با این توضیحات شبیه تنفس نایی هست چون در تنفس نایی هم اکسیژن به طور مستقیم با سلول ها مبادله میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط los anseleig [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
با این توضیحات شبیه تنفس نایی هست چون در تنفس نایی هم اکسیژن به طور مستقیم با سلول ها مبادله میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط los anseleig [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من تا الان بيشتر امتحانامو نو كلاس تاپ شدم ولي امتحان امروزو صد در صد پاس نميشم...
حالا يكي بياد به من جايزه بده...
:mage mishe:بیاید یه کلاس زیست راه بندازیم!!!:mage mishe:
رفیق:love: تو اون سن یه همچین کاری کم از ترکه نداره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه ترکه روحیه!!
من تسلیم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohadeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما که تا حالا نشده که تقلبی کنیم...
فقط یه پیشنهاد بود...
آره فقط حواست باشه در این نوع تنفس اکسیژن با گلبول قرمز ترکیب نمیشه مستقیم وارد سلول میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:khahesh:آقا شما میشه این بحثو دو نفری خصوصی حل کنید!!:khahesh:
:ehe:زیاد بحث جالبی نیست...:ehe:
wow....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Los Anseleig [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینارو....
بچه ها اینجا کلاس درس که نیس....
ملت میان اینجا از درس و مدرسه فرار کنن یه کم فکرشون آزاد شه. شماها اینجارو کردین کلاس خصوصی.
اینو من تو خواب هم زیست میخونم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexandre dasilva [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشه چشم هر چی شما بگیننقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دقیق شبیه همیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی سوالو نذاشتی؟منتظرم
این دل نازکشو درست گفتی!! یعنی زدی تو هدف!:ehem:نقل قول:
جوابه این حرفو دادم ولی گفتم به شما بر میخوره پاک کردم!!
ولی به بعضی کارا تو سنای مختلف میگن سنگ دل بودن !!
دیگه از این پیشنهاد ها ندین که از جانب ما دخترا برخورد میشه شدیییید!binamنقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا پوریا (پوریا صبور) اگه منظورت منم همون حرفی رو که میخواستی بزنی اما نزدی چون نمی خواستی بمن بر بخوره را همین جا بزن اطمینان داشته باش حتی اگه فحش هم تو همین جمع بهم بدی بهم بر نمی خوره حتی اگه صد تا هم بدی یه فحش از جانب من نمی شنوی.اگه هم انتقاد از اخلاقم باشه خوشحال هم میشم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فردی درحالی که سوار براسبش داشت از بیشه زاری عبور میکرد ناگهان به دو غلاده ببر برخورد کرد. این شخص برای خورده نشدن توسط ببر ها راه کار جالبی را پیاده کرد او چه کارکرد؟
راهنمایی: 1/ فرد موردنظر هیچ گونه سلاحی به همراه نداشت 2/ سرعت ببرها از اسبی که یه نفر روش سواره بیشتره.
دو تا غلاده ي ببر بوده..نقل قول:
خود ببر كه نبوده..
درست گفتم!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فارس: به نقل از اسپورت كاتالونیا نوشت: مسعود اوزیل كه در قرارداد خود با رئال مادرید قسمت مربوط به استعمال دخانیات را خالی گذاشته و ادعا كرده هرگز در عمرش سیگار نكشیده با توجه به تصویر منتشر شده از او در یك سایت آلمانی باید به رئال مادرید پاسخ بدهد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:sigar:خوبه فارس عکس ایرانیا رو پای منقلو قلیون تو پارتی نشون نمیده!!:sigar:
بدبخت یه سیگار کشیده دیگه!!!
یه خاطره هم از پلاتینی شنیدم خیلی جالب بود:
انیلی در حال یکی از بازدید های همیشگی اش از رختکن یووه بود که در بین نیمه یک بازی یووه پلاتینی را در گوشه ای از رختکن در حال کشیدن سیگار دید، آن مرد بزرگ مکثی کرد و از پلاتینی پرسید : میشل، تو بین نیمه سیگار می کشی ؟! بازی ساز اسطوره ای فرانسه، کمی فکر کرد، به هم تیمی هایش نگاه کرد و ماسیمو بونینی هافبک دفاعی یووه را دید، بعد با جوابی فیلسوفانه گفت : اوکاتو، نباید نگران باشی که من سیگار می کشم یا نه، مهم این است که بونینی سیگار نکشد، چون اون قرار است به جای من هم بدود.
:ghelyon::ghelyon::ghelyon::ghelyon::ghelyon::ghel yon::ghelyon::ghelyon::ghelyon::ghelyon:
نه...آخه مشکل این عکس اینه که توی قرارداد اوزیل نوشته شده بود که از دخانیات استفاده نمیکنه.....برای همین این مطلب رو گذاشتننقل قول:
Los Anseleig دومین معمارو هم درست گفتی بهت تبریک میگم و امیدوارم تا معمای هفتم رو هم درست بگی منتظر سومی باش.
nobody11 عزیز واحد شمارش ببرو شیر و حیوانات درنده قلاده هست مثل اینکه واحد شمارش شتر و انسان نفر و گاو و گوسفند رأسه.
این عکس از اوزیل فوتوشاپه.
به 4 دلیل
1/ به انحنای لب های اوزیل که سیگارو نگه میداره نگاه کنید انگار داره با تمام قدرت سیگارو فشار میده این یعنی لب های اوزیل بسته بوده.
2/ انحنای دوطرف سیگار تقارن نداره انگار با برنامه ی کامپیوتری برشش دادند.
3/آفتاب درست از روبرو به اوزیل میتابه به طوری که اوزیل چشماشو طوری قرار داده که آفتاب اذیتش نکنه و روی سیگار به سمت افقه و نور خورشید درست به پهلوی سیگار میتابه یعنی پهلوی سیگار درست باید گرم باشد چون روبروی آفتابه طبق علم فیزیک اگر نور به جسم کدری بخورد سایه در پشت جسم تشکیل می شود که در اینجا این قاعده رعایت نشده و بزرگترین اشتباه همون عوضی ای بود که میخواسته اوزیل رو خراب کنه. به سایه نگاه کنید عمود بر لب های اوزیل هست. تشکیل سایه به این نحو با این زاویه ی تابش نور چیزی در حد محالاته.
4/ هیچ باشگاهی تو دنیا بازیکنی که دخانیات مصرف کنه رو استخدام نمی کنه که رئال مادرید دومیش باشه.
آقای پوریا صبور میتونم بپرسم این عکسو از کجای خبر گذاری فارس گرفتین چون من خود سایت خبر گذاری فارس و سایت ورزش 3 و سایت گل رو زیرو رو کردم این عکسو نتونستم پیدا کنم.
اینم آدرس سایت خبرگذاری فارس صفحه ی ورزشی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره من هم با حرف هات موفقم...نقل قول:
باشگاه بزرگ رئال مادرید اگه ببینه که بازیکنش این کار رو میکنن 100% اون رو اخراج میکنه...
:sooot:
بابا همه تو مسابقه شرکت کنن:khahesh:،اینطور حال نمیدهcrying::-
نقل قول:
خودم واحد شمارشو بلدم!!!:ohum:
گفتم شايد نكته انحرافيش باشه!!:nishkhand:
شاید حق با تو باشه ولی خدایی این چه تحلیلای چرتو پرتیه کردی در مورد نور آفتابو سایه!؟نقل قول:
شما برو خواب زیست ببین تحلیل سایرو بذار واسه ما!!
این اوزیل اگرم سیگار بکشه همین قدر دهنشو باز میکنه چون کلا دهنش کوچیکه..
بعدم مگه میخواد سیگارو بخوره انقدر باز کنه!؟
بعدم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گفتی آفتاب از کدوم طرف میاد؟!
آقا حالا سایه دماقم پیشونیو ول کردی داری به چشمای این یارو نگاه میکنی که بستست یا نه!؟نقل قول:
آفتاب وقتی روبه روی آدم باشه و آدم بتونه اونو ببینه چشو میبنده!که میشه یه پهنای دید انسان!
اصلا شاید نور از یه شیشی ای بازتاب شده خورده تو چشش..
آفتاب تقریبا بالای سرشه!!
حالا هی برو زیست بخون!!
در مورد باشگاهای بزرگم که گفتن نداره!!
همین بارسلونا مارادونای متادو بازی میداد خیلیم خوشحال بود!!
منچسترم که زیاد داشت!!
یوورم که خودم خاطرشو گذاشتم!!
رئالم که من حسابش نمیکنم!!که بخوام بازیاشو ببینمو بازیکناشو بشناسم!!
ولی تو سایت بشقسدثصس نبود و تو راست میگی ولی من فقط نقل قول کردم
و چندین سایت دیگه
شاید عکس تقلبی باشه ولی تحلیله بی خود نکن خواهشن!!
بزرگترین ایراد این عکس این لباشه و کیفیت پایین عکس که جذئیاتو خوب نشون نمیده!!
بچه ها یه پیشنهاد:نقل قول:
بهتر نیست دیگه از بحث اوزیل و سیگار کشیدنش بیایم بیرون...
یه بحث دیگه رو بیارین...
حرفی نیست عزیزم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخه نمیشه همش جواب نداد!
تازه مجوز توهینم داشتم!!
راستی داوید ویا داره از بارسا میره؟!
شاید تحلیل اول ودومم ریز باشه و هرکسی متوجه نشه اما من خودم فوتوشاپیستم عکسو نگاه کنم فورا میفهمم فوتوشاپه یا نه.
اما آفتاب درست باید بااین زاویه ی تابش چانه ی اوزیل را روشن می کرد. اما نکرد جالب اینجاست که سایه درست روبروی آفتاب تشکیل شده هر آدم عاقلی میفهمه که این عکس مشکوکه.
اگه این عکس حقیقی باشه : چرا اخبار ورزشی نگفت درحالی که درمورد گالاس گفته بود تازه درون سایت های معتبر ورزشی هم نبود درحالی که برای گالاس بود
همین آرسنال مگه نبود که بعداز اون عکس گالاس با سیگار اول بازوبند کاپیتانی را ازش گرفت بعد هم فروختنش موضوع مارادونا و معتاد شدنش برمی گرده به دوران بازنشستگیش و نه دوران بازیگریش.
خودم سایه ی دماغو دیدم توهم ببینی بد نیست که هردو سایه مایل اند ولی سایه ی سیگار به طورغیر طبیعی عموده.
این عکس توسط یه ناشی فوتوشاپ شده بود همون ناشی برای واضح نشدن عکس کیفیت عکس و اورد پایین
درباشگاه های خارجی به مصرف مواد مخدر اهمیت زیادی میدهند چون این مواد شدیدا بهریه ها و شش ها آسیب رسونده و موجب سرطان می شوند یک بازیکن فوتبال باید بدوه و برای دویدن نیاز به ریه ای سالم داره (این که درمورد زیست بود)
تازه هرکس دراین سایت خبری میذاره باید منبع هم بذاره نه مثل شما یه منبع الکی بذاره.
چند وقت پیش هم یه کاربر که اسمشو نمیگم یه خبر دروغ درمورد کریم بنزما گذاشت که من همون سایتی رو که آدرس داد به علاوه ی چند سایت ورزشی رو زیرو رو کردم نتونستم خبره رو پیدا کنم الانم که این آقا با یه عکس جعلی میخوان اوزیل رو که بعد از کاسیاس با اخلاق ترین بازیکن رئاله و حتی بین طرفداران بارسلونا هم محبوبه رو خراب کنه. مثل اینیستا ای که علاوه بر ایالت کاتالونیا در مادرید هم محبوبه.
حالا من از شما میخوام اون سایتی رو که این عکس رو گرفتین به کاربران بگین تا اونا هم بدونند منم بدونم که لااقل خبر منبع داشته و من درآوردی نبوده.
معمولا آدما با تحالیل منطقی ای که بر ضررشونه عیب میذارن.
تحلیلیه ی من هم بخاطر این بود کهدوست ندارم ادم های بزرگ مثل مارادونا واوزیل توسط آدمای کوچک تحقیر بشن حتی میون چند نفر.
منبه همه اطلاع دادم اما فقط سه نفر دارن شرکت می کنند.نقل قول:
رفتم همون سایتی که اقا آدرس داد عکس بود اما دلیل نمیشه که این سایت دروغ نگفته باشه. این سایت هم از خبر گذاری فارس خبر را نقل کرده که به دروغ این کارو کرده منم بهشون هشدار دادم اگه خبرو پاک نکنند به خبر گذاری فارس اطلاع بدم .
آقا پوریا خوب کردین منبع اصلی رو قرار دادین . من تحقیق کردم این خبر در یکی از سایت های معتبر ورزشی قرار داده شده و خودسایت هم اعلام کرده که از روزنامه ها و سایت های ایالت کاتالونیا گرفته. خوب خودتون شنیدید روزنامه های ایالت کاتالونیا تعجبی هم نداره که بخوان اوزیل رو خراب کنند اوزیل یک رئالیه اما در بین مردماونجا محبوبه اوناهم که نمی تونن ببینن با انتشاراین عکس می خواستن اونو خراب کنند. البته این سایت معتبری که عرض کرم سایتی ایرانیه که کاربراناو هم گفته بودند که عکس فوتوشاپه.
بهتره که این بحث رو درهمین جا ببندم.
من که از اون اول از پیشنهادت خیلی خوشم اومد ولی حوصله فکر کردم به معما رو نداشتم!!:ehem:
معمای شماره 3
احمد دایی محمد می باشد و محمد هم دایی احمد میباشد یعنی احمد هم دایی محمد و هم خواهر زاده ی اوست چطور چنین چیزی ممکنه؟
هی گفتین بحث شیرین موسیقی رو تموم کنین...بحث جالب سینما رو دیگه ادامه ندییم...
بیاین...الان کلا این پیج خالیه!!
ببینین واسه همون موسیقی چقدر اینجا صحبت و بحث شد (تازه منم معنی لغوی سوسول رو درک کردم:hihi:)
من میگم بریم سر نقد فیلم... و به نظرم بهتره اولین فیلم فیلم فاخر و پرافتخار"جدایی نادر از سیمین" باشه...
من که ندیدمش...:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی بچه ها منم کارنامه گرقتم...
نمره هام گند گند...
تابستون هم باید بخونم...:hehee:
حالا چندتا و چه دروسی؟:hehehe:رکورد زدی یا نه؟:hehehe:نقل قول:
crying::-من امسال هیچ فیلمه خاصی ندیدمcrying::-
فیلمایی هم که دوست دارم به صلیقه کسی نمیخوره
:khelal dandoon:من همون موزیکو ترجیح میدم!!:khelal dandoon:
یه هفته دیگه کنکور دارم
lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;la y_;;lay_;;
من سال سوم دبیرستان نهایی بود بیشتر درس هارو افتادم اعتراض که زدم همه رو به غیر از یه درس قبول شدم.نقل قول:
ان شاالله تابستون قبول میشی.
کاش این سایت یه بخشه شعر هم داشت!!
:love:من عاشق شعرم..:love:
از فردوسی شعرو شروع کردم به خوندن بعد نظامی و سعدی و مولانا و حتی خاقانی و وحشی بافقی
تا نیما و سهرابو احمدو نصرتو اخوانو قیصرو هوشنگو دیگه آخرشم
فاضل نظری و حسین پناهی
اگه درمورد شعر بحث باز شد من خوشحال میشم
البته همه شعراشونو نخوندم ولی کتاب کلیاتشونو گرفتمو شعرای قشنگشونو خوندم
آقا به اون لیست بالا:jeddiiiii: ایرج میرزا :ahaaaaaa:رو هم اضافه کن
هرکی شاعری رو که دوست داره بگه!!