من که جای خالی حس نمیکنم همه خوبن:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
من که جای خالی حس نمیکنم همه خوبن:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جای بازیکنی به نظر من احساس نمیشه همگی دارن عالی بازی می کنند.:ghelyon:
الان فقط یکم جای دیماریای مصدوم احساس میشه
نظرسنجی نهم
آیا شما با نتقال هیگواین و کاکا به سانتوس و خرید نیمار موافقید؟با دلیل
خودم شخصا هرگز موافق نیستم هرچند نیمار عالیه
ولی هیچ کس هیگواین واسه من نمیشه هیچ کس به خوبی هیگواین گل زنی نمی کنه
دوست دارم نیمار بیاد رئال ولی نه با تعویض هیگواین و کاکا مخصوصا هیگواین.
الان هم به نیمار احتیاجی نداریم.ولی بازیکن جوان و آینده داری هست.
این اخبار بیشتر شایعه هستند اما اگر رئال بخواهد چنین کاری بکند به ضررش است چون :
1 - هیگواین و رونالدو زوج گلزن رئال هستند و نبود هیگواین ممکن است خط حمله ی رئال را ضعیف کند .
2 - رئال به هیچ وجه به نیمار نیاز نداره همین الان هافبک های بسیار خوبی روی نیمکت می نشینند .
3 - رئال از فروش محصولات خود برای بازیکنان معروفش پول هنگفتی به دست می آورد ولی نیمار مورد توجه رسانه ها و مردم نیست . رئال از طریق کاکا و رونالدو بیشتر از 100 میلیون یورو به دست آورده است .
نیمار که قراردادش رو با سانتوس تمدید کرد ولی اگر هم بخواد بیاد رئال باید با کاکا جایگزین بشه و نباید با هیگواین جایگزین بشه چون هیگواین مهاجم نوکه ولی نیمار هافبک مهاجمه و اگه هیگواین بره دیگه رئال غیر از بنزما مهاجم نوک نداره و به مشکل میخوره.
این یه فاجعست نیمار درسته اینده داره اما هیگواین فوق العادس و خیلی بهتر از نیماره کاکا هم همینطور
این انتقال فقط به ضرره رئاله
نیمارلیاقت پوشیدن پیراهن رئال مادرید رو نداره. ما قراره ماریو گوتزه (معروف به لیونل مسی بوندس لیگا) رو بخریم.البته مورینیو گفته فعلا باید صبر کنیم تا ببینیم وضعیت کاکا چطوره.اگه درخشش داشت که نگهش میداریم و قید گوتزه رومیزنیم اگه درخشش نداشت میفروشیمش به منچستریونایتد (چون لیگ انگلیس تفاوت های زیادی با لالیگاداره و عدم موفقیت کاکا درلالیگا دلیلی بر این نمیشه که کیفیتش پایین اومده )و گوتزه رو میخریم.
به نظر من درسته که نیمار بازیکن اینده دار است ولی فعلا نیاز به اون بازیکن نداریم و اگر هیگواین بره حمله ی رئال ضعیف میشه.
نظرسنجی دهم
بچه ها به نظر شما دلیل پیشرفت فوق العاده رئال در این فصل نسبت به فصل قبل چیست؟
(منظورم در بازی کردن و هماهنگیه)