ممنونم از توجهتون به هیچ وجه دلخوری از شما ندارم امیدوارم در تمام کاراتون موفق باشین
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم از توجهتون به هیچ وجه دلخوری از شما ندارم امیدوارم در تمام کاراتون موفق باشین
سلام داش سعید گللللللللللللل:nishkhand:
آماده ای ؟ بریم واسه سوالا؟:nishkhand: مطمئنی آماده ای؟:nishkhand:
1. بعد از رفتن کانتونا کدوم یک از بازیکنای شیاطین سرخ بهش شباهت بیشتری داشت؟
2. خاطره انگیز ترین قهرمانی منچستر در لیگ برتر که به یاد داری؟
3. قهرمانی اروپا در 99 جذابتر بود یا 2008؟
4. رونالدو برای چی از من یونایتد رفت؟ خودش بیشتر مایل بود که بره یا باشگاه به خاطر مسائل مالی فروختش؟
5. تا حالا بازیکنی از لیورپول بوده که آرزو داشته باشی به منچستر بیاد؟
6. نظرت راجع به مالکان فعلی منچستر؟
7. جدی ترین رقیبتون در فصل آینده به نظرت کدومه؟
8. با اخلاق ترین بازیکن منچستر ؟
9. منچستر به عوض کردن نتیجه بازیها به نفع خودش معروفه یعنی مثلا وقتی یکی دو گل میخوره نا امید نمیشه و گل های خورده رو جبران میکنه. میتونی شش مثال از همچین بازیهایی که در طول این 15-10 سال انجام دادید برامون بگی؟ اینم بگو که مثلا اولش چند چند عقب افتاده بودید. واقعا این نوع روحیه برام جالبه:love:
10. چرا بازیهای لیورپول و منچستر اینقدر حساس میشه؟ حتی زمانی که این دو تیم در کورس قهرمانی نباشن بازم بازیهاشون فوق العاده حساسه.
11. میتونی چند تا بازیکن نام ببری که هم در لیورپول بودن و هم در منچستر ؟
12. نظرت درمورد مایکل اوون؟ و اینکه چه احساسی داشتی وقتی سه سال پیش به منچستر اومد؟
13. یکی از مربی هایی که فک میکنی بیشترین شباهت رو به فرگوسن داره نام ببر.
14. شنیده بودم بعضی از فوق ستاره های منچستر که این تیم رو به مقصد باشگاههای دیگه ترک کردن در اواخر کارشون با فرگوسن مشکل پیدا کرده بودن. آیا این موضوع اصلا حقیقت داره؟ نظرت در این مورد؟
موفق باشی سعید جونroz::
پاسخ به سوالات feri71سلام داش سعید گللللللللللللل سلام عزيزم :rose:
"""""""""""""""""""""""""""
آماده ای ؟ بریم واسه سوالا؟ مطمئنی آماده ای؟ آره داداش بريم كه خيلي مشتاق بودم سوالاتت رو ببينم:nishkhand:
1. بعد از رفتن کانتونا کدوم یک از بازیکنای شیاطین سرخ بهش شباهت بیشتری داشت؟ وين روني سبك بازيش به كانتونا نسبتا شبيه . مثل همون يه خرده حاشيه هم دارهki::
2. خاطره انگیز ترین قهرمانی منچستر در لیگ برتر که به یاد داری؟ قهرماني تو فصل 2006-2007 خيلي بهم چسبيد ! بعد از گذروندن يه دوره نسبتا بد و طولاني مدت قهرماني با اوج گيري كريس رونالدو خيلي لذت بخش بودom::
3. قهرمانی اروپا در 99 جذابتر بود یا 2008؟ راستش من به طور زنده شاهد قهرماني 99 نبودم ولي به طور كامل بازيشو و حواشيشو و .... ديدم ! مسلما اون قهرماني خيلي جذاب بوده و يكي از هيجان انگيز ترين رويدادهاي تاريخ يوايتد بوده ولي قهرماني 2008 هم خيلي لذت بخش بود .
4. رونالدو برای چی از من یونایتد رفت؟ خودش بیشتر مایل بود که بره یا باشگاه به خاطر مسائل مالی فروختش؟ كلا بازيكنهاي مختلفي تو جهان فوتبال هستند ! يه سري بازيكن ها هستند مثل اسكولز و توتي و گيگز و دلپيرو و امثال اين بازيكن ها ! اينا يه جورايي باشگاهو به خودشون ترجيه ميدن و به پيراهنشون اهميت بيشتري ميدن ! ولي يه سري بازيكن هايي هستند مثل كريس رونالدو كه واسه پيشرفت مدام نياز به يك چالش دارند ! رونالدو بازيكني هست كه به شهرت هم علاقه زيادي داره ! اما قضيه خروجش از يونايتد كاملا منطقي هست ! يونايتد هميشه چنين وضعيتي داره و ستاره هايي زيادي رو پرورش داده و فروخته و رونالدذو اولين ستاره اي نبود كه تو يونايتد چهره شد و مسلما آخرينش هم نخواهد بود ! پس باشگاه خيلي راحت بزرگترين نقل و انتقال تاريخ رو قبول كرد و كريس رو فروخت ! از طرفي كريس هم با اينكه از 2 فصل قبلش مقابل پيشنهاد هاي وسوسه انگيز رئال مقاومت كرده بود سعي داشت با تغيير تيمش يك انگيزه جديد در خودش ايجاد كنه و اونو تجربه كنه ! گفتم اين تو ذات كريس هست . خلاصه هر دو طرف يعني كريس و يونايتد از اين انتقال راضي بودند . شرمنده جوابش زياد شد ولي اين مسئله خيلي مهم بود
5. تا حالا بازیکنی از لیورپول بوده که آرزو داشته باشی به منچستر بیاد؟ ليورپول يكي از بزرگترين تاريخ هارو بين باشگا هايي اروپايي داره و كلي ستاره تو دوره هاي مختلف داشته ! مثل همين الان كه جرارد رو داره ، ولي تا به حال به اين فكر نكرده بودم كه مسلا جرارد تو تيمم بازي كنه با اينكه ميدونم جرار اگه آماده باشه ميتونه يكي از بهترين هافبكهاي جهان باشه . شايد اين به خاطر اينه كه رقابت بين يونايتد و منچستر زياده و ميدونستم اين نقل و اتقالات غير ممكنه و بهش فكر نميكردمheee::
6. نظرت راجع به مالکان فعلی منچستر؟ عملكرد گليزرها از جهاتي قابل تحسينه ولي مشكلتي هم داره !
7. جدی ترین رقیبتون در فصل آینده به نظرت کدومه؟ منسيتي و چلسي ( دو رقيب جديد ki::) ليورپول و آرسنال هم كه رقيب سنتي مثل هميشه و در هر شرايطي ki::.
8. با اخلاق ترین بازیکن منچستر ؟ اسكولزي عزيز فقط ميتونم بگم فوق العاده ... فكر كنم فحش بلد نيست:nishkhand:om::
9. منچستر به عوض کردن نتیجه بازیها به نفع خودش معروفه یعنی مثلا وقتی یکی دو گل میخوره نا امید نمیشه و گل های خورده رو جبران میکنه. میتونی شش مثال از همچین بازیهایی که در طول این 15-10 سال انجام دادید برامون بگی؟ اینم بگو که مثلا اولش چند چند عقب افتاده بودید. واقعا این نوع روحیه برام جالبه
معروفترينش كه همون فينال جام باشگاه هاي اروپا سال 99 هست كه بايرن دقيقه 6 روي يه ضربه ايستگاهي به گل ميرسه و بازي تا دقيقه 90 با همين نتيجه ادامه داره ! دقيقه 90 شرينگهام گل تسواي رو ميزنه و چند لحظه بعد روي يك كرنر و به طرز باورنكردني گلزن دوست داشتني يونايتد يعني سولسشائر گل برتري رو ميزنه و يونايتد يكي از دراماتيكترين قهرماني هاي تاريخ اروپا رو به دست مياره ، اما بازي نيمه نهايي همون جام هم براي يونايتد دراماتيك بود جايي كه يووه 2 بر صفر با دو گل فيپو اينزاگي جلو افتاده بود ولي نيمه دوم يونايتد با گلهاي رويي كين و يورك و كول بازي رو 3 بر 2 ميبره و به فينال بارسلونا ميرسه و در نهايت قهرمان ميشه !!!!!! همين فصل قبل بازي كه چلسي 3 بر صفر جلو بود و يونايتد سخت به امتيازارت براي موندن در كورس احتياج داشت ، منچستر تونست هر 3 گل رو جبران كنه و يك امتياز رو از بازي بگيره !!!!! يكي ديگه از جذابترين برگشت هاي يونايتد بازي با تاتنهام در وايت هارت لين فصل 2001 هست ، تاتنهام نيمه اول با قدرتمندانه 3 بر صفر از يونايتد پيش ميفته و دو تيم به رختكن ميرن ! اما تيم فرگوسن نيمه دوم مياد تا نتيجه رو جبران كنه ، اندي كل گل اول رو جبران ميكنه و لوران بلان و نيستروي گلهاي دوم و سوم تا بازي مساوي بشه ، ورون گل چهارم رو هم وارد دروازه تاتنهام ميكنه و ديويد بكام با به سمر رسوندن پنجمين گل شيريني اين برگشت زيبا رو چند برابر ميكنه !!!!!! اما بازي كه واسه من يكي خيلي چسبيد بازي يونايتد تاتنهام فصل 2009 بود ، درن بنت و مودريچ تاتنهام رو 2 بر صفر جلو ميندازن و نيمه اول با همون نتيجه تموم ميشه ! اما يونايتد مياد تا اون بازي معروف 2001 رو تكرار كنه ... كريس رونالدو يك گل رو از روي نقطه پنالتي جبران ميكنه و روني هم گل دوم رو به سمر ميرسونه تا بازي مساوي بشه ! 1 دقيقه بعد رونالدو گل سوم رو ميزنه و 3 دقيقه بعد روني گل چهارم رو هم به سمر ميرسونه برباتوف با به سمر رسوندن گل پنجم تير خلاص رو وارد ميكنه !!!!!!!!!!!! بازي كاميونتي شيل بين يونايتد و سيتي همين فصل قبل ، سيتي نيمه اول با گلهاي لسكات و ژكو جلو ميفته ولي نيمه دوم فرگي با تعويض هاي عجيب و آوردن جوينز و اسمالينگ و كلورلي همرو شوكه ميكنه ولي با تك گل اسمالينگ و دو گل ناني اين بازي رو 3 بر 2 پيروزي ميشه . بازي منچستر ليورپول سال 99 جام حذفي ! اوون گل اولو واسه ليورپول ميزنه و بعد يونايتد با گلهاي يورك و سولسشائر بازي رو ميبره . 2002 استون ويلا - منچستر جام حذفي ، ويلا ابتدا 2 بر صفر جلو ميفته ولي منچستر با گلهاي سولسشائر(1) و نيستروي(2) بازي رو ميبره . يونايتد خيلي بازيهارو به همين ترتيب برده و نتايج رو برگردونده و اصولا به خاطر قدرت روحي تيم و به خصوص شخص فرگوسن هست .
10. چرا بازیهای لیورپول و منچستر اینقدر حساس میشه؟ حتی زمانی که این دو تیم در کورس قهرمانی
نباشن بازم بازیهاشون فوق العاده حساسه. چون نبرد اين دو تيم يك رويارويي تاريخي هست ! چه از لحاظ فوتبالي و چه مسائل ديگه ! شايد فصل قبل نبرد اصلي بين يونايتد و سيتي بود ولي بازي يونايتد ليورپول به مراتب حساس تر بود !
11. میتونی چند تا بازیکن نام ببری که هم در لیورپول بودن و هم در منچستر ؟ به جز مايكل اوون بازيكن ديگه رو يادم نيومد think::
12. نظرت درمورد مایکل اوون؟ و اینکه چه احساسی داشتی وقتی سه سال پیش به منچستر اومد؟ مايكل اوون يك گلزن تمام عياره و منم مثل خيلي ها هميشه بازيشو دوست داشتم ، درتسه موقعي كه به يونايتد اومد تو اوج نبود ولي بازم از خريدش خوشحال شدم . كلا از شخصيت اين بازيكن هم خوشم مياد ...
13. یکی از مربی هایی که فک میکنی بیشترین شباهت رو به فرگوسن داره نام ببر.
آرسن ونگر
14. شنیده بودم بعضی از فوق ستاره های منچستر که این تیم رو به مقصد باشگاههای دیگه ترک کردن در اواخر کارشون با فرگوسن مشکل پیدا کرده بودن. آیا این موضوع اصلا حقیقت داره؟ نظرت در این مورد؟ نميشه اين مسئله رو به طور مطلق در نظر گرفت ! مثلا همين كريس رونالدو روابطش همچنان با فرگي و بازيكنان يونايتد خوبه . ولي مثلا ديويد بكام يا رويي كين يه مشكلات جزئي با رئيس داشتند اما اين مشكلات چندان جدي نبود ! در كل مواردي كه بازيكناي يونايتد با فرگي مشكل داشتند كم هستند و معمولا روابط خوبي بين فرگي و بازيكنان هست .
موفق باشی سعید جون قربونت برم فراز جان . خيلي خوشحال شدم از اينكه به اين تايپيك سر زدي داداش. ايشالا اين دفعه آخرت نباشه...:flowerysmile:love::
سلام گلم:love:
بازم اومدم و بازم میام و اینقد میام تا ازم خسته بشی و بهم فوش بدی :jeddiiiii:
1- خرید های منچستر رو تا الان چطور میبینی؟
2- رابین فن پرسی قراره بیاد یونایتد و حس تو نسبت بهش؟
3-و حس ارسنالی ها بعد از پیوستنش به یونایتد؟
اگه ون پرسی بیاد یونایتد من تو رو میزنم mas:-mas:-
4-تو اف سی دربی تیم داری؟ اسمش چیه ؟
5- ماه رمضون روزه میگیری؟
6- چه حسی داری وقتی باید برای سحری بیدار شی؟
من کم سوال میپرم اما در پست های زیاد ! فعلا اینا رو بگیر تا بعدی :balesh:
بای:love:
اوه اوه ببين كي نشسته رو نيمكت..
السلام عليك يا سعيد خان !
اصل حالت چه طوره؟
اين سوال اولم بودا..
اخلاقت چه جورياست زود جوشي يا خونسرد؟
به نظرت چرا جوونتاي اين دوره زمونه همشون زود جوشن؟
اگه دكتر بهت بگه ديگه نمي توني فوتبال بازي كني چي كار ميكني؟
اگه فقط دو روز تا مرگت مونده باشه چي كار مي كني؟(دور از جون ، ننهheee::)
فوتبال بازي كردن رو بيشتر دوست داري يا تماشا كردنشو؟
حالا تماشا كردنشو از تلوزيون بيشتر دوست داري يا از ورزشگاه؟
اگه يه روز از منچستر سيتي پيشنهاد داشتي و تنها موقعيتت تو اروپا بود(روي اين پا فشاري دارمheee::) ميري به تيمشون يا نه؟
پرسپوليس اين فصل قهرمان ميشه؟
اقاي گل ليگ كي ميشه؟
منچستر امسال قهرمان ميشه؟
اقاي گل ليگ جزيره كي ميشه؟
نظرت در مورد اين افرادو بگو:
امير قلعه نويي
كيروش
نكونام
فرهاد مجيدي
برانكو
علي دايي
جمشيد هاشم پور
احمد رضا عابدزاده
امير عابد زاده
عليرضا حقيقي
رضا حقيقي
رحمتي
ايمون زايد
و
علي كريمي
نظرت در مورد اين كاربرا چيهك
اول خودم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]:hehee:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فعلا باي!
به اميد ديدار
پاسخ به سوالات [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:::::::::::::::::::::::::::::
سلام گلم:love: سلام دادشيtazim::
بازم اومدم و بازم میام و اینقد میام تا ازم خسته بشی و بهم فوش بدی :jeddiiiii:بازم ميگم خوش اومدي و اينقدر بيا كه خركيف بشم lol:-
1- خرید های منچستر رو تا الان چطور میبینی؟ الان نميشه كلي نظر داد چون برنامه هاي خريد كامل نشده ولي دو خريد جديد بازيكنهاي خوبي هستند ، به اميد خدا يوكاس مورا رو هم واسه هافبك ميخريم ، هرچند احتمال خريد ونپرسي هم هست .
2- رابین فن پرسی قراره بیاد یونایتد و حس تو نسبت بهش؟ من از ونپرسي رو دوست دارم و اميدوارم هرجا كه بره موفق باشه ، بدون شك هر تيمي دوست داره ونپرسي رو داشته باشه و من هم از ديدن اين بازيكن تو لباس يونايتد شوق ميكنم ولي فقط ميتونم 5 يا 10 % به اين خريد اميدوار باشم . همين كه رابين گفته دوست داره تو يووه يا يونايتد بازي كنه واسه من كلي ارزش داره و اينكه پيشنهادات نجومي سيتي رو ناديده گرفته ! اين بازيكن ديد خوبي نسبت به فوتبال داره ...
3-و حس ارسنالی ها بعد از پیوستنش به یونایتد؟ بي شك آرسنال دوست نداره بهترين بازيكنشو به رقيب سنتي خودش يونايتد واگذار كنه و سعي داره اين بازيكن رو از ليگ جزيره خارج كنه ولي آرسنالي ها هم در صورت ورود احتمالي رابين به يونايتد نبايد ناراحت باشن ، مطمئنم ونگر تيم خوبي واسه فصل بعد راهي مسابقات ميكنه ! آرسنال موقعي ميتونه ستاره هاشو نگه داره كه يه تيم قدرتمند داشته باشه ! اميدوارم فصل بعد چنين آرسنالي رو ببينيم .
اگه ون پرسی بیاد یونایتد من تو رو میزنم mas:-mas:- من حاظرم ونپرسي بياد منچستر و تو منو بزني lol:- به خدا حاضرم برو به ونپرسي بگو بيادlol:-
4-تو اف سی دربی تیم داری؟ اسمش چیه ؟ تيم ندارم اسمش هيچيه lol:-
5- ماه رمضون روزه میگیری؟ آره داداش روزه ميگيرم ، اميدوارم تمام 30 روز ماه رمضون مثل همين امروز واسمون راحت بگذره lol:-
6- چه حسی داری وقتی باید برای سحری بیدار شی؟ حس خيلي خوبيه ، بعد از چند روز بهش عادت ميكنم ...
من کم سوال میپرم اما در پست های زیاد ! فعلا اینا رو بگیر تا بعدی :balesh: مرسي داداش ، ايشالا بازم اين طرفا بيا :rose:
پاسخ به سوالات [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
"""""""""""""""""""""""""""""
اوه اوه ببين كي نشسته رو نيمكت.. dallliii
السلام عليك يا سعيد خان ! سلام داداش گلم tazim::
اصل حالت چه طوره؟ هي...بد نيستم داداش
اين سوال اولم بودا.. ميدونم dallliii
اخلاقت چه جورياست زود جوشي يا خونسرد؟ معمولا زود جوش ميارم ! خونسرد ؟! نه فكر كنم خونسرد نيستم ki::
به نظرت چرا جوونتاي اين دوره زمونه همشون زود جوشن؟ از چي بگم برات ؟! خدا از اين دنده هاي خسته ،از اين همه درد تموم دنده هام شكسته ! خنده هامو نبين ، اين خنده ها ميچسبه رو لبم !
داداش جووناي اين دورو زمونه تقصير دارن ولي نه اونقدرها كه قديمي ها ميگن ! اعصاب همه ختختيه ...
اگه دكتر بهت بگه ديگه نمي توني فوتبال بازي كني چي كار ميكني؟ همين الانشم ديگه مثل قديما زياد فوتبال بازي نميكنم ! ولي بازم افسرده ميشم ، فكر كنم اينقدر كه به فوتبال وابسته هستم به هيچ چيزو هيچ كس وابسته نيستم !
اگه فقط دو روز تا مرگت مونده باشه چي كار مي كني؟(دور از جون ، ننهheee::) مثل هميشه ميشينم بابت فرصتهاي از دست رفته گذشته حصرت ميخورم و اشك ميريزم...ashem:-
فوتبال بازي كردن رو بيشتر دوست داري يا تماشا كردنشو؟ بازي كردنشو يه خرده بيشتر دوست دارم ولي در كل زياد با هم فرق ندارن واسم :shogh:
حالا تماشا كردنشو از تلوزيون بيشتر دوست داري يا از ورزشگاه؟ مسلما از ورزشگاه ! حتي اگه دربي باشه و قرار باشه از صبح برم ورزشگاه
اگه يه روز از منچستر سيتي پيشنهاد داشتي و تنها موقعيتت تو اروپا بود(روي اين پا فشاري دارمheee::) ميري به تيمشون يا نه؟ داداش يچي ميگيا ki:: منسوتي جاي منه ؟! منسوتي خونه امثال توز و بالوتلي و دي يانگه ! به خدا اگه تهديد به مرگم كنن نميرم تو تيمشون ! heee::حاظرم توپجمع كن ورزشگاه اولدترافورد باشم ولي پامو تو ورزشگاه اتحاد (!!!)نزارم:yes:
پرسپوليس اين فصل قهرمان ميشه؟ اين پتانسيلو داره كه قهرمان بشه ولي نميتونم بگم شانش خيلي بيشتري نسبت به استقلال و سپاهان داره !
اقاي گل ليگ كي ميشه؟ايمون زايد heee::
منچستر امسال قهرمان ميشه؟ منچستر شانس زيادي واسه قهرماني داره ! همه ديدن فصل قبل با اون همه بدبختي و بدشانسي و اون بازيكناي جوون سر تفاضل گل دوم شديم ! اين فصل با برگشتن مصدومين و چند خريد خوب ميريم كه جبران كنيم...:khahesh:
اقاي گل ليگ جزيره كي ميشه؟ وين روني ، اگه ونپرسي بياد يونايتد ميتونه آقاي گل بشه ولي احتمالا بره يووه ...
نظرت در مورد اين افرادو بگو:
امير قلعه نويي مربي خوبيه ولي اخلاق خاصي داره كه با بعضي بازيكنا جور در نمياد !
كيروش يكي از بهترين هاي جهان ! نميتونه تو فوتبال ايران همه تواناييهاشو به كار ببنده چون هم بستر و امكانات محيا نيست و هم بقيه كمكش نميكنن . خلاصه بگم حيف كيروش واسه فوتبال ما ...
نكونام بازيكن خوبيه بايد ببينيم تو استقلال چه ميكنه
فرهاد مجيدي مهاجم تمام عيار
برانكو رو اعصاب ! خيلي ها ميگن خوب كار كرده ولي من ميگم افتضاح بود ...
علي دايي بازيكن خوبي كه مربي خيلي خوبي نيست !
جمشيد هاشم پور فيلمهاشو نميبينم ki:: جيسون ايرانه :khandeeeee bahal:
احمد رضا عابدزاده خيلي دوسش دارم ، آدم با اخلاق و فوتباليست حرفه اي...
امير عابد زاده تا بحال فقط عكسشو ديدم ولي شناختي ازش ندارم ولي اميدوارم ياد پدرشو تو پرسپويس زنده كنه.
عليرضا حقيقي آينده ايران ، مطمئن هستم با توجه به استايل مناسب و استعداد بالايي كه داره تو فوتبال اروپا پيشرفت ميكنه و گلر شماره 1 تيم ملي ميشه
رضا حقيقي ! به جا نياوردم :hehee:
رحمتي بهترين گلر حال حاظر ايران كه نميتونم بگم گلر كاملي هست !
ايمون زايد مثل اين مهاجم تو ايران نيست !
و
علي كريمي عشـــــــــــــــــــــــ ــــــــق ، واقعا جادوگر لغب شايسته اي واسه كريمي هست ، بهترين بازيكن تاريخ فوتبال ايران از لحاظ توانايي بي شك خودشه ! سطح فوتبالش از امثال پارك جي سونگ خيلي بالاتره ولي حيف كه به حقش نرسيد ...
نظرت در مورد اين كاربرا چيهك
اول خودم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]:hehee: دمت گرم من كه جز خوبي چيزي نديدم :chakerim:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] خيلي متعصب روي كريمي :hehee:ki::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] شوخ و با مرام ، دوسش دارم هزارتا :nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پسر با صفا و همه چي تموم ، يكي از بهترين دوست هام :love:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] آلماني متعصب ، پسر مؤدب و كم سروصدا
فعلا باي! خيلي خوشحالم كردي داداش ، مرسي
به اميد ديدار باي تا بعد ...
خوب سعيد ما هم اومديم ....
چيه فك كردي تموم شده !زهي زهي خيال باطل :nishkhand:
اول نظرت درباره ي 10 چيه؟
چرا گير دادي به من يو مگه آرسنال چشه ؟:nishkhand:
فك ميكني يه روز كريس دوباره برگرده منچستر؟:nishkhand:
چرا؟ki::
فرگوسن از منچستر بره چي ميشه؟
نظرت درباره ي بارسلونا ي امسال؟
بدبخت ترين بازيكني كه تو تاريخ بارسا!؟كيه؟:nishkhand:
برا چي نكونام برگشت ايران؟
چرا مجيدي رفت كه دوباره بيا؟
نظرت درباره ي اين بازيكنها
تيري هانري
ديويد بكهام
سمير نصري
كاسانو
رابين ون پرسي
جك ويلشر
فيگو
ايرانيش:
عابد زاده
خداداد
علي دايي
نكو
مجيدي
كريمي
حقيقي
علي سامره
مجتبي جباري
حجازي
به نظرت تيم ملي با كيروش ميره برزيل؟
كيروش ميمونه؟ki::
بعد از منچستر طرف چه تيمي هستي؟
اگه يه نفر بهت دروغ بگه چيكارش ميكني؟
با يه خائن بايد چجوري برخورد كرد؟
اگه هر روز يه نفر رو با تموم ويژگي هاي بالا +نامردي و...اضافش كني سر كله بزني چيكار ميكني؟
اگه يه روز گرم و بد بري خونه كليد يادت رفته باشه برداري كسي هم خونه نباشه چه حالي ميشه؟و بازم چيكار ميكني؟
اگه بدوني فقط چند ماه زنده اي چي؟
اگه يه روز دكتر بهت بگه فقط به خاطر يك انگشت بايد فوتبال بازي نكني چي؟
اي بابا چه جو بدي شد...
چندتا سوال فني بپرسيم!
نزديكترين سياهچله به زمين؟:nishkhand:از زمين خوشت مياد نه!.....:nishkhand:
ماه چن تا قمر داره؟
سوسمار چندتا دندون داره؟
سوخت موشكهاي ساخت وطن چيه؟ki::
به آدم فضاييها اعقاد داري؟
ميدوني ازشون امواج راديويي كشف شده؟
مورچه ها جامعه هاشون چن نفريه؟
اينا باشه تا بعد بيام....
""""""""""""""""""""""""
خوب سعيد ما هم اومديم ....خوش اومدي افشين جان :rose:
چيه فك كردي تموم شده !زهي زهي خيال باطل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] افشين خدابگم چيكارت نكنه lol:-
اول نظرت درباره ي 10 چيه؟ شماره بازيكنهاي بزرگ ....
چرا گير دادي به من يو مگه آرسنال چشه ؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]آرسنال چش نيست گوشه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] آرسنال تيم خوب و قابل احتراميه ولي ديگه چه كنيم كه از بچگي عاشق يونايتد شديم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فك ميكني يه روز كريس دوباره برگرده منچستر؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] فكر نميكنم چنين اتفاقي بيفته ولي اگه زماني اين رويا به واقعيت تبديل بشه بغض گلومو ميگيره و ياد خاطرات گذشته گريم ميندازه ...[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]اگه اين چرا واسه سوال قبليه بايد بگم كريس خودش اعلام كرده احتمالا تو رئال فوتبالشو تموم ميكنه و از طرفي فرگي چند سال ديگه واسه كريس سن لابا پول نميده .
فرگوسن از منچستر بره چي ميشه؟ فرگوسن قلب تپنده يونايتد هست ! نميتونم وصفش كنم ولي موجي از ناراحتي بين يونايتد فن ها به وجود مياد ! ولي منچستر ياد گرفته در برابر سختي ها مقاومت كنه و روزهاي بد رو فراموش كنه ! مثل حادثه مونيخ... يونايتد بايد از فرگي الگو بگيره براي تمام تاريخش ...
نظرت درباره ي بارسلونا ي امسال؟ بارسا با تعويض سرمربي يه خرده حال و هواي تازه به خودش گرفت و حريف سختي واسه رئال خواهد بود .
بدبخت ترين بازيكني كه تو تاريخ بارسا!؟كيه؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] چه سوال سختي [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]كيتا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برا چي نكونام برگشت ايران؟ نميدونم ولي اشتباه كرد هنوزم جا داشت تو اروپا بمونه .
چرا مجيدي رفت كه دوباره بيا؟ مجيدي اگه نرفته بود شايد استقلال قهرمان فصل قبل ميشد ولي حالا برميگرده ...شايد بتونه جبران كنه !
نظرت درباره ي اين بازيكنها
تيري هانري ستاره اي بايد يه بار بهترين بازيكن جهان ميشد ولي ...
ديويد بكهام با كلاس ترين بازيكن تاريخ :eyvalla:
سمير نصري بي شخصيت ، بد اخلاق ، دوسش ندارم به هيچ وجه ...
كاسانو بازيكن بسيار خلاق
رابين ون پرسي اميدوارم اين گلزن هلندي به يونايتد بياد
جك ويلشر آينده آرسنال و انگليس
فيگو يكي از بهترينهاي تاريخ پرتغال
ايرانيش:
عابد زاده اسطوره با اخلاق
خداداد نميزاره حرفي تو دلش بمونه و حقيقتهارو ميگه
علي دايي اسطوره فوتبال ايران ...
نكو سالي كه نكوست از بهارش پيداسش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] من هيچ وقت بهش اعتقاد نداشتم وي حتما يه چي هست كه تو اوساسونا بازي ميكنه
مجيدي گلزن قهار
كريمي بهترين بازيكن تاريخ ايران از حاظ پتانسيل
حقيقي آينده فوتبال آيران
علي سامره گل زودهنگاهمش تو دربي رو هيچ وقت فراموش نميكنم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مجتبي جباري بازيكن هميشه مصدوم و پر حاشيه !
حجازي روحش شاد گلر بزرگي بود
به نظرت تيم ملي با كيروش ميره برزيل؟ آره ولي به سختي...
كيروش ميمونه؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]آره ميمونه ، مجبوره [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد از منچستر طرف چه تيمي هستي؟ نميگم رئال چون دوستان بد برداشت ميكنن ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تو اروپا رم ايتاليا
اگه يه نفر بهت دروغ بگه چيكارش ميكني؟ از دروغ متنفرم ...باهاش قطع رابطه ميكنم
با يه خائن بايد چجوري برخورد كرد؟بستگي به نوع خيانتش داره ! ولي خيانت خيلي بدتر از دروغ و اين جور چيزاست ! بايد مجازات بشه ..[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه هر روز يه نفر رو با تموم ويژگي هاي بالا +نامردي و...اضافش كني سر كله بزني چيكار ميكني؟ خودكشي...
اگه يه روز گرم و بد بري خونه كليد يادت رفته باشه برداري كسي هم خونه نباشه چه حالي ميشه؟و بازم چيكار ميكني؟ اعصابم به هم ميريزه و از بالاي درو ديوار ميرم تو خونه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] شايدم برم خونه دوستم
اگه بدوني فقط چند ماه زنده اي چي؟ سعي ميكنم اگه به كسي بدهكارم چه از لحاظ مادي و چه معنوي جبران كنم ! وقتي با دنيا بي حساب شدم بشينم يه گوشه و به بدبختي هام فكر كنم تا اينكه بميرم ...
اگه يه روز دكتر بهت بگه فقط به خاطر يك انگشت بايد فوتبال بازي نكني چي؟ در نبود يه انگشت ميشه فوتبال بازي كرد ! نظر دكترو بي خيال [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اي بابا چه جو بدي شد... آره
چندتا سوال فني بپرسيم!
نزديكترين سياهچله به زمين؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]از زمين خوشت مياد نه!.....[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] آره از زمين خوشم مياد ، يادم نمياد نزديكترين كدوم بود [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ماه چن تا قمر داره؟ زيادتا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] خدايي نميدونم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سوسمار چندتا دندون داره؟ حدود 50تا فكر كنم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سوخت موشكهاي ساخت وطن چيه؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دلستر با طعم هلو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به آدم فضاييها اعقاد داري؟ آره به نظرم وجود دارن [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ميدوني ازشون امواج راديويي كشف شده؟ نه اينو نميدونستم ! چه جالب [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مورچه ها جامعه هاشون چن نفريه؟ 1000 نفري ، درسته ؟![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ( شرمنده اگه خيلي اشتباه گفتم lol:-)
اينا باشه تا بعد بيام....مرسي افشين جان ، شرمنده 2 3 ستا از سوالاتت تقريبا بي جواب موند ولي اطلاعاتم همين بود [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ايشالا دور بعد ....
یا الله
:chakerim:
یا الله
کسی خونه نیست ؟:mage mishe:
سلام داداش حالت خوبه ؟ heee::
چه خبر ؟
حال من چطوره ؟ خوبم؟
بشین بریم قاتی سوالا
1- چرخ و فلک سوار شدی؟ ترسیدی؟
2- ساندویچ چی دوست داری؟
3- اگه یه روز بری رستوران چی میخوری؟ با مخلفات ki::
4-آقا سعید ما از لحاظ دینی چطوره ؟
5- روزه میگیری؟ نماز میخونی؟
6-شب اول قبر : :khahesh:
7-اولین پستت تو دربی چی بود ؟
8- یک عکس ترول که تا به حال برات زیاد اتفاق افتاده رو بزار ببینیم .
9- حس قلبیت نسبت به رونی
10 -نظرت درباره :
آبمیوه:
آبلیمو:
آب :
کاشمر:
خلیل آباد :
درگز:
مشهد:
خو در کدوم وره من برم ؟ ki::
میام بازم میام
بای بای:chakerim: