اکتیو یا کرکی بودنش رو نمیدونم فقط میدونم شرکتیه ۲ دی وی دیه رو دی وی دی هاش هم عکس مسی داره.
بعد اون که ۶۰ کیلوبایت بود رو دان کردم و اجرا کردم که یه فایل تکست بود.
دارم دوباره مینصبم. راستی حتما باید درایو c باشه محل نصب؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اکتیو یا کرکی بودنش رو نمیدونم فقط میدونم شرکتیه ۲ دی وی دیه رو دی وی دی هاش هم عکس مسی داره.
بعد اون که ۶۰ کیلوبایت بود رو دان کردم و اجرا کردم که یه فایل تکست بود.
دارم دوباره مینصبم. راستی حتما باید درایو c باشه محل نصب؟
من نسخه دانلودی رو دارم که نصبی نیست...اول تو یه درایو کپی کرده بودم که بعد رجیستری کار نکرد...بعد تو همون مسیری که گفتم ریختم و جواب دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما هم پاک نکن... اول همین رجیستری 32 بیت یا 64 بیت حالا بستگی به ویندوزت داره اعمال کن تو رجیستریت و مسیر جایی که بازی رو ریختی بهش بده در قسمت Dir install اگر جواب نداد دوباره نصب کن و حتما در این مسیر بریز :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1 ماه قبل از اینکه کرک بشه دانلود کردم
از اکتیو منظورم این بود که خریدی (اورجینال) واسه تو هم کرک شده هست
در ضمن فایل 60 کیلوبایت رو متوجه نشدم !!! که تکس بود !!!!
اینکار هارو تونستم بکنم اما همون نرم افزار خودش حالا باز نمیشه هنوزم. راستی تنظیم دسته لازم دارم لطفا واسم آپ کن
پس بریز تو همون مسیری که زدم(حتما درایو c)نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تنظیمات نرم افزار x360 رو که گذاشتم تو پستهای قبلی
واسه تنظیمات دسته هم این تغیررات رو تو بازی بده و سیو کن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستانی که علاقه به ساخت فیس در فیفا دارند و کانورت کردن obj به cff
اگر درخواست کنن ...بهشون آموزش میدم
کسی نمیتونه مشکل منو حل کنه در مورد regenerator با عکس همرو توضیح دادم
:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
این برنامه x360 واسه من اصلا دسته رو نمیشناسه که بخوام تنظیم کنم. ویندوزم ۸ هست.
اصلا ران نمیشه تو ویندوز 8 ؟نقل قول:
چه اروری میده !؟
گیم پدت چیه !!!! خودش سریع صدای دیلینگ دیلینگ میده و میشناسه دسته usb رو...
دوست عزیز من مشکلتون رو ندیدم !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan.king [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همون که عکس گذاشتی از نرم افزار Fifa13 i68Installer 3.0.1 که ارور میده واسه مسیر؟
از نرم افزار Fifa13 i68Installer 3.0.1 استفاده نکن
سعی کن این نرم افزار رو راه بندازی FHL-BH-Editor.exe
به احتمال زیاد cm 13 نمیاد یه نرم افزار جدید دارن میسازن یه گروه دیگه به اسم FIFA Editor 13نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad_1369 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
که دارن روش کار میکنن...تقریبا شبیه cm هست