[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیدار رفت نیمه نهایی
رئال - بایرن مونیخ
زمان دیدار: سه شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۱ ساعت ۲۳:۱۵
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیدار رفت نیمه نهایی
رئال - بایرن مونیخ
زمان دیدار: سه شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۱ ساعت ۲۳:۱۵
با اینکه رئالو بیشتر از بایرن دوست دارم ولی فکر نکنم رئال بتونه از پس بایرن اونم تو اریانس ارنا بر بیاد ــ رئال تو این بازی مثل همیشه هجومی بازی میکنه و اگه بایرنی ها بتونن روی بازی سرعتی خودشون و پاسهای بلند هوایی میتونن دفعای رئالو جا بزارت کلا رئال در خط دفاعی ضعف کم نداره اینو تو چند بازی گذشته اش نشونت داده مخصوصا روی توپهای هوایی ــ در کل به احتمال زیاد برنده این بازی قهرمان میشه ـ این نظر شخصی منه :gol:
منم باهات موافقم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه بایرن روی بازی سرعتی کار کنه بهتر میتونه به خط دفاع رئال نفوذ کنه مخصوصا با وجود بازیکنی به نام ریبری !! chomagh
سلام بر رقیب
فکر کنم بازی سنگین و نزدیکی بشه بازی رفت خیلی تعین کنندس
بایرن خط حمله قوی داره مثه رئال اما تو بخش مرکزی رئال بهتره اما تو دفاع هر چند از نظر عمق و مرکز بایرن بهتره اما تو کناره های سرعتی و سانتر از جناحین رئال بهتره
کلا بازی قشنگ و سنگینی میشه
خوب در اصل من نباید این جا هیچ نظری بدم چون یک خیانت کار به حساب می یام چون طرفدار بایرن هستم واز رئال طرفداری می کنم اما اومدم یه اومیدی به طرفدار های بایرن بدم
اینشالله سال بعدی قهرمان می شن حالا امسال قصه نخورن
من از همه می خوام همه حقوق بایرن رو رعایت بکنن و ندیده قضاوت نکنند ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط girl soccer [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وعده ما سه شنبه 29 فردین 1391
ورزشگاه : آلیانز آرنا (( بایرن مونیخ ))
بهتر بود این پست در بخش رئال داده می شد ولی در رابطه با پست Girl Soccer من فکر کنم باید اینجا داده شود ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان بایرنی که ظاهرا زیاد هم نیستید تبریک میگم قرعه خوبی بهتون خورده.اگه بایرن خودش باشه راحت صعود میکنه (حرف من نیست حرف کارشناساست :sooot::khelal dandoon:)
شهریار جان میشه توضیح بدی که چرا می گی بایرن راحت صعود می کنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم مقابلش تیم راحتی نیستا!!!:soal:
سلام شهريار.........نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با تمام احترام با همه حرفات مخالفم !
بايرن همين چند هفته اخير بود كه نمايش خيلي ضعيفي داشت و از دورتموند باخت و با ماينز مساوي كرد !
حالا چطور انتظار داري تيمي كه از دورتموند ميبازه و باماينز مساوي ميكنه بياد رئالو ببره ! اين خيلي عجيبه مگه اين كه معجزه بشه !
بايرن اين اخيرا نتايج خيلي ضعيفي گرفته و اصلا درست و حسابي بازي نميكنه !
بايرن كه هيچي ! تازه من فكر ميكنم تو الكلاسيكو آينده رئال بارسلونا رو ميبره !
چون اين رئال با رئال پارسال و اول فصل خيلي فرق كرده !