-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میروسلاو بلاژویچ روز سه شنبه در نشست خبری پیش از دیدار تیم های فوتبال صنعت مس كرمان و تراكتورسازی تبریز در جمع خبرنگاران اضافه كرد: 40 سال مربی فوتبال هستم و تا به حال به فردی اجازه نداده ام در مسایل مربوط به امور فنی در كار من دخالت كند.
وی با اشاره به اینكه هاشمی در تصاویر پخش شده در برنامه 90 با وجود در دست داشتن تلفن همراه اما با كسی صحبت نمی كرد، خاطرنشان كرد: حتی اگر به ذهن هاشمی خطور كند كه وارد این مسایل شود، از اینجا می روم.
بلاژویچ بیان كرد: نه تنها هاشمی بلكه مسوولان رده بالای باشگاه مس كرمان نیز اگر بخواهند در كار فنی تیم دخالت كنند، چنین اجازه ای به آنها نمی دهم.
سرمربی تیم فوتبال مس كرمان در باره تقدیر از داوری در نشست مطبوعاتی پس از پیروزی مس مقابل استقلال تهران، گفت: من برای داوری به عنوان رییس هیات مدیره باشگاه مس كرمان بسیار احترام قائل هستم اما در تصمیم گیری های مربوط به خود مستقل عمل می كنم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دیدار روز چهارشنبه مس كرمان مقابل تراكتورسازی تبریز بیان كرد: امید بسیاری برای پیروزی در بازی فردا داریم زیرا این بازی بسیار برای ما مهم است.
بلاژویچ اظهار داشت: تراكتورسازی تیمی بسیار قوی است و جایگاه خوبی را در جدول رده بندی این رقابت ها به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به اینكه بازیكنان تیم مس كرمان حاضرند برای پیروزی در دیدار فردا تمام وجودشان را بدهند، افزود: تراكتورسازی تبریز در دیدار فردا (چهارشنبه) چهار بازیكن ملی پوش و تیم مس كرمان یك بازیكن ملی پوش دارد.
سرمربی تیم مس كرمان بیان كرد: تیم تراكتورسازی تبریز از طریق ضربات ایستگاهی، اوت ها، كرنرها و شوت های بلند بسیار خطرناك است و با توجه به این موارد تمرینات تیم را در این بخش ها متمركز كردیم.
بلاژویچ افزود: فكر می كنم با توجه به تمرینات انجام شده بتوانیم اوت های بلند و كرنرهای بلند حریف تبریزی را در دیدار فردا (چهارشنبه) خنثی كنیم.
سرمربی تیم فوتبال مس كرمان، در ادامه سخنان خود با اشاره به عملكرد نه چندان خوب ارشاد یوسفی دروازه بان تیم مس كرمان در دیدار با سپاهان اصفهان خاطرنشان كرد: به نظر من یوسفی، بهترین دروازه بان ایران است اما به دلیل داشتن كیفیت و سطح بالا در دروازه بانی نباید به سادگی گل های دیدار با سپاهان را دریافت می كرد.
بلاژویچ در ادامه با بیان دلیل استفاده نكردن از محسن خلیلی اظهار داشت: این بازیكن هفت ماه از میادین دور بوده است، در شرایطی كه زمانی بهترین گلزن بوده است اما به لیگ دسته یك رفته و سپس مصدوم شده و برای رسیدن به شرایط آرمانی گذشته خود نیاز به تمرین و گذشت زمان دارد.
وی در پاسخ به این پرسش كه شنیده می شود داماد شما دستیارتان در تیم مس كرمان است، گفت: وی فقط بهترین دانشجوی من در دانشكده تربیت بدنی بود.
تیم فوتبال مس كرمان در هفته بیست و ششم مسابقه های فوتبال لیگ برتر باشگاه های ایران، عصر فردا (چهارشنبه) میزبان تیم تراكتورسازی تبریز است.
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سيد نصرالله گنجعليخاني مي گويدصنعت مس کرمان نياز به يک شوک داشته و به همين دليل ابراهيم قاسمپور جايگزين بلاژويچ در ادامهي ليگ شده است، اما نميداند چرا اين خبر به سرمربي قبلي کروات اين تيم داده نشده است.
مدير عامل باشگاه صنعت مس کرمان درباره آمدن ابراهيم قاسمپور به جاي بلاژويچ اظهار کرد: دو شب گذشته جلسهاي با هيات مديره و ديگر مسوولان تيم برگزار کرديم و از ميان گزينههاي موجود ترجيح داديم از ابراهيم قاسمپور به عنوان جانشين بلاژويچ استفاده کنيم.
وي ادامه داد: بلاژويچ مربي بزرگي است و تلاش خود را در مس انجام داد، اما تيم نياز به يک شوک داشت و ما باید مس را از اين وضعيت خارج ميکرديم.
گنجعليخاني در پاسخ به اين سوال که چرا هنوز به بلاژويچ در اين باره چيزي نگفتهايد؟ گفت: قرار بود که مسوولان تيم به بلاژويچ بگويند نمي دانم چرا مترجمش هنوز اين خبر را به او ندادهاست. قرار است بلاژويچ مدير فني باشد و اميدوارم که اين پست را قبول کند. ضمن اينکه دستيارانش هنوز در تيم مشغول خواهند بود و در کنار قاسمپور هدايت تيم را در دست خواهند داشت.
مديرعامل باشگاه صنعت مس کرمان افزود: شب گذشته سعدمحمدي در جمع بازيکنان و کادر فني حاضر شد و با آنها دربارهي همه چيز صحبت کرد. البته ما ديشب خبر آمدن قاسمپور را به بلاژويچ نداديم و قرار شد امروز به اوبگوييم. اميدوارم با آمدن قاسمپور تيم شرايط جديدي پيدا کند و خود را به طور کامل از قعر جدول جدا کند.
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
درحالي كه رئيس هيات مديره باشگاه مس كرمان از بركناري بلاژويچ از سرمربيگري اين تيم خبر داده است، سرمربي كروات صنعت مس كرمان با ابراز تعجب شديد از شنيدن اين خبر گفت: فكر نميكنم چنين اتفاقي افتاده باشد.
درحالي كه رئيس هيات مديره باشگاه مس كرمان از بركناري بلاژويچ از سرمربيگري اين تيم خبر داده است، سرمربي كروات صنعت مس كرمان با ابراز تعجب شديد از شنيدن اين خبر گفت: فكر نميكنم چنين اتفاقي افتاده باشد.
ميروسلاو بلاژويچ در واكنش به خبر بركنارياش از اين سمت، در حالي كه كاملا بهت زده بود، اظهار كرد: در اين باره هيچ خبري ندارم. من تازه از سر تمرين تيم به خانه بازگشتهام و كسي هم در اين رابطه چيزي به من نگفته است. امروز همه چيز خوب بود و ما مانند هميشه كارمان را انجام داديم، حرفي هم مبني بر رفتن من يا آمدن شخص ديگر مطرح نشد. نميدانم چه اتفاقي افتاده و بايد سريعا با مترجمم در اين باره صحبت كنم.
بلاژويچ در ادامه و درپاسخ به اين سوال كه آخرين بار چه زماني با داوري، رئيس هيات مديره باشگاه مس كرمان صحبت كرده است؟ گفت: من امروز با سعدمحمدي كه بالاترين مقام باشگاه مس است صحبت كردم ولي او هيچ اطلاعاتي به من نداد. من بايد اين موضوع را هرچه سريعتر پيگيري كنم ولي فكر نميكنم چنين اتفاقي افتاده باشد.
-
رئيس هيئت مديره باشگاه صنعت مس کرمان از انتخاب ابراهيم قاسمپور به عنوان سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه خبر داد و گفت: پس از بازي با تراکتورسازي "ميروسلاو بلاژويچ" مدير فني تيم صنعت مس کرمان خواهد شد.
عبدالرضا داوري در گفتگو ضمن بيان مطلب فوق گفت: هيئت مديره باشگاه صنعت مس کرمان در جلسه صبح سه شنبه خود انتخاب قاسمپور را به عنوان سرمربي جديد و بلاژويچ را نيز به عنوان مدير فني اين تيم تصويب کرد.
وي در خصوص دلايل تغيير سرمربي تيم مس کرمان اظهار داشت: بلاژويچ عليرغم برخورداري از شايستگيها و تجارب گرانبها در 20 بازي اخير 58 درصد از امتيازها را از دست داد که در صورت ادامه اين روند به احتمال زياد تيم مس کرمان به رقابتهاي ليگ آزادگان سقوط ميکرد.
رئيس هيئت مديره باشگاه مس کرمان خاطر نشان کرد: بنابراين هيئت مديره باشگاه مس براي جلوگيري از اين روند و همچنين بهره گيري از تجربيات ارزنده بلاژويچ، وي را به عنوان مدير فني تيم مس و قاسمپور را نيز به عنوان سرمربي اين تيم منصوب کرد.
وي در ادامه افزود: مذاکرات هيئت مديره باشگاه مس با قاسمپور ظهر سهشنبه در تهران به پايان رسيد و پس از توافق نهايي قرار شد اين مربي چهارشنبه عازم کرمان شود.
داوري در خاتمه تصريح کرد: ديدار تيمهاي صنعت مس کرمان و تراکتورسازي تبريز آخرين بازي است که بلاژويچ به عنوان سرمربي روي نيمکت تيم صنعت مس کرمان مينشيند و پس از آن از روز پنجشنبه قاسمپور هدايت تيم را برعهده خواهد گرفت و بلاژويچ نيز به عنوان مديرفني انجام وظيفه خواهد کرد.
-
میروسلاو بلاژویچ سرمربی تیم فوتبال صنعت مس کرمان بعد از جلسه روز گذشته هیات مدیره این تیم، از کار برکنار شد و "ابراهیم قاسمپور" سرمربی سابق داماش جای او در این تیم گرفت.
عبدالرضا داوری رییس هیات مدیره باشگاه صنعت مس با تایید این خبر گفت: «هیات مدیره باشگاه صنعت مس کرمان در جلسه صبح سه شنبه خود انتخاب قاسمپور را به عنوان سرمربی این تیم منصوب کرد. بلاژویچ به رغم داشتن شایستگی ها و تجارب گرانبها در 20 بازی اخیر 58 درصد از امتیازها را از دست داد که درصورت ادامه این روند به احتمال زیاد تیم مس کرمان به رقابت های لیگ آزادگان سقوط می کرد».
این خبر روز گذشته در حالی روی خروجی خبرگزاری ها رفت که پیش از این مدیران صنعت مس کرمان همواره از سرمربی تیمشان حمایت می کردند ولی ظاهرا وضعیت خطرناک نارنجی های کرمانی مدیران این تیم را مجبور کرده تا مربی محبوب خود را از کار برکنار کند.
جالب است که بعد از انتشار این خبر، "محمدباقر پیپل زاده" -مترجم بلاژویچ- هیچ اطلاعی از این مساله نداشت. او ادعا کرد که بلاژویچ در حال استراحت کردن است تا برای بازی برابر تراکتورسازی به اردوی تیم ملحق شود. پیپل زاده به تماشا گفت: «فکر نمی کنم این خبر درست باشد. کدام سایت این خبر را اعلام کرده است؟ اگر چیزی بود حتما به ما اعلام می کردند». او این حرف ها را در حالی زد که مدیران صنعت مس کرمان حتی پست بعدی او را هم پیش بینی کرده بودند.
داوری اعلام کرد که بلاژویچ از این به بعد به عنوان مدیر فنی به قاسمپور کمک می کند: «هیات مدیره باشگاه صنعت مس کرمان برای بهره گیری از تجربیات ارزنده بلاژویچ، او را به عنوان مدیر فنی تیم صنعت مس کرمان و قاسمپور را نیز به عنوان سرمربی این تیم منصوب کرد».
-
* سرمربي تيم فوتبال صنعت مس کرمان پس از برتري برابر تراکتورسازي در ورزشگاه باهنر کرمان دور افتخار زد.
* پس از پايان بازي صنعت مس کرمان و تراکتورسازي که به پيروزي يک بر صفر مس منجر شد، بلاژويچ که براي آخرين بازي روي نيمکت مس بود، توسط بازيکنان اين تيم قلمدوش شد و دور افتخار زد. ابراهيم قاسمپور جانشين چيرو در صنعت مس کرمان شده است. قاسمپور از جايگاه ويژه اين مسابقه را تماشا کرد.
* قبل از شروع مسابقه امير قلعه نويي قبل از اينکه نيمکت صنعت مس کرمان به سمت او بروند به سمت آنها رفت.
* کادرفني و بازيکنان هر دو تيم به داوري احمد صالحي معترض بودند که در نيمه دوم يک بار به دليل اعتراض قلعه نويي بازي متوقف شد. تماشاگران صنعت مس کرمان هم به دليل اشتباهات داوري بارها عليه داور شعار دادند.
-
سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز گفت: در دیدار با مس کرمان خوب کار نکردیم، به طوری که در نیمه اول این دیدار باید 10 بازیکن را تعویض می کردیم.
امیر قلعه نویی شامگاه چهارشنبه پس از دیدار مس کرمان و تراکتورسازی تبریز در جمع خبرنگاران، افزود: با شکست مقابل صنعت مس کرمان، کار ما برای رسیدن به قهرمانی بسیار سخت تر شد.
وی ادامه داد: تمامی هدف و فکر ما برای موفقیت تراکتورسازی تبریز است و اصلا در رابطه با رفتن به استقلال فکر نمی کنم.
قلعه نویی، درباره میلاد فخرالدینی بازیکن کرمانی تیم تراکتورسازی تبریز و عملکرد وی در این تیم، اظهار داشت: فخرالدینی برای رسیدن به شرایط خود به دلیل متفاوت شدن فضای بازی به زمان نیاز دارد.
سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز گفت: فخرالدینی یکی از خوب های فوتبال ایران است و امیدواریم روز به روز بهتر عمل کند.
وی افزود: مربیان باید همه ذهن و تفکر خود را بر روی مسائل فنی قرار دهند و سایرین را در نتیجه گرفتن و نتیجه نگرفتن تیم، مقصر قرار ندهند.
وی ادامه داد: وقتی یک مربی، مربی دیگر را مقصر نتیجه گرفتن یا نگرفتن خود می داند باید در این رابطه ورود و مسائل را برای مردم روشن کرد.
قلعه نویی، در خصوص انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: امیدواریم فردی قوی، کاربلد، مشرف به مسائل فوتبال انتخاب شود تا مشکلات فوتبال ما را برطرف کند.
تیم صنعت مس کرمان در دیدار با تراکتورسازی تبریز با نتیجه یک بر صفر پیروز شد.
-
سرمربی تیم فوتبال مس کرمان با بیان اینکه بازیکنان هنگام خداحافظی در رختکن گریه می کردند، گفت: باید فکر کنم آیا می خواهم به عنوان مدیر فنی با باشگاه مس ادامه همکاری دهم، اگر ببینم در سمت مدیر فنی موثر هستم می مانم.
میروسلاو بلاژویچ عصر چهارشنبه پس از شکست داد تیم تراکتورسازی و بعد از آنکه برای آخرین بار هدایت تیم مس کرمان را در ورزشگاه شهید با هنر کرمان بر عهده گرفته بود، در جمع خبرنگاران گفت: به خاطر این برد خوشحالم اما به دلیل جداییم از تیم مس کرمان بسیار ناراحتم و طی این مدت وابستگی شدیدی به بازیکنان و هواداران این تیم پیدا کرده ام.
وی در خصوص اینکه چرا از سرمربیگری تیم مس برکنار شده است، اظهار داشت: آمار همه چیز را به طور علمی و دقیق نشان می دهد. من پس از گذشت 5 هفته از رقابتهای لیگ سرمربی تیم مس شدم و بر اساس امتیازاتی که بدست آوردیم باید در حال حاضر هفتم جدول لیگ بودیم. ما طی این مدت موفق شدیم تیمهای بزرگی را شکست دهیم.
چیرو با بیان اینکه با شکست تراکتورسازی از منطقه خطر فاصله گرفتیم، افزود: اگر تیم مس در ادامه رقابتهای لیگ دو برد دیگر بدست آورد 36 امتیازی خواهد شد و دیگر سقوط نمی کند و اگر به همین روند ادامه دهد حتی 40 امتیاز را نیز پشت سر خواهد گذاشت.
وی با تاکید بر اینکه فکر نمی کردم اخراج شوم و شاید دلایلی هست که من از آن بی اطلاعم، خاطرنشان کرد: معمولا در همه جای دنیا وقتی یک تیم با یرمربی همراه نباشد دست به تغییر وی می زنند.
بلاژویچ با ابراز اینکه بازیکنان در رختکن هنگام خداحافظی من گریه می کردند، تصریح کرد: من پیش از شروع بازی به بازیکنانم گفتم که اگر من را دوست دارید در زمین بازی برای شکست تراکتورسازی فداکاری کنید که خوشبختانه آنها نیز آنچه را که در تمرینات انجام داده بودیم درون زمین پیاده کردند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا پیشنهاد باشگاه مس مبنی بر پذیرش پست مدیر فنی تیم مس را می پذیرید، گفت: قرارداد من با باشگاه مس تا پایان فصل به عنوان سرمربی این تیم است اما در حال حاضر بنا به تصمیم باشگاه تحت شرایطی دیگر سرمربی نیستم باید فکر کنم که آیا می خواهم به عنوان مدیر فنی با باشگاه مس ادامه همکاری دهم یا خیر؟ اگر بررسی کنم و ببینم که در سمت جدید موثر هستم می مانم.
چیرو در همین راستا افزود: علیرغم سنی که دارم همچنان توانایی بالایی برای کار کردن دارم و اگر کار نکنم احساس افسردگی می کنم.
وی در خاتمه در پاسخ به این پرسش که اگر به شما سرمربیگری تیم مس سرچشمه پیشنهاد شود چه پاسخی خواهید داد، به شوخی گفت: اگر لازم باشد پیشنهاد سرمربیگری تیم مس سرچشمه را نیز می پذیرم.
-
کارشناس فوتبال گفت: تراکتورسازي در بازي مقابل صنعت مس کرمان، فقط در 15 دقيقه پاياني خوب بود.
رسول صادقی چهارشنبه شب افزود: اگر این بازی را به شش قسمت مساوی تقسیم کنیم، تراکتورسازی فقط در یک قسمت اختیار بازی را در دست داشت و بقیه قسمت یا در دست صنعت مس کرمان بود و یا بازی متعادل دنبال شد.
وی گفت: این بازی دو نیمه کاملا متفاوت داشت و تیم صنعت مس کرمان در نیمه اول به مراتب سریعتر از تراکتورسازی بود، اما در نیمه دوم تراکتورسازی بهتر از نیمه اول عمل کرد، اما به چند دلیل نتوانست نتیجه یک بر صفر را تغییر دهد.
صادقی افزود: تغییراتی که قرار بود در کادر فنی تیم صنعت مس کرمان پس از بازی انجام شود، دلیل اول ناکامی تراکتورسازی بود و 'بلاژویچ' برای اینکه خودی نشان دهد، تمام راه های منتهی به دروازه تیمش را مسدود کرده بود.
وی بیان کرد: 'قلعه نویی' نیز نتوانسته بود انگیزه لازم را در بین بازیکنانش ایجاد کند و این امر یکی دیگر از دلیل های شکست تیم و عدم دستیابی به گل تساوی بود.
صادقی افزود: تیمی که می توانست با کسب پیروزی در این بازی در کورس قهرمانی قرار گیرد و با انگیزه بالا مقابل سپاهان ظاهر شود این فرصت را از دست داد.
وی گفت: تغییر تاکتیک قلعه نویی نیز بر تراکم خط دفاعی صنعت مس کرمان افزود و این امر موجب دستپاچگی بازیکنان تراکتورسازی درخط دفاعی شد.
وی بیان کرد: تراکتورسازی کار سختی پیش رو دارد و با اینکه این تیم را تا قبل از این بازی یکی از مدعیان قهرمانی می دانستم اما به نظر می رسد این تیم در همان رده سوم جدول لیگ را به پایان ببرد.
صادقی گفت: البته تراکتورسازی برای حفظ این رده نیز باید تلاش کند چون رقبایی همچون صبای قم و فولاد خوزستان درصدد تصاحب این جایگاه هستند.
تراکتورسازی تبریز در هفته بیست و ششم از رقابت های لیگ برتر با نتیجه یک بر صفر مغلوب میزبان خود صنعت مس کرمان شد و فاصله اش با سپاهان صدرنشین به شش امتیاز افزایش یافت.
-
قیمت مس در بازارهای جهانی تعیین میشود وقیمتهای ما نیز تابعی از نرخهای جهانی به ویژه بازار LME محصولات فلزی لندن است/کل تعهدی که ما به بورس داریم، ۲۲۰ هزار تن است.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در خصوص توقف حدودا دو هفتهای عرضه مس در بورس اعلام کرد: عدم عرضه تنها به واسطه تعیین قیمت بود و از این هفته مس باقیمت مناسب و با رویکرد حمایت از تولید داخل عرضه خواهد شد.
اردشیر سعد محمدی افزود: قیمت مس در بازارهای جهانی تعیین میشود وقیمتهای ما نیز تابعی از نرخهای جهانی به ویژه بازار LME محصولات فلزی لندن است.
وی در خصوص میزان تولید این شرکت اظهار داشت: تا امروز بیش از ۲۰۹ هزار تن تولید محصول در این شرکت اتفاق افتاده است.
این درحالی است که کل تعهدی که ما به بورس داریم، ۲۲۰ هزار تن است.
سعد محمدی در این خصوص اضافه کرد: امسال با توجه به حمایتی که ما از صنایع داخلی داشتیم بالغ بر ۱۵۵ هزار تن از محصولاتمان را به صنایع داخلی تحویل دادیم که از رشد بسیار بالایی برخوردار بوده است.
به گفته وی میزان تحویل مس به صنایع داخلی بیش از ۳۰ هزار تن افزایش یافته است ما حمایتان از تولید کنندگان داخلی را افزایش خواهیم داد.