به به واقعا چقد پر محتواسki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
به به واقعا چقد پر محتواسki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امروز انقد کار کردم اصلا حس بیرون رفتن ندارم که بخوام برم بیرون آتیش بازی ولی اینجا هم دست کمی از میدون جنگ ندارهbinam
بچه ها میگم واسه عید چه جوری درس بخونیم؟ki::
اینم 5 فیلم اخر اکران شده رپیت نیو که پر طرفدارینن تو سال 2012 (مربوط به یه ماه اخیر)
کمپ ملودی(باب ری) همون به نوعی ادامه کمپ راک
هالسن
باغچه تاریک
بالابر(باندراس)
چهره(کیدمن)
کپسولی کم اوردم
لامذهب هرچی داشتم ریختم اثر نکرد
ولی بخیر گذشت
رنگو هم باحال بود اخراش رو دیدم
راستی شما ها زنده اید ki::
درس:mage mishe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Prince.L.M [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من کلا تو تعطیلات با این واژه نا اشنا هستم.یکم منو روشن کنید راجع به این کلمهki::
شهرمونو ترکوندیم
من که از ساعت 5/30 تا 8 بادوستام کلا ترکوندیم
هر چی فکر مکنین ترکوندیم
کپسولی-بمبک-مثلثی-سیگارت-سوتی-ابشار و....
معلوم شد میدون جنگ کار کیه:sooot:نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زیاد به خودتون فشار نیارید چیزی نیست خوردنیه :nishkhand:نقل قول:
درس[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من کلا تو تعطیلات با این واژه نا اشنا هستم.یکم منو روشن کنید راجع به این کلمهki::
ما ایرانی ها
وقتی میخوایم از کسی تعریف کنیم :
عجب نقاشیه نکبت…
چه دست فرمونی داره توله سگ…
چقدر خوب میخونه بد مصب…
چه گیتاری میزنه ناکس…
استاده کامپیوتره لامصب…
موی کوتاه به طرف میاد :چه عوضی شدی…
عجب گلی زد بی وجدان…
بی شرف خیلی کارش درسته…
دوستت دارم وحشتناک…! ء
اما وقتی میخوایم فحش بدیم:
…برو شازده…
چی میگی مهندس…
آخه آدم حسابی…
دکتر برو دکتر…
چطوری آی کیو؟
به به! استاد معظم!
کجایی با مرام؟
باز گلواژه صادر فرمودی؟
اخه ای بالاخره تونستم 3 صفحه ای که از ظهر تا الان نوشتینو بخونم
کلا نفهمیدم چی شد فقط
1- عکس با اندازه بزرگ نزارین جان هر کی دوس دارین تا نظم تاپیک حفظ بشه
2-خبر نزارین دیگه
3-کی حس داره بره بیرون اونم با این سرو صداheee::
4-ما که ظهر رفتیم تفریح تا غروب بعدشم رفتیم دور هم تماشای فیلم(چه بیحال)
5-مگه درس هم میخونن تعطیلات
6-یه سری فیلم بدین دانلود کنم با حجم زیر 300 مگ ولی کیفیت خوب:mage mishe:
لینک آواتار نسخه 3بعدی دارم ولی 45 گیگه:hehee: آخه زیر 300 مگ که میشه کیفیت پرده ای کجاش خوبه؟ فیلم های 720p طرفای 700-800 مگی میشه ولی کیفیتش خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیخیال فیلم میشم
کتاب استیو جابز رو گیر اوردم میخونم بهتره:yes:
اصلا چرا بخونیم heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Prince.L.M [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گل گفتی داش شهریار ! :hehee: ولی من تو غیر تعطیلاتم با این واژه نا آشنام :mage mishe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش شهريار اولا سليقه ها و فرهنگها متفاوته و نميشه به سبكي يا حتي فيلمي گفت چرتو پرت،نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ثانيا ايول تو هم عشقه پاچينويي!:jeddiiiii:
ثالثا نظر شخصيه من اينه كه آدم نبايد تو اينجور زمينهها خودشو محدود كنه و از تجربه كردن بترسه!يعني من ترجيح ميدم 5تا فيلمه خوب از 5تا سبكه متفاوت ببينم تا اينكه 5تا شاهكار ببينم ولي از يك سبك!
رابعا داداش حتما برو فيلمه "داستان عامه پسند"رو ببين،فكر كنم خوشت بياد ازش(در ضمن اولين فيلمه تاريخه سينماست كه به صورت نامرتب فيلم برداري شده!)
خامسا:hehee: نه يعني جانه من ومپاير دايريز:ogh:!!!اينهمه سرياله توپو ول كردي رفتي سرياله فيلمه! توايلايتو ببيني!:ajibeee:حالا درسته كه توايلايت و قسمتايه ديگش اونقدر هم بد نيستن ولي حداقل من يكي نتونستم اين سريالو تحمل كنم!!!entezar::
فردا بیکارم نمیدونم چه کارکنم
چهارشنبه سوری هم که تموم شد
باید بشینم پشت فیفا
درس هم باشه برای شب امتحان
راه منو ادامه بدین دانشگاه صنعتی شریف بهتون کارت دعوت میده eterza::-
داداش اينهمه اسمه فيلم گفتم خب:ehe:يه سرچ تو گوگل بزني راحت پيدا ميكني،چون اكثره سايتا نسخه كم حمشونو گذاشتن!:chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
خوشبختانه من دیروز یه امتحان و پریروز یه امتحان دیگه دادم و خودمو برای عید بیمه کردم ! هرچند حتی اگه روز 14 فروردین هم امتحان داشته باشم از محالاته که برم سر وقت درس ! :nishkhand:نقل قول:
ترم 8 دانشگاه رسیدیم و هنوز داریم درس های ترم 4 و 5 رو پاس می کنیم ! :nishkhand:
فکر نکنم بتونم به انتها برسونم دانشگاه رو با این وضعیت ! همین روزا میرسه که با یه لگد پرتمون کنند بیرون ! یه نفر آدم عاقل پیدا نمیشه منو ارشاد کنه که تو که رشتت اینقد مزخرفه چرا شب و روز تو فکر فوتبال بازی کردن و فوتبال نوشتنی ؟!!! tars::
از این همه فیلم گفته شد ولی هیچ کس نگفت کارتون چی دوست داشته {؟} !
دلم تنگ شده واسه کارتون های دوران کودکی ... :gerye:
من عاشق این کارتون بودم :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب اینکه معلومه ادم نمیشی(مهدی):hehee:
یه چیز دیگه در مورد امضای بچه ها......
لطف کنید عکسهایی که میزارین در اندازه 500*200 باشه تا شکل بهتری بگیره
یا اندازه عکس امضاتون بزرگتره-یا سه تا عکس میزارین.
:chakerim:
داداش متاسفانه هیچ ایده ای راجع به این فیلم نداشتم و فقط چندتا اسکرین شات ازش دیده بودم.خیلی هم تبلیغ میشد برا همین گفتم هم اکشن هست هم درام میبینیم ما که بیکاریم.حالا موضوعش تو چه مایه هایی هست؟من که حالم از تویلایت به هم خورد مخصوصا سری دومش . اولش قابل تحمل تر بود.crying::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش مهدی ببخشید اقای نجفی :hehee: مشخص کن سریالی باشه یا سینمایی.من سینمایی عاشق شیرشاه و پری دریایی بودم.سریال هم همیشه فوتبالیست ها نگاه میکردم.اصلا هم از سوباسا خوشم نمیومد برعکس جوو اونموقع که همه سوبا رو دوست داشتن.
کارتون سریالی فوتبالیست ها دیوونه اش بودم از تارو هم خوشم میومد
از تام جری هم خوشم میاد همیشه دوست دارم موش رو خفه کنم
سینمایی و سریال فرقی نداره ! من قهرمان بچگیام پپرو بود با اون اسب سفیدش ! سوت می زد اسبه خودشو می رسوند به پپیرو ! داستان های زیادی داشت تا رسید به پدرشو پیداش کرد !
من به شخصه پسر کوهستان رو 100 برابر بیشتر از فوتبالیست ها دوست داشتم ! الان هم قصد دارم خرید اینترنتی کنم بدم به خواهر زاده هام ببینند و بفهمند من چی دوست داشتم اینا چی دوست دارند ! ( مگامن :ogh: crying::- )
بابا الان همه والا عشق بن10 هستن:ogh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی خیلی موافقم.اخه چه وضعی شده.این کارتونا دیگه روح ندارن.زمان ما کارتون ها با ادم حرف میزدن الان شدن یک مشت نرم افزار کامپیوتری.حالا مگامن هم که زیاد معروف نیست نه همون شرک و چند تا کارتون جدید ها هم دیگه روح ندارن و به نظر من قابل مقایسه با قبل نیستن.کار سال های قبل و این سال ها مثل مقایسه قالی دست بافت با قالی ماشینیه.اصلا قابل مقایسه نیستن. مرده شیرشاه صد شرف داره به این کارتونای امروزی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من عاشق فوتبالیستا بودم love::نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعدشم لوک خوش شانس / سگارو ............................
همین الانم تموم انیمیشن هارو میبینم :hehee:
درست میگی ولینقل قول:
اگه الان بیای واسه یه بچه نسل جدید کارتون های زمان ما رو بخش کنی کلی بدو بیرا بهمون میگه !
بچه های امروز کارتن های بی محتوای رنگارنگ امروزی رو ترجیح میدن به کارتون هایی که داستان های قویی داشتن !
اصلا حواسم به سگارو نبود(اسم کارتونش رو یادم نمیاد)نقل قول:
خیلی باحال بود
منم عاشق تسوکه بودم
همونی که میپرید هوا وقتی میومد زمین یارو مرده بود:ajibeee:
فوتبالیستها - پلنگ صورتی- انشرلیki:: - cuttlas به فارسیش نمیدونم اسمش چی بود
قبول دارم کارتونا دیگه به درد هیچی نمیخورن...بچه ها دیگه بچه ها سابق نیستن (حالا همچین میگم انگار عمر حضرت نوح رو دارم)،بچه های امروزی خود سوباسو رو هم براشون بیاری تحویل نمیگیرن که!تلوزیون ایرانم که خدایی دو سالی هست کارتون نمیذاره.همش این مجریای مسخره میان حرکات مسخره درمیارن.یادمه اون موقع دو دقیقه یه بار کارتون میذاشت.تام و جری که شروع میشد،اون آقا صدا قشنگه میگفت:داستان های موش و گربه!
ولی اگه چیز باحال میخواین خدایی،این انیمیشن به اندازه تام و جری که نه،ولی خب خیلی سرگرمتون میکنه:hehee:تازه آهنگشم آدم رو شارژ میکنه:love:تازه سری 3d این انیمیشن هم به بازار اومده (یه کمپ کوچولوهای دربی هم بزنین،به خدا بیشتر از اینجا کارش میگیره)
Shaun The Sheep
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم از عشق من:love:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط manutd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام عزیزم نه داداش شاتل آشغاله اگر خواستی من پیشنهاد میکنم مبین نت بگیری پارس آنلاین هم اشغاله
و اما پاسخ به r.bajiiiiiiiooooooo.10 :hehee:
احمدرضا داداش شما بشین حنا دختری در مزرعه رو ببین یا بابا لنگ دراز هم خوبه به گروه سنیت میخوره تو از فیلم چی میدونی؟
میگی آمریکن پای اه اه ادم و منحرف میکنه آخه همه که مثل تو بی جنبه نیستن که فقط جنبه س ک س شو در نظر بگیرن عزیزم.mas:-.
دوازده صفحه خوندم چشم داره از کاسه در می آد
یکی به من بگه کی اینقدر این صفحه ها رو جلو بردهchomagh
یه چیزی کی گفته الآن بچه ها مگامن و بن10 دوست دارن؟
من توی پنج سالگیم یادمه یه کارتون می داد اسمش دیجیمون ها بود(کلی زور زدم یادم اومد:nishkhand:) اون موقع ها حالم بد میشد نیگاش میکردم، چه برسه به الان!
الآن بچه ها همون رنگو و از این جور چیزا نگاه میکنن مگر بچه های دوساله که بشینن خاله شادونه نگاه کنن که دوساعت یه بار یه کارتون پنج دقیقه ای بدهeterza::-
یا میشینن فیلمای چیز دار نیگا میکنن ، دیگه کسی کارتون نمی بینه
دیگه بچه های 5 و 6 ساله حالشو ندارن بشینن منتظر کارتون میرن پای کامپیوتر یه سری بازی جنگی هم که بابا مامانه ریختن براش میشینه اول با اونا درگیر میشه بعدشم دست و پای خودشو قطع میکنه دو سال بعدشم که بزرگتر شد، توی چهارشنبه سوری میره جلوی پای ملت بدبخت ترقه و بمب و نارنجک در میکنه و کلی میخنده::bow
الآن دیگه جای بزرگترها با بچه ها عوض شده مثلا داداشه من میشینه مهاجران نیگا میکنه من میام توی دربیheee::
راستی داشت یادم میرفت من خودم الآن باید بشینم همون بن 10 نیگا کنم ولی واقعا مهاجران و سگارو و پسرشجاع و حنا و سیندرلا و... رو خیلی بیشتر دوست دارم
باور کنین بچه هارم اگه یه کارتون قشنگ قدیمی بهشون بدین خیلی بیشتر از این کارتونای امروزی بهش وابسته میشن:love:
ابری با احتمال بارش کوفته قلقلی و عصر یخبندان 3 و تام جری و پلنگ صورتی
رو از همهی کارتون های که تا الان دیدم بیشتر دوست دارم
فیلمی که تو عمرم خنده دارتر ازش ندیدم = رجب1:hehee: (اگه کسی از این نوع فیلها سراغ داره بگه بدانلودیم حجمش هم مهم نیست)dallliii
جذاب ترین فیلمی که دیدم هم آواتار و دزدان در یایی کاراییپ 1 تا 4 بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALEX-ss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب حالشو گرفتی منحرف تر از خودش تو دنیا گیر نمیاد واسه ما ادای مذهبی ها رو در میاره:hehee:
فیلم که فقط فرار از زندان و 24
از همه فیلم های دنیا باحال تره
حالا شما چرا اینقدر دارین درباره فیلم و کارتون حرف میزنید entezar::
بابا کی حوصله سریال داره :ehe: سینمایی معرفی کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Forza Milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون که آره شاتل که واقعا افتضاحه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alex-ss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما هیچی نمیدونیم شما که میدونید داداش نیما به ما هم یاد بده.اتفاقا حنا و بابا لنگ دراز شرف داره به تموم امریکن پایها.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alex-ss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما که منحرف نیستی به ما بگو پیام فیلم چیه؟
اخه فیلمی که طنز جنس + یه چه پیامی داره.
باشه من منحرف حال مارو اینم بگیره تو کیفشو ببر.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته منم چند تا قسمت بيشتر نديدم ولي از اونايي كه ديدم فهميدم كه يه سرياله فانتزيه رمانتيكه،اما برايه اينكه مخاطب حالش بهم نخوره:ogh: بهش صحنه هايه اكشن اضافه كردن!!!!!!!!!!!نقل قول:
سریال : lost & nikita
این بحث فیلما هنوز جریان داره کهbinam
ولی نیکتا که خیلی جاها کش داره و خیلی حاشیه روی داری و بیشترین ریزش مخاطبم تو 5 سال اخیر داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali Asgar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لاستم که فصل اخرش دیگه شورشو در میاره و دیگه خیلی فیلمو با رویه قبلی ادامه میدنم و به نظر مخاطباش یکی از ضعیف ترین پایان ها رو داشته ولی در مجموع لاست خیلی با حال بود
ايول داداش،...البته نيكيتا رو هستم ولي لاستو نه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali Asgar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
كارتنايه باحالم كه خيلي زياد بودن،از اونايي كه نگفتين مثلا:
بلك و ملتيمر--سندباد--زورو--اژدهايه سبز--باب مورن--دكستر--ملوانه زبل--تارزان--سپيددندان--ايكيو سان:mage mishe:--و خيليايه ديگه،ولي تا حالا هيچ كارتوني نتونسته منو به اندازه رئيسه مزرعه به خنده بندازه...:ahaaaaaa: يعني آخره خنده بود،البته با دوبله فوقالعاده گلوري....lagh::love:::love: