-
ردنپ خواهان فرديناند و اوون شد
بنابه اعلام يک منبع رسانهاي تيم فوتبال تاتنهام خواهان دو ستاره با سابقه منچستريونايتد است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از دیلیمیرر، هری ردنپ ،سرمربی تیم لندنی از عملکرد تیمش درفصل جاری رضایت نسبی دارد. او معتقد است مردانش تاکنون در فصل جاری بازیهای خوبی ارائه کردهاند اما این امر سبب نمی شود که برای ادامه فصل به سراغ جذب بازیکن به منظور تکمیل کادر خود نروند.
براین اساس گفته می شود ردنپ از سران تاتنهام خواسته مقدمات جذب مایکل اوون و ریو فردیناند را هرچه زودتر فراهم کنند. این مربی مایل است تا این دو بازیکن را زمان نقل و انتقالات میان فصل در ماه ژانویه موسوم به «پنجره زمستانی» در اختیار گیرد.
به باور مربی ۶۴ ساله هاتسپرز، تیم تاتنهام با وجود این دو بازیکن با تجربه که هرکدام سابقه زیادی در رده ملی دارند، صاحب قدرت و توان زیادی خواهند شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
فته نوزدهم ليگ برتر انگليس
تيم فوتبال ليورپول در آغاز هفته نوزدهم ليگ برتر انگليس فردا در آنفيلد ميزبان نيوکاسل است.
در شرایطی که سال نو میلادی در چند روز آینده آغاز خواهد شد و اکثر لیگهای اروپایی در تعطیلات میان فصل بسر میبرند، دیدار باشگاهی لیگ برتر انگلیس با هیجان و گرمی خاصی فردا پیگیری خواهد شد.
بر این اساس شاگردان کنی دالگلیش در تیم لیورپول فردا در آنفیلد میزبان نیوکاسل یونایتد است.
لیورپول در بازی قبلی خود مقابل بلکبرن روورز به تساوی یک بر یک رسیده و در شرایط فعلی در مکان ششم لیگ برتر قراردارد. این تیم برای رسیدن به جمع مدعیان و صعود در جدول ردهبندی نیاز به برد خانگی مقابل نیوکاسل تیم هفتم لیگ برتر دارد.
*سایر دیدارهای این هفته به شرح زیر برگزار میشود:
شنبه:
منچستر یونایتد - بلکبرن روورز
آرسنال - کوئینز پارک رنجرز
بولتون - ولورهامپتون
چلسی - استون ویلا
نوریچ سیتی - فولام
استوک سیتی - ویگان
سوان سیتی - تاتنهام
یکشنبه:
وستبرومویچ - اورتون
ساندرلند - منسیتی
*جدول ردهبندی:
1- منسیتی، 18 بازی، 45 امتیاز، تفاضل 38+
2- منیونایتد، 18 بازی، 45 امتیاز، تفاضل 33+
3- تاتنهام، 17 بازی، 38 امتیاز
-
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یوفا: سرمربی تیم فوتبال آرسنال پس از باخت از ساندرلند در جام حذفی آنقدر ناراحت بود که به ذکر چند جمله کوتاه در کنفرانس مطبوعاتی بسنده کرد.
به گزارش یوفا: به نقل از دیلیاستار، آرسن ونگر امیدوار بود پس از شکست سنگین ۴ بر صفر تیمش از آ.ثمیلان در هفته گذشته در لیگ قهرمانان اروپا، شنبه شب یارانش واکنشی خوب در جام حذفی و بازی با ساندرلند از خود نشان دهند.اما این انتظار هیچگاه تحقق نیافت و تیمش ۲ بر صفر مقابل«گربههای سیاه» مارتین اونیل شکست خورد و از این جام بیرون شد.
وی در مواجه با خبرنگاران گفت: اجازه می خواهم در مورد اشکالات و انتقادات اینجا حرف نزنم و در کمیته فنی باشگاه سخن بگویم. این کار را به منظور جلوگیری از ایجاد اختلاف در تیم انجام خواهم داد.
ونگر ادامه داد: تنها حرفی که باقی می ماند که بر زبان آورم، ذکر این نکته است که آرسنال همچنان متحد باقی می ماند، خواهد جنگید و روی بازی بعدی تمرکز می کند.
ونگر تصریح کرد: از خبرنگاران می خواهم بگذارند آرامش تیم حفظ شود تا بتواند کارش را در لیگ ادامه دهد.
-
خبر بد برای تاتنهام
گرت بيل هافبک تاتنهام به دليل آسيبديدگي قادر به همراهي تيمش در ديدار حساس مقابل منچستر يونايتد نيست. گرت بيل هافبک ولزي تاتنهام در جريان تمرين روز سهشنبه تيم ملي کشورش براي حضور در ديدار دوستانه مقابل کاستاريکا از ناحيه زردپي دچار آسيبديدگي درجه يک شد و قادر نيست در ديدار روز يکشنبه تاتنهام مقابل منچستر يونايتد به ميدان برود.
بيل روز پنجشنبه به باشگاه تاتنهام برگشت تا توسط پزشکان اين تيم معاينه شود. نتيجه بررسيهاي پزشکي حاکي از آن است که اين بازيکن از ناحيه زردپي دچار آسيبديدگي درجه يک شده که خفيفترين نوع آسيبديدگي زردپي است. به اين ترتيب اين بازيکن در ديدار تيمش مقابل منچستر يونايتد غايب خواهد بود.
آسيبديدگي درجه يک زردپي معمولا به 10 تا 21 روز استراحت نياز دارد. اين موضوع به آن معنا است که بيل علاوه بر مسابقه مقابل منچستر يونايتد، در بازي جام حذفي مقابل استيونيج که چهارشنبه برگزار ميشود و ديدار يکشنبه آينده مقابل اورتون در ليگ برتر غايب خواهد بود.
غيبت گرت بيل خبر بدي براي هري ردنپ سرمربي تاتنهام و هواداران اين تيم است. بيل در فصل جاري ليگ برتر، 10 گل براي تاتنهام به ثمر رسانده و يکي از بازيکنان کليدي و تاثيرگذار اين تيم است.
-
فابریس موامبا در شرایط وخیمی به سر میبرد و به بیمارستان منتقل شده است. او در میدان نفس نمیکشید و سایتها اعلام کردهاند دارد برای ادامه زندگی مبارزه میکند.
فابریس موامبا در جریان بازی بولتون و تاتنهام در مرحله ششم جام حذفی انگلیس به زمین افتاد و غش کرد.
این هافبک در دقیقه 41 و در شرایطی که بازی یک بر یک مساوی بود با شرایطی نگرانکننده بدون برخورد به زمین افتاد. پزشکان بلافاصله با تنفس مصنوعی سعی کردند او را به هوش بیاورند. آنها از الکتروشوک هم برای تنظیم ضربان قلبش استفاده کردند.
این بازیکن 23 ساله با برانکارد به بیرون برده شد و هاوارد وب، داور دیدار بازی را به حالت تعلیق درآورد. سپس ادامه بازی لغو شد و بازی به روز دیگری موکول شد.
بازیکنانی که دور موامبا را گرفته بودند بهشدت ناراحت بودند و فیل گارتساید، رییس باشگاه بولتون از روی سکوها به کنار میدان آمد.
باشگاه بولتون اعلام کرده موامبا به بیمارستان برده شده ولی هیچ اطلاع دیگری در این باره نمیدهد
-
هفته سيام ليگ برتر انگليس
تيم فوتبال منچسترسيتي در صورت غلبه بر استوک سيتي بار ديگر مي تواند به طور موقت صدرنشين ليگ برتر شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پیکارهای هفته سی ام این مسابقات با انجام 8 دیدار آغاز خواهد شد. در ورزشگاه بریتانیکا، استوک سیتی به استقبال از منچسترسیتی خواهد رفت. آبی های میهمان که تا دو هفته قبل صدر جدول را در اختیار داشتند و بعد این جایگاه را به همشهری های یونایتدی واگذار کردند، اکنون با 69 امتیاز در رده دوم و در فاصله یک امتیازی صدرنشین (منچستریونایتد) قراردارند.
از این رو پیروزی در زمین استوک، می تواند مردان روبرتو مانچینی را یکبار دیگر به صدر جدول بازگرداند. البته این اتفاق جنبه موقت خواهد داشت. زیرا این مربی ایتالیایی و شاگردانش باید تا روز دوشنبه و مصاف منچستریونایتد و فولام صبر کنند. در صورتی که یونایتد ها د رآن بازی دچار لغزش شوند، آنوقت من سیتی می تواند جایگاه از دست رفته اش را باردیگر در اختیار گیرد.
*برنامه سایر مسابقات این تاریخ به شرح زیر است:
چلسی – تاتنهام
بولتون – بلکبرن
لیورپول – ویگان
آرسنال –آستون ویلا
نوریچ – ولورهامپتون
ساندرلند- کوئینزپارک رنجرز
سوانسی- اورتون
-
بنيتس: ميخواهم به فوتبال انگليس بازگردم
رافا بنيتس، مربي سابق ليورپول در صحبتهايي از تمايلش براي يافتن تيم جديدي در ليگ انگليس گفته و به علاوه اعلام کرد که قصد بازگشت به ليورپول را ندارد.
بنیتس در سال 2010 و با توافقی دو طرفه از نیمکت مربیگری لیورپول کنار رفت و کمتر از یک سال هم در اینتر به مربیگری پرداخت.البته او از سمت خود در این باشگاه ایتالیایی برکنار شد و اکنون از تمایلش برای بازگشت به دنیای مربیگری در انگلیس گفته است.
این مربی اسپانیایی در کنفرانسی خبری در منچستر گفت:« هر زمانی که در مورد لیورپول صحبت می کنم، سعی می کنم که محترمانه صحبت کنم. چون رابطه خیلی خوبی با هواداران و مردم این شهر دارم.من یک مربی حرفه ای هستم و به دنبال یک شغل جدید هستم. درحال حاضر کنی مربی لیورپول است و من احترام زیادی برای او قائلم.»
بنیتس ادامه داد:« هیچ عجله ای نیست.اگر کنی در طول ده سال آینده بازنشسته شود و من بیکار باشم، خوشحال می شوم که مربی لیورپول شوم. و در غیر این صورت دوست دارم تا در لیگ برتر مربیگری کنم، چون می دانم که با تیم جدیدم می توانیم قهرمان شویم.»
-
نسخه مهاجم تیم فوتبال آرسنال با قلیان کشی برای همیشه پیچیده شد.
مارون شاماخ فصل قبل به توپچی ها پیوست و در ماه های نخست گل های حساسی برای تیم زد.
در ادامه فصل مصدومیت برای چند هفته او را حاشیه نشین کرد و پس از بازگشت به ترکیب 18 نفره هرگز نتوانست درخشش اولیه را تکرار کند و به مرور به بازیکنی ثابت روی نیمکت و یا حتی سکوهای ورزشگاه امارات بدل شد.
او قرار بود ژانویه از تیم جدا شود اما آرسن ونگر هنوز امید داشت بتواند در چند بازی از او استفاده کند اما انتشار عکسی از او در حال قلیان کشیدن پس از باخت مقابل کوینز پارک رنجرز در هفته گذشته همراه با مهاجم مراکشی حریف (عادل تعرابت) خشم ونگر را بدنبال داشت و شاماخ حداقل شانس برای بازی در دیدارهای آخر فصل را از دست داد.
-
نتايج ليگ برتر:برد سيتي و آرسنال، باخت يونايتد
فاصله در صدر جدول بين دو تيم شهر منچستر کاهش يافت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]در دیدارهای امشب لیگ برتر نتایج زیر به دست آمد:
منچسترسیتی 4 – وست برومویچ صفر
گلها: آگرو (6 و 54)، تهوز (61)، سیلوا (64)
ویگان 1 – منچستریونایتد صفر
گل: مالونی (50)
ولورهمپتون صفر – آرسنال 3
گلها: فانپرسی (9، پنالتی)، ولکات (11)، بنایون (69)
اخراج: باسونگ (8) از ولوز
کویینز پارک رنجرز 3 – سوانسی صفر
گلها: بارتون (45)، مککی (55)، بوساکی (67