راست راستی عبدالله دیگه به کمپ نیومد ؟om::
رسولدر موردسوءاستفاده بحث کن ؟!lagh:::nishkhand:
نمایش نسخه قابل چاپ
راست راستی عبدالله دیگه به کمپ نیومد ؟om::
رسولدر موردسوءاستفاده بحث کن ؟!lagh:::nishkhand:
رسول قربونت برم بدون تو کمپ صفا ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی من که مسخرت نکردم درسته؟
سلام
رضا جان کی میگه کمپ بدون رسولی صفا نداره؟؟؟؟
اتفاقا تمام صفای کمپ به نبودن رسولیهههه:nishkhand:
.
.
.
.
.
.
شوخیدم باااااااااااااااااااااا رسولی تو اصل صفایی داش
چه عجب نگفتي پسرمheee::heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALEX-ss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببينم تو از كجا ميدوني كه به من ميگن رسولي؟:nishkhand: البته دوستام بهم ميگن:nishkhand:
خب يه بحث بندازين وسط در موردش ببحثيم ديگه:nishkhand: يه مدت كه عبدالله سوژه بود كه نكبت قهر كرد رفتki::
اقا جدی جدی میگم هیچ اتفاقی تو دنیا نیفتاده که بخوایم درموردش بحث کنیم
به معنای واقعی کلمه !! همه چی آرومه ....... :nishkhand:
راستی یه چیزه دیگه کی گفته رسول پست اسپمر میده الان یه تنه تحلیل گره سایته :nishkhand:
تو سایت های دیگه رو هوا میزننش :ohum:
سلام بچه ها
میخواستم از شما نظر بخوام
من میخوام گوشی بخرم بین این 2 تا موندم
شما بگید کدوم بهتره
بدجه من هم 320 تومنه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
انقدر رسول رو گنده نکنین اه اه lagh:: فکر میکنه کیه رو مدین بهش به ما نمیخوره
صرفا جهت اطلاع:((((امضام تو حلق کسایی که نمیتونن ببینن:-shad))))
كلا بخوام بهت بگم سونی اریکسون Xperia mini بهتره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عمرش از سامسونگ بيشتره صفحه لمسيشم دير آسيب ميبينه!
كيفيت دوربين و امكانات دوربينشl بهتره!
سري Xperia كلا گوشي هاي خوبي هستند..
ممنون که کمک کردینroz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در اصل میخواستم Live with Walkman بخرم
که لان شده بین 370 تا 400om::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALEX-ss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه نمیدونی رسول از این شکلک خوشش میاد :
ki:: و heee::
چرا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] می زنی ؟؟؟؟؟ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با توجه به نوع استفاده ای که میخوای بکنی فرق میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما کلا گلگسی ها مخصوصا این الکشن نیوها فوق العاده اس و یه سری از اکسپریا بالاتر سیر میکنه
شک نکن و برو تو کار سامسونگ
داداش چرا الکی تو سر مال میزنی الان تاچر سامسونگ بهترین نوع تاچر تولیدی از شرکت کربی خودشه که نظیر نداره کلا سامسونگ بهترهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرتضی نه که با این شرکت سامسونگ یه مبادلاتی داره! برای همین نمیتونه ببینه توی سر جنس میزنن!
آقا در مورد این بحث کنیم که چرا پلیر 300 تومنی من هنگ کرده هیچ غلطی نمیکنه و تنمو به لرزه انداخته که دیگه درست نمیشه!om::
با سلام..:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رييس شركت سوني اريكسون پسر خالم نيست !dallliii
با رييس سامسونگ هم دشمني ندارم..:khelal dandoon:
تجربه شخصيمو گفتم داداش!:hapoo:
با تشكرheee::
ساعتو حال كنيد!:toop:
7 صبحه دارم پست ميذارم!:hehee:
Galaxy mini 2 S6500قطعا بهتره ولی با توجه به دلیل خریدت فرق میکنه مثلا اگه بیشتر باها:love:ش موسیقی گوش میدی برو سراغ سونی اریکسون به خصوص ایکس پریا کلا این مدل سونی از بهترین مدل ها در زمینه ی مدیا سنتر هستش حالا چهشامل فیلم عکس موسیقی و ... اما اگه یه گوشی کار امد و مقاوم میخوای برو سراغ سامسونگ اگه هم ظاهرش برات مهمه که بازم باید برگردی بری تو سونی
به نظر منم سونی اریکسون اکسپریا خیلی گوشی خوبیه...هم قیافه داره هم کار کن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیدونم بحثتون دقیقا در مورده چیه....ولی اگه میخواید گوشی معرفی کنید من گوشی htc cha cha رو معرفی میکنم...درسته میگن اچ تی سی شارژ خالی میکنه ولی خدایی هم گوشی خوبیه و هم قیافش بد نیست..خوب هم کار میده...ولی اکسپریا بهتره
نه جدای روابط گفتمki::در ضمن به گوشی که ربطی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ا بیچاره زانیارم رفتنی شد؟؟!!!!
علیکم السلامنقل قول:
نه داداش منم کلا با تجربیاتم گفتم
معلومه شما چقد مسولی که به خودت واجب دیدی ساعت 7 صبح مشکلات مردم را برطرف کنیki::
اورین....تایید شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رسول خیلی کلکی ...کلک تر از چیزی که فکرشو میکردم به همراه amir_97دارین کلک بازی میکنین::bow
بی معرفتی کردی چرا ؟دربی رو فروختی رفتی انجمن * * * * * * * * ؟اینجا هم میای و فقط دکمه تشکر رو فشار میدی heee::
ازت انتظار نداشتم
اون جا هم که گل کاشتی میخوای به قول هایی که برای مدیریت دادن اقای پست بشی؟
قابل توجه بقیه ایشون با 98پست فعال ترین کاربرهbinam
حیف پلیس های سایت خوابیدن :narahat:
چي كار كنم ديگه تنم واسه خدمت به مردم ميخاره!!:chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
كجا تاييد شد يه بار ديگه با دقت بخونش!heee::
نقل قول:
Galaxy mini 2 S6500قطعا بهتره ولی با توجه به دلیل خریدت فرق میکنه مثلا اگه بیشتر باها:love:ش موسیقی گوش میدی برو سراغ سونی اریکسون به خصوص ایکس پریا کلا این مدل سونی از بهترین مدل ها در زمینه ی مدیا سنتر هستش حالا چهشامل فیلم عکس موسیقی و ... اما اگه یه گوشی کار امد و مقاوم میخوای برو سراغ سامسونگ اگه هم ظاهرش برات مهمه که بازم باید برگردی بری تو سونی
حالا نوبت منه!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiv.vandersar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اوهوم..ki::
اورين تاييد شد..:hehee:
خب منم موافقم قدرت پلیرای سونی و همینطور ظاهرا در سطح بالاتری قرار دارند چون با حجم کمتر قطعه زیباتر فراهم نموندندیki::نقل قول:
اما تو بحث تاچر و استحکام و لایه های محافظ و عمر سیستم و خدمات پس از فروش سامسونک هفت هشت سروگردن بالاتره که در مجموع به سامسونگ ارجحیت میده
در مجموع جاست سامیheee::
سلام بچه ها اين طراحي جديدم هست..ببينين خوب شده؟؟؟قصد تبليغات ندارم چون هيچ آدرسي هم نيست!!
سلام طراحی فوق العادس ولی باهوش همون اسم انگلیش اسم سایت جنابعالی هستش دیگه:khandeeeee bahal:
نقل قول:
نه داش من ...شما باهوش تري..من سايتم اين نيست...من واسه يكي ديگه اينو ساختم..بعدش آدرسش اين نيست...موضوع سايتش اينه!!!!
:chakerim:
ممنون از نظرت!!
1-چه وابستگي به شركت سامي اينا داري؟heee::نقل قول:
2- واسه چي من سنگ سوني اينا رو به سينه ميزنم؟:khandeeeee bahal:
من كلا گوشي سونی Xperia U رو قبول دارم!ki::
اينم تصاوير دلنوازشون!:flowerysmile:
اينم گوشي خودم HTC wild fire !(اصلا قابل شما رو نداره)heee::
داداش کی بود به من مسیج خصوصی فرستاد ؟خب فرقی نمیکنه که اخرش یه بلگفایی چیزی اضافه کن درس شه:ohum:
اخه من یه سری مراودات با سامی جون دارم اما تو رو والا نمیدونم به راستی چرا!!!نقل قول:
بعدم بابا این سونی بهش فوت میکنی ال سی دیش میترکه اصلا محافظاشم کارایی نداره
ولی من با سامسونگم بیسبالم بازی میکنم اخم نمیگه
مردیه واسه خودش
اینم خودش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]SAMSUNG M8910 PIXON12
هر که بتونه یه اشکال ضایع رو تو این عکس بفهمه خداییش از هوش و دقت بالایی برخورداره
واقعا شما نمیتونین بفهمین چی تو این عکس درست نیست؟
نه رضا اين سايت رو من ميشناسم(جزء نويسنده هاشم:hehee:) بنده خدا فقط طراحي كرده واسش تبليغ نيستنقل قول:
فوقش برای تبلیغ باشه مگه چی میشه:love:
اینم به خاطر تو:hehee:ki::ki::ki::ki::ki::ki::ki::ki::ki::ki: :ki::ki::ki::ki::ki::ki::ki::ki::ki::ki::ki::ki::k i::ki::ki::ki::ki::ki::ki::ki::ki::
پیش بینی یورو با جایزهنقل قول:
نقل قول:
سلام امیر خوبی . اگر نظر من و بخوای .من به عنوان یکی که xperia داشتم بهت پیشنهاد می کنم که در خریدنش 1 لحظه هم شک نکنی. اگر در موردش سوالی داشتی واسم پ خ بذار تا بیشتر راهنماییت کنم.roz::
نه دیشب قشنگیه ساعت مانیتورش روشن بود!!! نه پلی میکرد نه پاز نه خاموش میشد نه حتی با کابل وصل کردم به سیستم جواب داد!!!! گفتم زانیارم مُرد!!! بعد شروع کردم به احیا کردنش! میزدمشا!!! هم توی تاچش هم توی قابش!!! میکوبدمش زمین با مشت میزدم قسمت هاردش و اینا!!!! مرحله بعد شذوع کردم دکمه هاشو به صورت ترکیبی با هم فشار دادن!! اصلا توی کاتالوگش نیستا!!! اما 10 ثانیه که دو تاشو با هم نشون دادم یهو خاموش شد و بعد درست شد!!!نقل قول:
پ.ن: این مرتضی میدوننه من با هیچ کدوم از وسایلم شوخی ندارم ، نه غلام نه اصغر نه این زانیار!!! دیوایس باید مرد و محکم باشه!!!
و این هم عکسی از زانیار:
قشنگه اما این طرف رونالدو اون طرف ویا؟ یه کم توی ذوق میزنه!!! یا اون طرف رونالدو نباشه یه بازیکن دیگه باشه یا این طرف مسی باشه! اینجوری یه جورایی مسی ستیزیه!!! بعد مثلا حساب کنی از این طرف رئال اولین لوگوست و بارسا یکی مونده به آخر ، اینا رو از دو طرف بیاری بالا بهتره ! گرچه هرجور خودت صلاح میدونی چون محتوای طرحت قشنگه به نظر من اینا ایراداشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط n_mamali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسایی که از ویندوز 7 استفاده میکنن کمک کنن!؟
خیلی وقته که این مشکل رو دارم وقتی پی سیم به مدت 20 الی به بالا بیکار میمونه به حالت خواب فرو میره ! هر کاری هم میکنم نمیدونم چرا درست نمیشه. گاهی که خونه نیستم دوست دارم فایل یا چیزی دانلود کنم که همین امر باعث شده کارم مختل بمونه.
چیکار کنم که پی سی بعد حتی چندین ساعت عدم کارایی به حالت خواب فرو نره؟؟؟؟
از دوستان اگه کسی راه حلی میدونه خواهشا منو در جریان بذاره..
مرسیroz::
راست میگه بیچاره وسایلی که گیر ممد میفتن ولی عکسش از خودش خوشگلتره ماشاالله خوش عکسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی این موقع تو اینجا چکار میکنی ؟؟؟!!!!!!!
این بازم کارشوپیچوند
ببین توی لپ تاپ من اینه:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options
میای پاور آپشن زمان اسلیپ رو میکنی عمرا!!! دیگه خاموش نمیشه!:nishkhand:
نه بابا اسباب کشی داشتیم به جای بهتر دهاتمون!!!! اما پیچ خورد مرخصی استراحت شد فردا که اسباب کشیه من سرکارم!نقل قول:
اصل زانیار همین شکلیه! وسایل دست من قیافشونو از دست میدن که مرد بشن!!!!ki::ki::ki::
تو رو خدا ببینیند دربی برام چطوری باز شد یک لحظه:nishkhand:ki::ki::ki::ki::ki::ki::ki::ki: ::nishkhand::nishkhand::nishkhand::nishkhand::nish khand::nishkhand::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe:mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-
اقا مثل این که قراره تو دربی فوتبال فانتزی ایجاد بشه من که خیلی خوش حالم
سایت های دیگه هم داشتند همش فکر میکردم چرا دربی نداره با این همه کاربر
خدا کنه یه چیز توپ دربیاد lol:-
سلام من یه مشکل دارم نمیتونم از وب کم استفاده کنم چون ایکنش تو نوار ویندوز که پایین صفحه هست وجود نداره قبلا بود ولی خود به خود محو شده کسی میتونه کمکم کنه؟
خوب یه بار از usb بکن دوباره وصلش کننقل قول:
اگر هم cd نصب داشت و نصبش کردی ریموو کن و دوباره نصب کن
مشکلات حل میشه