تورس : شروع سختی در چلسی داشتم
تورس : شروع سختی در چلسی داشتم
فرناندو تورس معتقد است شروع خیلی سختی با چلسی داشته است اما همیشه هواداران او را حمایت کرده اند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرناندو تورس که در زمستان سال گذشته به چلسی آمد ، نتوانسته بود روند گلزنی خود را از لیورپول به چلسی ادامه دهد ، از همین رو فشار زیادی روی او بود که با 50 میلیون پوند نتوانسته است پول چلسی را به خوبی استفاده کند ، النینو پس از به ثمر رساندن دومین گل فصلش برای چلسی در دو بازی متوالی در مصاحبه ای شروع کارش با چلسی را دشوار خواند اما سخن از حمایت های هواداران از وی را نیز گفت.
تورس در مصاحبه اش گفت :" زمانی که فوق العاده کار می کنید و روز اولت را با گلزنی شروع می کنید برای هواداران راحت است که دوستت داشته باشند ، اما برای من آن زمان های نخست خیلی خیلی سخت بود. من برای گلزنی همیشه در تلاش بوده ام ، از روز اول تا اکنون ، با هواداران در خیابان ، کافه ها و هر جای دیگر صحبت می کنم . همیشه حمایت های هواداران را احساس می کردم و این تنها برای اکنون نیست که همه چیز خوب پیش می رود و گلزنی کردن برای آنها زیباست. هواداران روز اول من را تحت تاثیر قرار داده بودند ."
وی همچنین در خصوص صحنه اخراجش در بازی اخیر خود گفت :" مطمئنا من نمی خواستم حرکت خطرناکی را در برابر دیگر بازیکنان انجام دهم ، من سعی کردم پایم را کنار بکشم ، اما من برای توپ دیر رسیدم و پای بازیکن را کمی لگد کردم. این خیلی تاسف بار است و من برای آن ناراحت هستم ، این اولین بازی است که من در لیگ برتر کارت قرمز می گیرم و امیدوارم آخری آن باشد . واقعا نا امید کننده بود ، مخصوصا که تیم باید مدت زیادی را 10 نفره بازی می کرد."
فرناندو تورس: من برای هواداران گلزنی می کنم
فرناندو تورس: من برای هواداران گلزنی می کنم
مهاجم اسپانیایی چلسی برای اولین بار بعد از انتقال از لیورپول با مبلغ 50 میلیون پوند در ژانویه سال گذشته توانست در دو بازی متوالی گلزنی کند و همچنین وی بعد از این اقدام به تمجدید از هواداران چلسی پرداخت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرناندو تورس به تقدیر از هوادارن چلسی به خاطر حمایت وی در شرایطی که تازه به باشگاه انتقال پیدا کرده بود و شروع بسیار سختی داشت پرداخت و به آنها اعلام کرد تلاش بسیار زیادی خواهد کرد تا پس از بازگشتش بتواند دوباره برای چلسی و هوادارنش گلزنی کند.
این مهاجم اسپانیایی از زمان ورودش به چلسی نمایشی معمولی برای هوادارن و تیم داشته و آن هم در شراطی که 50 میلیون پوند برای وی هزینه شده اما با این وجود او قول داد که به دوران اوجش بازگردد و بازی های بسیار خوبی برای چلسی انجام دهد.
تورس در مصاحبه با
Chelsea TV گفت:" بدیهی است، زمانی که شما عالی کار کنید و در روز اول گل زنی را آغاز کنید و حرکات زیبایی را در زمین به اجر در بیاورید برای هواداران دوست داشتن و حمایت از شما بسیار آسان خواهد بود.
اما شش ماه اول حضورم در چلسی برایم خیلی خیلی دشوار بود و من تلاش بسیار زیادی کردم در واقع من همیشه به حمایت هواداران نیازمند هستم. از روز اول تا کنون هر گاه با هوادارن در خیابان، کافه و در هر جای دیگر صحبت می کنم می توانم حمایت آنها از من به خاطر شروع خوب گلزنیم احساس کنم."
تورس در دیدار برابر سوانسی دقایقی پس از زدن گل یک تکل بسیار خشن روی پای گوور هافبک سوانسی رفت که سبب اخراجش شد اما او اصرار داشت که هیچ کینه و اختلافی در زدن این تکل خشن در کار نبوده است.
تورس در این زمینه توضیح داد:" بدهی است که من دوست ندارم کار های ناپسندی در میان سایر بازیکنان دیگر داشته باشم. من سعی کردم تا دور از پاهای او تکل بزنم اما کمی دیر برای تکل زدن اقدام کردم و در شرایطی که توپ از پاهایش فاصله گرفت برخورد من ضربه نسبت آرامی به پاهایش وارد کردم.(ضربه به پا= لگد زدن)
این خطا واقعا دردناک بود و من واقعا از او عذر خواهی می کنم. این اولین بار است که در لیگ جزیره کارت قرمز می گیرم و امیدوارم اولین و اخرین کارت قرمزی باشد که در لیگ گرفته ام. من واقعا ناراحت شدم و اینکه به خاطر تو تیمت مدت زمان زیادی ده نفره کار کند بر ناراحتی من افزود.
اگر چه این خطای تورس باعث شد تا سه جلسه محروم شود اما این بازیکن می تواند در دیدار برابر والنسیا در جام قهرمانان اروپا شرکت کند. بازیکن سابق لیورپولفکر میکند این بازی بسیار سخت و دشوار خواهد بود.
او در این زمینه گفت:" آنها یک تیم بزرگ هستند و ما می دانیم که آنها بسیار آماده هستند و همین امر کار را برای ما خیلی خیلی دشوار خواهد کرد."
تورس : مستایا جو سختی دارد
تورس : مستایا جو سختی دارد
فرناندو تورس معتقد است بازی کردن در خانه والنسیا می تواند یک بازی سخت برای تیمش باشد.
فرناندو تورس که سابقه بازی در لالیگا را با تیم اتلتیکو مادرید دارد خیلی خوب از جو ورزشگاه والنسیا و این تیم خبر دارد در مصاحبه ای گفت :" برای خارج از خانه بازی کردن مکان سختی است. هر زمانی که با اتلتیکو به آنجا می رفتیم ، نمی توانم یک پیروزی در آنجا را با یاد بیاورم . والنسیا یکی از تیم های بزرگ است اما امیدوارم اکنون زمان متفاوتی باشد."
وی ادامه داد :" آنجا ورزشگاه بزرگ و باشکوهی است با یک جو خوب . من برای اتلتیکو در آنجا به عنوان یک بازی خارج از خانه بوده ام ، اما برای اسپانیا این چنین نیست ، چرا که ما قبلا بازی های مهمی را در چهار سال گذشته انجام داده ایم. هواداران آنجا فوق العاده است و به نظر می رسد جای خوش شانسی برای اسپانیا باشد.من به یاد دارم ما برای بازی برابر لیتوانی آنجا بازی کردیم و ما برای صعود به جام جهانی آلمان تلاش می کردیم و احتیاج داشتیم که پیروز از زمین خارج شویم و ما آن بازی را با یک گل برنده شدیم."
تورس اضافه کرد :" قبل از بازی استادیوم کاملا پر شده بود و وقتی ما به ورزشگاه رسیدیم ، هواداران منتظر اتوبوس ما بودند ، و حمایت فوق العاده ای از ما داشتند اما آن زمان برای ما میهمان نوازی فوق العاده ای داشتند که اگر تیمی میهمان باشد آنجا برای والنسیا خوب است."
تورس اضافه کرد :" آنها بازی خوبی را برابر بارسلونا انجام داده اند ، مخصوصا 60 دقیقه ابتدایی بازی را ، اما ما باید آماده باشیم و منتظر آنهاهستیم ."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آندره : لمپارد همیشه گلزن بوده است
آندره : لمپارد همیشه گلزن بوده است
آندره ویلاس بواس که تیمش بازی برده را با تساوی عوض کرد تا با یک امتیاز از اسپانیا بازگردد در کنفرانس خبری بعد از بازی تیمش صحبت هایش را درباره گل لمپارد شروع کرد و گفت :" آن یک نمایش خوب از بازیکن برتر و یکی از بهترین بازیکنان ترکیب تیم بود ، بازیکنان برای تیم کار می کردند و تیم برای بازیکنان و گل نیز زمان مناسبی برای لمپارد فرا رسید ، او در تمام عمرش یک گلزن بوده است. "
وی ادامه داد :" ما نیمه دوم با خیلی قوی شروع کردیم و موقعیت هایی نیز قبل از گلمان برای زدن گلهای بیشتر داشتیم ، اما در نهایت والنسیا با تلاش بسیار و از جان گذشتگی خود توانستند یک امتیاز کسب کنند. ما تیم رو جوری تنظیم کردیم که از سمت راست ما نتوانند سانتر کنند. "
آندره اضافه کرد:" عملکرد ما خارج از خانه بد نبود ، اگر قبل از بازی درباره آن با شما صحبت می شد آن را قبول می کردید ، اما ترک بازی بعد از آنکه نزدیک به برنده شدن باشید سخت است. اما مساوی ما را در گروهمان در موقعیت خوبی قرار می دهد ، ما همچنان صدر نشین هستیم و به بازی آینده خود برابر گنک نگاه می کنیم چرا که اگر ما بتوانیم از آنها 6 امتیاز بگیریم ، به دور بعدی صعود خواهیم کرد."
وی در خصوص صحنه پنالتی ای که سلامون کالو مرتکب شد و دلیلی بر تساوی تیمش نیز بود گفت :" انتخاب کالو با توجه به حرکت های والنسیا در سمت راست ما بود ، آنها سمت از سمت چپ خود حرکت می کردند و با بوسینگوا تک به تک می شدند ، کالو می توانید آنجا باشد و با توپ از منطقه خارج شود و کالو بود که آنلکا را با دروازه بان در موقعیت تک به تک قرار داد ."
وی ادامه داد :" گاهی شما کمی شانس بیشتری می آورید اما مهم بهره بردای از عملکرد مهم است که ما شانسهای زیادی خلق کردیم .این همان دلیلی است که انسان ها با هم متحد هستند و شما نمی توانید بگوئید ما نمی توانیم گل های زیادی بزنیم ، چرا که در بازی قبلی 10 نفره این کار را کرده ایم."
لمپارد : نمی خواهم فقط پول بگیرم
لمپارد : نمی خواهم فقط پول بگیرم
فرانک لمپارد معتقد است که با گلزنی برابر والنسیا می تواند فصل خوبی را شروع کند.
فرانک لمپاردستاره بی فروغ تی فوتبال چلسی که توانست شب گذشته گل تیمش را در برابرو النسیا به ثمر برساند در مصاحبه ای پس از این دیدار گفت :" من همیشه دوست دارم بازی کنم ، مانند آن چیزی که داده شد . من می خواهم مانند تمام دوران سپری شده ام باشم ، من عاشق بازی کردن برای این باشگاه ( چلسی ) هستم و از اینکه اینجا بازی می کنم خیلی افتخار می کنم ، من قبلا مصدوم بودم و بازگشتم را کمی سخت کرده بود."
سوپر فرانک ادامه داد :" من دوست دارم در مسابقاتی شرکت کنم ، نمی خواهم همیشه فصل را همچون گذشته شروع کنم ،الآن می توانم در بازیها بدوم."
لمپارد در خصوص گلی که به ثمر رساند ادامه داد :" چیزی از قبل نوشته نشده است ، شما باید اینچنین کار کنید ، اما من راضی هستم . من می خواهم بازی کنم ، نه اینکه فقط پولم را بگیرم و بنشینم روی نیمکت . اما شما باید به مربی ، تیم و کیفیت ترکیب احترام بگذارید.لحظه شیرینی بود ، فصل برای من به دلایلی خیلی کامل پیش نمی رود ، پس به اینجا آمدم و در چنین بازی ای گل زدم که می تواند شروع خوبی برای یک فصل بزرگ برایم باشد . من تلاش خواهم کرد تا آن را نگه دارم . احساس خوبی خواهم داشت وقتی می بینم توپ به تور می خورد."
او همچنین در خصوص والنسیا نیز گفت : " آنها تیم فوق العاده ای هستند ، ما فیلم بازی آنها را زمانی که هفته گذشته در برابر بارسلونا قرار گرفتند را دیدیم و و ما راه بارسلونا را از ذهنمان خارج کردیم ، آنها فوتبال خوبی بازی می کنند و ما آگاه بودیم که امشب آنها چه کار خواهند کرد. ما بعد از گل کمی به عقب کشیدیم ، می دانید وقتی جلوی تیمی با کیفیت قرار می گیرید از بعضی نقاط در فشار هستید ، و شاید نتیجه مساوی عادلانه بود."
فرانک لمپارد اضافه کرد :" ما بازی اول خود را برده ایم ، بازی ای که مهم بود و دو بازی پشت سر هم در برابر گنک داریم ، اگر ما هر دو بازی را برنده شویم می توانیم خود را در راه صعود ببینیم ، اما اگر نتوانیم این کار را بکنیم ، باید به کارمان ادامه دهیم."
آمادگی دروگبا برای حضور در ترکیب اصلی
آمادگی دروگبا برای حضور در ترکیب اصلی
مهاجم ساحل عاجی چلسی برای حضور در ترکیب اصلی برای بازی روز یکشنبه برابر بولتون آماده است.
مهاجم ساحل عاجی چلسی در بازی برابر نورویچ به شدت آسیب دید و چند هفته دور از میادین بود. پس از پشت سر نهادن دوران نقاهتش او در چند بازی گذشته چلسی روی نیمکت نشست اما اکنون انتظار می رود به ترکیب اصلی باز گردد چرا که تورس به دلیل محرومیت سه جلسه ای قادر به بازی در برابر بولتون نیست.
سر مربی چلسی در این زمینه گفت:" دروگبا اکنون از لحاظ بدنی آماده است و ما می خواستیم در بازی های قبل برابر فولام و سوانسی او را از ابتدا وارد میدان کنیم اما به علت شرایطی که بر بازی ها حاکم بود و همچنین آماده نبودن دروگبا از لحاظ بدنی، ما او را از ابتدا وارد بازی نکردیم.
البته یکی دیگر از گزینه های بوس دانیل استوریج می باشد و مطمئنا او هیچ ترسی از بازی دادن این بازیکن جوان از ابتدا نخواهد داشت. بواس در مورد استوریج گفت:" دانیل می تواند یکی از انتخاب های ما باشد او در اکثر بازی ها بجز والنسیا برای ما بازی کرده و کاملا مورد اعتماد ماست."
Avb پاسخگويي لمپارد را تحسين كرد
AVB پاسخگويي لمپارد را تحسين كرد
لمپارد پس از به ثمر رساندن گل (مقابل والنسيا) و بازگشت به فرم خوبش توسط سرمربي ستايش شد.
وياس بوآس پاسخگويي و مسئوليت پذيري فرانك لمپارد به دوران افتش در چلسي را ستايش كرد.
بازيكن 33 ساله اخيرا به عنوان بازيكن ذخيره توسط كاپلو سرمربي تيم ملي انگليس نام برده مي شد و همان سرنوشت را در سطح باشگاهي هم متحمل شده است.
اما اين هافبك ستاره در اواسط هفته در چهارچوب رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا (به تركيب اصلي) بازگشت و گل چلسي را در بازي كه با تساوي 1-1 مقابل والنسيا به پايان رسيد به ثمر رساند، و بوآس اصرار مي كند كه انتظار دارد كه بازيكنان تيمش از خارج بودن (ذخيره بودن) نااميد و سرخورده نشوند.
او به
Sky Sports News گفت: "او (لمپارد) در سراسر زمان تمام بازي ها باطراوت و سرحال مانند بازيكناني كه به استراحت مي پردازند، است. هر بازيكني مي خواهد بازي كند و احساس اين را دارد كه قسمتي از تيم است. اما در تيمي كه 25،26 بازيكن دارد (برخي) بازيكنان هميشه مي خواهند تيم به عقب برگردد و آن هايي كه در تركيب اول تيم درگير بودند و بازي مي كردند را (ببيننند). اين چيزي طبيعي در همه آن هاست، آن ها انتظار بازي كردن را دارند."
"اين بخشي از دغدغه هاي روزانه مديران (سرمربيان) است و فرانك مانند همه بازيكنان ديگر، براي كسب جايگاهش در تيم مي جنگد و او تقريبا در هر بازي درگير شده است."
ديدير دروگبا به مدت يك ماه به دليل مصدوميتي كه از ناحيه سر در ديدار در مقابل نوريچ متحمل شده بود از ميادين دور بود. چلسي در حال حاضر با دو كارت قرمز در بازي با سوانسي و فولهام رو به رو شده است، كه (كارت قرمز مقابل سوانسي باعث شد) دروگبا در مدت محدود 11 دقيقه به ميدان بيايد و در مقابل سوانسي بازي كند و گل نهايي آبي ها را در پيروزي 4-1 آن ها در شنبه گذشته را به ثمر برساند.
وياس بوآس مطمئن است كه اين بازيكن 33 ساله براي بازگشت و قرار گرفتن در تركيب اصلي به اندازه كافي آمادگي دارد و او مي تواند به دنبال محروم شدن فرناندو تورس، در بازي با بولتون به ميدان برود.
سرمربي چلسي گفت: "از لحاظ تناسب بدني، او كاملا آماده است. او (براي تركيب اصلي اين بازي) انتخاب شده است. ما مي خوستيم كه او را در بازي با فولهام در كارلينگ كاپ به ميدان روانه كنيم، اما به دليل شرايطي امكان پذير نشد."
"اما من فكر مي كنم او به فرم ايده آل رسيده است بنابراين او براي انتخاب شدن در دسترس است، تنها ما در مورد آنچه كه در استراتژي براي بازي ها مي خواهيم تصميم گيري مي كنيم."
لمپارد: باید بگذاری که فوتبالت از تو به دفاع بپردازد
لمپارد: باید بگذاری که فوتبالت از تو به دفاع بپردازد
ستاره سابق باشگاه وستهم از سه گلی که در جریان دیدار یکشنبه شب تیمش مقابل بولتون به ثمر رساند بسیار خوشحال است
فرانک لمپارد ستاره خط میانی چلسی بسیار خوشحال است که توانسته در جریان دیدار یکشنبه شب تیمش مقابل بولتون گلزنی کند. سه گل لمپارد باعث شد تا چلسی بتواند در ریبوک استادیوم با نتیجه 1-5 بولتون میزبان رااز پیش رو بردارد
این درحالی است که در هفته های اخیر شک وشبهات زیادی درمورد حضور یا عدم حضور لمپارد 33 ساله درترکیب اصلی چلسی به گوش می رسید و ویلاس بواس بارها او را برروی نیمکت ذخیره های تیمش قرار دارد ولی با این وجود ستاره سابق وستهم تمرکزش را حفظ کرد و قوی ماند و اجازه داد تا فوتبالش از او به دفاع بپردازد
لمپارد در پایان دیدار یکشنبه شب تیمش به اسکای سپورت گفت:« درچنین شرایطی باید قوی باشی و اجازه دهی که فوتبالت در زمین مسابقه به صحبت بپردازد و از تو دفاع کن. اگر این کار را بکنی و با جدیت به تمرین بپردازی و اوضاع روی غلتک بیفتد، خیلی خوب است. من حس می کنم که یکشنبه شب همین اتفاق برای من رخ داد.»
ستاره انگلیسی چلسی در ادامه صحبتهایش به عملکرد خوب تیمش در ریبوک استادیوم اشاره کرد و گفت:« این همیشه رضایت بخش است. من از اینکه بازی کردم و درموفقیت تیم سهیم بودم واقعا خوشحالم. تیم ما در اکثر بازیهای این فصل خیلی خوب بازی می کند و من دوست دارم که هرزمان که در ترکیب تیم قرار می گیرم موثر باشم. خیلی خوب است که کنار بازیکنان خوبی بازی کنی. دانیل استوریج گل اول من را برایم ساخته و پرداخته کرد.حس می کنم که کارهای زیادی برای انجام دادن دارم و می خواهم بخشی از این تیم موفق باشم و فصل خوبی را با چلسی پشت سربگذارم. »
ستاره 33 ساله انگلیسی در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« فکر نمی کنم که در جریان دیدار یکشنبه شب ما می توانستیم چیز بیشتری بخواهیم. عملکرد ما در نیمه اول بازی ،مثل تمام بازیهای قبلی مان خوب بود و پاسکاری و حرکات زیبا و گلهایمان درجریان این بازی از راه رسید.»
تلاش دوباره یووه برای جذب الکس
تلاش دوباره یووه برای جذب الکس
مدافع بزریلی چلسی بار دیگر برای تقویتخط دفاعی مورد توجه سران یووه، صدر نشین ایتالیا برای انتقال در ماه ژانویه قرار گرفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طبق گزارش Tuttosport رئیس باشگاه یووه، جوزفه ماروتا الکس مدافع مرکزی چلسی را در لیست خرید یووه در ماه ژانویه قرار داده است.
سران یووه به شدت مشتاقند تا با جذب الکس خون تازه ای به رگ های خط دفاعی یووه تزریق کنند و به نظر آن ها الکس برزیلی گزینه بسیار مناسبی می باشد.
قهرمان 27 دوره لیگ ایتالیا در گذشته نیز به دنبال جذب رودولفو مدافه مرکزی باشگاه سائوپاولو بوده است اما گویا آنها از تلاش برای جذب الکس دست بردار نیستند چرا که در گذشته نیز این باشگاه به چلسی پیشنهاد داده بود اما سران چلسی آن را رد کرده بودند.
مسئولان یووه که به مدافع سابق پی اس وی آیندهوون علاقه زیادی دارند در ترنسفر تابستانی برای جذب این بازیکن در تلاش بودند اما این انتقال هرگز محقق نشد.
با این وجود ماروتا هنوز امیدوار است که بتواند نظر چلسی را برای جذب آلکس جلب کند چرا که این بازیکن برای انتقال به سری آ ابراز علاقه کرده است.
الکس در 24 آگوست در مصاحبه با skysport گفت:" مدیر برنامه های من در حال مذاکره با یووه می باشد. من 29 سال دارم و انتقال به سری آ می تواند یک فرصت بزرگ برای من باشد. من خیلی دوست دارم در ایتالیا به فوتبالم ادامه دهم و در آنجا پیشرفت کنم. امیدوارم این آرزو قبل از بازنشسته شدم تحقق پیدا کند."
قرارداد این بازیکن با چلسی در تابستان 2013 به پایان خواهد رسید.
چلسی به دنبال مدافع لاتزیو
چلسی به دنبال مدافع لاتزیو
گزارشات رسیده از باشگاه چلسی نشان می دهد که این باشگاه در حال مذاکره با سران لاتزیو بر سر مدافع این تیم یعنی استفان رادو می باشد.
این بازیکن رومانیایی که این روز ها بازی های با کیفیتی را در سری آ ارائه می دهد چند هفته ایست که زیر ذره بین باشگاه چلسی قرار گرفته است.
سران چلسی که بازی های این بازیکنرا زیر نظر گرفته اند در روز های آتی چند نفر از کادر فنی خود را برای تماشای بازی این مدافع خواهند فرستاد تا در صورت جلب رضایت آنها رادوی 24 ساله یکی از گزینه های ترنسفر زمستانی چلسی لقب بگیرد.
مدیر برنامه های رادو یعنی بکالی در این زمینه گفت:" در حال حاضر ما مشعول مذاکره با باشگاه انگلیسی می باشیم. "
بواس به دنبال اضافه کردن پوششی در سمت راست خود می باشد. و شاید با نهایی شدن این انتقال پائلو فرییرا در تابستان بعدی باشگاه چلسی را ترک کند.
علاقه مارک هیوز به مربیگری در چلسی
علاقه مارک هیوز به مربیگری در چلسی
مارک هیوز اعلام کرد قصد دارد در آینده نزدیک به دنیای مربیگری بازگردد و دوست دارد چلسی تیم بعدی او باشد.
هیوز در دوران بازیگری اش در اواسط دهه نود میلادی سه سال در عضویت چلسی بود و اکنون امیدوار است بتواند هدایت این تیم را به عهده بگیرد.
هیوز در گفتگو با وب سایت باشگاه آرسنال گفت:" امیدوارم روزی به چلسی برگردم و هدایت این تیم را به عهده بگیرم. فصل گذشته دلایل خاص خودم را داشتم که فولام را ترک کردم و می خواهم در تیم بعدی که می خواهم مربیگری کنم کمی آزادی داشته باشم."
"خاطرات بسیار خوبی در زمان بازی ام در چلسی داشتم. چلسی باشگاه بسیار بزرگی است که هر مربی آرزوی هدایت آن را دارد. امیدوارم روزی روی نیمکت این تیم بنشینم."
ماتا عقیده دارد تورس در اینده ای نزدیک به روزهای اوج خود باز خواهد گشت.
ماتا عقیده دارد تورس در اینده ای نزدیک به روزهای اوج خود باز خواهد گشت.
از وقتی تورس با مبلغی 50 میلیون پوندی به چلسی امده او از مصدومیتهای زیادی رنج برده و در فرم عالی نبوده.اگرچه در مقابل چک بارقه هایی از بازگشت به دوران طلایی خود نشان داد و امید به گلزنی در تیم ملی را برای هواداران زنده کرد امیدی که مدتهای مدیدیست فقط در حد یک امید بوده است.و نیز نمایشهای اخیرش در چلسی بوی همان تورس با شم بالای گلزنی را میدهد.
ماتا میگوید:تورس خیلی خوب بازی کرد و تلاش زیادی کرد اما این تلاشش به گل ختم نشد وزحماتش برایش گلی به ارمغان نیاورد.همه ی ما برای او خوشحالیم و مطمئنیم به زودی او به بهترین فرم خود خواهد رسید
چابی الونسو گل دوم را برای اسپانیا روانه ی دروازه ی چک کرد تا رکورد صد در صد پیروزی اسپانیا در گروه یک دست نخورده باقی بماند و انها امیدوارند تا این روند رو به رشد را در بازی مقابل اسکاتلند در زمین حریف ادامه دهند
ماتا افزود:در الیکانته ما میخواهیم همچنان جنگنده ظاهر شویم همانطور که تا الان بوده ایم و اگر بازی کنم فرصت را غنیمت شمرده و بهترین بازیم را ارائه خواهم داد.ما بسیار از شیوه ی بازی خود رضایت داریم که چگونه بازی را در اختیار گرفتیم .از شروع بازی پرتلاش بودیم و نتیجه هم گرفتیم.
من خوشحالم که بازی کردم و گل زدم.بازی در این تیم برای من افتخار بزرگیست .این تیم ما بسیار تیم خوب و با کیفیتیست.من در فرم خوبی به سر میبرم.هفته های نخستم در لندن بخوبی گذشت و همینطور در تیم ملی.یلی خوشحالم و دوست دارم این لحظات ناب زندگی حرفه ایم پایان نپذیرند.