-
عليزاده: خيلي خوشحالم كه سياوش گل زد
نميدانم چرا آماده نيستم
علي عليزاده مهاجم تراكتورسازي معتقد است كه اين تيم در بازي با پرسپوليس مستحق برد بود. عليزاده در گفتوگو با خبرنگار سايت گل در مورد بازي ميگويد:«بازي بسيار خوبي بود ولي موقعيتهاي جدي گلزني ما بيشتر از پرسپوليس بود. البته پرسپوليس هم تيم بسيار بزرگي است و در اين ديدار خصوصا در نيمه دوم بازي خوبي را به نمايش گذاشت.»
عليزاده در پاسخ به اين سوال كه امير قلعهنويي چه راههايي را براي شكست دادن پرسپوليس به كار گرفته بود خاطرنشان ميكند:« تأكيد اميرخان اين بود كه خط هافبك حريف را از كار بياندازيم و يكي ديگر از راهكارهاي ما سانتر از كنارهها بود. شك نكنيد كه در اين ديدار مستحق برد بوديم و در شرايطي با پرسپوليس بازي كرديم كه آنها تيم بزرگي مثل ذوب آهن را در جام حذفي شكست داده بودند.»
عليزاده كه در اين ديدار تعويض شد در پاسخ به اين سوال كه آيا از عملكرد خودت راضي هستي خاطرنشان ميكند:« تا آنجا كه ميتوانستم تلاش كردم و تعويض من تاكتيكي بود. البته مدتي است كه از فرم ايدهآل خودم فاصله دارم و نميدانم چرا آماده نيستم ولي بايد تمريناتم را بيشتر كنم تا به آمادگي كامل برسم.»
اين مهاجم در پايان حرفهايش در مورد گلزني سياوش اكبرپور خاطرنشان ميكند:« سياوش مدتي بود كه گل نميزد و من براي گلزني او خيلي خوشحالم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
محسن فروزان : خوشحالم مقابل پرسپولیس گل نخوردم
دروازه بان تراکتورسازی گفت : دنبال این بودم که در مقابل پرسپولیس دروازه تیمم را 90 دقیقه بسته نگه دارم
محسن فروزان که در چند دیدار اخیر تبدیل به دروازه بان شماره یک تراکتورسازی شده است گفت : اگر اعتماد قلعه نویی نبود اکنون درون دروازه تراکتور نبودم. در بازی با سایپا که اولین بازی لیگ برتری خودم را انجام میدادم استرس زیادی داشتم و گل بدی هم دریافت کردم. شاید هر مربی دیگری غیر از قلعه نویی بود فرصت دیگری به من نمیداد اما شجاعت ایشان بود که در مقابل آن همه انتقاد چه از طرف رسانه ها و چه از طرف هواداران و مسئولین، این فرصت در اختیار من قرار گرفت که بتوانم بازهم درون دروازه تیم بزرگ تراکتورسازی قرار بگیرم. بعد از بازی با سایپا فشار زیادی روی قلعه نویی به خاطر استفاده از من بود. امیرخان به خاطر استفاده مجدد از من ریسک بزرگی کرد و به همین خاطر تمام تلاشم را به کار خواهم برد تا جواب اعتماد ایشان را به بهترین شکل بدهم. به آن شکلی که امیرخان پشت من ایستاد رگ گردنم را هم به خاطر ایشان میدهم.
وی در ادامه افزود : در چند بازی گذشته که نتیجه لازم را نگرفتیم بیشتر ناشی از بدشانسی و فشاری بود که به واسطه همین نتیجه ها روی تیم ما بود. شکست پرسپولیس حالا این فشارها را از روی ما برداشت و با دو پیروزی دیگر در دو دیداری که تا نیم فصل داریم در پایان این مقطع در جمع مدعیان قرار خواهیم گرفت.
فروزان در ارتباط با بازی پرسپولیس گفت : بازی بسیار خوبی انجام دادیم و در بسیاری از دقایق بازی تیم برتر میدان بودیم. در نیمه دوم مقداری تحت فشار قرار گرفتیم که توانستیم بازی را کنترل کرده و با سه امتیاز شیرین به تبریز برگردیم.
وی در ادامه اظهار داشت : برای این بازی انگیزه خاصی داشتم، به خاطر اینکه بازی در مقابل تیمهای پرسپولیس و استقلال به مصابح سکوی پرتابی برای بازیکنی مثل من می باشد و خوشحالم که توانستم از این فرصت به خوبی استفاده کنم.
وی در پایان گفت : از دیدن علیرضا حقیقی بسیار خوشحال شدم. با علیرضا از سال 81 تا 86 در تیمهای ملی پایه همبازی بودم. او در این سالها پیشرفت بسیار خوبی کرده و همیشه باعث بالا رفتن قوای انگیزشی من بوده. تمام تلاشم این بود که در لیگ برتر هم بتوانم مثل علیرضا دروازه بان ثابت یک تیم باشم و دنبال این هستم که باز هم با او و این بار در تیم ملی همبازی شوم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
جايگاه تراكتور در رده دوم تثبيت شد
با پايان يافتن روز دوم هفته پانزدهم رقابتها، جيگاه تراكتور در رده دوم جدول تثبت شد.
به گزارش تراكتور اف سی، در پايان هفته پانزدهم رقابتهای ليگ برتر، نتايج زير به دست آمد:
پرسپوليس 0 - 1 تراكتور
ملوان 1 - 1 سايپا
مس سرچشمه 2 - 0 مس كرمان
نفت تهران 1 - 3 صنعت نفت آبادان
ذوب آهن 1 - 1 فجر سپاسی
صبای قم 0 - 1 داماش گيلان
شاهين 1 - 1 سپاهان
فولاد 0 - 0 راه آهن
شهرداری 1 - 2 استقلال
با اين نتايج، استقلال با 33 امتياز در رده اول و تيم تراكتورسازی با 27 امتياز در رده دوم جدول قرار گرفت.
-
حداديفر از 18 آذر بازيکن تراکتورسازي است
باشگاه تراکتورسازي اعلام کرد قاسم حداديفر از 18 آذر بازيکن اين تيم به شمار ميرود.
به نقل از سایت باشگاه تراکتورسازی، بنا بر استعلام باشگاه تراکتورسازی از اداره نظام وظیفه قاسم حدادی فر از 18 آذر باید خود را به تیم تراکتورسازی معرفی کند.
چنانچه باشگاه ذوب آهن از این بازیکن بعد از موعد مقرر استفاده کند، عواقب آن متوجه باشگاه ذوب آهن خواهد بود.
حدادی فر برای هماهنگی های لازم روز جمعه به تبریز خواهد رفت.
منبع :
-
یا شاسین آذربایجان
یا شاسین تراکتور
-
كياني فهميد كه اشتباه كرده است
قلعهنـويي: مظلـومي دنبال لقب ژنرال است نه من!
تراكتورسازي تبريز در آخرين بازي خود در ليگ برتر مقابل مس سرچشمه متوقف شد تا تيم امير قلعهنويي باز هم در خانه امتياز از دست بدهد. همين موضوع باعث شد تا قلعهنويي در دو سه روز گذشته به شدت از كيفيت زمين چمن ورزشگاه يادگار امام(ره) انتقاد كند و اين زمين را رقيب اصلي تيمش در بازيهاي خانگي بداند. روز گذشته با قلعهنويي دقايقي حرف زديم و شروع بحث هم در مورد بخشش مهدي كياني هافبك اخراجي تراكتوريها بود. حرفهاي سرمربي تراكتورسازي را ميخوانيد.
مثل اينكه كياني را بخشيديد، درست است؟
ما بنده خدا هستيم و بخشيدن براي انسانها نيست بلكه خدا بايد ببخشد. كياني اشتباهاتي را مرتكب شده بود و من هم آدمي نيستم كه با بيانضباطي كنار بيايم ولي مفصل با او حرف زدم.
ولي شما قبلا گفته بوديد كه كياني را به هيچ عنوان نميبخشيد و او بايد به فكر تيم ديگري باشد؟
كياني از باشگاه عذرخواهي كرد و به اين نتيجه رسيد كه اشتباه كرده است. در ضمن من هم ديگر نميخواستم او چنين شرايطي را تجربه كند، به همين دليل گفتم كه در تمرين حاضر شود.
او اين هفته بازي خواهد كرد؟
كياني از شرايط بازي و تمرينهاي گروهي دور بوده و بايد فعلا خودش را با تيم هماهنگ كند. ما بايد شرايط اين بازيكن را بررسي كنيم و بعدا تصميم بگيريم.
مثل اينكه قرار است به غير از قاسم حداديفر چند بازيكن ديگر هم جذب كنيد؟
حداديفر در بازيهاي آينده خيلي به ما كمك خواهد كرد در ضمن ما در دو سه پست بازيكن ميخواهيم كه قرار است به ما اضافه شوند.
در چه پستهايي؟
اجازه بدهيد فعلا حرفي نزنم تا هر وقت قطعي شد اعلام كنيم.
مثل اينكه از كيفيت زمين چمن ورزشگاه يادگار امام(ره) هم به شدت ناراضي هستيد؟
من در اين مورد حرفهايم را زدم و حالا بايد مسوولان استان يك تصميم جدي بگيرند. زمين چمن اين استاديوم الان به درد سيزده بدر ميخورد و وقتي 4 تيم در اين استاديوم بازي ميكند نتيجهاش همين ميشود. در اين استاديوم يا بايد تراكتورسازي بازي كند يا سه تيم ديگر. اگر نميخواهند تراكتور در اين زمين بازي كند پس بازيهاي ما را در ورزشگاه تختي بيندازند.
راستي مشكلات مالي چه زماني حل خواهد شد؟
اين مشكلات بازيكنان را اذيت ميكند و آنها تا الان خيلي صبر كردهاند. از طرفي آقاي جعفري هم به تنهايي نميتواند اين مشكلات را حل كند و مسوولان استان آذربايجان شرقي بايد به فكر حل اين مشكلات باشند.
خودتان هم پول كمي از تراكتور گرفتيد؟
اصلا بحث خودم را نميكنم ولي مشكلات مالي وجود دارد و بايد برطرف شود تا بازيكنان آرامش داشته باشند.
راستي فكر ميكنيد تراكتورسازي امسال شانس قهرماني داشته باشد؟
تيم ما از همه لحاظ پتانسيل قهرماني دارد ولي بايد مشكل زمين مسابقه و مشكلات مالي هر چه زودتر برطرف شود. ما چند بازيكن هم به تيم اضافه خواهيم كرد و مطمئن باشيد نيم فصل دوم ليگ چهره جديدي از تراكتورسازي خواهيد ديد.
ولي خيليها ميگويند استقلال قهرمان ليگ خواهد شد؟
استقلال هم يكي از بهترين و قويترين تيمهاي ليگ برتر است ولي هيچ وقت نميتوان پيشبيني كرد كه چه تيمي قهرمان ميشود. حتي هر وقت در مورد تيمهاي خودم و شانس قهرماني ما سوال ميكنند نميتوانم با قاطعيت جواب بدهم.
حرفهاي جديد مظلومي را خواندهايد؟
خير، مگر چه گفته؟
گفته من ژنرال دربيها هستم!
خب، كجايش ايراد دارد؟
همه ميدانند كه «ژنرال» لقب شما است، نه؟
من ژنرال نيستم و همان امير قلعهنويي هستم. حتما آقاي مظلومي خيلي دلش ميخواهد ژنرال باشد و هيچ ايرادي ندارد.
يعني شما از حرفهاي او ناراحت نيستيد؟
چرا بايد ناراحت باشم. حتما مظلومي دوست دارد ژنرال باشد.
ولي قبول داريد او در دربي خيلي خوب نتيجه گرفته؟
من هميشه از موفقيت استقلال خوشحال ميشوم و عادت ندارم در مورد مربيان ديگر بد حرف بزنم. اميدوارم مظلومي در استقلال موفق باشد.
راستي چرا در بازي الكلاسيكو خوابتان برد؟
اگر اين بازي زودتر برگزار ميشد خوابم نميبرد ولي 00:30 خيلي دير بود و خوابم برد.
طرفدار بارسا هستيد يا رئال؟
فرقي ندارد، من طرفدار فوتبال زيبا هستم.
-
آنهايي كه گفتند منشوريام را بهخدا واگذار ميكنم
كياني: دوست نداشتم از تراكتورسازي جدا شوم
ايران ورزشي -آخرين مرتبهاي كه مهدي كياني در اين فصل براي تراكتورسازي بازي كرد مقابل شهرداري تبريز در هفته پنجم بود و پس از آن 11 بازي از ليست 18 نفره بيرون ماند تا اينكه او يكشنبه شب گذشته و پس از جلسه با مديران باشگاه و امير قلعهنويي به تمرين برگشت. كياني ميگويد: «من اصلا دوست نداشتم كه از تراكتورسازي جدا شوم و پس از صحبت با مسوولان باشگاه و عذرخواهي از آقايان جعفري، قلعهنويي و هواداران به تيم برگشتم. من هم ديگر به گذشتهها فكر نميكنم.» كياني در مورد صحبتهاي قلعهنويي با او در جلسه ميگويد: «اميرخان گفت كه تو را به هيچ نميدهيم، اگر چنين قصدي داشتيم ابتداي فصل اين كار را ميكرديم.» اما دوري 11 هفتهاي از تيم و مسابقات ليگ براي كياني چطور گذشته است: «تنها تمرين كردن و دور بودن از تيم خيلي سخت بود. من هر چه دارم از هواداران است و خودم را مديون آنها ميدانم. اميدوارم در ادامه مسابقات بتوانم پاسخ اعتماد باشگاه را بدهم.» بهنظر ميرسد اضافه شدن قاسم حداديفر انگيزههاي او را دوچندان كرده است: «افتخار ميكنم كه قاسم به تيم ما آمده و اميدوارم سال خوبي را در اينجا سپري كند. او بازيكن بزرگي است و قطعا همه ما به موفقيت تيم فكر ميكنيم چون بايد براي گرفتن سهميه آسيايي بيش از پيش تلاش كنيم.» اما كياني در مورد شايعه منشوري بودنش با ناراحتي ميگويد: «كساني كه اين شايعات را مطرح كردند بهخدا واگذار ميكنم.»
-
پيروزي پرگل تراکتور مقابل تيمدوم آنتاليااسپور
تراکتورسازي تبريز اردوي بين فصل خود را در ترکيه برپا کرده است.
تیم تراکتورسازی تبریز که اردوی بین فصل خود را در ترکیه برپا کرده است، عصر امروز در تنها دیدار تدارکاتی اش به مصاف تیم دوم آنتالیا اسپور رفت و با نتیجه 5- 0 پیروز شد. محمد ابراهیمی و فلاویو لوپز هر کدام دو گل و رودریگو توزی نیز یک گل به ثمر رساند. بنا به گزارش سایت باشگاه تراکتورسازی تیم آنتالیااسپور با تیم دوم خود در این بازی حاضر شده است.
منبع :
-
چمن استاديوم يادگارامام (ره) تبريز ترميم مي شود
مدير کل ورزش و جوانان آذربايجانشرقي به همراه رييس اداره ورزش و جوانان شهرستان تبريز و مدير استاديوم از چمن استاديوم 70 هزار نفري يادگار امام (ره) و استخر قهرماني مجموعه تبريز بازديد کرد.
سيد محمد شروين اسبقيان در اين بازديد با مدير پروژه و پيمانکار چمن استاديوم ديدار کرد و دستورات لازم را براي تسريع در اجراي ترميم چمن استاديوم يادگار امام (ره) تبريز صادر کرد.
اسبقيان در بازديد از اين مجموعه ورزشي گفت: با حمايت هميشگي دکتر احمد عليرضا بيگي استاندار آذربايجان شرقي، سردار فرماندهي نيروي انتظامي و محمود چمني فرماندار تبريز بازيهاي ليگ دسته يک فوتبال از يادگار امام (ره) تبريز به استاديوم تختي انتقال يافت که جاي تشکر و قدرداني دارد و اين حمايت موجب شد تا فشار زياد بر چمن استاديوم يادگار امام (ره) کاهش يابد و تيمهاي ليگ برتري تراکتورسازي و شهرداري تبريز در زمين مناسب ميزبان رقباي خود باشند.
وي افزود : همواره حمايت از تيمهاي فوتبال تراکتورسازي و شهرداري تبريز در ليگ برتر و ماشين سازي و گسترش فولاد در ليگ دسته يک در سرلوحه مسئوليت مديران ارشد و اداره ورزش و جوانان بوده و براي حمايت از آنان از هيچ تلاشي فروگذار نبوده و نيستند.
مدير کل ورزش و جوانان آذربايجان شرقي در خصوص چمن استاديوم يادگار امام (ره) تبريز گفت: چمن زمين فوتبال استاديوم 70 هزار نفري يادگار امام (ره) تبريز به جهت برگزاري رقابتهاي ليگ برتر و دسته يک هر هفته شاهد برگزاري دو رقابت فشرده بوده و تمرينات تيمها نيز از سوي ديگر از کيفيت چمن در فصل سرد سال کاسته بود که با انتقال بازيهاي ليگ دسته يک و تمرينات تيمها ترميمات لازم در حال اجراست و براي بازيهاي آتي ليگ برتر تيمهاي تراکتورسازي و شهرداري تبريز در زمين مساعد بازي خواهند کرد.
منبع :
-
کياني: براي درمان مچ پايم به تهران ميآيم
بازيکن تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: براي تشخيص اينکه دقيقا چه مصدوميتي دارم به تهران ميآيم.
مهدی کیانی که در اردوی تراکتورسازی در ترکیه با مصدومیت از ناحیه مچ روبرو شد، اظهار داشت: درد پایم بهتر شده اما پایم نشکسته است. پزشکان به من گفتند تکه ای از استخوانم آسیب دیده است. برای درمان و گرفتن MRI به تهران می آیم. با توجه به این مصدومیت دو سه هفته قطعا نیستم.
وی ادامه داد: در جریان تمرین بود که ابراهیم زاده این خطا را انجام داد اما او هم دوست نداشت چنین اتفاقی بیفتد. در فوتبال این مسائل هست. اکنون خیلی ناراحتم. به لحاظ بدنی خیلی آماده بودم و اردوی ترکیه برایم خوب بود.
منبع :