این رو هم اضافه کنم تکنیک خوبی دارم...
نمایش نسخه قابل چاپ
این رو هم اضافه کنم تکنیک خوبی دارم...
به نظر من میتونی فوتبالیست خوبی بشی ولی باید خیلی خیلی خیلی زیاد تمرین کنی،
ولی با این قد اگه والیبال یا بسکتبال بری موفق تری
با سلام، من 15سالمه، 172قد و 58وزنمه، دقت پاس و شوتم خوبه، فقط یه کم قدرت شوت هام پایینه، سرعت خوبی هم دارم،میتونم فوتبالیست خوبی بشم؟
سلام من 17 سالمه قدم182 وزنم 62 علاقه مند به دروازه بانی هستم فکر میکنم ک استعدادشو دارم از کرج ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم و دوست دارم درسم هم ادامه بدم گلی واقعا دوست دارم دروازه بان بشم اطفا راهنماییم کنین
سلام من 15 سالمه 180 قد به فوتبال علاقه زیادی دارم و مهارت دریبل زنی و شوت زنی من خوبه ولی شهرمون امکانات نداره چطور میتونم فوتبالیست خوبی بشم ؟ کدوم پست
بببین عزیز من اینجوری که نمیشه باید بری تیم های شهرتون و وقتی دارن تمرین میکنن از مربی تیمشون خواهش کنی ازت تست بگیره اگه دید بدرد فوتبال میخوری باهات قرار داد میبنده خوب نبودی نمیبندا
سلام من15سالمه قدم172هستش و وزنم هم50kgمن علاقه ی زیادی به پست های دفاعی فوتبال دارم و تو مدرسمونم بهترسن مدافعم و تو همه بازیا خیلیا ازم تعریف و تمجید های زیادی میکنند بخاطر دوندگی بالام و تواناییم در توپ گیری تکل هام هم محکم و خوب ودقیقه سرعت دویدنم هم تقریبا زیاده تکنیک هم تا یه حدی دارم
و اهل اصفهان هستم
میخواستم ببینم با توجه به این شرایط میتونم فوتبال را شروع کنم ؟و اگرم میشه که خودم اطمینان دارم که میشه با توجه به شهرم در چه تیمی باید شروع کنم و تست بدم بهتره ؟و توصیه شما تو پست ها دفاع مرکزی هست یا کناری؟
سلام.
من 12 سالمه ، قد142و 34کیلو هستم.به فوتبال خیلی خلی علاقه دارم به طوری که الان 3ساله کلاس میرم و همه بازی های تیم های محبوبم رو میبینم.من می تونم فوتبالیست شم؟
سلام
يه سوال داشتم،من١٩٠قد و وزنم حدود ٩٣ هستم و ١٧سال سن دارم قبلا ١ سال فوتبال كار كردم اما حالا دوباره مي خوام فوتبال كار كنم وخيلي علاقه دارم
سه سال است كه هم رزمي كار مي كنم هم بدن سازي كلا ادم ورزش كاري هستم
فتبال براي من نتيجه مي ده ؟
چه پستي براي من خوبه ؟
عرض ادب و احترام.از دوستان عزیز راهنمایی میخوام ممنون میشم.
آیا برای منی که خیلی علاقه به فوتبالیست شدن دارم اما این سالها شرایطش رو نداشتم دیره؟ من 25 ساله هستم.
خوااهش میکنم راهنمایی کنین.از کجا باید شروع کنم؟چون من واقعا هیچکی و ندارم که ازش اطلاعات بگیرم یاکمکم کنه.اصلاا نمیدونم باشگاهی هست که حاضر بشه منه پیرمرد و قبول کنه؟من از قم هستم.البته میدونم راه سخت و زیادی دارم.خودمم میدونم باید بدنم و آماده کنم.خواهش میکنم بهم بگید چکار کنم