پاسخ : اخبار و حواشی پیرامون بهترین تیم بوندسلیگا در سال 2014/15
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، هافبک اسطوره ای بایرنی ها، اول آگوست، 30 ساله شده است.
شواین اشتایگر حالا پس از 11 سال حضور در بایرن مونیخ و 260 روز حضور در لیگ قهرمانان اروپا و انجام 472 بازی رسمی برای باوارایی ها، حالا بازیکنی افسانه ای و بسیار با تجربه است و امروز تولد 30 سالگی خود را جشن می گیرد. در همین راستا، ضمن تبریک تولد این هافبک دوست داشتنی از سوی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، می توانید واکنش اعضای تیم به این موضوع را در زیر مشاهده نمایید.پپ گواردیولا:"تولد او را تبریک می گویم و مهم تر از همه چیز برای او آرزوی سلامتی می کنم. امیدوارم سریعا از بند مصدومیت رها شود و بتواند در بالاترین سطح ممکن بازی کند."هرمان گرلند (از دستیاران باشگاه):"باستین را اولین بار در سال 2001 دیدم. او در حال حاضر پسری استثنایی است و تا به حال عملکرد فوق العاده ای داشته. به یاد دارم که وقتی نوجوان بود به مو هایش رنگ سیاه میزد، بنابراین به او گفتم:"تا موقعی که موهایت دوباره سفید شوند باید در اینجا بازی کنی!""باستین برای مدتی طولانی همیشه عالی بوده است. او عاشق بایرن مونیخ است. اگر امروز ورزشکاران جوان از من راهنمایی بخواهند، همیشه می گویم به باستین نگاه کنید و از او یاد بگیرید.""تا حالا چند بار به جمع جوانان آکادمی رفته است و با آن ها فوتبال بازی کرده. خیلی این کار را دوست دارد.""حالا خیلی خوشحالم که قهرمانی جهان را در کارنامه خود دارد، او کاملا نقش تعیین کننده ای در این قهرمانی داشت.""او دوران بسیار خوبی در تیم ملی داشته است و باشگاه بایرن مونیخ می تواند به داشتن چنین بازیکنی افتخار کند.""امیدوارم جام های بیشتری را در دستان او ببینم، مهم تر از همه، امیدوارم همیشه سالم باشد."جیووانی البر (بازیکن سابق باشگاه و بهترین گلزن خارجی تاریخ بوندسلیگا):"باستین به خوبی پیشرفت کرده است. یادم می آید که وقتی به آکادمی باشگاه آمد پسر شیطان و شری بود و گاهی اوقات ایده های احمقانه ای داشت! اما او سریعا همه چیز را یاد گرفت و یک بازیکن حرفه ای شد.""شما می توانید این موضوع را ببینید، ببینید که چند جام را فتح کرده است. چه در بایرن و چه قهرمانی جام جهانی.""اینجا در برزیل، او جایگاه بسیار بزرگی بین مردم دارد. او در جام جهانی حضور داشت و به دلیل کارهایی که کرد اکنون محبوبیت بیشتری دارد.""علاوه بر همه موفقیت ها، او هنوز هم فرصت زیادی برای کسب عناوین دیگر دارد."پائول برایتنر (دفاع چپ افسانه ای بایرن در دهه 70 میلادی):"باستین عزیز، اکنون تو مسن تر و با تجربه تر می شوی. از نظر من این بد نیست چون تو به سنی رسیده ای که به همه چیز نگاه خاص و ویژه ای داری. آرزو می کنم که به راهت ادامه دهی و خودت باشی."توبیاس شواین اشتایگر (برادر بزرگتر باستین شواین اشتایگر):"باستین وقتی بچه بود می خواست یا ورزش اسکی را دنبال کند یا فوتبال و در آن اسطوره شود. با قهرمانی در جام جهانی و لیگ قهرمانان اروپا او اکنون به رویا های کودکی خود دست یافته است. اما من فکر می کنم او می خواهد عناوین بیشتری را فتح کند.""او در زندگی خود تلاش های بسیار زیادی برای دست یابی به رویا ها و جاه طلبی های خودش انجام داده، این موضوع علاوه بر کار روزنامه کمی شانس هم می خواست.""فقط از این روز لذت ببر باستی، تو اکنون 30 ساله ای اما وقتی 35 ساله هم شوی همچنان جوان خواهی بود!""مهم تر از همه چیز برای تو سلامتی را آرزو می کنم. و تو هنوز هم باید برای برادر بزرگتر خود توضیح دهی چه کار هایی میکنی، چه ورزشی و چه کار های دیگر!""بهترین ها را برایت آرزو می کنم."مارک فن بومل:"باستی یک بازیکن فوق العاده سطح بالا است! حالا که او 30 سال سن دارد همه چیز را در فوتبال فتح کرده. از این که با او همبازی بودم بسیار خوشحالم.""در آن زمان او برای اولین بار در کنار من در پست هافبک دفاعی بازی کرد. سخت کار می کرد و در این پست بهتر و بهتر شد.""داخل و خارج زمین او فهم و قدرت یادگیری بسیار خوبی دارد، چون باستین فردی منطقی است.""تولد او را تبریک می گویم و سلامتی را برایش آرزو می کنم."فرانک ریبری:"بهترین ها را برای تو می خواهم باستی، سالم بمان!"
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
"امیدوارم در کنار هم بهترین فصلمان را سپری کنیم و جام های زیادی بگیریم. به زودی می بینمت، رفیق!"
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ستاره سابق آلمان غربی و مدیر فعلی بایرن مونیخ انتظارات زیادی از ماریو گوتزه جوان دارد.
کارل هاینس رومنیگه بر این باور است که فصل پیش رو فصلی بسیار مهم و کلیدی برای بازیکن 22 ساله بایرن مونیخ است.رومنیگه می گوید گوتزه اکنون زننده گل قهرمانی آلمان ها در جام جهانی 2014 است و محبوبیت بسیاری نزد آلمانی ها دارد و خودش را به آنان ثابت کرده است، اما باید در بایرن نیز انتظارات را براورده کند و جایگاه خوبی در آلینز آرنا به دست آورد.ماریو گوتزه تابستان فصل گذشته با مبلغ 37 میلیون یورو از بروسیا دورتموند به بایرن مونیخ پیوست اما نتوانست در فصل اول حضورش در بایرن انتظارات را براورده کند، اگر چه مصدومیت یکی از دلایل این موضوع بود.مدیر عامل باوارایی ها، رومنیگه طی مصاحبه ای درباره گوتزه گفت:"این مهم است که ماریو گوتزه جایگاه خود را در به دست آورد.""هواداران تیم و رسانه ها همیشه از او انتقاد می کنند که هنوز انتظارات را براورده نکرده است، اما او نیاز دارد که این کار را در سال دوم حضورش در آلینز آرنا انجام دهد.""من مطمئن هستم که ماریو می داند انتظارات از او تا چه حد بالا است و می دانم که کارش را انجام می دهد. گوتزه در حال حاضر به طور کامل متوجه اعتمادی که ما به او داریم شده است.""او برای بایرن بازیکن خیلی خوبی است، یکی از بهترین ها."چندی پیش رسانه ها از اقدام بایرن مونیخ برای جذب دیگر ستاره دورتموندی ها، یعنی مارکو رویس 25 ساله خبر دادند، رومنیگه در واکنش به این پاسخ داد:"ما روابط حرفه ای و بسیار خوبی با بروسیا دورتموند داریم و من دوست ندارم با صحبت درباره یک مسئله نا مشخص و در زمانی که اصلا مناسب نیست، مشکلی ایجاد کنم. این کار اصلا عادلانه نیست.""دورتموند می تواند از بند آزادسازی او استفاده کند و یا اگر موفق شد با رویس قراردادی جدید به ثبت برساند."رومنیگه در پایان صحبت هایش درباره وضعیت بوندسلیگا صحبت کرد:"تعداد کمی از تیم ها هستند که سعی می کنند به سطح بایرن مونیخ و دورتموند برسند. باید صبر کنیم و ببینیم آیا چنین چیزی ممکن است؟""بایر لورکوزن توسط اسپانسر خود تا سه ماه آینده حمایت خوبی دریافت می کند و می تواند بازیکنان جدیدی به خدمت گیرد، ولفسبورگ نیز امکانات بسیار خوبی دارد. باید دید تا پایان فصل نقل و انتقالات چه اتفاقاتی رخ خواهد داد."
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، سرمربی بایرنی ها در واکنش به صحبت های ماتیاس سامر باری دیگر تاکید کرد که تیمش برای آغاز فصل مشکلی ندارد.
چندی پیش طی مصاحبه ای مدیر ورزشی باوارایی ها به بازیکنان آلمانی ملی پوش خود که قهرمان جام جهانی شدند گفت که باید پس از استراحت مانند قبل بدرخشند و موفقیت های زیادی کسب کنند. سرمربی اسپانیایی بایرن در واکنش به این صحبت های سامر باری دیگر تاکید کرد که حضور بازیکنانش در تیم قهرمان جام جهانی مشکل ساز نخواهد بود.پپ گواردیولا در تور پیش فصل تیمش در آمریکا گفت:"بازیکنان آلمانی عاشق فوتبال هستند. این مهم ترین چیز است و باعث می شود که من نگرانی ای نداشته باشم. حتی فکر می کنم بازیکنان انگیزه بیشتری نسبت به قبل داشته باشند.""بایرن یکی از بزرگ ترین و بهترین نام ها و باشگاه های فوتبال جهان است. به همین دلیل بودن در اینجا را دوست دارم."
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، اول ماه آگوست سى امین سالگرد تولد باستین شواین اشتایگر بازیکن متعصب بایرن مونیخ و تیم ملى آلمان است که توانست کمتر از سه هفته گذشته، با تیم ملى کشورش قهرمانى در جام جهانى را جشن گیرد و خاطراتى خوش از خود در ذهن دوستداران فوتبال آلمان بر جاى گذارد.
همه هواداران فوتبال آلمان به خوبى اولین بازى هاى شواین اشتایگر براى بایرن مونیخ در بوندسلیگا را به خاطر دارند، پسرى با موهاى طلایى، با صورتى کک مکى، پیراهن هایى که به نظر همیشه یک شماره بزرگ تر از سایزش بودند و با نام خانوادگى نسبتا عجیب، شاید در آن روزها کمتر کسى فکر مى کرد که او بتواند تیم ملى آلمان را به سوى کسب چهارمین عنوان قهرمانى جام جهانى رهنمون سازد.
در سال هاى ابتدایى قرن بیست و یکم، فوتبال آلمان پس از به پایان رسیدن عمر فوتبالى فاتحان جام جهانى ١٩٩٠، دچار فقدان استعداد و رکود شده بود و تیم ملى این کشور در جام جهانى ١٩٩٨ و رقابت هاى یوروى ٢٠٠٠ و ٢٠٠٤ به صورت تحقیرآمیزى حذف شده بود، تا اینکه در جام جهانى ٢٠٠٦ که آلمان میزبان آن بود، تیم متحول یافته آلمان با ارایه بازى هاى جذاب و زیبا با وجود عدم کسب عنوانى توانست رضایت فوتبال دوستان آلمانى را جلب نماید و شواین اشتایگر و پودولسکى به دو چهره اصلى و هویت این تیم جوان ونسل طلایى تبدیل شدند که آینده اى روشن را به هواداران فوتبال آلمان نوید مى دادند.اما آنچه شواین اشتایگر را به شخصیتى دوست داشتنى تبدیل کرده است، بى تردید بردها، گل ها و قهرمانى هاى زیادى نبوده که او کسب کرده است، بلکه ایستادن هاى او پس از شکست هاى بزرگ، لحظات تلخ و مواقعى بوده که نسبت به قابلیت هاى او تردیدهاى فراوان وجود داشته است. شکست در فینال یورو ٢٠٠٨، فینال لیگ قهرمانان ٢٠١٠ و ٢٠١٢، نیمه نهایى جام جهانى ٢٠١٠ و نیمه نهایى یورو ٢٠١٢، پنج شکست بزرگ و تاریخى بودند که شواین اشتایگر در أنها از ابتدا حضور داشته است و نتوانسته انتظارات از خود را برآورده سازد و به قولى اختلاف ها را رقم زند. به طورى که حتى پس از کسب شکست هاى تلخ در سال ٢٠١٢، مطبوعات آلمان به تمسخر به او لقب رییسک را دادند.
چنین فجایع فوتبالى در طول این سال ها آثار خود را بر ذهن شواین اشتایگر بر جاى گذاشته اند و سبب شدند که در جام جهانى ٢٠١٤ او همانندى رییسى واقعى و با تجربه تا آخرین لحظه براى موفقیت و کسب قهرمانى تلاش نماید.جام جهانى برزیل در حقیقت نقطه اوج فوتبال شواینى بوده است، تردیدها،شکست ها، مخالفت ها و دردها سرانجام به پایان رسیدند و شواین اشتایگر در فینال خود را پیدا نمود و در ماراکانا به چهره و نمادى تبدیل شد که هواداران فوتبال آلمان مدت ها در آرزوى آن بودند، رهبر و رییس ! البته شواینى مدیون آگویروى آرژانتینى است که با ضربه آرنج خود در این فینال و مصدومیتى که بر چهره او بر جاى گذاشت سبب شد که او براى آلمان ها به قهرمان و اسطورهاى فراموش نشدنى تبدیل شود.هم اکنون شواینى با قهرمانى در جام جهانى، لیگ قهرمانان و فتح هفت باره بوندسلیگا در سى سالگى به اسطوره اى در فوتبال آلمان تبدیل شده است. اما سرانجام شواینى چه خواهد شد؟ آیا یوگى لوو به عنوان جانشین فیلیپ لام بازوبند کاپیتانى را به وى واگذار خواهد کرد؟ بعد از پایان دوران فوتبال، آیا او مربى خواهد شد؟ او مى تواند حتى جانشین شایسته اى براى فرانتس بکن باویر باشد. به هر حال هر گونه که او از فوتبال کناره گیرى نماید و هر تصمیمى که براى دوران بعد از فوتبال خود بگیرد، شواینى دوست داشتنى براى همیشه در ذهن هواداران بایرن مونیخ و فوتبال آلمان جاوید خواهد ماند.
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، استعداد جوان و آینده دار بایرن مونیخ از بابت حضور در این تیم به خودش افتخار می کند.
یولیان گرین، ستاره 19 ساله آمریکایی آکادمی بایرن مونیخ، یکی از آینده دار ترین استعداد های حال حاضر باوارایی ها است. او فصل آینده به تیم اصلی بایرن منتقل خواهد شد و هم اکنون در تور پیش فصل نیز حضور دارد.گرین پس از رسیدن اعضای باشگاه به نیویورک طی مصاحبه ای درباره حضورش در تیم اصلی بایرن گفت:"بسیار منتظر چند روز آینده هستم. حضور در بایرن مونیخ و در بین دیگر اعضای تیم در اینجا باعث افتخار من است و من به این موضوع افتخار می کنم."وی در ادامه مصاحبه اش گفت هر روز با پدرش که در آمریکا است صحبت می کند و اکنون تمام تمرکز او موفقیت در بایرن مونیخ است.
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، کارل هاینس رومنیگه مدیرعامل باشگاه بایرن مونیخ در تازه ترین صحبتهای خود، به صورت غیر مستقیم راجع به احتمال انتقال ستاره جوان تیم دورتموند به بایرن مونیخ صحبت کرده است.
به گزارش بیلد و به نقل از شبکه Sport 1 آلمان؛ بازیکن سابق تیم بایرن مونیخ و مدیرعامل فعلی این تیم، راجع به انتقال احتمالی مارکو رویس به آلیانتس آره نا صحبت کرده است.رومنیگه در مصاحبه با شبکه اسپورت وان آلمان راجع به شایعات پیوستن ستاره جوان زنبورها به بایرن مونیخ گفت: "من تا یک سال آینده به صورت واضح راجع به این قضیه تصمیم گیری خواهم کرد، این نمی تواند مسئله خیلی بزرگی در جهان فوتبال باشد."مدیرعامل بایرن همچنین در مورد تصمیمات جاری بایرن در مورد نقل و انتقالات به ویژه در مورد موضوع رویس نیز گفت: "در گذشته ما در مورد یک مورد خاص خیلی زود تصمیم می گرفتیم و عمل می کردیم، ولی الان فلسفه خود را تغییر داده ایم، ما ابتدا برای گزینه مورد نظرمان صبر می کنیم و بعد اقدام می کنیم."مارکو رویس تا سال 2017 با دورتموند قرارداد دارد، ولی از سال 2015 بند جدایی این بازیکن از وستفالن فعال خواهد شد و تیمهای خواهان این بازیکن می توانند با پرداخت مبلغ 35 میلیون یورو، ستاره آینده دار فوتبال آلمان را جذب کنند.گفته می شود مذاکرات تمدید قرارداد رویس با باشگاه دورتموند تاکنون با شکست روبرو شده است.
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مدافع آلمانی باوارایی ها که پس از مدت ها مصدومیت به میادین برگشته اکنون وضعیت خوبی دارد.
هولگر بادشتوبر پس از نزدیک به دو سال مصدومیت، بالاخره چندی پیش به میادین بازگشت و شروع خوبی در بازی های پیش فصل بایرن داشت. او روز به روز بهتر می شود و حالا می گوید از وضعیت خود بسیار راضی است و می خواهد همچنان پیشرفت کند.بادشتوبر طی مصاحبه در این باره گفت:"احساس خیلی خوبی دارم. اصلا درد ندارم. بازی به بازی از حضورم در زمین بیشتر لذت می برم.""این بازی ها کمک زیادی به من کردند. تمرینات زیادی را همراه با دیگر اعضای تیم انجام دادم، می خواستم در این بازی ها خود را ثابت کنم و دقیقا مثل قبل از مصدومیتم شوم."در بازی های اخیر، پپ گواردیولا از سیستم سه دفاعه برای چینش نفرات خود در زمین استفاده کرده است و بادشتوبر در این سیستم وظایف متفاوتی نسبت به قبل دارد، خود او درباره پست جدیدش می گوید:"از نظر من، فکر می کنم که این پست برای من مناسب است و می توانم خودم را در آن نشان دهم، نیازی به تغییر نیست."
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، رابرت لواندوفسکی خرید جدید تیم فوتبال بایرن مونیخ از حضور در تیم جدید خود کاملا راضی است و اردوی آمریکا را بسیار مفید ارزیابی کرد.
لوا که همراه با بایرن در اردوی پیش فصل خود در آمریکا به سر می برد از حضور در تیم بایرن بسیار خوشحال است.لواندوفسکی که همراه با کلادیو پیزارو دیگر مهاجم بایرن در جمع علاقه مندان به تیم بایرن در نیویورک حاضر شده بود گفت: "اردوها و تمرینات بایرن بسیار شاد و هیجان انگیز است و از لحاظ روحی من و تیم در وضعیت خوبی به سر می بریم و کاملا آماده آغاز فصل هستیم و من فکر میکنم از آنچه که در دیدارهای تدارکاتی دیدیم بتوانیم بهتر عمل کنیم."بایرن مونیخ روز 13 آگوست در دیدار سوپرجام آلمان به مصاف دورتموند خواهد رفت.
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، وینگر آینده دار باوارایی ها، ضمن تایید ماندنش در بایرن مونیخ به صحبت درباره رابطه خوب خود با باشگاه پرداخت.
چندی پیش شایعات زیادی مبنی بر خروج ژردان شقیری از آلینز آرنا منتشر شده بود، اما مدتی بعد برادر و مدیر برنامه های او تایید کرد که شقیری در بایرن خواهد ماند. ژردان اکنون طی مصاحبه ای خود نیز این موضوع را تایید کرد، وی می گوید از حضور در بایرن خوشحال و راضی است: "تا سال 2016 با بایرن قرارداد دارم و همیشه بهترین بازی خود را برای بایرن انجام می دهم. باشگاه به من باور دارد و من نیز به باشگاه اعتماد دارم، بنابراین در آلینز آرنا خواهم ماند."شقیری در ادامه صحبت هایی خود درباره جدایی تونی کروس از بایرن مونیخ گفت: "من فکر می کنم تونی بازیکن خوبی است. او تیمش را تغییر داد، اما ما در پست او بازیکنان زیادی داریم. در روند تیم هیچ تغییری ایجاد نخواهد شد."بازیکن سوئیسی باوارایی ها در پایان گفت که هنوز فرصت لازم دارد تا به آمادگی کامل برسد: "من تازه کارم را شروع کردم و به تیم اضافه شده ام. باید تمرینات زیادی انجام دهم تا به آمادگی 100 درصد برسم. وقتی همه بازیکنان و ملی پوشان آلمانی باز گردند آن موقع برای فصل جدید آماده می شویم."
منبع :
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، اسطوره بایرن مونیخ می گوید این تیم حتی با بازیکنان جوان و آکادمی نیز می تواند قهرمان بوندسلیگا شود.
با وجود غیبت ملی پوشان آلمانی بایرن مونیخ که قهرمانی جام جهانی 2014 برزیل را کسب کردند و چند ملی پوش دیگر، شاگردان گواردیولا اما اثری از تیمی بی ستاره و نا توان نداشتند و در بازی های پیش فصل بسیار خوب کار کردند و در جام تله کام نیز قهرمان شدند.پل برایتنر، مدافع چپ سابق بایرن مونیخ که همراه با تیم ملی آلمان قهرمانی جام جهانی و جام ملت های اروپا را کسب کرده است، درباره ترکیب کنونی بایرن به اسکای اسپورتس گفت:"ما بهترین تیم و نفرات را در جهان داریم. وقتی می بینیم که این بازیکنان چگونه بدون قهرمانان جهان و بازیکنان اصلی تیم تمرین و بازی می کنند، مطمئن می شویم که بایرن با این نفرات نیز آن قدر قدرتمند است که می تواند باز هم در بوندسلیگا قهرمان شود.""اگر قهرمانان جهان و دیگر ملی پوشان تیم هم به این نفرات فعلی اضافه شوند، سپس باید چه انتظاری از بایرن داشته باشیم؟!"
منبع :