رئال برنامش حمله از جناحین و ضربات ایستگاهی رونالدو بود که به نتیجه نرسید .......... اگه همه تیم ها با شجاعت بازی کنند لالیگه دو قطبی نمیشود
نمایش نسخه قابل چاپ
رئال برنامش حمله از جناحین و ضربات ایستگاهی رونالدو بود که به نتیجه نرسید .......... اگه همه تیم ها با شجاعت بازی کنند لالیگه دو قطبی نمیشود
اره واقعا کاملا موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه بعضی تیم ها بعضی کاهای غیر ورزشی نکنن
فقط رئال تنها مدعی میمونه
رئال به خاطر باخت به لوانته روحيشو از دست داده بود.اگه بعد اون بازي يه بازي تو سانتياگو داشتيم همه چي حل بود و با يه برد دوباره بازيكونا روحيه ميگرفتند ولي اين بازي خارج از خونه همه چيو به هم ريخت:ogh:
بدترین حالت این بود که رئال الان بازی خارج خانه داشته باشه که داشت:gerye:
خیلی خوب هر چی باشه ما از شما یه امتیاز جلو هستیم مهم اینه که الان از شما جلو هستیم والنسیا هم در اینده ایشا الله متوقف میشه
به همین امید باشنقل قول:
نوشته اصلی توسط alielguaje [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والنسیا اگه بخواد همین جوری ادامه بده جز مدعی اصلی واسه قهرمانیه.
داداش مهم اینه که ما از شما جلو هستم از شما رئالی های مادرید خیلی از این بابت خوشحالمنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
می دونم دوست عزیز برای شما قهرمانی مهم نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alielguaje [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
متاسفانه رئال بد روحیشو از دست داده اگه بخواد این جوری پیش بره به هیچ عنوان قهرمان نمیشه.
به نظرم کمی افت کرده بازی های پیش فصل کجا بازی های لیگ کجا؟
من بازی های پیش فصل رو دیدم گفتم رئال قهرمانه حتی این قدر گل می زدند که روی اورده بودندبه گل های نمایشی.
به هر حال مورینیو باید تیم رو جمو جور کنه و بهشون روحیه و انرژی بده وباز هم بهشون یاد اوری کنه که هدفشون قهرمانیه.
مورینیو باید اوزیل بنزما رونالدو رو اماده کنه چون این 3تا مثلث رئال هستند.
امیدوارم روحیشون برگرده و رئال پیش فصل رو ببینیم.
به نظرم والنسیا اصلا نمیتونه این روندو ادامه بده اما اگه بتونه بازیها جذاب تر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]