ورمزيار: وضعيت استقلال بحرانى و خطرناك است
ورمزيار: وضعيت استقلال بحرانى و خطرناك است
پيشكسوت فوتبال كشورمان با اشاره به بازگشت مجدد قلعه نويى به استقلال گفت: به نظر من نوع آمدن قلعه نويى صحيح نبود و اين احتمال وجود دارد سرنوشتى كه براى استيلى در پرسپوليس رخ داد براى او نيز در استقلال اتفاق بيفتد.صادق ورمزيار با بيان اين مطلب افزود: به نظر من از مدت ها قبل بايد در رده مديريتى باشگاه استقلال خون تازه اى وارد مى شد و زود تر از اين ها فتح اله زاده مى رفت اما الان اين وضعيت هم بسيار خطرناك است چراكه تمام تيم هاى رقيب استقلال با جذب بازيكنان مورد نياز تيم خود را به خوبى مى بندند اما استقلال هنوز درگير اين مساله است كه هيات مديره، مديرعامل و سرمربى را انتخاب كند. در اين بين بخشى از تقصيرات هم گردن هيات مديره است كه بايد سريع تر از اين مديرعامل را انتخاب مى كرد تا بعد از آن مراحل انتخاب مربى نيز سريع تر انجام شود. وى ادامه داد: در حال حاضر بسيارى از تيم ها بازيكنان مدنظر خود را جذب كرده اند و حتى تيم خود را براى فصل آينده بسته اند اما متاسفانه تيم استقلال هنوز درگير انتخاب مدير عامل است تا در نهايت هم يك نفر با سليقه خودش فرد مورد نظرش را به عنوان مدير معرفى كند. در كل بايد بگويم وضعيت استقلال بحرانى و خطرناك است و با اين تفاصيل احتمالا نتواند در كورس قهرمانى باشد. ورمزيار در خصوص جلسه رسولى نژاد به عنوان رئيس هيات مديره استقلال با برخى از پيشكسوتان اين باشگاه اظهار داشت: بنده با رسولى نژاد در ارتباط هستم و نمى توانم اين موضوع را كتمان كنم اما در مورد جلسه فردا هنوز تماسى با من گرفته نشده، شايد تا ساعات آينده به طور رسمى از بنده نيز دعوت شود. وى در ادامه افزود: به طور يقين پيشكسوتان استقلال مى توانند راهبردهاى خوبى را براى اداره باشگاه داشته باشند تا اين تيم از وضعيت كنونى خارج شود. اين مربى فوتبال همچنين در ادامه متذكر شد: پيشكسوتان خطراتى كه اعضاى هيات مديره شايد طى سال هاى آينده به آن دست يابند را در گذشته تجربه و مى توانند آنها را در اختيار هيات مديره قرار دهند. در غير اين صورت ممكن است استقلال سال خوبى را پيش رو نداشته باشد. وى در خصوص حضور قلعه نويى به عنوان سرمربى تيم استقلال اظهار داشت: به نظر من بهترين گزينه داخلى براى استقلال قلعه نويى بود و در اين موضوع شكى نيست ولى نوع آمدنش شبيه ورود استيلى در سال گذشته به تيم پرسپوليس بود. بنده اگر مديرعامل استقلال بودم قلعه نويى اولين گزينه داخلى ام بود اما در مورد مربيان خارجى قضيه فرق مى كرد. نوع ورود قلعه نويى به تيم تا حدودى گذشته و كارنامه اش را تحت شعاع قرار داد چراكه او را هيات مديره انتخاب كرده نه مديرعامل، به همين دليل در آينده نه چندان دور حاشيه هايى دامنگير او خواهد بود.
به واسطه دوستان مشترك قلعه نويى و رحمتى آشتى كردند
به واسطه دوستان مشترك قلعه نويى و رحمتى آشتى كردند
با حضور امير قلعه نويى در تيم فوتبال استقلال انتظار مى رفت سيد مهدى رحمتى از جمع آبى پوشان جدا شود اما احتمال زيادى مى رود كه دروازه بان شماره يك تيم ملى در استقلال بماند.مهدى رحمتى و قلعه نويى از مدتها پيش با يكديگر اختلاف داشتند و شنيده مى شدقلعه نويى در صورت استقلالى شدن رحمتى را از اين تيم كنار بگذارد اما با وساطت دوستان مشترك اين دو نفر اختلافات قديمى را كنارگذاشته اند.ظهر ديروز مهدى رحمتى بعد از به دنيا آمدن فرزند دومش به همراه يكى از مسئولان باشگاه استقلال با قلعه نويى ديدار و درباره سرنوشت فصل آينده خود با وى گفت وگو كرد. به نظر مى رسد با حل و فصل اختلافات رحمتى در استقلال ماندگار شو
دغدغه هاى قلعه نويى براى پست هافبك دفاعى
دغدغه هاى قلعه نويى براى پست هافبك دفاعى
حضور آبشك در استقلال منتفى است
محمد آبشك ، هافبك دفاعى تيم داماش گيلان كه فصل موفقى را در اين تيم پشت سرگذاشت در فصل نقل و انتقالات از جمله بازيكنانى است كه مورد توجه چند تيم قرار گرفته است .از حدود يكماه قبل شنيده شد كه نام او در ليست قلعه نويى براى تراكتورسازى قرار دارد اما بعد از انتقال اين مربى به تيم استقلال خيلى ها منتظر بودند كه آبشك به تيم پرطرفدار تهرانى بپيوندد اما اكنون قلعه نويى براى پست هافبك دفاعى در استقلال به گزينه هاى ديگرى نظر دارد و گويا آبشك انتخاب قلعه نويى براى تيم تراكتورسازى بوده است.گفته مى شود كه مازيار زارع ، آندرانيك تيموريان و ساموئل از جمله گزينه هاى قلعه نويى براى پست هافبك دفاعى در تيم استقلال هستند .
امروز در ساختمان وزارت ورزش تشكيل مى شود
امروز در ساختمان وزارت ورزش تشكيل مى شود
جلسه ويژه رسولى نژاد با پيشكسوتان باشگاه استقلال
رييس هيات مديره باشگاه استقلال تهران در جلسه اى ويژه با پيشكسوتان اين باشگاه شركت مى كند. اوضاع به هم ريخته اين تيم در فصل نقل و انتقالات ، احمد رسولى نژاد رييس هيات مديره اين باشگاه را بر آن داشته تا در جلسه اى ويژه با پيشكسوتان اين باشگاه آبى پوش شركت كرده و راهكارهاى آن ها براى برون رفت از اين شرايط را بشوند. رييس هيات مديره باشگاه استقلال تهران در تماس با برخى از پيشكسوتان اين باشگاه از آن ها خواسته تا بعد از ظهر امروز(چهارشنبه) با حضور در ساختمان وزارت ورزش و جوانان در جلسه اى ويژه در رابطه با مشكلات پيش آمده براى اين باشگاه به بحث و تبادل نظر بپردازند. به نظر مى رسد رسولى نژاد در اين جلسه بحث كنار گذاشتن فتح الله زاده از مديرعاملى باشگاه استقلال را با پيشكسوتان اين باشگاه مطرح و همچنين در رابطه با نحوه جذب بازيكنان و تركيب كادر فنى اين تيم از دعوت شدگان مشورت بگيرد.