پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
نقل قول:
سلام
تشکر از توضیحاتتان
چجوری می توان ساعت سرور را فهمید
چرا برای من ساعت مسابقات را اشتباه نشان می دهد ؟ یعینی مثلا ساعت ها می که less than minite برای شروع بازی!!!
البته من با فیسبوک جوین شدم
من تا حالا با فیسبوک وصل نشدم و همچین مشکلی هم برام پیش نیومده!
اگه با گوشی هستین برین قسمت fixtures اونجا تموم بازی ها با تاریخ برگزاری بازی نوشته شده.وقتی بازی هایی که همون روز انجام میدین ساعتشو نشون میده. مثلا من امروز ساعت 14 بازی دارم مینویسه 14:00 وقتی بازیمو انجام دادم اون بالا مینویسه بازی بعدی tomorrow یعنی فردا. و زمان بازی رو مشخص نمیکنه. فردا که شد میتونین برین و ساعت بازی تونو ببینین
اگه اشتباه نشون میده شاید به خاطر استفاده از وی/پی/ان هست چون اونا محل سکونت شما رو تشخیص میدن و ساعت بازی رو بدون هیچ اختلافی نمایش میدن. اما اگه از وی پی ان استفاده کنین ممکنه تو تشخیص محل زندگی شما اشتباه کنه
و به خاطر همین ساعت رو اشتباه بزنه. البته اینا که گفتم فرضیات هست
بله درسته من تست کردم الیته اول من بدون وی پی ان با موبایل وصل می شدم اما امتحان کردم دیدم وابسته به موبایل است و تا چند وقت دیگر که می خواهم موبایلم رو عوض کنم تیم را از دست خواهم داد
پس یه وی پی ان خریدم رفتم سراغ ورود با فیس بوک الان ساعت را با ورود فیس بوکی موبایل درست نشان میده اما روی لپ تاپ نه
این تازه باعث میشه روی کامپیوتر و موبایل با هم به یک تیم دسترسی داشته باشم
سلام دوستان ، خوبین ؟ علی آقا شما چگونه ای؟ ی سوال ، آکادمی بهم بازیکن داده 21 token میخاد، اگه اینجور باشه که نمیصرفه ، 21 token بدیم واسه ی بازیکن ، همیشه اینقدر T میخاد ؟ اگه همیشه اینجور باشه در آکادمی رو تخته میکنم ، خخخخخ ....
نقل قول:
سلام دوستان ، خوبین ؟ علی آقا شما چگونه ای؟ ی سوال ، آکادمی بهم بازیکن داده 21 token میخاد، اگه اینجور باشه که نمیصرفه ، 21 token بدیم واسه ی بازیکن ، همیشه اینقدر T میخاد ؟ اگه همیشه اینجور باشه در آکادمی رو تخته میکنم ، خخخخخ ....
ممنون عزیز شما خوبی؟ ما هم فعلا دوم جدولیم دنبال اولی هستیم :دی
نه اولاش اینجوریه بعد که سطح آکادمیتو بالا ببری توکن کمتری میخواد. مثلا من الان بازیکنایی که بهم میده توکنشون معمولا بیشتر از 15 تا نمیشه
بچه ها من اختلافم با تیم دوم جدول 8 امتیاز بود که الان شده 1 امتیاز! دارم میرم که بگیرمشki::
راستی امروز پر گل ترین بازی کل لیگایی که بازی کردمو بدست آوردم.با تیم ته جدولی بازی داشتم که تو 90 دقیقه 12-1 پودرش کردم!
جالب اینجاست که تو نیمه اول 8 تا گل خورد!!!:haaa::death::eee::khandeeeee bahal:
یه چیز جالب دیگه دیروز دو تا بازیکن آکادمی گیرم اومد که یکیش 18 تا توکن میخواست! خدا زد تو کمرم اون روز گفتم بیشتر از 15 تا نمیخواد!ki::
ولی خب به نسبت گذشته بازیکن خیلی قوی تری بهم داد. قدرتش 61 حالا منتظرم 18 تا توکن جور بشه لیست بازیکنامم خالی بشه تا بتونم باهاش قراداد امضا کنم:ghelyon:
دوستان شما چندم جدولین وضعیتتون چطوره الان؟
سلام علی جان ، مبارکه ، منم توی cup و champions league رفتم تا نیمه نهایی فعلا ، اما فک نکنم برسم به فینال ، چون خیلی قوی هستن
توی لیگ هم دوم هستم ، شانس من تیم اول جدول از 18 بازی 17تا برد داره 1 مساوی ، کم بیاره گرفتمش
نقل قول:
سلام علی جان ، مبارکه ، منم توی cup و champions league رفتم تا نیمه نهایی فعلا ، اما فک نکنم برسم به فینال ، چون خیلی قوی هستن
توی لیگ هم دوم هستم ، شانس من تیم اول جدول از 18 بازی 17تا برد داره 1 مساوی ، کم بیاره گرفتمش
من امروز با مساوی ای که تیم اول جدول گرفت و بردی که خودم به دست آوردم برای اولین بار طی 5 لیگ گذشته به رتبه اول صعود کردم!!!!:jeddiiiii::danc:
وای دوستان چقدر حال داد، نیمه نهایی کاپ خوردم به یه تیم قدرتش 32 ، منم که 25 ، رفت رو 1، 0 بردم ، برگشت فک نمیکردم بزنمش برم فینال اما ترکوندمش ، 2بر1 برگشتم بردم ، فک کنم این فصل هر 3تا جامو نایب قهرمان بشم ، راستی من الان لول 3 هستم ، چرا بعضی تیمای لول 4 رو انداختن با ما ؟ اگه اونا نبودن قهرمان میشدم
البته روحیه جنگندگیم بالاس ، شایدم زدمشون تو فینال ، قدرت فینالیست champions league من نزدیکای 35 هست ، اما ما میتونیم، خخخخخ
نقل قول:
وای دوستان چقدر حال داد، نیمه نهایی کاپ خوردم به یه تیم قدرتش 32 ، منم که 25 ، رفت رو 1، 0 بردم ، برگشت فک نمیکردم بزنمش برم فینال اما ترکوندمش ، 2بر1 برگشتم بردم ، فک کنم این فصل هر 3تا جامو نایب قهرمان بشم ، راستی من الان لول 3 هستم ، چرا بعضی تیمای لول 4 رو انداختن با ما ؟ اگه اونا نبودن قهرمان میشدمالبته روحیه جنگندگیم بالاس ، شایدم زدمشون تو فینال ، قدرت فینالیست champions league من نزدیکای 35 هست ، اما ما میتونیم، خخخخخ
تبریک میگم داداشمقابل تیمای اینجوری من معمولا اتوبوس میچینم جلو دروازه! البته خودت بیشتر به توانایی تیمت واقفی و بهتر میتونی ترکیب بچینی.امیدوارم موفق باشی
داشتیم داش علی؟؟؟ متنفرم از این سبک بازی ، هنوز بازی لیور چلسی باورم نیس .تو شوکم ، من هیچوقت اتوبوسی دفاع نمیکنم ، لعنت به این سبک بازی و ناجوانمردی مورینیو