چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391
ساعت 15 و 30
دینامومسکو - روبین کازان
جام حذفی روسیه - فینال
ESPN / uk/ireland
Russia 2
Setanta Africa
SK Prime / serbia
Sport 1 / russiaSportDigital.tv
~ ESPN HD / uk/irl
~ Sport 1 HD / russia
نمایش نسخه قابل چاپ
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391
ساعت 15 و 30
دینامومسکو - روبین کازان
جام حذفی روسیه - فینال
ESPN / uk/ireland
Russia 2
Setanta Africa
SK Prime / serbia
Sport 1 / russiaSportDigital.tv
~ ESPN HD / uk/irl
~ Sport 1 HD / russia
دو تا مصاحبه براتون ميذارم كه اختصاصي سايت طرفدران عليرضا حقيقي هست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1- مصاحبه با الیور کان یکی از بهترین دروازه بانان جهان در مورد علیرضا حقیقی و پرسپولیس
سلام میکنم به یکی از بزرگترین دروازه بانان دنیا.
الیور کان:من هم به شما سلام میکنم،شما به من لطف دارید،در خدمتم.
من امیررضا سروری هستم،مدیر سایت ورزشی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] سایت هواداران دروازه بان تیم ملی ایران،اسبق پرسپولیس و کنونی روبین کازان روسیه،علیرضا حقیقی.
کان:بله من به کشور ایران و شهر تهران اومدم و با پرسپولیس ایران هم بازی کردم. میشه گفت پرسپولیس رو میشناسم،روبین کازان رو هم بعد از بازی این تیم با بارسلونا میشناسم.
و علیرضا حقیقی که به وسیله ی اینترنت اطلاعاتی ازش گرفتم.اتفاقا" به سایت شما هم سر زدم. سایت جالبیه.
ممنونم آقای کان،واقعا"نمیدنم چی بگم. خب از بازی با پرسپولیس بگید،اگه میشه...
کان:راستش ما معمولا" برای بازی دوستانه به آسیا نمیومدیم ولی درخواست باشگاه پرسپولیس رو قبول کردیم. من فکر نمیکردم ایران و تهران اینقدر جالب و بزرگ باشه.راستش من ورزشگاه بزرگ زیاد رفتم و بازی کردم از جام جهانی تا لیگ اروپا اما استادیو آزادی جو خاص و شیرینی داشت و در کل بازی خوبی بود.
بازیکنان ایرانی چطور بودن؟
کان:استعداد های خوبی داشتند. فوتبال ایرن بی نام و نشون نیست،شما بازیکنانی مثل علی کریمی و علی دایی رو دارید.
نظر شما راجع به علیرضا حقیقی چیه؟
کان:راستش من این بازیکن رو نمیشناختم ولی هفته ی پیش که پیشنهاد شما رو دیدم،واسم جالب شد و رفتم تو سایت ها و اطلاعاتی گرفتم. بدن و استیل خوبی داره و این هم فهمیدم که دروازه بان بزرگی تا حالا از آسیا به اروپا نرفته و این از معدود دروازه بانایی هست که راهیه اروپا شده و واسش آرزوی موفقیت دارم.
حرف آخر واسه ایرانی هایی که این مصاحبه رو می خونن.
کان: مردم شما،مردم خونگرم و مهربونی هستند و من واسه شما و مردمتون آرزوی خوشبختی میکنم و امیدوارم روزای خوبی در پیش داشته باشید
ممنونم که وقت گران بهاتون رو در اختیار من،به نمایندگی از مردم ایران گذاشتید.
2-مصاحبه با وحیداسماعیلی لیدر جایگاه 36 پرسپولیس در مورد دست های پشت پرده برای زدن علیرضا حقیقی
با عرض سلام و خسته نباشید ممنون از این که وقتتون روبه ما دادین اگه لطف کنین خودتون رو معرفی کنید
(وحید اسماعیلی) : سلام میکنم به شما و هواداران سایت شما من وحید اسماعیلی هستم لیدر جایگاه 36 پرسپولیس و معروف به تیفوسی پرسپولیس
اولین سوالم رو حاشیه ای میپرسم : شما همون لیدر معروف هستید که با علی دایی درگیر شدید؟
(وحید اسماعیلی ) :بله ولی خواهش میکنم وارد این موضوع نشید این موضوع تموم شده و مردم همه چیز رو فهمیدن
چشم میریم سر اصل مطلب
ببینین 4 تا بازی آخر علیرضا حقیقی همیشه از یه جایگاه خاص شعار میخورد حتی اگه بازی 0-0 بود و دقیقه 35 میگفتن حقیقی حیا کن و ... همه میدونن که علیرضا حقیقی از بازیکنان آکادمی پرسپولیس هست
(وحید اسماعیلی) : بله درسته علیرضا پسر پرسپولیس هست
ببینید ما کلا با یکی از جایگاه ها تو ورزشگاه داشتیم که کلا این آقا همیشه ساز مخالف میزد و همه شعار ها بر علیه حقیقی هم از همین جایگاه بوئد و داستانش همین بود
ببخشین آقای اسماعیلی به قول آقای فردوسی پور اجازه دارم قانع نشم؟! چون هر جایگاه لیدر خودش رو داره و باید پاسخ گو باشه.
(وحید اسماعیلی ) : ببینید آقای سروری این آقا دنبال پول گرفتن از بازیکنا و حقوق از باشگاه بود که بهش اجازه نداد
و علیرضا حقیقی هم آدمی نبود که باج بده به لیدر یا با هرکس صمیمی بشه واسه همین این آقا این کارارو میکرد
پارسال وقتی تیم نتیجه نمیگرفت مردم شعار حیاکن رحا کن رو برای مربی میگفتند جایگاه این آقا تشویق میکردن
همین فصل هم ببینید بازی اول از دقیقه ی 30ایشون مربی راه آهن رو تشویق میکردن
ولی خدارو شکر الآان سال 91 هست و مردم خوب مسایل رو میفهمند و دست این آقا هم خدارو شکر کوتاه شده از باشگاه
آقای اسماعیلی پس به نظر شما از سمت شخص خاصی این شعار خط داده نمیشد؟
(وحید اسماعیلی) : شخص خاص که متاسفانه همون آقا و دوستاشون بین مردم میشستند و مردم عصبانی رو تحریک میکردند!
خدارو شکر که فعلا با کمک بچه ها دست این آقا رو از باشگاه کوتاه کردیم
جا داره این جا برای علیرضا حقیقی هم به عنوان یک ایرانی و یک پرسپولیسی آرزوی سلامت و خوشبختی کنم!
اولین قهرمانی رسمی علی رضا حقیقی با روبین کازان
تيم فوتبال روبين كازان براي اولين بار در تاريخ مسابقات ، قهرمان جام حذفي روسيه شد و جواز حضور در ليگ اروپا را كسب كرد.
بازي بين تيم هاي دينامو مسكو و روبين كازان از ساعت 15:30 به وقت تهران (15 به وقت محلي) در یکاترینبورگ شروع و با نتيجه يك بر صفر به نفع روبين پايان يافت.
تك گل اين بازي راEremenko هافبك فنلاندي روبين در دقيقه 78 به ثمر رساند.
علی رضا حقیقی که به عنوان دروازبان ذخیره بر روی نیمکت حضور داشت فرصت بازی کردن پیدا نکرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حقيقي: شبي رؤيايي را سپري کردم
دروازهبان تيم فوتبال روبينکازان روسيه گفت: با پرسپوليس قهرمانيهاي مختلفي را تجربه کردم اما کسب اولين قهرماني با روبينکازان در روسيه شبي رويايي را برايم رقم زد.
عليرضا حقيقي در گفتوگو با فارس در خصوص اولين قهرمانياش در ليگ روسيه اظهار داشت: بازي بسيار خوبي را مقابل دينامو برگزار کرديم. ما قطعاً مستحق پيروزي بوديم و حتي در اين بازي 2 توپ ما به دليل بدشانسي به تيرک دروازه حريف خورد ولي به حق خود رسيديم.
وي افزود: نميدانم چگونه بايد خوشحالي خودم را توصيف کنم. يکي از مهمترين جام هاي روسيه را به دست آورديم. من هم در اين بازي بر روي نيمکت بودم و آماده بودم که به تيم خدمت کنم.
حقيقي ادامه داد: تا به امروز روبينکازان باوجود اينکه در ليگ روسيه قهرمانيهاي زيادي دارد در جام حذفي اين کشور قهرمان نشده بود، به همين دليل اين قهرماني ارزش صدچندان براي باشگاه روبينکازان داشت. خدا را شکر ميکنم که اين عزت را به من داد به عنوان نماينده ايران در تيم روبينکازان اين قهرماني را جشن بگيرم. شبي فراموش نشدني بود.
وي درباره عکسالعمل هواداران روبينکازان گفت: خدا را شکر هواداران ارتباط نزديکي با من دارند. آنها عاشق تيم هستند در بازيهاي داخل و خارج خانه ما را تنها نميگذارند. اين بازي در شهري بيطرف برگزار شد و 80 درصد ورزشگاه را روبينکازانيها پر کردند. البته هواداران پرسپوليس نيز هميشه جايگاه خود را در قلب من دارند که بايد يادي از آنها کنم.
وي خاطرنشان کرد: با اين قهرماني سال آينده در ليگ اروپا شرکت خواهيم کرد. اين يک امتياز براي من است. اين قهرماني پيامدهاي خيلي خوبي براي شخص من و روبينکازان روسيه داشت که بسيار با ارزش و مثالزدني است.
دروازهبان تيم روبينکازان درباره حضورش در اردوي تيم مليگفت: آمدهام با تمرينات و دانش جديدي که ياد گرفتم به تيم ملي کمک کنم. هيچ مشکلي ندارم و هر روز به تجربههايم اضافه ميشود. آموختن در روسيه را خيلي دوست دارم و از کوچکترين لحظات بهترين استفاده را ميکنم.
حقيقي درباره جشن قهرماني روبينکازان پس از بازي با دينامو گفت: واقعاً جشن بسيار شيرين و عجيبي بود. پس از اين که عازم روبينکازان شديم و پاي خود را از هواپيما پايين گذاشتيم در فرودگاه کازان جمعيتي حضور داشتند که واقعاً نديده بودم. مردم اجازه نميدادند از فرودگاه خارج شويم و مجبور شديم به استاديوم برويم و جشن قهرماني بگيريم تا هواداران دست خالي به منزل خود نروند. پس از آن هم جشن قهرماني رؤيايي را در ورزشگاه خودمان گرفتيم و اين قهرماني هميشه در ياد من ميماند.
وي افزود: من با پرسپوليس قهرمانيهاي زيادي داشتهام اما جشن آن با اين جشن زمين تا آسمان فاصله دارد. من اميدوار هستم با تيمي مستحکم بتوانيم فصل آينده تيمي پرقدرت را بسازيم چون مسئولان کازان به دنبال اين هستند تا تيم در ليگهاي اروپايي به قهرماني برسد.
حقيقي در خاتمه يادآور شد: اين قهرماني تازه اول راه من بود و روحيه من را چند برابر کرد. با مسائل ريز و درشت آشنا شدم و آماده هستم تا مسئولان روبينکازان به من اعتماد کنند و من را درون دروازه قرار دهند. خوشبختانه ديگر با روسيه و فضاي آن کاملاً آشنا شدم.
پايان ليگ روسيه با قهرماني زنيت و سه بار نيمكتنشيني حقيقي
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، زنيت سنت پترزبورگ موفق شد در پايان رقابتهاي ليگ برتر فوتبال روسيه، عنوان قهرماني اين رقابتها را به خود اختصاص داده و به فصل آينده ليگ قهرمانان اروپا راه پيدا كند.
اسپارتاك مسكو نيز با قرار گرفتن در جايگاه دوم، به مرحله سوم انتخابي ليگ قهرمانان راه پيدا كرد. زسكا مسكو سوم شد و به بازي پلي آف ليگ اروپا رسيد، همچنين دينامو مسكو و آنژي ماخاچكالا به ترتيب چهارم و پنجم شدند و به مراحل سوم و دوم انتخابي ليگ اروپا رسيدند.
روبين كازان نيز كه با عليرضا حقيقي دروازهبان سابق پرسپوليس قرارداد امضا كرده، در جايگاه ششم جدول قرار گرفت تا در بازي پلي آف فصل آينده ليگ اروپا حاضر شود. حقيقي در فصل نقل و انقلات زمستاني ژانويه به روبين كازان پيوست و از آن زمان تا كنون موفق شده سه مسابقه تيمش را از روي نيمكت ذخيرهها تماشا كند. ديدار روبين كازان مقابل زسكا مسكو، كوبان كراسنودار و اسپارتاك مسكو تنها بازيهايي بوده كه حقيقي در فهرست 18 نفره تيمش قرار گرفته است. او در هيچ يك از بازيهاي رسمي روبين كازان براي اين تيم به ميدان نرفته است.
۱۹ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتبال دعوت شدند
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، خسرو والی زاده مدیر رسانه ای تیم ملی ایران، بیانیه مطبوعاتی را که به همین منظور صادر شده است، به شرح زیر ارائه کرده است:
جام جهانی 2014 برزیل
بازیهای مقدماتی
ازبکستان – ایران 14 خرداد
ایران – قطر 23 خرداد
طبق توافق کارلوس کیروش با مسئولان فدراسیون فوتبال (رئیس فدراسیون، و رئیس سازمان لیگ)، سر مربی تیم ملی روز شنبه مطالب زیر را اعلام کرد:
(1) فهرست19 بازیکن از 28 نفر، برای فاز اول اردوی تمرینی که قرار است از 25 اردیبهشت ماه در تهران آغاز شود. این 19 بازیکن می بایست روز دوشنبه قبل از ساعت 13 با در دست داشتن گذرنامه در هتل آزادی تهران حضور یابند و خود را به کادر فنی معرفی کنند. اسامی بازیکنان به این شرح است:
حسین ماهینی، شهاب گردان، پیام صادقیان، محمد قاضی (ذوب آهن)
محسن فروزان، احسان حاج صافی، قاسم حدادی فر، محمد ابراهیمی (تراکتورسازی)
شجاع خلیل زاده، قاسم دهنوی، احمد حسن زاده، (مس کرمان)
ابراهیم کریمی (راه آهن)
رضا حقیقی (فجر)
کریم انصاری فرد (سایپا)
علیرضا حقیقی (روبین کازان)
محمد رضا خلعتبری (الوصل)
پژمان نوری (الامارات)
هادی عقیلی(العربی)
جواد نکونام(اوساسونا)
(2) اسامی 8 بازیکن دیگر که در تیم های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا حضور دارند (استقلال، پرسپولیس و سپاهان) در تاریخ 27 اردیبهشت، پس از اتمام آخرین بازی مرحلهٔ گروهی، اعلام می شود. این بازیکنان می بایست پنجشنبه 28 اردیبهشت در محل اردوی تیم ملی در هتل آزادی حضور یابند.
(3) فهرست نهایی 24 نفر، برای سفر به استانبول؛ بعد از بازی برنامه ریزی شده دوستانه، در تاریخ 31 اردیبهشت اعلام خواهد شد. این نفرات در فاز دوم اردوی تمرینی، که در ترکیه انجام می شود شرکت خواهند کرد. تیم ملی روز اول خرداد ماه به مقصد ترکیه حرکت خواهد کرد.
(4) در پایان اردوی ترکیه تیم ملی ایران در روز 12 خرداد، برای انجام بازی اول مرحله نهایی دورهٔ مقدماتی جام جهانی در مقابل ازبکستان، استانبول را به مقصد تاشکند ترک خواهد کرد.
(5) بلافاصله پس از انجام بازی روز 14 خرداد مقابل ازبکستان، تیم ملی با یک پرواز چارتر به تهران بازمی گردد و به ادامهٔ تمرینات برای بازی مقابل قطر می پردازد
تمرين امروز تيم ملي با حضور دروازهبان ايراني تيم روبينکازان برگزار شد
تمرين تيم ملي فوتبال از ساعت 10:30 صبح امروز در کمپ تيم ملي برگزار شد.
در تمرين امروز محمد ابراهيمي بازيکن تيم تراکتورسازي غايب بود اما عليرضا حقيقي به تيم اضافه شد. جواد نکونام که از ديروز در تمرينات تيم ملي حضور داشت امروز نيز در کنار ساير مليپوشان به تمرين پرداخت.
تمرين ملي پوشان در حالي استارت خورد که عليرضا حقيقي در بدو ورود با ساير مليپوشان به خوش و بش پرداخت.
در اين تمرين شهاب گردان، عليرضا حقيقي، محسن فروزان، شجاع خليلزاده، احسان حاجصفي، پژمان نوري، خان زاده، جواد نكونام، كريم انصاريفرد، محمد قاضي، قاسم دهنوي، حسين ماهيني، قاسم حداديفر، احمد حسن زاده، پيام صادقيان و ابراهيم كريمي حضور داشتند كه در ابتدا به انجام تمرينهاي بدنسازي براي گرم كردن بدنهاي خود پرداختند.
عليرضا حقيقي در تمرين امروز تنها بازيكن جديدي بود كه به ساير ملي پوشان اضافه شده بود و بيشتر اختصاصي كار كرد.
تیم ملی فوتبال ایران روز اول خرداد برای برپایی اردو به ترکیه اعزام می شود. در این اردو یک دیدار تدارکاتی با تیم ملی آلبانی پیش بینی شده است.
تیم کشورمان قرار است روز 12 خرداد از استانبول عازم تاشکند پایتخت ازبکستان شود و پس از دیدار با تیم ملی این کشور در روز 14 خرداد در نخستین دیدار از آخرین مرحله دور مقدماتی مسابقات جام جهانی 2014 ، روز 15 خرداد با یک فروند هواپیمای چارتر به ایران بازگردد.
که در این لیست همان طور که انتظار میرفت نام سنگربان جوان و ارزنده کشورمان علی رضا حقیقی هم به چشم می خورد .
خسرو والی زاده مدیر رسانه ای تیم ملی در این باره به سایت فدراسیون فوتبال گفت: کارلوس کی روش پس از دیدار تمرینی صبح شنبه تیم ملی با تیم زیر 22 سال، 24 بازیکن را به شرح زیر برای اردوی مذکور فراخواند:
رابین کازان: علیرضا حقیقی
استقلال: سیدمهدی رحمتی، خسرو حیدری، پژمان منتظری، مجتبی جباری، آندرانیک تیموریان، فریدون زندی
پرسپولیس: علی کریمی، مهرداد پولادی، غلامرضا رضایی
سپاهان: سیدجلال حسینی
تراکتورسازی: محسن فروزان، احسان حاج صفی، محمد ابراهیمی
ذوب آهن: شهاب گردان ، حسین ماهینی
مس کرمان: شجاع خلیل زاده، قاسم دهنوی
سایپا: کریم انصاریفرد
اوساسونا: جواد نکونام
الامارات: پژمان نوری
الوصل: محمدرضا خلعتبری
العربی: هادی عقیلی
انجل هولم سوید: امید نظری
امید نظری یکی از بازیکنان دورگه ای است که از سوی کارلوس کی روش برای اولین بار به اردوی تیم ملی فوتبال ایران دعوت شده است.
دروازهبان تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: «حرفها و انتقادی که کیروش میکند بر روی احساسات نیست، بلکه یک واقعیت است.»
علیرضا حقیقی در خصوص اردوی تیم ملی کشورمان در ترکیه اظهار داشت: «بالاخره با توجه به شرایط گروه بندی بازیها به نظرم سختترین بازی خود را در اولین قدم مقابل ازبکستان باید برگزار کنیم. همه در جریان این موضوع هستند که بازی اول شرایط ویژهای دارد. اگر کار را خوب شروع کنیم، در بازیهای بعدی راحتتر و روان به دیدار حریفان میرویم.»
وی افزود: «متاسفانه در این اردو نفرات تیم ملی ناقص هستند و همین موضوع مشکلاتی را به وجود آورده، انشاالله در اردوی ترکیه سایر بازیکنان نیز به تیم اضافه شوند تا تیم ما کامل و با تمرینات بیشتر به دیدار ازبکستان بروند.»
وی در مورد جلسهاش با کارلوس کیروش نیز گفت: «پس از آمدن به ایران با کی روش و کاستار حرف زدم، آنها جویای احوال من بودند. البته اطلاعاتی را نیز خودشان از من کسب کرده بودند، سؤالاتی مانده بود که از من پرسیدند و من هم جواب آنها را دادم.»
حقیقی در مورد اردوی ترکیه نیز گفت: «این اردو هنوز شروع نشده که بخواهیم نظرمان را اعلام کنیم. امیدوارم نفراتمان در این اردو کامل شود و سپس درباره آن اظهار نظر کنیم. ما بازی دوستان خوبی را در اردوی ترکیه برایمان در نظر گرفته شده است. آلبانی تیم خوبی است و بعید میدانم بازی تدارکاتی بدی باشد.»
دروازه بان تیم فوتبال رابین کازان درباره انتقادهای کیروش در چند وقت اخیر اظهار داشت: «باید بگویم که کیروش حرفهایی را که میزند بر روی احساسات نیست بلکه یک بحث منطقی در فوتبال است. کیروش مربی بزرگی است و کاملا حرفهای و دوست دارد ابزارهای لازم برای صعود ما به جام جهانی مهیا باشد. اگر میگوید مشکلی است باید آن را حل کنیم و نباید دنبال جواب برگردیم.»
وی افزود: «اگر به جام جهانی برویم 70 میلیون ایرانی خوشحال میشوند، پس همه باید دست به دست هم دهیم تا تیم ملی موفق شود. اگر خدایی ناکرده اتفاقی به غیر از این پیش آید قطعا به فوتبال ما لطمه بدی خواهد خورد.»
حقیقی درباره شرایط پرسپولیس و حضورش در مقابل الاتحاد عربستان نیز گفت: «من اکنون فقط به عنوان یک هوادار درباره پرسپولیس حرف میزنم. پرسپولیس انشاالله میتواند الاتحاد را در خانه خودش با یک بازی با تمرکز و بدون عجله شکست دهد. من برای این تیم از صمیم قلب آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم که بتواند به مراحل بالاتر لیگ قهرمانان آسیا برسد.»
حقیقی در پاسخ به سؤالی که رفتنش به اروپا باعث شده که به شماره یک تیم ملی بیشتری فکر کنی یا خیر، گفت: «اول از همه بگویم رحمتی دوست و استاد من است و همیشه از او چیزهایی را یاد گرفتم در درجه اول من همیشه از رحمتی تجربه کسب میکنم و هیچ وقت هم موضعام عوض نمیشود اما برای رسیدن به هدفم تمام تلاشم را میکنم و همه چیز دست خداست که سرنوشت یک انسان را مشخص کند. رحمتی بزرگ من است و امیدوارم زودتر به اردوی تیم ملی اضافه شود. من همیشه یاد گرفتم بجنگم تا به حقم برسم. برای من از همه چیز مهمتر موفقیت و سربلندی فوتبال کشورمان است که امیدوارم با راهیابی به جام جهانی به آن برسیم.»
دروازهبان سابق پرسپولیس درباره آزاد شدن حضور دروازهبان های خارجی در لیگ برتر ایران گفت: «این تصمیم را اعضاء هیات مدیره فدراسیون فوتبال گرفته اند و امیدوارم این تصمیم به فوتبال ایران کمک بکند و به درد فوتبال ملی ما بخورد، با توجه به موارد مطرح شده زیاد هم دوست ندارم درباره این تصمیم اظهار نظر کنم.»
به گزارش ایرنا، در این دیدار كه امشب (یكشنبه) در ورزشگاه ' اینونو' باشگاه بشیكتاش تركیه برگزار شد، 'امیلیانو ویلا' در دقیقه 60 برای تیم آلبانی گلزنی كرد.
در تركیب ثابت تیم ملی فوتبال كشورمان علیرضا حقیقی، حسین ماهینی، پژمان منتظری، سیدجلال حسینی، پژمان نوری، جواد نكونام، آندرانیك تیموریان، مجتبی جباری، كریم انصاری فرد، محمد ابراهیمی، احسان حاج صفی به میدان رفتند.
'پژمان نوری' در دقیقه 55 جای خود را به 'خسرو حیدری' داد و 'علی كریمی' در دقیقه 66 به جای 'كریم انصاری فرد' وارد زمین شد.
همچنین 'غلامرضا رضایی' در دقیقه 67 به جای 'محمد ابراهیمی'، 'قاسم دهنوی' در دقیقه 77 به جای 'مجتبی جباری' و 'هادی عقیلی' در دقیقه 83 به جای 'حسین ماهینی' توسط سرمربی تیم ملی در این مسابقه به بازی گرفته شدند.
قضاوت این مسابقه بر عهده 'حسین گوچك' با كمك های 'اردینك سزرتام' و 'چم ساتمان' بود.
--------------------------------------------------------------------------
كی روش در خصوص دلایل استفاده از علیرضا حقیقی دروازه بان روبین كازان روسیه نیز گفت: پیش از این از شهاب گردان ، محسن فروزان دروازه بان تیم تراكتورسازی و مهدی رحمتی دروازه بان تیم استقلال تهران استفاده كرده بودم.
وی گفت: طبق برنامه امروز این فرصت را به حقیقی دادم تا شایستگی های خود را به كادر فنی تیم ملی ثابت كند.
كی روش افزود: امروز تیم آلبانی تنها دو موقعیت گل داشت بنابراین حقیقی روز سختی را پشت سر نگذاشت اما در دریافت گل نیز مقصر نبود چرا كه به عقیده من هافبك های تیم نتوانستند به خوبی در شرایط دفاعی عمل كنند و اجازه حركت را به بازیكنان تیم آلبانی در زمان گل زنی دادند.
وی افزود: در مجموع به دلیل جنگندگی و انگیزه بالای بازیكنانم در این مسابقه از آنان راضی هستم.