در کل با نظرت موافقم اما فقط عقیده دارم که مجتبی زارعی رو هم حفظ کنیم بد نیست .:perspolis:
نمایش نسخه قابل چاپ
در کل با نظرت موافقم اما فقط عقیده دارم که مجتبی زارعی رو هم حفظ کنیم بد نیست .:perspolis:
قبول دارم مجتبي زارعي خوب ميدوئه ولي مغز نداره فقط ميدوئه.:hehee::hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وعده ما امشب ساعت19:05 ورزشگاه یکصدهزار نفری آزادی یکصدا برای تشویق پرسپولیس همه با هم برای ساختن دوباره پرسپولیس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[QUOTE=feri71;9695]وعده ما امشب ساعت19:05 ورزشگاه یکصدهزار نفری آزادی یکصدا برای تشویق پرسپولیس همه با هم برای ساختن دوباره پرسپولیس
دادا حیف که من بندرم و الا با بروبچ محل همه با هم می اومدیم.
جای ما رو خالی کنین.
به امید برد مقابل صبل و قهرمانی در جام حذفی.
اول سلام ودورد برهمه ی پرسپولیسی های عالم
من نعمت الله رحیمی هستم از افغانستان
چند صباحی نیز در ایران سپری کردم وممنون از مهمان نوازی همه ی ایرانیان , اما از روزی که خودرا شناختم عشق پرسپولیس وبارسلونا در دلم خانه کرد روزگار چرخید و چرخید و نزدیک به نه سال پیش پس از چند سال از ایران خارج شدم , درس خاندم , از دانشگاه سند فراغت گرفتم و مشغول کار و متاهل شدم اما هنوز ام که هنوز است با وجود این همه سالها که دیگر در ایران نیستم اما عشق وعلاقه ی من به عنوان یک خارجی نسبت به پرسپولیس کم نشده است .
شاید هیچ کس به اندازه ی من در مورد نتایج این تیم نگرانی نداشته باشد حتی شماییکه که در ایرانید .
بارسلونا بدتر از پرسپولیس این روزها مرا از خواب وخوراک انداخته است بازی با چلسی شکست سه بریک و بازی برگشت که مثل خوره به جان من افتاده اند .
برای پرسپولیس وبارسای عزیزم آرزوی موفقیت می کنم امیدوارم که سال بعد پس از چند سال پرسپولیس همراه بادایی وکاشانی در زمان یارگیری و بستن تیم موفق عمل کنند و برای فصل بعد پرسپولیس مثل امسال خالی از ستاره نباشد و رختکن این تیم مملو از بازیکنان گم نام نباشد .
من در یکی از تلویزیون های خصوصی کشورم مسئول یک بخش هستم و خیلی دوست دارم بازیهای پرسپولیس را اینجا نیز همانند سایر مسابقات ورزشی مثل لیگ برتر انگلستان , کالچیو , لالیگا , چمپیونز لیگ و......... که ما پخش مستقیم می کنیم نشر کنیم اما می دانید که نمی شود و امکان دارد حساسیت ایجاد نماید .
سوالی که همواره در ذهنم در مورد ورزش ایران وپرسپولیس وجود دارد این است که چرا یکبار برای همیشه مشکلات این تیم بزرگ که پرطرفدار همانند زمین تمرین , ورزشگاه اختصاصی , منابع مالی و تمویلی مشخص و همیشه گی , تعریف ویا مشخص شدن واضح وضعیت مالکیت این تیم و..... حل نمی شوند .
پرسپولیس از خیلی سالها که من به یاد دارم هر سال کج دار ومریض باسلام وصلوات شروع می کند یک روز مدیر عامل اش آدم ناتوانی است , روز دیگر مربی ندارد , پول نیست , بازیکنان به تیم های دیگر کوچ می کنند و خلاصه فصلی , سالی نشد که من شخصا با این تیم کیف کنم آنطور که فصل پیش با بارسلونا کردم .
اما امیدوارم که فصل بعد با بودن دایی که انسان فوق العاده ی است ازنظر من ( به دلیل خودساختگی واقعی ) و بودن کاشانی که او نیز نشان داده کسی است که برخلاف جریان آب شنا می کند ( صداقت ومدیریت دارد ) پرسپولیسی ها نفسی به راحتی بکشند و شب ها را در رویایی پیروزیهای پر گل این تیم و قهرمانی های که بدست می آورد سر بر بالین بگذارند .
دغدغه ی در مورد بارسلونا ندارم چون بارسلونا وضعیت اش فرق می کند اونجا کمتر کسی پیدا می شود که بخواطر اینکه خودش در راس باشد تیشه به ریشه ی چیزی بزند که بودن او با بودن آن معنی پیدا می کند اما درایران متاسفانه اینطوری نیست .
وقتی یکی از بزرگان پرسپولیس در بیرون باشد نفوذیهایش در درون کارخودشان را میکنند تخریب ها و خرابی های خودشانرا انجام می دهند و این چرخ همانند دور تسلسل ادامه دارد .
امیدوارم مرا متهم به بد بینی نکنید اما آنقدر به مسائل ایران و پرسپولیس آشنایی دارم که به جرات می گویم در ورزش ایران کسی به کسی راست نمی گوید وصداقت وجود ندارد .
وقتی جو بی اعتمادی برهمه جا سایه افگنده باشد و کارهابه جای اصول زیر میزی وزیر زمینی ( همانند کشورمن ) انجام شود کارهمین می شود که می بینید .
آنچیزی که ایرانی ها همیشه به آن در ورزش افتخار می کردند ( غیرت وتعصب) نیز دیگر از همه جا رخت بربسته است وگرنه چرا علی کریمی و مهدی مهدوی کیا به استیل آذین بروند .
دلالهای دیگر تیمها در فصل نقل وانتقالات فوتبال معمولا سراغ ستاره های سست عنصر وکسانی می روند که به دروغ وتظاهر خودرا پرسپولیسی می نامند می روند وگرنه کسی جرات دارد به کریم باقری بگوید که بیا وپای این ورق قرار داد را امضاء کن ؟
علی کریمی و مهدوی کیا هر استدلالی که برای رفتن به استیل آذین داشته باشند شاید خیلی از هواداران پرسپولیس کبیر نپذیرند ( گرچه این روزها فوتبال حرفه ی شده است و دیگر این چیزها کشک است )
خلاصه به امید روزی که پرسپولیس بارسلونا شود وبارسلونا همراه با من در سیاره های دیگر رئال مادرید را شش تایی نماید و به مقام قهرمانی سیاره های دیگر برسد انشاءالله.
زنده باد پرسپولیس - علی دایی که من دوستش دارم - پپ گواردیولا ( قهرمان واقعی ) - بارسلونا وروح کاتالان
من که داشت نفسم می برید از بس که استرس داشتم برای این بازی .در هرصورت این برد شیرین و صعودمون به فینال رو به همه ی طرفدارای پرسپولیس تبریک میگم:yes::perspolis:
جون داداش یه خرده دیگه پنالتی ها ادامه پیدا می کرد من سکته کرده بودم.:bia baghalam:نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط میتونم بگم :
خدایا شکرت.
:perspolis:
سلام
فینال هم قرعه کشی شد.
بازی رفت تو تبریزه
ایشالله سوم خرداد بازی برگشت قهرمانی رو تو آزادی جشن میگیریم.
اما اگه بخوان مثل بازی با صبا بازی کنند مشکل بشه قهرمان شد.
شیث باید از همون اول بازی کنه.
:perspolis::perspolis::perspolis:
جادوگری که خود را فروخت
انگار همین دیروز بود که در شهر شایعه شد علی کریمی میخواهد از قطر به پرسپولیس برگردد.هیچکس باور نمیکرد کریمی که از همین پیراهن پرسپولیس بایرن مونیخ رسیده بود میخواهد دوباره پیراهن پرسپولیس راه بر تن کند.
در وهله اول باورش خیلی سخت بود پرسپولیس همیشه بدهکار 300-400 هزار دلار فقط برای فسخ قرارداد به قطریها بپردازد و تازه کریمی که عادت به دستمزدهای ملیون دلاری پیدا کرده بود را راضی نگه دارد ؛ اما یک نکته امیدها را زنده نگه داشته بود.
پرسپولیس در هیئت مدیره خود شخصی را داشت که با پولهایی نجومی ( که هیچ کس نمیدانست از کجا امده ) قصد داشت هر طوری شده کریمی را به پرسپولیس بیاورد و به قول خودش به هواداران هدیه کند که البته در پس این انتقال منافعی بی شماری را هم نیز داشت . سرانجام این وعده به تحقق پیوست و کریمی که سالها از ارتش سرخ دور مانده بود به خانه خود برگشت تا هر پرسپولیسی از شنیدن خبرش به وجد اید. اما حالا این روزها و این ماهها شاهد اتفاقاتی هستیم که شاید هر هواداری ارزو میکرد ای کاش علی کریمی که محبوب قلب هر سرخدلی بود هیچگاه به پرسپولیس بر نمیگشت تا همچین روزهایی رو برای جادوگر محبوب خود ببینند !
اولین حضور کریمی در ازادی باعث شد 90 هزار پرسپولیسی در دیداری معمولی به ورزشگاه بیایند تا نشان دهند هنوز هم عاشقانه جادوگر سالهای قبل خود را دوست دارند و در طول فصل بارها و بارها این موضوع را ثابت کردند که کریمی جز محبوبترین ستارهای پرسپولیس بود .
روزها گذشت و گذشت و دعواهای هیئت مدیره بالا میگرفت و کار به جایی رسید که سکوهای استادیوم قیمتهایی به اندازه ماشین ها و حقوقهای ماهیانه و سفرهای سیاهتی و زیارتی پیدا کرده بود و عده ای به هر نحوی بود دوست نداشتند پرسپولیس نتیجه بگیرد که سرانجام هم موفق شدند تیم میلیاردی پرسپولیس را به شکل بسیار بدی از لیگ قهرمانان حذف کنند ؛ که البته همچنان حرف و حدیثهای فراوانی در مورد گرفتن پول از سوی بعضی از بازیکنان از بعضی از اعضای هیئت مدیره برای باخت در میان اهالی فوتبال وجود دارد !
فصل به پایان رسیده بود و قرارداد چند ماهه علی کریمی هم به پایان رسید و کریمی باید از بین هواداران و پول یکی را برمیگزید که این مسئله بازیکن تکنیکی پرسپولیس را وارد بازی تازه ای کرد. عباس انصاریفر علی رغم مدیریت پر حرف و حدیثش هر کاری کرد تا علی کریمی را در پرسپولیس حفظ کند ولی کریمی چیزی فراتر از پیشنهاد 500 ملیونی پرسپولیس میخواست ! قرارداد پیشنهادی وی بعد از پیوستنش به پرسپولیس در اینترنت انتشار یافت تا پرسپولیسی ها متوجه شوند بازیکن محبوب خود چه شرطهایی برای ماندن در پرسپولیس گذاشته بود که بیشتر شبیه نه بزرگی بود که علی کریمی در مقابل نام پرسپولیس قرار داد.
سناریوی دور کردن هواداران از علی کریمی توسط شخص اقای پولدار نوشته شده بود در این بین فقط کریمی بود که میتوانست قید پول را بزند و به احساسات هواداران ملیونی خود پاسخ مثبت بدهد ولی علی کریمی بازیکن محبوب ان روزهای پرسپولیس خیلی راحت از احساست هواداران گذشت و به تیمی رفت که هنوز ارزوی داشتن نام پرسپولیس دوم را در سر میپروراند.
از قرارداد بیش از 700 ملیونی و گرفتن نمایندگی مارک معروف ساعت جهانی به همراه پسر اقای پولدار و یا پروژه های ساخت و سازهای فراوان ساختمانی این شرکا که بگذریم ، علی کریمی را بازنده بزرگ این بازی باید معرفی کرد. بازی ای که 40 ملیون هوادار عاشق قربانی یک نفر حتی با میلیاردها پول شد و کریمی که از نظر موفقیت به زم تمامی کارشناسان به حقش در فوتبال بین المللی نرسید در اخرین سالهای حضورش در فوتبال محبوبیت خود را هم ازدست داد تا بازنده ای لقب بگیرید که خود را به پول فروخت.
روز یکشنبه در ورزشگاه ازادی بازی ای برگزار میشود که کریمی یک باره دیگر در مقابل هوادارانی قرار میگیرد که روز به روز از استیل اذین و مالکی که سعی در محبوب شدن دارد متنفرتر میشوند و نبود لیدرهای خریداری شده در سکوهای پرسپولسی که در بازی رفت پرسپولیس را فدای کریمی کردند او را در شرایط بسیار سختی قرار میدهد.
ای کاش علی کریمی که از نظر فنی یکی از بهترین بازیکنهای تاریخ فوتبال ایران است عشق هواداران را نه فدای پول هدایتی و نه اختلافش با عباس انصاریفر میکرد تا همچنان ملیونها هوادار از بازی اش لذت ببرند.
سلام به همه ی هواداران عاشق پرسپولیس برای عضویت در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیایین و به من پیغام بدین تا براتون بفرستم.
دوستان برای ثبت عضویت هواداران باشگاه پرسپولیس به سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بروید که تنها سایت معتبر ثبت نام شما است.این هم صحبتهای حبیب کاشانی
سخن مدير عامل محترم باشگاه پرسپولیس با کلیه هواداران عزیز
پرسپولیس بزرگ است و انشاء ا... همیشه بزرگ میماند و باید کمر همت بست برای این باشگاه به اندازه شأن پرسپولیس که قرین شأن ملت ایران است ساختارهای مولد، زیر بنائی، مفید و پایدار ایجاد نمود. بدیهی است برای رسیدن به این مهم آگاهی و ارتباط زنده و پویا با هواداران صمیمی باشگاه ضروریست. بر این اساس تصمیم بر آن گرفته شد که نسبت به ثبت عضويت هواداران در باشگاه پرسپولیس بصورت رايگان اقدام شود.
اينجانب اعتقاد دارم که پرسپولیس بزرگترين باشگاه از نظر تعداد هواداران در دنيا بوده لذا از تمامی دوستان درخواست می نمایم نسبت به ثبت عضويت رايگان خود اقدام و شماره عضويت دریافت دارند تا نام آنها در فهرست هواداران پرسپولیس ثبت و قابل ارائه به تمامی محافل ورزشی در دنيا باشد.
حبیب کاشانی
باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با تشکر.:flowerysmile: