What the Fu.k???
tars::
نقل قول:
سلام بر حمید لیورپولی دیگه اقرار کن.اه.ما هم لیورپولو دوست داریم ولی آرسنال بیشتر خواستنیه.lay_;;
اصلا
I Llove::VE LIVERPOOL
حالا که اینجوری شد:
You'll Never Walk Alone!
:nishkhand:
خدایی فقط از این وفاداری طرفداراشون خوشم میاد. شاید تو اروپا تک باشن
نقل قول:
امروز عجب روزی بود.تولد ایگور تودور بود البته من از سایت یووه دیدم ولی بازیاشو من خوب یادمه.دفاعی مستحکم اگه الان بود 34 سالش بود یعنی اوج پختگی برای الان یووه.خیلی خوب دفاعی بود.یادش همیشه جاودانه.
راستی یوونتوسیا خیلی به مکان برگزاری فینال کوپا اعتراض دارند.چراشو من نفهمیدم.
ایشالا قهرمانی.
اوووف. تودور هم از اون یوونتوسیای اصیل بود. یادمه زوجشون با مونترو یه زوج رویایی بود. البته الانم خط دفاعمون چیزی کم نداره.
نمیدونم چرا ماروتا راه افتاده میخواد یه مدافع خوب بگیره؟ دفاعمون تو اروپار تکه. مونگول باید مهاجم خوب بگیره
نقل قول:
آقا اون بلایی که قرار بود سرمون بیاد اومد ! تاریخ بازی های عقب افتاده هم اعلام شد و فشردگی در حد فشار شب اول قبر ! یووه این نمونه برنامه ریزی فشرده رو داشته تو این فصل و خوشبختانه نتیجه گرفته ولی خب اون موقع شرایط مثل الان نبود ! اوایل لیگ بود و فرصت برای جبران زیاد ! از طرفی لیگ فرسایشیه و الان بدن ها همه خالی شده و دیگه رمق بازی کردن نیست و فرصت ها برای جبران محدود . ولی ما که همیشه در برابر انواع و اقسام ناملایمتی ها سر خم نکردیم ایشالله این یکی رو هم رد می کنیم ! roz::
اون فشردگی به نظر من هم به ضرر مون میشه. یووه تیم کم تجربه تری از میلانه. تو این آخر فصلی فشار روحی همه بازیا بالاست و میبینید بازیکنا وقتی گره میخوره از لحاظ روحی چقدر دچار مشکل میشن. تقصیری هم ندارن به جز دو سه نفر از تیم بقیه سابقه قهرمانی که هیچی سابقه تو کورس بودن رو هم ندارن.
نمونش بازی لاتزیو تا قبل اینکه اله بیاد و جادوگری کنه دیدین که بازی تیم به چه صورت شده بود. حالا با این فشاری که تو این دو سه تا بازی میاد و بازی دفاعی تیمها احتمال میدم تیم تو دقایقی از این بازیا دچار کلافگی بشه. کونته الان باید از تجربه بازیکنایی مثل اله بوفون و پیرلو بتونه نهایت استفاده رو بکنه تا این چند بازی رو هم سربلند بیرون بیایم و بتونیم اسکودتو رو به دست بیاریم
راستش منم جریان اعتراض به این المپیکو رو نمیدونم. ورزشگاهی که فینال سی ال رو برگزار کرده نمیدونم چه مشکلی داره؟
به نظرم میاد اینا بیشتر جنگای قبل بازی هست. اگه یووه آماده باشه ناپولی حریف خطرناکی نیست و خیلی راحت میتونیم اولین ستاره نقره ای تاریخ فوتبال ایتالیا رو بدست بیاریم.