پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
راستی دوستان به کمکتون احتیاج دارم مخصوصا اونایی که چند فصله بازی میکنن
یه دروازه بان جوون آینده دار میخوام.بودجم حدود 10 میلیونه.من بنالیو benaglio سوئیسی اگه اشتباه ننوشته باشم در نظر دارم.شما هم اگه پیشنهادی دارین بدین
خودم یه دروازه بان دارم به اسم neto کسی تا حالا باهاش بازی کرده ببینه چجور بازیکنیه؟
یه مهاجم خوبم لازم دارم گلزنیش خوب باشه جوون باشه و البته سرعتی.اورالشون مثلا در حد 75 باشه.فعلا یاسین بنزیا رو گرفتم ببینم چه میشه کرد!
میانگین سنی تیمم فکر کنم 30 سال باشه!انقدر که بازیکن پیر توشه! میخوام همشونو بفرستم برن!
با استرالیا تو جام جهانی هستیم تو مرحله گروهس با حضور انگلیس اول شدم شکستشون دادم.مرحله حذفی آرژانتینو 3-0 بردم!!! فعلا افتادم با اسپانیا ببینم چیکار میشه کرد....ki::
دوستان من با رئال بازی میکنم من کارواخال رو گذاشتم ت وآربلوا رو گذاشتم خارج از 18 تا بعد بهم ی ایمیل زد !!!! نمیدونم والا چی گفت منم گذاشتمش تو ذخیره ها !!!!! بعد من اون مربی رو فرستادم برزیل واسه تحقیق این قستمش خیلی جالبه خدایی !!!! ن داره از فیفا خوشم میاد الانم برم بازی کنم وارد بشم مث پی ای اس
nathan ake دفاع وسطه تو چلسی بود.اورالشم 68 بود..
من ک کلا با دروازه بانا مشکل دارم.زود عوضشون یکنم.ولی کورتوئس یا بوتلند رو بخر ک این دومی خیلی پیشرفت داره.ارزون ترم هست
برا مهاجم گزینه خیل دارم.ولی همین بنزیا رو تا اخرش داشته باش بعد خودت شوکه میشی با بازی هاش و قدرتاش
یا برو انتونی مارتیال رو از موناکو بخر
نقل قول:
nathan ake دفاع وسطه تو چلسی بود.اورالشم 68 بود..
من ک کلا با دروازه بانا مشکل دارم.زود عوضشون یکنم.ولی کورتوئس یا بوتلند رو بخر ک این دومی خیلی پیشرفت داره.ارزون ترم هست
برا مهاجم گزینه خیل دارم.ولی همین بنزیا رو تا اخرش داشته باش بعد خودت شوکه میشی با بازی هاش و قدرتاش
یا برو انتونی مارتیال رو از موناکو بخر
68 یه ذره کمه واسه منی که میخوام واسه قهرمانی بجنگم!
ولی دفاع وسط یکی گرفتم به اسم kourt zuma فکر میکنم پیشرفت خوبی داشته باشه.واسه دروازه بان هم جک بوتلند از همشون بیشتر پیشرفت میکنه ولی من ترجیح دادم bonillo رو بگیرم. اورالشم 75 هست
واسه هافبک راست جردان شکیری رو خریدم یکم تیم قوی بشه! angel correa رو هم که وقتی تو ساوتهمپتون بودم خریده بودمشو بازم خریدم!اینم خیلی پیشرفت میکنه!تو خط حمله هم یاسین بنزیا رو دارم به اضافه احمد موسا هم که دیگه معروفه تو پیشرفت!ولی تو بازیایی که بهشون مییدادم بنزیا خوب بازی میکرد واقعا!خوشم اومد ازش!با این که از موسا ضعیف تره ولی بهتر از اون داره بازی میکنه!
دفاع چپ ibrahima mbaye رو که استعداد یابیش کردم واقعا خوب بود میخواستم بخرم ولی هر چی پیشنهاد دادم بهش گفت فکر نمیکنم بتونی به تعهداتت تو قرارداد عمل کنی! :|
دنیلو هم که گرونه. دی شیلیو هم که میلان نمیفروشدش.لوک شاو هم که خوشم نمیاد ازش!!!ولی میدونم که تو این پست بیشترین پیشرفت رو تو فیفا همین لوک شاو داره!!!خلاصه دفاع چپ هنوز توش موندم کیو بگیرم!
فعلا هم که دارم دنبال بازیکن واسه هافبک چپ میگردم.بین alan dzagoev و etxeberria (نمیدونم درست نوشتم یا نه) و bonaventura یکیشونو میخرم.اولش میخواستم ola john رو بخرم دیدم تازگیا رفته یه تیم دیگه!
اکثر این بازیکنایی که گفتم بعد چند فصل پیشرفت قابل توجهی میکنن!
راستی یادم رفت بگم این آتونی مارتیال رو استعداد یاب هام پیداش کردن ولی چون میانگین قدرتش برام راضی کننده نبود حذفش کردم کلا!
دوستان لطفا به این لینک برید و به حضور لیگ ایران در فیفا رای بدید لینک هم تبلیغ کنید که بقیه هم رای بدن
fifplay.com
دوستان من اینطوریم یا شمام مث منید من بیشتر مسابقه هارو سیم مچ میزنم دارم یاد میگیرم اما این ایمیل ک برام میاد خیلی سخته خوندش !!!! think::think::
نقل قول:
بابا خوش به حالت ما تو این بی پولی و بی بازیکنی موندیم گوتزه شده 93 از ما 500 هزارتا حقوق میخواد برای تمدید قرارداد موندم چه کنم خداااااااااا.
کل بازیکنای اصلی تیمو فروختم :ohum:
نقل قول:
راستی دوستان به کمکتون احتیاج دارم مخصوصا اونایی که چند فصله بازی میکنن
یه دروازه بان جوون آینده دار میخوام.بودجم حدود 10 میلیونه.من بنالیو benaglio سوئیسی اگه اشتباه ننوشته باشم در نظر دارم.شما هم اگه پیشنهادی دارین بدین
خودم یه دروازه بان دارم به اسم neto کسی تا حالا باهاش بازی کرده ببینه چجور بازیکنیه؟
یه مهاجم خوبم لازم دارم گلزنیش خوب باشه جوون باشه و البته سرعتی.اورالشون مثلا در حد 75 باشه.فعلا یاسین بنزیا رو گرفتم ببینم چه میشه کرد!
میانگین سنی تیمم فکر کنم 30 سال باشه!انقدر که بازیکن پیر توشه! میخوام همشونو بفرستم برن!
با استرالیا تو جام جهانی هستیم تو مرحله گروهس با حضور انگلیس اول شدم شکستشون دادم.مرحله حذفی آرژانتینو 3-0 بردم!!! فعلا افتادم با اسپانیا ببینم چیکار میشه کرد....ki::
یه دروازه بان نوزده ساله سوئدی هست موهاشم فشنه (از عکس پیداش کن ) :eynak:
مهاجم خوبم یه پسره هست تو سانتوس 19 سالشه اسمشم نیلوتنه
کسی هست جواب سوالای منو بده ؟ لطفا ممنون میشم ازتون :flowerysmile::flowerysmile:
نقل قول:
کسی هست جواب سوالای منو بده ؟ لطفا ممنون میشم ازتون :flowerysmile::flowerysmile:
ایمیلاش ک مشکلی ندارن...کلا بگو چی میخوای؟؟؟