خدا وکیلی میونداری کاکا حرف نداره...تو این کار بهترینه...
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا وکیلی میونداری کاکا حرف نداره...تو این کار بهترینه...
میخوام ببینم بازم کسی هست که با این بازی خوب کاکا بخواد ازش انتقاد کنه...؟!؟!؟؟!؟!؟!
اره کاکا عالی بود اما بشرط اینکه ثبات داشته باشه و همیشه و تو هر بازی حساس هم همین کاکا رو ببینیم
نقطه ای که باعث شد رئال و کاکا از هم دور بشن بازی بدی بود که مقابل بایرن از دقیقه 70 وارد زمین شد و تو وقتای اضافه هم خوب نبود
و شوک اخرم پنالتی بود که خراب کرد و همه رو ناامید کرد.درسته پنالتی یه اتفاق بود اما رئال با اون حذف 1 سال دیگه هم حسرت مند باقی موند و مهمتر از اون کاکا تو جایی حساس که بهش اعتماد شد یعنی جریان بازی خوب نبود
اما منم به این کاکا خیلی امیدوارم و بازگشتشو به تیم تبریک میگم
نظر مرتضی نظر من هم هست.
من یکی از طرفدارای کاکا هستم. انصافا کاکا از کریس خودمون چی کم داره؟ همه ما چه مدیران و مربیان رئال مادرید چه هواداران همگی انتظار داشتند که کاکا مثل بازی هایش قبل از رئال مادرید بدرخشه و ما هم به همین دلیل خریدیمش.
کاکا بازیکن خوبیه کسی هم ازش انتقاد نمی کنه ولی تا وقتی که در حد خودش یا بهتر باشه.
کاکا در بعضی بازی ها واقعا عالیه ولی در بعضی بازی ها خیلی بد کار می کنه.
برای یه ستاره همیشه باید خوبش خیلی بیشتر از بدش باشه که متاسفانه کاکا برعکسه.
منم نه مخالفم با رفتنش نه موافق. فقط امیدوارم اگه میره از مادرید موفق باشه اگه هم می مونه بتونه مثل همین بازی با میلان باشه.
کاکا هنوز یکی از بهترینهاست ولی تو رئال میدون کم گیرش میاد اگه بازی زیاد بهش برسه میتونه خودش رو نشون بده .........
کاکا بیشتر اخر بازی به میدون میرفت و از نظر روحی برای بازیکنی مثل کاکا خیلی بد هست.............
هربار که به صحبت های مورینیو گوش میدم یک جور سورپرایزی پشتشه برای هواداران.
امسال هربار که به مصاحبه هاش گوش دادم با چهره ای خندان از شرایط تیم صحبت می کنه.
دفعه قبل از تیم تعریف می کرد و الان هم ادامه همون. مورینیو واسه امسال قولی نداده ولی گفته تا آخرین لحظه واسه هر جام می جنگیم. و منم مطمئنم کمتر از چمپیونزلیگ بهمون نمیده.
من مثل همیشه به آقای خاص اطمینان و اعتماد دارم. اینم آخرین مصاحبش. بخونید
مورینیو: می خواهم به سیبلس برگردم
خوزه مورینیو هیجان زیادی برای سال سومش در رئال مادرید دارد . او در مصاحبه با سایت رسمی رئال به آنالیز پیش فصل ، فصل پیش رو و هفته اول لالیگا و بازی با والنسیا پرداخت و گفت :" برای هر بازی و هر جام تا جایی که در توانمان باشد می جنگیم . نمی توان قول بیشتری داد چرا که برخی چیزها قابل کنترل نیستند . در ورزش همیشه بازیهای غیر قابل پیش بینی هم وجود دارند . من دوست دارم این نامطمئنی را تا کمترین حد ممکن کاهش دهم . می خواهیم که باز هم جامها را ببریم و به سیبلس برگردیم . "[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ارزیابی شما از تور رئال مادرید در ایالات متحده چیست ؟
هنوز تمام نشده است اما همه چیز روبراه است . ما سخت و خوب در اولین دوره کار کردیم و سپس بازیهایی داشتیم که از آنها به آن چه که می خواستیم رسیدیم . اولین بازی در مقابل یک تیم آمریکایی بود که بیشتر به زیبا بازی کردن توجه داشت و باعث شد که نمایش خوبی را شاهد باشیم . بازی بعدی مشکل تر بود . مقابل تیمی جنگنده تر و سرسخت تر که اهل مکزیک بود . پس از آن در مقابل یک تیم سطح اول اروپا در مقابل استادیومی بازی کردیم که برایمان تازگی داشت و از یک طرف برایمان هیجان انگیز بود و از طرفی دیگر بار مسئولیتمان را افزایش می داد . این برای ما خوب بود و حالا می خواهیم کارمان را برابر تیمی به تمام کنیم که شخصیتی کاملا متفاوت دارد و سبک فوتبال انگلیسی را ارائه می دهد . ما خوب بازی می کنیم ، یک بار دیگر قطعه های ماشین را مقابل هم قرار داده ایم و حالا خوب عمل می کنیم و سعی می کنیم با جدیت و اعتماد به نفس کارمان را ادامه بدهیم . ما خودمان را به بهترین شکل ممکن آماده می کنیم تا شروع خوبی داشته باشیم .
بسیاری از بازیکنان اشاره داشته اند که این تیم به خوبی شکل گرفته است و پس از دو سال دارد حاصل کارش را پس می دهد . واقعا این تیم تا این حد متحد است ؟
وقتی که افراد مختلف ، همدیگر را بشناسند و با یکدیگر هماهنگ باشند ، خیلی کارساز است . درست است که بازینان مدتها در کنار هم بوده اند اما اگر یکدلی و صمیمیت در کار تیمی نباشد ، نسبت به زمانی که کنار هم در یک گروه تمرین کنید ، کار مشکل تری پدید می آید . ما همه با هم هماهنگ هستیم ، همدیگر را از نظر شخصی و فوتبالی می شناسیم . آنها سبک کاری من و ایده هایم را می شناسند و من هم آنها ، توانایی های فوق العاده هایشان و مشکلات کوچکی که همیشه وجود دارد را می شناسم . ما برای سال سوم هیجان زده ایم ، آن هم پس از دو سالی که نیروی بیشتر و بیشتری پیدا کردیم و همیشه توانستیم که حداقل یک جام را کسب کنیم . پارسال مهمتر از سال قبلش بود . این جایگاهی است که داریم و شرم آور است که تیمهای ملی در این شرایط مشکل در هفته آینده پیش از شروع تورنمنت ، ما را بدون بازیکنان مهم مان باقی می گذارند . برنامه این گونه است . از یک ماه پیش این را می دانستیم و تلاش کردیم که پیش فصل متعادلی را برنامه ریزی کنیم تا بازیکنان مشکلی برای شروع نداشته باشند . شاید صد در صد نباشند اما خوب هستند .
پس از جشنواره گل مقابل میلان و عملکرد خوب تیم ، خیلی چیزها گفته شد . خوزه مورینیو انتظار داشت که در این مقطع از آماده سازی ، تیم این گونه واکنش نشان دهد ؟
ما خوب بازی کردیم . بازی را بردیم و فکر می کنم که برای بازیکنان ، جو استادیوم یک فاکتور محرک بود . استادیوم پر از جمعیت بود و هواداران ارتباط خاصی را با تیم برقرار کردند چرا که آنها در اسپانیا زندگی نمی کنند . یک فاکتور محرک دیگر ، شهرت حریفمان بود و ما از این حیث کاملا آماده بودیم و با تمام قوا بازی کردیم . نتیجه یک پاداش خوب بود اما نمی توان آن را حیاتی دانست . نکته حیاتی این است که تیم خوب بازی کرد و ما به سطحی رسیدیم که بارها در فصل گذشته به آن دست پیدا کرده بودیم . این ها جزئیات کوچکی هستند که اعتماد به نفس تیم را افزایش می دهند .
در بازی با میلان ، شاهد رئال مادرید سال سوم مورینیو بودیم ؟
نمی دانم . ما نیمه اول را مقابل تیمی بازی کردیم که بسته بازی می کرد و یک بازی تدافعی ارائه می داد و بسیاری از بازیکنانشان عقب کشیده بودند . این باعث شد که به سبک بازیمان فکر کنیم . این اتفاقی است که در مقابل تیمهایی که در برابر ما بسته بازی می کنند ، قرار است که بارها رخ دهد . وقتی گل دوم را در نیمه دوم زدند ، آنها می خواستند حمله کنند و در نتیجه سبک بازیشان عوض شد . آنها هجومی تر بازی کردند و این باعث شد که در انتقال توپهای ما فضای زیادی ایجاد شود . این یک بازی غنی از نظر تاکتیکی بود تا به خوبی آماده شویم .
افراد زیادی هستند که برایشان جالب است که برای پیش فصل به آمریکا می آیید . در نیویورک و در استادیوم یانکی ها شاید دلیلش مشخص شده باشد ...
افرادی که ابهام دارند ، می توانند یک بار با ما بیایند . مدیر از من پرسید و بعد از این که یک بار آمد ، هرگز دیگر ابهامی نداشت . این بار او با ما آمد و از بودنش خیلی لذت بردیم . او دیگر از من نمی پرسد که چرا این جا می آیم چرا که خودش حقیقتا لذت برده است . به استثنای فیلادلفیا که می دانستیم دما چگونه قرار است باشد ، آب و هوا برای کار کاملا مناسب است . برنامه ریزی ها عالی است ، بازیها خوب هستند ، استادیوم ها و هواداران انگیزه بخش هستند . ما رئال مادرید را در یک بازار مهم تبلیغ می کنیم ، فوتبال را در کشوری گسترش می دهیم که ورزش اول آن نیست . من فکر می کنم که این از نظر اقتصادی هم برای باشگاه مناسب ابشد ... این برای بازیکنان تیم ملی اسپانیا هم مهم است چرا که آنها می توانند در این جا بمخانند و از همین جا به کاستا ریکا بروند که خیلی نزدیک تر است و برایشان مناسب تر است تا این که بخواهندبه اروپا برگردند و باعث می شود که ساعت ها سفر برایشان ذخیره شود . این برای همه مناسب است و یک تجربه به نظیر است . من هفت سال است که این کار را انجام می دهم و باز هم ادامه خواهم داد چرا که آن را خیلی دوست دارم . هر کس این جا بیاید هرگز دوباره سوال نمی پرسد .
آنهایی که این جا هستند هم شما رات خیلی دوست دارند . در استادیوم یانکی ها ، یک پارچه نوشته دیدیم که به شما پیشنهاد ریاست جمهوری ایالات متحده را داده بودند ...
حتما باید دوستی از من بوده باشد که می خواهد تبلیغ کند !
سوال آخر ، چه پیغامی برای هواداران رئال مادرید در سال سوم هدایت باشگاه می فرستید ؟
امیدوارم که هیچ چیز عوض نشود . از این حیث که رئال مادرید من همیشه تیمی بوده که مقابل حریفان ایستادگی می کرده و همیشه برای هر لحظه می جنگیده است . چه باخته ، چه برده و چه مساوی کرده ، همیشه حس مسئولیت زیادی در نشان دادن خودش داشته و در حد و اندازه های تیمی نظیر رئال مادرید در هر بازی ظاهر می شده است . ما برای هر بازی و هر جام با تمام قوایمان خواهیم جنگید . نمی توان بیش از این قول داد چرا که فاکتورهایی هستند که نمی توان کنترلشان کرد . این یک ورزش است و همیشه بازیهای قابل پیش بینی در آن وجود خواهند داشت . سعی می کنم این نامطمئنی را به کمترین حد ممکن کاهش دهم و رئال مادرید خیلی بیش تر از ناکامی هایش برنده باشد . می خواهیم که باز هم جامها را ببریم و به سیبلیسی برگردیم که بهترین پایان برای فصلی است که می توانیم داشته باشیم .
قبول دارم که کاکا در حد خودش نبوده ولی بد نبوده قبل از مصدومیتش سال پیش خوب کار کرد بیشتر انتقاد ها برا بازی بایرنه که خیلیا ممکنه یه بازی بد بازی کنن در مورد پنالتی که مرتضی میگه باعث حذف رئال شد و همه خیلی ناراحت شدیم تو این بازی کریس و راموش هم خراب کردن
خوب داداش شما رونالدو خودمون هم مثال بزن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminnokiax3 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رونالدو شاهد بودیم در هر بازی کمتر از 2تا نمیزد ولی در بازی های مهم مثل الکلاسیکو دوندگی نداشت مثل همیشه بازی نمی کرد.خوب بعد از بازی ها دیدیم که ازش انتقاد می کردند. خوشبختانه کریس توانست این مشکل رو حل کنه.
ولی کاکا درسته در بعضی بازی ها خوب بود مثل رایو وایکانو دوره رفت یا اسپانیول دور رفت و....
در بازی با بایرن درسته رونالدو پنالتی خراب کرد ولی 2 گل زد و رئالو رسوند پنالتی تازه اگه بیاد داشته باشی یه گل صحیح هم زد که داور حساب نکرد.
در بازی با بایرن مورینیو به کاکا اعتماد کرد و متاسفانه کاکا حالا به جزء پنالتی خیلی بد کار کرد حتی یه تک به تک هم خراب کرد.
به خاطر همینا کمی رئال و مورینیو نسبت بهش سرد شده.
قبول دارم تو اون بازی خیلی بد کار کرد ولی چند تا بازی تو فصل پیش بد بود ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تازه کاکا از نظر امار بهتر از اینیستا بوده با این که خیلی خیلی کمتر بازی کرده درسته که همه چیز امار نیست ولی مهمه
من نمی گم بد بوده نه خوب بوده ولی ببین این کاکا همونیه که همه رو دریبل میزد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminnokiax3 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو هربازی گل میزد؟یا حداقل پاس گل میداد؟ شوت های سرکش چی؟
الان کاکا مثل یه بازیکن معمولی شده.خوب نباید ازش انتقاد کرد؟
بازم تبریک به طرفداران رئال مادرید
رئال مادرید 2-0 سلتیک با گل های کایخون و کریم و 2 پاس گل هیگواین و اوزیل دمشون گرم.
خوب برگردیم اسپانیا و آماده شیم که هفته بعد بازی سختی داریم.
برد خوبی بود تبریک میگم کایخون هم خوب راه افتاده این طور که بازی میکنه میتونه خیلی به تیم کمک کنه .
خب دیگه علی هم گفت برگردیم لالیگا 8روز دیگه اولین بازی رو با والنسیا داریم امیدوارم اولین بازی رو زیبا و پر گل ببریم .
عالیه امسال سال ماست سال مادرید پیشاپیش 10 قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا رو تبریک میگمlay_;;
توجهki::خوب بچه ها لیگ داره شروع میشه و تاپیک گفتگوی حرفه ای هم باید گرم باشه پر از صحبت های فنی. دوست دارم هرکس هر اطلاعی راجب به هر بازی داره که مفیده در اختیار بقیه بزاره.
قبل از بازی ها و بعد از بازی ها نظرات شما مهمه. سطح اطلاعیتون در هر اندازه باشه خوبه.
قبل از هر بازی تاریخ برگزاری مسابقه گذاشته میشه.
ممنون حتما شرکت کنید. سعی کنید بعد از شروع لیگ بیشتر آنلاین شین تا در کنار هم باشیم.
دوستان تاپیک جدیدی به بخش رئال مادرید اضافه شد با این عنوان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در این تاپیک می توانید لیست کامل بازی های رئال مادرید رو داشته باشید همرا با آمار بازی ها.
در این تاپیک لازم نیست پستی بدهید.
امسال اول ازهمه باید بارسایی ها رو توسوپر کاپ ببریم که نشون بدیم امسال سال ماست
خب بالخره پس از بد اقبالی ها فراوان موفق شدم بازی رئالو ببینم
فوق العاده نبودیم اما خیلی خوب با ترکیبی دو وجهه بازی کردیم
تیم از نظر تاکتیکی خیلی پخته بود و خدا رو شکر چشم بسته همو پیدا میکردن که این از همه چیز بهتره
این رئال همونیه که خیلی وقته منتظرشم
امیدوارم حوادث فوتبالی هم همه به نفع ما رقم بخورن
خوب بروبچ رئالی هرکی دوست داره واسه این بازی شرط بندی کنه سره امضا و آواتار بگه.
شرط بندی سره نتیجه بازی:
شرط بندی سره گلزنان تیم:
هرکی می خواد شرکت کنه همین جا دقیقا اعلام کنه.
من همینجا امادگیم رو برای شرط بندی اعلام میکنمheee::
سلام
منم اعلام امادگی میکنم فقط ترکیب تیم رو قبل از شروع بازی بهمون میگین؟یا باید حدس بزنیم؟اگه نتیجه فقط برد یا مساوی یا باخت باشه من سر نتیجه هستم (هفته ی اول رئال برد!)
بابا این کارا چیه!!!!!!!
اولا کسی از طرفدارای رئال رو باخت رئال شرط نمیبنده که همه میگن برد
مساله دوم اینه حالا به فرض هم بستین میخواید خودمون به خودمون ضربه بزنیم یعنی اواتار بارسایی بدیم اینجوری خودمون با خودمونم دچار درگیری میشیم که
چرا یکهو دیدی به نیم فصل رسیدیم چندبازی پشت سرهم نتیجه بدگرفتیم و بعد خوردیم به بارسا یا هرچی منظورم اینه که خب ما هم سعی میکنیم یک طرفه حرف نزنیم و واقعیت رو بنگریم شما نگران نباش
مرتضی جان قرار نیست که حتما عکس بارسلون بزاریم که! هرعکسو امضایی که نفر برده بگه اون میزاره.قبل از شرط بندی زمانش هم مشخص می کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب هر کی با هرکی دوست داره ببنده.
بازی سره برد باخت مساوی نیست سره تعداد گل و چه کسانی موفق به گل زنی میشن هست.
مثلا من با مرتضی شرط بندی می کنم بعد من می گم 2-0 میبریم با گل های کریم و کریس مرتضی هم میگه 2-0 میبریم با گل های کریس و هیگی و بعد سر 3 روز امضا
بعد از پایان بازی فرض می کنیم نتیجه شد 2-0 با گل های کریس و هیگی.
درسته منم 2-0 پیش بینی کردم و یکی از گل هامم گفتم کریسه ولی مرتضی برندست چون هر3 پیش بینیش درست بوده.:flowerysmile:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه ترکیب رئال رو میدونی؟اگه به جای کریم هیگواین تو زمین باشه چی؟؟؟؟
و یه سوال دیگه اگه مثلا من به شما ببازم باید چیکار کنم؟منظور این که بازنده چیزیو ازدست میده؟
اصلا حواسم به ترکیب نبود:hehee:
پست قبلیمو پاک کردم
به هر حال از الان من میگم که میخوام با علیرضا شرط ببندمheee::
عزیز اول نفرات شرط بندی مشخص میشن بعد شرکت کنندگان باهرکی دوست دارن شرط ببندنو می گن و قبل از شرط بندی مشخص می کنند که شرط بندی سره امضا هست یا آواتار و همین طور زمانش هم مشخص می کنند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشه امیرجان قبول شرط میبندیم سره گلزنان رئال دربازی با والنسیا مدتش هم 3 روز سره امضاء.خوبه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داش علیرضا
سر آواتار باشه بهترهheee::
اخه یعنی چی /؟سر اواتار یعنی مثلا اگه من ببازم باید امضام رو بدم به شما یا چه جوریاست؟
بزار از اول برات یه توضیح کامل ولی خلاصه بدمroz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثلا من با تو شرط میبندم سره گلزنان رئال در بازی با والنسیا توهم قبول می کنی بعد و نام گلزنان و تعداد گل های رئال رو پیش بینی می کنیم و شرط میبندیم سره امضا به مدت زمان مثلا 2 روز بعد اگر من باختم تو هر امضایی بگی من باید به مدت 2 روز امضام باشه.
اگه نگرفتی بگو دوباره بگمroz::
اهان یعنی یه امضا تحمیلی؟مثلا برای اذیت کردن طرف:hehee:یه امضای بارسلونایی الاصل بدیم بگیم بکن امضات و مثلا طرف هم که باخته باید اونو امضاش کنه درسته؟
اگه اینطوریه که میگم حالا مونده به کرم طرف که چقدر به فکر رقیب بازندش باشه
خب بچه ها تبریک مثل اینکه لوکا مودریچ هم به جمع کهکشانی ها پیوست.
انشا الله که بتونه خوب برامون بدرخشه و بازی های خوبی از خودش ارائه بده.
و بتونه گلزنی های زیادی برامون انجام بده.
خب کی میخواد با من شرط ببنده؟
من که میگم 3 بر صفر برنده میشیم. با گل های اوزیل و کریس و بنزما برنده این دیدار میشیم.
راستی اگه هیچکدوم از طرفی که شرط بستن حدسشون درست از اب در نیومد اون وقت تکلیف چیه؟
داداش خودم هستم منم که میگم 4 بر 2 میبریم گل ها 2 تا کریس 1 کالخون 1 هم دیماریا سر 1 هفته امضا قبوله؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گل های والنسیا رو پیش بینی نکردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط 002 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی ترکیب تیم قبل از شروع بازی قرارداده میشه(اینجا)یا نه؟
گل های بازی حریف لازم نیست.نقل قول:
ترکیب نزاریم بهتره چرا؟ چون ترکیب چند دقیقه قبل از بازی مشخص میشه و اون زمان دیگه دیره.
باشه من میگم رئال 3-0میبره با گل های کایخون بنزما و رونالدو
حالا نگفتید اگه هردو طرف اشتباه کنن بی حساب میشیم؟
پیشنهاد میکنم بجای این کار شرط بندی که جنبه جالبی نداره
همون پیش بینی نتایج و......... به شکل جدید و جالب تر ایجاد بشه
گل های والنسیا مهم نیست اصل گلزنان تیم ما هستندنقل قول:
علیرضا(مدیر) 1-3 رئال میبره
دوگل کریس،یک گل بنزما:nishkhand:
با مرتضی موافقم به جای این خود درگیری بیاید یه کار مفید تر انجام بدید پیش بینی کنید ولی شرط بندی نه.