشگاهي كه بخواهد ، مذاكره كند .
وقت براي رئال براي حفظ كردنش رو به اتمام است و به نظر مي رسد شانس رفتن اين بازيكن از رئال خيلي بالا باشد . يوونتوس يكي از مشتريان او بود . آنها با خود بازيكن صحبت كردند اما ژابي گفت كه نمي خواهد در ايتاليا بازي كند چرا كه فوتبال انگليس را ترجيح مي دهد .
يووه اما تنها باشگاهي نبود كه با ژابي صحبت كرد . پيش از اين سوسيه داد نيز با اين بازيكن صحبت كرده بود اما نتيجه اي حاصل نشد . ليورپول هم گزينه ديگر بود كه خود بازيكن نخواست . حالا به نظر مي رسد كه چلسي محتمل ترين گزينه باشد . اين بازيكن در پايان فصل مي تواند به طور رايگان راهي استمفورد بريج شود و از سويي دستمزد خوبي در اين باشگاه خواهد گرفت .
رئال ماه هاي طولاني را براي ژابي مذاكره كرده و به نظر مي رسد كه باشگاه خواسته شده باشد . در ابتدا اين بازيكن مي گفت كه اگر بنيتز به رئال بيايد ، از باشگاه مي رود . پس از آمدن آنجلوتي مصدوم شد و پس از آن هيچ صحبتي نكرد . اما حالا به نظر مي رسد كه بايد آماده زندگي جديدي براي او شد .
سلام و تبریک به همه رئالی های عزیز
من نتونستم بازی رو ببینم ولی خلاصشو دیدم
فک کنم بجز گل هایی که خوردیم و پنالتی هایی که دادیم عالی بودیم
خصوصا خط حمله
رونالدو هتریک کرد
بیل ۲ گل ۲ پاس گل
بنزما ۲ گل ۱ پاس گل
البته از کار عالی ایسکو نمیشه گذشت. منم نمیدونم چرا ایسکو رو انقد کم بازی میده
در کل خیلی خوب بودیم
من فک میکردم بعد از اون اشتباه لوپز ایکر وایمیسته تو گل که... :(
به امید قهرمانی
نيمه اول به جز دفاع مسخرمون خوب بوديم:ajibeee:
از گلزني بيل هم خیلی لذت بردم
فقط دفاع كي ميخاد هماهنگ بشه خدا ميدونه .هر توپي مياد بايد كلي استرس داشته باشيم
تو اين چند سال خوب سويا رو تحقير كرديم تبريك
اگه چند دقيقه ادامه داشت امشب 10 تايي ميشدن
در كل داور هم رسما شيرين عقل بودنش رو ثابت كرد. كريس توپ رو ميزنه پشت محوطه جريمه ميگه پنالتي
ولی خدا به دادمون برسه از این دفاع مسخرمون خیلی سوتی میدن
دیشب هوادارای رئال خیلی خوب ازکریس حمایت کردن
حمايت قاطع برنابئو از كريستيانو :" يوفا مافيا " / "بلاتر استعفا " / "بلاتر مست !"
عكس : پاسخ كريستيانو به بلاتر با "خوشحالي كماندويي "
میگم اگه 1 مهاجم لایی بخوره یا 1 هافبک دفاعی؟
وظیفه کدوم دفاع کردنه؟
تقدیم با عشق
منم بعد دو روز تبریک میگم بردو....برد خیلی خوبی بود جلو سویا و بیل بازی بدش مقابل بارسا رو جبران کرد....بنزما هم تو این دوتا بازیه اخیر انصافا عالی بوده و داره برمیگرده به اوجش...کریسم که نمیخواد بگم همیشه عالی بوده و عالی میمونه ولی بعضیا فک میکنن فقط به مدل موهاش میرسه و فوتبال فقط به مظلومیته...در آخر تو الین بازیم داور به ضرر ما بود و دوتا پنالتیه الکی واسه سویا گرفت که یکیش خداروشکر گل نشد....دفاعمونم همچنان وضعش خرابه و باید درست بشه...به امید پیروزی های پرگل تر و بیشتر:real:
نگاه فني به بازي با سويا : خط حمله آتشين ، خط دفاع شيشه اي
ديشب خوشبيني ها زنده شد . كريستيانو سه گل زد و بيل و بنزما هر كدام دو تا م. رئال در خط حمله مهار ناپذير بود . يك نمايش به راه انداخت . سه مهاجم تيم بي نظير بودند ، 18 شوت زدند كه 10 تا در چارچوب بود و 7تايش گ شد . ايسكو به خوبي در فاز بازيسازي راه افتاده بود . مارسلو تا جايي كه مي توانست ، فشار مي آورد . در سويا ، بتو اما از دست خط دفاع شكننده تيمش آسيب ديد چرا كه در عرض نيم ساعت سه گل خوردند .
اما رئال با همه اين ها نامتعادل بود . خديرا - ايارا بد بودند و آربلوا و مارسلو بدتر از آنها . همين طور راموس و واران . بدين ترتيب سوي 17 شوت زد ، 7 تا در چارچوب بود و سه تا گل شد . آنجلوتي مسلما بايد در فاز تدافعي تيمش كار كند . فضاهاي بسياري به خط دفاع حريف داده شد و احتياط در كناره ها صفر بود .
دل بوسكه :" اميدوارم ايكر به شرايط ايده آل برگردد "
ويسنته دل بوسكه در مورد شرايط ايكر كاسياس كه گفته در صورت ادامه اين روند ، به جدايي خواهد انديشيد صحبت كرد . وي گفت كه اين روند ايكر به سود تيم ملي اسپانيا نيست .
وي در صحبت اخيرش گفت :"حرفهاي اخير كاسياس ، درد دل خصوصي بازيكناني است كه شرايط راحتي ندارد . ترجيح مي دهم در مورد حرفهايش صحبتي نكنم اما نيمكت نشيني او ثمره مبتي ندارد . كاسياس به واسطه تاريخچه و گذشته اش يك بازيكن خاص است و اميدواريم به زودي به شرايط آرماني برگردد . "
سيتي و ميلان به دنبال كاسياس
شايعات در مورد آينده ايكر كاسياس همچنان ادامه دارد . حالا خبر مي رسد كه در تابستان آينده ، پلگريني در نظر دارد كه او را جايگزين جو هارت در سيتي كند .
كوكا كولا به رئالي ها نوشابه هديه داد
تركيب رئال مادريد امروز يك هديه ويژه از كوكا كولا دريافت كرد . همه بازيكنان رئال يك پك با چهار بطري دريافت كردند كه نامشان روي هر كدام از بطري ها حك شده بود .
در تمرين پنجشنبه رئال مادريد ، به هر كدام از بازيكان پك چهار تايي بطري هاي كوكا كولا اهدا شد .
ژابي :"حالا با آرامش مي توان در مورد تمديد صحبت كرد "
ژابي آلونسو پس از غلبه بر مصدوميت هايش در مقابل سويا پس از 165 روز به تركيب رئال برگشت . آخرين بازيش مربوط به فينال كوپا مي شود .
در حال حاضر فقط هفت ماه تا پايان قرارداد ژابي با رئال مانده است و طبيعي است كه شايعات زيادي پديد بيايد . زمزمه هاي زيادي در مورد آينده اش وجود دارد . اما خود بازيكن گفت :" مدتهاست كه صحبت در اين باره وجود دارد . در طول دوران مصدوميتم به اين قضيه فكر نمي كردم . مي خواستم به خوب شدن فكر كنم . حالا مي توان با آرامش در موردش صحبت كرد . "
اسپورت يو گزارش داد كه تا كنون هيچ مذاكره اي ميان باشگاه و رئال در اين باره انجام نشده است اما در فاصله دو ماهه تا فصل نقل و انتقالات زمستاني ممكن است كه مذاكرات شدت بگيرد .
ايسكو و واران در جمع آينده دار ترين هاي جهان از نگاه اكيپ
روزنامه اكيپ تصميم گرفت كه ليستي از آينده دار ترين بازيكنان فوتبال جهان را معارفه كند . در اين روزنامه ده جوان اول فوتبال جهان معرفي شده اند كه در ميانشان دو نفر از رئال به چشم مي خورند : ايسكو و واران .
هشت نفر ديگر شامل كوكه و كورتوا از اتلتيكو ، پوگبا از يوونتوس ، يانوزاي از يونايتد ، دركلسر از شالكه ، ناستاسيچ از سيتي ، وراتي از پي اس جي و شورله از چلسي هستند . بامزه اين كه بارسا و لامسيا هيچ نماينده اي در اين ليست ندارند .
روزنامه فرانسوي ، ايسكو را يكي از پديده هاي چمپيونزليگ در فصل گذشته مي داند و او را يكي از آينده دار ترين بازيكنان فوتبال اسپانيا معرفي م كند . او را خلاف و تكنيكي مي داند كه بدون توپ هم خوب كار مي كند . اكيپ در مورد واران نيز اشاره كرده كه زيدان او را به رئال آورده و به تمجيد از هوش و نبوغش به خصوص در پاسهاي بلند پرداخته است .
لايي زدن ژابي به زيدان در تمرين امروز
پس از گلباران مقابل سويا ، رئال به تمرينات براي بازي در وايكاس برگشت كه آنجلوتي در اين تمرين بازيكنانش را به چندين دسته تقسيم كرد .
فيكس هاي بازي با سويا در يك دسته قرار گرفتند ، دروازه بان ها در دسته اي ديگر و باقي بازيكنان نيز با شدت و جديت بيشتري تمرين كردند . يكي از نكات بامزه اين تمرين ، لايي زدن ژابي به زيدان بود .
افتتاح لباس زیر کریس در کاخ مادرید
اون آقاهه مه اون پایین وایساده سلطانه ki::
اینم از تیکه رونالدو به پلاتر
برد مقابل سویا رو تبریک می گم :khandeeeee bahal: ( خداوکیل من کی اومدم تبریک می گم)
بازی واقعا زیبایی بود. انگار باخت ناعادلانه به بارسا تیم رو ساخته . امیدوارم این روند ادامه داشته باشه.
گرت بیل انگار موتورش روشن شده! ( چقدر پشتش بعد گفتم بعد از الکلاسیکو) ولی انصافا انتظارات بیشتره....
کریس که هتریک کرد طبیعیه ، کریم هم با بازی که مقابل بارسا انجام داد می دونستم این بازی گل میزنه....
دفاع؟ افتضاح یعنی حمله اینقدر خوب دفاع اینقدر ضعیف ، آنجلوتی باید یه فکری بکنیم در نیم فصل....
1 ساعت دیگه هم که با رایو بازی داریم به امید خدا بازی رو با برنامه می بریم + هتریک رونالدو...
خوب نظری ندارم به امید درخشش رئال در کهکشان
حالا متحد میشوید؟
.
.
سپ بلاتر به ایران میاید.همان دلقکی که...
بگذریم.کریستیانو رونالدو باید بفهمد ایران طرفدارانی دارد که لنگه اش در دنیا وجود ندارد.هرکسی میتواند تقسیم وظیفه کند.یکی پلاکاردهارا اماده کند.یکی شعارها و به کل زحمات رونالدو را یک روزه کمی جبران کنید.تصاویر به دست کریستیانو میرسد.میفهمد ایران جاییست پر از عشق به او.جایی که نمک شناس زیاد دارد.حتی ۱۰۰ نفر جمع شوید هم دل رونالدو را بدست خواهید اورد.۵۰ هزار نفر از اعضای این صفحه فقط کافیست ۱۰۰ نفر غیرت حمایت از رونالدو را داشته باشند.کریستیانو لایق این صحنه هاست.به عشق رونالدو و همزمان با سفر بلاتر به ایران !
باتوجه به سفر بلاتر به ایران و بازتاب بین المللی آن، میتونیم حمایت خودمون رو از رونالدو به گوش خودش و کل جهان برسونیم !
ادمینای سایت نظرای مختلفی داشتن ولی در کل گفتن پیشنهاد خوبیه !
میتونیم محترمانه و شکیل ، بجای توهین به محض ورود به فرودگاه
حمایت خودمون رو از رونالدو جهانی کنیم . . . فعلا در حد تئوریه ولیحالا شما بگین ،
نظراتتون رو بگین تا اگه جو مناسب بود ،
با یه برنامه ریزی خوب و دقیق محبوبیت رونالدو رو نشون بدیم
منتظر نظراتتون هستیم
رئالی تر از همیشه . . .
سلام دوستان
دیشب رئال در یک بازی که نیمه دومش بر خلاف معمول امسال گند زد برد ....
حتی خوده کارلتو هم گفت نیمه دوم فاجعه بودیم !! نمیدونم تا کی میخواد تحویلمون بده این چرندیاتشو !!!!!؟
نیمه اول که رئال خوب بود نسبتا ... ... ...
درخشش کریس که دیگه گفتن نداره ولــــــــــــــــــــــی رو فرم اومدن بیل خیلی گفتن داره !!:figur:
بیل این چند بازی اخیر خیلی خوب بوده و کم کم داره اون جو سنگین رو کنار میزنه !
در ضمن رایو هم با اینکه تیم داغون امسال هست ولی نیمه دوم دهن رئال رو اسفالت کرد !!!
خـــــــــــــــــــط دفاع نگو بلا بگــــــــــــــو !!
پنیر سوئیسی پیش دفاع ما صخره است !!!!!!!!!!
با این وضع دفاع و البته گلر ، حتی با وجود درخشش مهاجمامون به هیچ جایی نمیرسیم ...
+ در رابطه با بلاتر که ای اقا بریم فرودگاه داد و هوار و اعتراض و سوت و ..... ...... .... و قص علی هــــــــــــــذا !
باتوم خوردن و بازجویی شدن همانا و زندانی سیاسی شدن همانا !!!!!!!
مثکه یادتون رفته اینجا ایرانه هااااااااااااااااااااااا
اصلا بعید نیست روزایی که بلاتر هست تهران رو تعطیل کنن و ....
بالاخره رییس جمهور کومور که نیست رییس فــــــــیـــــــفـــــــ ـا ست ! از خیلی از گنده های کشور های دیگه گنده تره
بعد ما هلک علک راه بیوفتیم بریم فرودگاه یا هر مکانی دیگه پلاکارد و بنر و دست و جیغ و.... ؟
حتی با فرض اینکه هیچ کس از کوره در نره و بد و بیراه بهش نگه ! یعنی کاملا مسالمت امیز : بلاتر عزیزم دقت کن !
بــــــــــــاز میبرنمون همونجایی که عرب نینداخت .... ... ...
اگه مثلا بلاتر واسه یه بازی رفت ازادی برین اونجا تا دلتون میخواد تشویق کریس کنین اونجا میشه ...
خــــــلاصه نخواستم بحث رو کاملا باز و سیاسی کنم چون برای دربی خوب نیست ..
یا حق :flowerysmile:
بازي مسخره اي بود
تبريك هم نميگم
در سطح لیگ آزادگان ایران بازی میکنه تیم !...از همه نظر تیم گمنام حریف از رئال سر بود!...مالکیت توپ،موقعیت گل،بازی زیبا و ...!
مدافعین تیم که سروتهشون بهم پنالتی میزنه!...
مارسلو هم بي خود پنالتي داد
توی نقل و انتقالات زمستان باید یه فکری برای دفاع کنیم ...توی گل زدن مشکل نداریم توی گل خوردن مشکل داریم عجیب
سلام سلام سلام
دیشب بازی خوبی بود
نیمه اول خیلی خوب بودیم نیمه دوم تر زدیم ولی بازم بدک نبود
موتور رونالدو بدجور داغ شده ها. یعنی داره میترکه. هر بازی گل نزنه شب نیمخوابه ki:: ولی ای کاش هتریک میکرد
نه مث بعضیا که 4 تا بازیه گل نزدن
از بازی بیل خوشم اومد دیشب. تاحالا انقد خوب بازی نکرده بود
دیماریا هم عالی بود. فک کنم پست کم آوردیم ki::
خط دفاعی داره رئالو نابود میکنه
5 تا پنالتی تو 2 تا بازی یعنی فاجعه. باید یه دفاع غول بگیریم مثکه
من نمیدونم چرا فابیو رو فیکس گذاشته بود. پاش پیچ خورد نابود شد
البته اگه میباختیمم واسم مهم نبود. تو بازیای لیگ قشنگ بازی کردن واسم مهمه چون امیدی به قهرمانی نیست
در کل از بازی خط حمله دارم عشق میکنم و از بازی خط دفاعی دارم زجر میکشم
خط میانی هم خوب بود با اینکه خدیرا و ایسکو نبودن ولی خوب بود. ژابی عالی بود. عالی. مخصوصا رو گل دوم
میشاییل سالگادو هم که داره 4 شنبه میاد تهران
سپاس + like + تایید + آوریننقل قول:
در رابطه با بلاتر که ای اقا بریم فرودگاه داد و هوار و اعتراض و سوت و ..... ...... .... و قص علی هــــــــــــــذا !
باتوم خوردن و بازجویی شدن همانا و زندانی سیاسی شدن همانا !!!!!!!
مثکه یادتون رفته اینجا ایرانه هااااااااااااااااااااااا
اصلا بعید نیست روزایی که بلاتر هست تهران رو تعطیل کنن و ....
بالاخره رییس جمهور کومور که نیست رییس فــــــــیـــــــفـــــــ ـا ست ! از خیلی از گنده های کشور های دیگه گنده تره
بعد ما هلک علک راه بیوفتیم بریم فرودگاه یا هر مکانی دیگه پلاکارد و بنر و دست و جیغ و.... ؟
حتی با فرض اینکه هیچ کس از کوره در نره و بد و بیراه بهش نگه ! یعنی کاملا مسالمت امیز : بلاتر عزیزم دقت کن !
بــــــــــــاز میبرنمون همونجایی که عرب نینداخت .... ... ...
اگه مثلا بلاتر واسه یه بازی رفت ازادی برین اونجا تا دلتون میخواد تشویق کریس کنین اونجا میشه ...
خــــــلاصه نخواستم بحث رو کاملا باز و سیاسی کنم چون برای دربی خوب نیست ..
به امید قهرمانی تو چمپیونز لیگ
آها راستی اینم 1 کلیپ برید عشق کنید ki::
رونالدو تو فیفا گل میزنه جلو بارسا میاد مسی رو نابود میکنه ki::
ایشالا تو واقعیتش هم به زودی رخ بده. شیش تیکه رو نشون بده بسته
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]Rayo Vallecano 2-3 Realmadrid[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رايو وايكانو 2-3 رئال مادريد / خط حمله هورا ، خط دفاع سوراخ !
رئال مادريد در مقابل رايو دو نيمه متفاوت داشت اما به لطف 50 دقيقه درخشان اولش توانست كه 3-0 در وايكاس پيروز شود و به دنبال كردن بارسلونا ادامه دهد .
هر چقدر كه درخشش گرت بيل و استارت هايش در 50 دقيقه آغازين ، قند در دل هواداران رئال آب كرد ، عملكرد تاسف بار خط دفاعي و در راس آن زوج په په - راموس ، لرزه بر اندام مادريديستا ها انداخت .
رئال مادريد 50 دقيقه آغازين را عالي عمل كرد . كلا تيم سه موقعيت داشت كه هر سه شان به گل بدل شد . گرت بيل دو پاس گل داد ، يكي به بنزما و ديگري به كريستيانو . گل اول تيم هم روي پاس بي نظير مودريچ به ثمر رسيد . اما نيمه دوم رايو سوار بر ميدان بود و شانس يار آنجلوتي بود كه توانست با سه امتياز ، وايكاس را ترك كند .
رئال خيلي زود با گل كريستيانو پيش افتاد . مودريچ يك پاس عالي را ارسال كرد . كريستيانو توپ را برداشت ، يك بازيكن را دريبل زد و در موقعيت تك به تك دروازه روبن را گشود .
پس از آن رئال با رهبري ژابي و دوندگي مودريچ و دي ماريا ، بازي را تحت كنترل داشت و هر چند كه موقعيت سازي نمي كرد اما به حريف هم اجازه موقعيت سازي نمي داد تا اين كه روي توپربايي ژابي ، توپ به گرت بيل رسيد و اين بازيكن با ارسال با پاي غيرتخصصي توپ را روي سر بنزما فرستاد تا كريم براي دومين بازي پياپي با ضربه سر گلزني كند .
رئال نيمه دوم را عالي شروع كرد .باز هم گرت بيل در يك حركت عالي توپ را براي كريستيانو در موقعيت دروازه خالي ساخته و پرداخته كرد تا ستاره پرتغالي 13 گله شود و بر صدر جدول گلزنان لاليگا تكيه بزند . بدين ترتيب فاصله اش با شمار گلهاي مسي در سال 2013 به عدد 15 رسيد تا سروري خود را به بازيكن آرژانتيني بيش از پيش ثابت كند .
اما پس از اين گل بود كه بيرون رفتن ژابي تعادل را به هم ريخت . ايارامندي تون كنترل هافبك شماره 14 را نداشت . زوج په په - راموس نيز كه امسال خود را به عنوان حفره اي بزرگ نشان داده اند ، در عرض دو دقيقه تن به دو پنالتي دادند تا روند بازي عوض شود .
ديگو لوپز روي هر دو پنالتي جاناتان ويرا ناكام بود و به ركورد عجيب 16 گل خورده در دوازده بازي لاليگايي رسيد تا روند بازي كاملا عوض شود . رايو پس از 3-2 شدن نتيجه كاملا تيم صاحب ميدان بود و بارها و بارها خط دفاع رئال را به واسطه البرتو بوئنو ، محصول آكادمي رئال آزار داد . در 10 دقيقه پاياني بالاخره رئال كمي به خودش آمد . بازيكنان نظم پيدا كردند و سعي كردند كه بازي را كنترل كنند تا با دست پر از زمين رايو خارج شوند .
شايد ادامه درخشش گرت بيل را بتوان مهمترين نكته اين بازي دانست . بازيكن ولزي با اين بازي به ركورد سه گل و پنج پاس گل رسيد ، آماري كه مي توان به آن نمره قبولي داد . نكته منفي هم خط دفاعي بود كه مشخص نيست چرا در بازيهاي چمپيونزليگ و با حضور كاسياس ، روحيه اش نسبت به بازيهاي لاليگا صد در صد متفاوت است . هر چند كه شايد اصرار مربي به اين كه تا پايان فصل دروازه بانش را در لاليگا عوض نمي كند ، در اين افت بي تاثير نبوده باشد .
عكس : دست زدن آنجلوتي براي پاكو خمز
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]يكي از ويژگي هاي مهم آنجلوتي ، خوش اخلاق بودنش است . او پس از بازي با رايو براي پاكو خمز ، مربي رايو به خاطر سبك بازي جسورانه تيمش دست زد .
بوتراگوئنو :" مشكل از ناشايستگي ما نبود ، از شايستگي رايو بود "
اميليو بوتراگوئنو ، مدير روابط آكادميك رئال مادريد پس از پيروزي مقابل رايو گفت :"بنزما گل خوبي زد كه خلي مهم است . كريستيانو نيز هميشه كريستيانوست . ژابي بازيكن بسيار مهمي براي ماست كه روي سبك بازي حريف هم اثر مي گذارد . "
وي در مورد نيمه دوم مشكل رئال مادريد گفت :"بازي سريع پيش رفت . ما خو پرس كرديم و با جديت فشارورديم . در صورت ادامه اين روند ، رايو مي تواند در آينده در پست هاي بهتري قرار گيرد . مشكل از ناشايستگي ما نبود ، از شايستگي رايو بود "
وي در مورد بحث داوري گفت :" اين را به خبرنگاران واگذار مي كنم . " و در مورد تغييرات تركيب نسبت به بازي با سويا گفت :" در تيم تنوع وجود دارد . مي شود با بازيكنان متفاوتي بازي كرد . امروز كارواخال و كوئنت رائ وفيكس بودند و در بازي قبلي آربلوا و مارسلو . "
بوترا در مورد بازي با يووه گفت :"بازي خيلي مهمي است كه همه بازيكنان آن را دوست دارند و كل اروپا منتظرش هستند . مهم است كه رايو را برديم و حالا آرام آرام به جلو مي رويم . در تورين هم بازي زيبايي خواهد بود . "
آنجلوتي :" نيمه دوم فاجعه بود "
كارلو آنجلوتي پس از پيروزي 3-2 در وايكاس گفت :"بايد عوض شويم و ساده انگاري را كنار بگذاريم . نيمه دوم فاجعه بود . "
مشكلات دفاعي :" مقابل سويا 3-0 جلو بوديم و بعدش بازي باز شد . امروز همين شد و اين اتفاقي نيست . بايد عوض شويم . نمي شود كه چنين بازي هايي براي تيم باكيفيتي نظير رئال ناگهان گشوده شود . "
مقصران :"با رختكن صحبت مي كنم ، نه اين جا . اما اتفاقات كه افتاد ، خوشايند نبود . "
آسودگي :" حقيقت ندارد كه يك بازي را پس از 3-0 تمام شده بدانيم . "
مشكل در حمل تيم :"رايو در حملات به خوبي فشار آورد . از اين حيث قدرتمند هستند . در نيمه دوم خيلي اذيت شديم . سعي مي كنيم از ضد حملات لذت ببريم . نيمه دوم فاجعه بود . "
دي ماريا :" خوب بود . ميانه زمين را چهار نفره كرديم تا بهتر دفاع كنيم . "
اخراج نشدن كارواخال :" يك برخورد غيرعمد بود و نيازي به كارت زرد نبود . "
نمرات بازيكنان رئال در مقابل رايو
يك سايت هواداري به بازيكنان رئال پس از پيروزي در مقابل رايو وايكانو نمره داد .
ديگو لوپز 7 : چند واكنش خوب داشت . دو گل خورد كه از روي نقطه پنالتي بود .
كارواخ 4 : يكي از بدترين بازيهايش از زمان بازشگت به رئال بود كه تا آستانه اخراج رفت .
سرجيو راموس 4 : معلوم نيست امسال چه كار مي كند . هيچ شباهتي به راموس سالهاي اخير ندارد .
په په 3 : پنالتي احمقانه اي انجام داد و در برخي از لحظات گم شده بود .
كوئنت رائو 5 :بازي بدي نداشت اما بدشانسي اورد كه مصدوم شد و جايش را به راموس داد .
ژابي 6 : بازي خوبي داشت و تعويضش كاملا روي تيم اثر منفي گذاشت.
مودريچ 5 : دونده بود و در كار با توپ خوب بود . يك پاس گل خوب هم داد اما بهترين بازيش نبود .
دي ماريا 5 : در پست اصلي خود نبود . سخت تلاش كرد اما به نظر نمي رسيد كه هافبك دفاعي پست مناسبي برايش باشد .
بنزما 6 :از تك موقعيتش استفاده كرد و گل زد هر چند كه مي تواند دونده تر باشد .
كريستيانو 8 : دو گل زد و پيروزي را به تيم بخشيد . هر كار كه مي توانست كرد .
بيل 8 : بهترين بازيكن رئال در مقابل رايو بود . دو پاس گل داد و عالي بود .
مارسلو 3 : بارها محو شد و جا ماند . در سطح خودش نبود .
آربلوا 5 : در لحظات مشكل اثر خودش را گذاشت و كار خودش را كرد .
ايارا 5 : هافبك باسكي به خوبي از پس فشار بر آمد و در لحظات پاياني بازي را كنترل كرد .
غيبت راموس مقابل سوسيه داد به علت پنج كارته شدن
اول تبریک می گم و دوم بازی عجیبی بود!!.... نیمه اول که 0-3 شدیم گفتم بازم میزنیم!. فک کنم طی 2-3 دقیقه 2 گل خوردیم!! اونم عجیب!!!
این چه دفاعی بود؟ سره خر ما بهترین هارو تو دفاع داریم په په راموس واران مارسلو آربلوا کارواخال کوئنترائو.... اون وقت بارسا مدافع نداره از ما بهتر کار می کنه!. زشته به خدا...
این چه حمله ای بود؟ عالی بود دقیقا همون چیزی بود که می خواستم ، مربع کریم رونالدو دیماریا و بیل دیشب فوق العاده بود.
حالا می دونید نکته مثبت این بازی کجا بود؟ وقتی دفاع در شرایط خوبی نبود حمله از تک موقیعت ها استفاده کرد. این یعنی حمله به دفاع کمک کرده و باعث جلوگیری از باخت شده...
رونالدو: عجب لایی مشتی انداخت به بازیکنه و گله خوبی زد.... در نهایتم 2 گل زد ولی می تونست هتریک کنه اگر بیشتر دقت می کرد
بیل: این بازیکن کمکم داره خودشو پیدا می کنه! دمش گرم دیشب فوق العاده بود
دیماریا: مثل همیشه جنگنده و چون جنگنده هست همیشه موفقه. دیشب خوب کار کرد
کریم: آقا دمش گرم ، خوب خودشو پیدا کرده و الان در حد نام بنزما کار می کنه. دیشبم که در نهایت 1 گل زد.
ژابی: با اینکه تازه از مصدومیت خارج شده اما عالی بازی می کنه و پاس هاش رویایی هست. قدمش خیر بوده از وقتی اومده تیم در حمله عالی شده. قبلا انگار یکی از چرخ های حمله رئال خراب بود!.
بازی بعد با یوونتوسه و امید وارم ببریم و صعودو قطعی کنیم و مقتدرانه صعود کنیم.
رئال اگر در دفاع درست بشه این تیم فوق العادست.
به امید درخشش رئال در کهکشان
2 تا عکس میذارم حال کنید
خط و نشون مارسلو برای پلاتر
عضله پا بره تو حلق همه ki::
بله یک برد دیگه روتبریک میگم:rose:....بازی خوبی بود البته فقط نیمه اولش و اوایل نیمه دومش.....بقیش دیگه رایو نابودمون کرد...کم مونده بود ویرا یه پنالتی دیگه هم بگیره بازیو 3-3 کنه....البته خط دفاعمون مقصره نه دروازه بانمون.....بالاخره مهم برد بود و مهم تر از اون روشن شدن موتور بیلو کریم.....انصافا تو این دوتا بازی مثلث کریس و بیل و کریم عالی بوده....کریسو اصلا نمیخواد چیزی درموردش بگم.....یعنی تو این چندتا بازی مسو کرده تو کوزه....همیشه عالیه این بشـــــــــر...بعد بعضیا میان میگن من مسیو ترجیح میدم و رونالدو فقط به مدل موش میرسه....تو همین دوتا بازی فک کنم جوابشو گرفت...به امید پیروزی های پرگل تر و بیشتر:flowerysmile:
خدمت دوستان مادریدیستایی عرض کنم که طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران فقط تجمعاتی نیاز به مجوز رسمی از ارگان و نهاد خاصی دارد که در ان نیاز به استفاده از سلاح سرد وگرم باشد
این حرکت ما که نیازی به یچی نداره فقط لباس رونالدو و سکوت ما!
حالا اجبارهم که نیست
را سانتیاگو از مهراباد یا امام خمینی میگذرد!
کلیپه خیلی مسخره بود :khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ("_") [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و اما در مورد بازی
من هم برد مقبال رایو والکانو رو تبریک میگم ... love::
بازی خوبی بود دفاع واقعا مبتدینا کار میکرد خودشو گم کرده بود ...
از لحاظ نفرات دفاع خوبی داریم اما واقعا هیچ هماهنگی بینشون نیست باید اعتماد به نفسشون رو پیدا کنند ...
بیل هم داره فوق العاده کار میکنه و کم کم داره خودشو از زیر فشار در میاره خیلی عالی به رونالدو و بنزما در امر گل زنی کمک کرده خودش هم که تا ب این جای کار 3 گل زده که عالیه
دو گوش سرعتی و فوق العاده داریم کم کم داریم میشم بایرن مونیخ :nishkhand:
از موقعی که ژابی الونسو اومده تیم نظم خاصی پیدا کرده با برنامه و راحت حمله میکنیم ژابی فوق العادست از وقتی این مرد رو در میانه میدان خودم نداشتیم هیچ ارتباطی بین خط هافبک و دفاع با خط حمله عملا وجود نداشت با پاس های فوق العاده ای که میده تیم رو , رو به جلو هدایت میکنه و این خیلی خوبه
اگه از اول فصل ژابی رو داشتیم باور کنید هم کار انجلوتی راحت تر بود هم الان صدر جدول بودیم
دیماریا هم که دیگه تعریف نداره عمیشه جنگنده و عالی بوده و این باعث شده که کارلتو بهش اعتماد کنه تکنیک و شوت و سانتر های دیماریا خیلی به کار رئال اومده مرسی انخل !!!
تبریک میگم رونالدو هم ب صدر جدول گلزنان رسید با 13 گل زده واقعا تشنه ی گلزنیه و عطشش هیچ وقت کم نمیشه عاشقتم love::
و اما میرسیم با بازی با یوونتوس ...
مسلما در تورین با وجود ژابی و اماده بودن بیل کار رو برای یووه بسیار سخت میکنیم ایشالله با ی بازی حساب شده و و یه برد خوب سه شنبه شب صعود مقتدرانمون رو جشن میگیرم
تیم الان خیلی خوب شده همون چیزی که میخوایم اما هنوز در دفاع مشکل داریم ایشالله اونم درست میشه
یا علی
شاید این عکس قدیمی باشه ولی گفتم حیفه نذارم
اینم 1 عکس دیگه