معرفی آلبرتو به اصحاب رسانه
جوزه آلبرتو کاستا سرمربی جدید تیم فوتبال صنعت نفت آبادان، در نشستی مطبوعاتی به اصحاب رسانه معرفی شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، جوزه آلبرتو کاستا ظهر امروز در نشست خبری که در محل دفتر مدیریت باشگاه و در اصحاب رسانه اظهار داشت: بعد از آنکه دعوتنامه باشگاه صنعت نفت را دریافت کردم به سرعت به ایران آمده تا همکاری خود را با این مجموعه آغاز کنم.
وی در همین خصوص تصریح کرد: اطلاعاتم در خصوص تیمهای دیگر لیگ برتر ایران کامل نبوده و تنها توانستهام نیمه دوم مسابقه دو تیم نفت آبادان و نفت تهران را از نزدیک ببینم.
سرمربی پرتغالی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان با اشاره به دیدار دو تیم وزارت نفتی لیگ برتر افزود: با توجه به بازی خوبی که آبادانیها در نیمه دوم ارائه دادند انتظار داشتم که صنعت نفت تیم پیروز میدان باشد.
وی تصریح کرد: قبل از آمدن به ایران اطلاعات کمی در خصوص فوتبال این کشور داشتم ولی در حال حاضر در حال برنامهریزی بوده و برای کار کردن در تیم فوتبال صنعت نفت برنامه طولانیمدت دارم.
سرمربی جدید تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در ادامه از امکانات مجموعه صنعت نفت گفت و افزود: باید با امکانات و تسهیلاتی که دیدم کار کرده و مشکلی از این بابت ندارم ولی فکر میکنم زمین چمن ورزشگاه تختی آبادان بزرگتر از حد استاندارد است.
وی اضافه کرد: وقتی تیم ما توان این را دارد که در بازیهای بیرون از خانه نتیجه بگیرد باید تلاش خود را بیشتر کرده تا در مسابقات داخلی نیز به کسب امتیازات کامل فکر کنیم.
وی خاطرنشان کرد: مسئولان تیم فوتبال صنعت نفت از بنده خواستهاند که تیم را در لیگ برتر حفظ کرده و از سقوط آن جلوگیری کنم هر چند در صورت کسب نتیجه بهتر مزایایی نیز برای مجموعه در نظر گرفته میشود.
آلبرتو کاستا در خصوص ماندگاری کمک مربیان تیم فوتبال صنعت نفت در کنار این مجموعه گفت: دوست داشتم با مربیان بومی همین منطقه کار کرده و از تجربیات آنها استفاده کنم به هر حال من بعد از مدتی از آبادان رفته و این مربیان هستند که باید تیم خود را اداره کنند.
علی حکمت مدیر عامل باشگاه صنعت نفت آبادان در این خصوص اضافه کرد: ما برای این که بتوانیم مربیان بومیان از دانش روز دنیا و تجربیات ارزشمند سرمربی پرتغالیمان بیشتر بهره ببرند، از وی خواستیم با کادر مربیگری بومی که در تیم حضور داشتند همکاری خود را ادامه دهد.
وی در مورد انتظار مدیریت باشگاه صنعت نفت آبادان از این مربی پرتغالی گفت: ما علاوه بر این که میخواهیم تیممان در لیگ برتر بماند در قرار داد خود با آلبرتو کاستا آوردهایم که در صورت کسب رتبههای بالای جدول پاداشهای خوبی را به وی اختصاص بدهیم و بیشتر موارد لحاظ شده در قرارداد به سمتی است که پاداشها با توجه به موفقیتهای کسب شده انگیزه موفقیت را در وی و تیم رهبریاش افزایش دهد.
آلبرتو در پایان در خصوص این که هدایت تیم صنعت نفت را در شرایطی بر عهده گرفته قبل از وی یک سرمربی دیگری تیم را بسته خاطرنشان کرد: تجربه کار کردن در شرایط این چنینی را داشتهام و هدایت تیم وارزیم پرتغال را در نیمههای فصل در حالی در دست گرفتم که این مجموعه قعرنشین را به میانههای بالایی جدول هدایت کردم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]