چکار کنیم دیگه داداش دستورش از بالا اومدki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
چکار کنیم دیگه داداش دستورش از بالا اومدki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب من اومدم
قابل تصور نیست چون از وقتی که ارسنالی هستیم ونگر هم هست
ولی به نظر من اریکسون
به نظر من فلسفه ی آرسنال با ونگر شکل گرفته و پیدا کردن جایگزین واسش یکم غیر ممکنه !
ولی به نظر من یورگن کلوپ گزینه ی خوبی برای جانشینیه آرسن ونگره !
من که به نظرم حالا حالا ها با ونگر کار داریم ـــــــ کجا بره
درضمن اگرم بره به نظرم خودش باید جانشینشو انتخاب کنه
اگه ونگر از ارسنال بره مطمئا باشید ارسنال تیم دیگه ای میشه و تا بازیکنا و هواداران به تیم عادت کنن زمان میبره
ولی در کل به نظرم من فعلا نباید حرف از رفتن ونگر بزنیم
من مطمئنم ونگر تو تیم می مونه.....
اصلا چرا بره ؟؟؟
باهاش حالا حالا ها کار داریم........
آرسنال = ونگر
:eyvalla:
اگه ونگر بره باید اسم تیم رو عوض کرد گذاشت یه چیز دیگه:hehee:
منم کاملا با رفتن ونگر مخالفم،بدون ونگر آرسنال فلسفه و قدمتو کلا همه چیشو از دست میده
:arsenal:نظر سنجی های آرسنالی:arsenal:
(( نظرسنجی شماره هشتم ))
:flowerysmile:وضعیت آرسنال با رفتن تیری هانری چگونه میشود ؟:flowerysmile:
به نظر من که شاید مهره کلیدی نباشه و زیاد به چشم نیاد ولی خیلی به تیم کمک میکنه حالا درسته که هانری اون هانری 4.5 سال پیش نیست ولی به هرحال تو این 3.4 تا بازی که کرده تونسته 2 گل بزنه تازه تو همین 3.4 بازی 90 دیقه کامل بازی نکرده و همش به عنوان یه جانشین بازی کرده و به نظرم که مفید بوده و تو همین 2 ماهیی که تو ارسنال بوده خیلی به تیم کمک کرده .. من بازم میگم که هانری مثل یه وزنست که شاید به چشم نیاد ولی خیلی تاثیر گذاره ــ امیدوارم که نره ــ شاید یکم از محبوبیتش رو به خاطر رفتن به بارسلون از دست داده باشه ولی خوب اشتباهیه که انجام شده و دیگه راه برگشت نداره الان هانری بعد از 3 سال دوباره به لنده و ارسنال برگشته ـــ حتی خود هانری قبل اینکه به ارسنال بیاد و زمانی که توی ردبولز بازی میکرد و پیشنهادی هم بهش نشده بود گفت که اگر هم روزی به ارسنال برگشتم فقط به خاطر ونگر و هواداراشه و حتی قبل از اینکه که بره بارسلون گفت که اگه یه روزی ارسنالو ترک کنم مطمئن باشید که دوباره به اینجا برمیگردم چون ارسنال خونه منه و من دوست ندارم که خونمو ترک کنم ... در کل میخوام یه جمع بندی داشته باشم که شاید برای هر بازیکنی این اتفاقا پیش بیاد ولی این هواداران که باید پشت تیم و بازیکنهاشون باشن ــ هانری الان تو ارسناله و جزو یه بازیکن ارسنالی محسوب میشه و باید حمایت بشه ــ اگر هم که رئیس خدایی نکرده خدایی نکرده تصمیم به رفتن هانری بگیره ــ به نظرم که به تیم یکم از لحاظ روحی لطمه میخوره ـ من بازم میگم که بهتره امسالو به هانری بازی بده و سال دیگه تو باشگاه بهش یه پست بدن ـ که امیدوارم همین طور بشه ـ من که امیدوارم به موندن هانری ـ با گلی هم که به ساندرلند زد نشون داد که هنوز هم راه و چاه گل زدن رو بلده ـ ولی در نهایت این رئیسه که باید تصمیم بگیره !!!!!!!!! ونگر هیچ وقت کاری رو اشتباه انجام نمیده که امیدوارم این دفعه هم همینوطور باشه و در مورد هانری درست تصمیم بگیره .....
سلام به آرسنالي هاي عزيز.
اول ميخوام در رابطه با اون نظرسنجي قبلي نظرمو بگم:
ونگر مربي بسيار خوبيه , بارها و بارها از خصوصيات خوبش گفتم و اينكه به همراه فرگوسن تنها مربياني هستند كه در اين سطح از فوتبال اروپا دست به جون گرايي و پرورش استعدادها ميزنند.
اين مرد بزرگ در طول دوران مربيگريش براي آرسنال سعي كرده كه تيمش خوب و تماشاگر پسند بازي كنه و در اين كار موفق هم بوده اما اين هوداران آرسنال هستند كه سالهاست از نگرفتن جام در عزابند !درسته آرسنالي ها به تيمشون افتخار ميكنند و اين رويه باشگاهشون كه پرورش بازيكن هست رو دوست دارند ولي ته دل همشون لك زده براي يك سال طوفاني ! براي يك سالي كه به جامهاي متعدد برسند! براي پيروزي هاي پي در پي و مهم ! اين حق آرسنالي هاست و چرا نبايد به اين برسند؟ بي شك ونگر مشكلاتي داشته كه نتونسته در اين چند سال به موفقيت بزرگي برسه ! هرچند رفتن به فينال اروپا و چندين بار با اختلاف كم دوم شدن در ليگ ,بازي هاي زيبا و ...... به ما اين اجازه رو نميده كه بگيم ونگر بد بوده ! بله او مربي بزرگي هست كه بارسا رو با اون تيم جوون شكست داد !
اما به نظرم ونگر به پايان حضورش در آرسنال رسيده ! بي شك بخت هم با وي يار نبود در مقاطعي ولي با اين همه تصميمات اشتباه او در برهه هايي باعث نرسيدن آرسنال به جام شد !
آرسنال شخصيت واقعي خودش رو از دست داده ! به خاطر فروش بازيكن هاي بزرگش اون قاتدار لازم رو نداره ! اينها همه مشكلات آرسنال هستند كه بايد برطرف بشن ! در اولين گام بايد مربي رو تغيير بدن تا يك شوك به بدنه تيم و هواداران وارد بشه.اين ميتونه انگيزه آرسنالي هارو بيش از پيش كنه.
اما همون طور كه گفتم مشكلات آرسنال فقط به ونگر ختم نميشه و مديريت اين تيم هم ضعف هاي بسياري داره ! در اين ميان ونگر هم قرباني شده و به نظرم ناچار به ترك آرسنال هست !
اما تعويض ونگر در صورتي ميتونه براي آرسنال مسمر سمر واقع بشه كه فردي لايق به اين تيم اضافه بشه ! كسي كه توانايي مديريت بحران رو داشته باشه ,در حقيقت نبايد با عجله ونگر رو كنار بزارند و جاي اون كسي رو بيارند كه بعد ها افسوس بخوردند! با برنامه و تحقيق فراوان و در صورت در دسترس بودن يك مربي كاردان و با تجربه اين كار ميتونه مفيد باشه.
در مورد خروج هانري فقط ميتونم بگم متاسفم ! متاسفم كه مسئولين اين تيم به اسطوره ها كمترين اهميتي رو نميدن ! چرا ؟ چرا حالا كه اين بازيكن به آغوش هواداران برگشته نگهش نميدارند؟ اين واقعا منو ناراحت ميكنه ! در تاييد گفته هاي محمد بايد بگم بهترين كار اينه كه امسال رو از هانري به عنوان بازيكن استفاده كنند و سال بعد هانري تو تيم رزروهاي آرسنال شروع به فعاليت مربيگري كنه.
اميدوارم فصل بعد شاهد حضور پرقدرت تيم پرطرفدار و ريشه دار آرسنال در مسابقات مختلف باشم.