سلام میخاستم بدونم چجوری میشه بازیکن پیشرفت کنه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام میخاستم بدونم چجوری میشه بازیکن پیشرفت کنه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayan_z321 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام اگه اشتباه نکنم احتمالا باید بیشتر بهش بازی بدید و نوع تمرینات اش رو روی Balanced بذارید بعد یه پیامی مثل این بهتون میده :
some players are showing real promise
بعد اگه اشتباه نکنم اگه به پیشرفتش ادامه بده اورالش میره بالا واگرنه یه پیام میده که نتونست خودش رو خوب نشون بده ( برای من که این طوری بود . )
دوست عزیز راه ساده ترنقل قول:
نوشته اصلی توسط shayan_z321 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید زیاد بهش میدون بدید البته بستگی به پستش هم داره
مثلا مهاجم اگه خوب گل بزنه پیشرفت میکنه(مخصوصا اگه اقای گل بشه)
و اگه دفاع باشه باید بهش بازی داد و گل نخوردن تو بازی هایی که بازیکن رو بازی دادید خیلی مهمه
من الان حدودا دو ماه هستش که درگیر سیو جدیدم هستم که با سویا هستش
فک کنم سه فصل ازش گذشته
تا حالا همه جام ها رو بردم جز لیگ :narahat: همیشه هم رئال و بارسا با اختلاف زیاد اول و دوم میشن و من یا سوم یا چهارم
و جام هایی که من تو این چند فصل کسب کردم
سوپر کاپ اروپا:(2بار):hooora:
لیگ قهرمانان دو بار:(1بار):figur:
لیگ اروپا:(1بار)
جام حذفی:(1بار)
:neww:جام باشگاه های جهان:(1بار)
الان اخرای فصل برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان رو با لیورپول دارمps:-
به امید موفقیت
نه والانقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه پیدا کردم لینکشو میزارم
سلام ببخشيد من خودم نتونستم اين رو ببينم مثل فيفا ميشه بازيكونو با بك بازيكن ديگه عوض كو. مثلا ژاويو بدي پوگبا بگيري ؟
نه !! فک نکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط عرفان٧ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی تا ب حال امتحان نکردم شاید بقیه دوستان بدونن!!
شرمنده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط عرفان٧ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله دوست عزیز اول باید بری تو پروفایل بازیکن . بعد باید انتخاب کنی که میخواید قرضی بگیریدش یا خرید کامل . وقتی یه پنجره میاد که اونجا باید قیمت رو وارد کنید یک قسمت پایین تر هستش که میتونید بازیکنی که میخواید معاوضه کنید رو انتخاب کنید .
ممنون داداش پيدا كردم
خواهش میکنم دوست عزیز ولی یادت نره وقتی داری یه بازیکن میدی بجای یکی دیگه مجبور نیستی یه مبلغ هنگفتی برای بازیکنای بزرگ بدی مثلا اگه تو بازسایی و میخوای رونالدو رو بگیری یه بازیکن هم تراز مثل مسی هم کافیه ... موفق باشیدنقل قول: