یعنی مثلا امشب با دپورتیوو بازی داریم هاااا . خوب یک چیزی بگید
لیست بازیکنایی که دعوت شده اند :
دروازهبان: والدز، پینتو
مدافعان: مونتویا، بارترا، ماسکرانو، آلبا، آدریانو
هافبکها: سانگ، بوسکتس، داسسانتوسژاوی، اینیستا، سسک
مهاجمان: مسی، الکسیس، پدرو، ویا، تیو
من دوست دارم با این ترکیب بازی کنیم :
والدز
آلبا ....ماسچرانو....بارترا....مونتو یا
سانگ
اینیستا....ژاوی
ویا....مسی...پدرو
ولی 100% اینجوری نمیشه
بازیکنان از تیم ملی برگشتن و حتی اگر تیتو مسی رو فیکس نگذاره هم تعجبی نداره
بازی با دپوتیوو بازی خیلی عجیبی بود . تو 20 دقیقه 3 تا گل زدیم . گل اول رو آلبا زد . واقعا این آلبا خیلی ریلکس و راحت تک به تک ها رو گل میکنه . اینقدر که او راحت تک به تک گل میکنه ، سانچس نمیتونه ... گل دوم رو هم تیو زد با پاس گل مسی ، میتونست زودتر گل بزنه ولی باز خوبه تونست این موقعیتو گل کنه ... گل سوم و چهارم و پنجم هم مسی زد واقعا باور نکردنیه این بازیکن...
البته بازی فوق العاده سسک فابرگاس و هت تریکی که کرد واقعا منو امیدوار کرد ، میتونه بهترین جانشین برای مهندس باشه ، اما به هر حال آرامشی که با حضور ژاوی تو زمین ، بازیکنا میگیرن قابل مقایسه با بازی سسک نیست اما خوب خیلی تاثیر گذار بود بازیش . همین طور باید گفت که اینیستا هم به جوری هت تریک کرد ... او تو سه گل تاثیر غیر مستقیمی داشت ... متاسفانه ما هوادارا ، فقط به کسی گه گل میزنه و کسی که پاس گل میده دقت میکنیم ، به کسی که پایه ریزی کرده این حملات رو اهمیت نمیدیم ...
4 گل بسیار شیک هم چپید تو دروازه مون ، که من مقصر اول رو داور میبینم ، و مقصر دوم رو والدز ...خطای بی موردی که داور پنالتی گرفت اصلا تو خطا بودنش شک دارم چه برسه به اینکه تو محوطه بود یا نه ، اگه بر روی ما تو همچین شرایطی خطا میشد عمرا اگر داور پنالتی میگرفت یا اگه به جای تیم ما ، رئالی ها بودن ، عمرا اگه داور به ضرر رئال سوت میزد ... این گلی که داور تقدیم کرد به دپورتیوویی ها ، روحیه بازیکنا به خصوص والدز رو به طور خیلی بدی کم کرد ...
گل دومی که خوردیم هم روی اشتباه مرگبار والدز بود، یعنی این بشر اصلا در حد و اندازه های بارسا نیست ، هر بازی سوتی هاش بیشتر از بازی های قبل میشه ، متاسفانه چونلاماسیایی هم هست قصد داره تا وقتی بازی میکنه تو بارسا باشه و مسئولان هم دوست ندارن اونو از تیم بیرون بندازن ، شوتی که در سمت خودش بود رو اونجوری گل خورد . خیلی افتضاح بود ، واقعا دلم به حال تیممون سوخت ...
گل سوم هم ضربه ایستگاهی بود ، و باز هم اشتباه والدز . وقتی توپ رو شوت کرد تازه بر خلاف جهت شوت خیز گرفت ، اگر اینکارو نمیکرد 100% میگرفت توپو . حتی با همون حرکتش حتی اگر دستشو مشت هم میکرد توپو میگرفت من نمیدونم با خودش چی فکر کرد اونجوری عمل کرد ؟ واقعا خجالت نکشید ؟
گل چهارم هم گل به خودی آلبا بود واقعا زیبا بود ولی باز هم اشتباه والدز ، به جای اینکه یک کم سعی کنه و بپره گرفت نشست رو زمین ، نمیگم 100% میگرفت توپو ولی حداقل یک سعی میکرد ، بهتر از هیچی بود ولی جدا چیپی که آلبا به خودمون زد توتی هم نمیتونست اونجوری بزنه ... ولی من هنوزم آلبا رو قبول دارم ، به مرور زمان بهتر میشه
اما بازم بدشانسی که بارسا آورده ، همه تیمها جلوش شیر میشن ، همین تیم دپور جلوی رئال اصلا عرضه نداشتن یک پاس سالم بدن حالا برامون شدن ضربه ایستگاهی زن ... فصل پیش هم همینطور بود ...
اما داوری که باز هم داشت کار دستمون میداد ، اما تیتو کاری کرد که نه داور و نه والدز و نه مدافعامون ، نتونن جلوی گرفتن 3 امتیازو بگیرن ...
اولین اشتباه داور : پنالتی فوق العاده مشکوکی که بیشتر داورا اصلا خطا هم نمیگیرن چه برسه به اینکه بخوان پنالتی بگیرن ...
دومین اشتباه داور : اخراج اشتباه ماسچرانو ، اصلا حقش نبود ، همون طوری که اخراج بوسکتس هم اشتباه بود
سومین اشتباه داور : کارت زرد به مسی ، خود مسی گفت که اصلا نشنیده ، جالب اینجاست که خود مداغع تیم حریف هم نشنیده و ادامه داده ، اصلا داور دستشو هم به نشانه ی خطا بالا نبرده ، فقط هم به مسی کارت زرد داد
چهارمین اشتباه داور : کارت زرد به فابرگاس نیمکت نشین به خاطر وارد زمین شدن برای خوشحالی بعد از گل مسی ... در صورتی که وقتی رونالدو به بارسا گل زد ، هیگواین ذخیره نشین هم برای خوشحالی وارد زمین شد با این تفاوت که داور ها بهش کارت ندادن
و خیلی اشتباهای دیگه داور
واقعا داوری داره کار دستمون میده ، داور حتی حاضر نشد توپ رو به خاطر هت تریک مسی به مسی بده ...
همین شکست دادن مانع ها و حرص خوردن داور و رقبامونه که شیرینی برد رو چند برابر میکنه
این هم صحنه پنالتی اشتباه :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]