پاسخ : FIFA 15 Career Mode | ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 15 )
سلام سعید جان
خوش اومدی به دربی داداش roz::
* بچه ها ایشون یکی از مغز متفکرهای فوتباله
----
علی aliexpress توضیح داده
برو پست اول رو بخون
نقل قول:
دوستان ورژن 2 کرک همراه با آموزش تصویری و رفع مشکل کرش شدن، به پست اول اضافه شد
این ورژن 80 درصد سی پی یو ها را ساپورت میکند و علاوه بر ویندوز 7 64 بیتی، ویندوز 8 64 بیت هم ساپورت میکند
طبق گفته گروه 3dm این گروه تا انتشار کرک نهایی و بدون نقص هر هفته کرک جدید را منتشر خواهد کرد
موفق باشید
علی جان مشکل سعید هم حل میشه؟
من بازی رو نصب کردم اما بالا نمیاد امکان داره از آبدیت گرافیک باشه آبدیت گرافیکم344.11
فکر کنم باید 347 باشه
crying::-crying::-crying::-
نقل قول:
من بازی رو نصب کردم اما بالا نمیاد امکان داره از آبدیت گرافیک باشه آبدیت گرافیکم344.11
فکر کنم باید 347 باشه
crying::-crying::-crying::-
درایور کارت گرافیک رو آپدیت کن. اگه بازم بالا نیومد باید منظر بمونی ببینی مشکل از کرکه یا سیستمت
نقل قول:
علی جان مشکل سعید هم حل میشه؟
نمیدونم والا. این ارور یادم نمیاد دقیقا مشکل از چی میتونه باشه.ممکنه cpu جزو اونایی باشه که ساپورت نمیشن. ولی آخرین ورژن کرک رو هم بریزه بهتره تا موقعی که کرک نهایی بیاد
نقل قول:
درایور کارت گرافیک رو آپدیت کن. اگه بازم بالا نیومد باید منظر بمونی ببینی مشکل از کرکه یا سیستمت
نمیدونم والا. این ارور یادم نمیاد دقیقا مشکل از چی میتونه باشه.ممکنه cpu جزو اونایی باشه که ساپورت نمیشن. ولی آخرین ورژن کرک رو هم بریزه بهتره تا موقعی که کرک نهایی بیاد
سیستمم می خوره و حداقلان نیاز بازی رو دارم
با این اوضاع فکر کنم تا یک ماه دیگه هم کرک در کار نباشه , جایی هست بشه اصل این بازی رو خرید؟؟
داداش مسکلی نداره فیا14 رو کامپیوتر نصب باشه بعد 15 رو هم نصب کنی؟
آخه واسه من تا تصویر زیر میره بعدش دیگه اتفاقی نمیفته
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه مشکل از اینکه شما فیفا 14 رو هم نصب داری نیست به نظر میاد مشکل از کرک بازی هستش
نقل قول:
نه مشکل از اینکه شما فیفا 14 رو هم نصب داری نیست به نظر میاد مشکل از کرک بازی هستش
دوتا کرک بالا رو دانلود کردم بازم نشد الان تو یکی از سایتا قبل از نصب کرک ورژن باید آبدیت چهار هم بریزی راستی فایل مربوط به کرک ورژن دو رو که باز کردم اسمش مثل همئن ورژن یک یعنی آخراسم اورجی لانچر دوتاش نوشته ورژن 1.0