ژاوی: «ما تیم کوبنده ای هستیم.»
ژاوی استراحت در طول تابستان و داشتن زمان جهت بهبودی برای فصل آتی را مفید قلمداد می کند. این هافبک انگیزه تیم را بدون عیب و نقص احساس کرده و اینکه بارسا رایک تیم کوبنده می داند.
ژاوی اولین بازیکنی است که این فصل در کنفرانس مطبوعاتی با جرائد ملاقات دارد. ژاوی توضیح داد که وی در حال حاضر در سلامتی کامل به سر می برد و علت انجام تمرینات ویژه اش را چنین توجیح کرد: «من کمی احساس ناراحتی در ناحیه پاشنبه می کردم و سال گذشته دچار مصدومیت آشیل شدم؛ بنابراین بهتر این بود که جدا از نفرات اصلی تیم تمرین کنم» این بازیکن اظهار کرد امیدوار است که هرچه زودتر به هم تیمی هایش بپیوندد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیشترین تعداد عناوین ممکن
با توجه به انگیزه بالای تیم او اظهار کرد که آنها سعی می کنند بیشترین عناوین ممکن را به خود اختصاص دهند و توضیح داد که سوپر کاپ اولین تلاش آنها خواهد بود؛ اما در طول فصل نیز جام های مهم تراز این جام نیز مد نظر قرار خواهد گرفت.
ژاوی در رابطه با اظهارات هفته پیشش در کمپ تابستانی گفت که تنها به بهترین ها برای بارسا و سسک می اندیشیده است: «متاسفم، منظورم ناراحت کردن ونگر یا آرسنال نبود.»
هرچه بیشتر بهتر
ژاوی از ورود بازیکنانی مثل فونتاس و تیاگو که برای تیم اول بارسا آماده نشان می دهند اظهار رضایت کرد و با توجه به تراکم هافبک های تیم او بر این عقیده است که: «هرچه در این پست بازیکنان بیشتری باشندبهتر است.ما همگی با هم هم سازگاریم و همفکری داریم.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مراسم معارفه الکسیس سانچس: دوشنبه در نوکمپ
الکسیس سانچس، ستاره شیلیایی باشگاه اودینزه را اولین خرید تابستانی بارسلونا بدانید. این ستاره شیلیایی روز دوشنبه در سالن پاریس باشگاه نوکمپ معارفه خواهد شد و این مراسم پس از انجام تستهای پزشکی و امضای قرارداد جدیدی در دفتر باشگاه برگزار خواهد شد.
سران بارسا برای جذب الکسیس مبلغ 26 میلیون یورو به علاوه 11.5 میلیون یورو به صورت متغیر می پردازند و الکسیس قرارداد 5 ساله ای را به امضا خواهد رساند. او روز یکشنبه وارد بارسلونا می شود و بلافاصله پس از حضور در پایتخت کاتالونیا در دفاتر باشگاه عکسی را به یادگاری خواهد گرفت
روز دوشنبه «شگفت بچه» ساعت 8 صبح، تستهای پزشکی را پشت سر می گذارد و در ساعت 11.30 در مرکز پزشکی نوکمپ حضور خواهد یافت و یک ساعت بعد در کنار ساندرو روسل قرارداد انتقالش به بارسلونا را به امضا می رساند و مراسم معارفه اش در حضور رسانه ها در ساعت 13.30 در سالن پاریس نوکمپ برگزار خواهد شد.
ساویسوویچ: سسک به خوبی پاستوره یا همسیک نیست
دژان ساویسوویچ، مهاجم سابق میلان معتقد است که سسک فابرگاس ستاره تاثیرگذار آرسنال که این روزها به شدت مد نظر سران بارسلوناست، به اندازه خاویر پاستوره یا مارک همسیک قوی نیست
پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که روند انتقال سسک به بارسلونابا سرعت کمی پیش می رود و درعین حال اعلام کرد که مذاکرات برای خرید سسک آغاز شده است
با این وجود ساویسوویچ معتقد است که خاویر پاستوره، ستاره پالرمو و مارک همسیک، بازیکن ناپولی که هر دو جزو ستاره های حاضر در بازار تابستانی نقل و انتقالات هستند، از سسک برتر هستند
ساویسوویچ دراین باره به رادیو سپورتیووا گفته:« فابرگاس؟ به نظر من پاستوره و همسیک از او قوی تر هستند. فابرگاس بازیکن میانی خوبی است ولی سرعت خوبی ندارد.»
رئیس اتحادیه فوتبال مونته نگرو بعد از آن درمورد بارسلونا صحبت کرد و تیم کاتالان را بهترین تیم حال حاضر فوتبال دنیا نامید و به این نکته اشاره کرد که تیم سابقش می تواند به چنین سطحی برسد:« فکر می کنم درحال حاضر بارسلونا تیم شماره 1 فوتبال اروپاست. میلان هم تیم خوبی است ولی زود است که بخواهیم بگوئیم که آیا این تیم می تواند به بارسا برسد یا نه.»
ساویسوویچ در سال 1994 با میلان به قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا رسید و گلی رویایی را در فینال آتن برای تیمش به ثمر رساند.
گواردیولا ،هم بازی کوبی برایانت در دیداری دوستانه
ربی بارسلونا در دیداری خیریه در واشنگتن پا به توپ شد.
پپ گواردیولا و کوبی برایانت دو نفر از ستاره های دیدار دوستانه ای بودند که یکشنبه شب در شهر واشنگتن برگزار شد. در این دیدار دوستانه افراد سرشناس دیگری از جمله روسای باشگاه بارسلونا و تعدادی از بازیکنان هاکی روی یخ آمریکا و چند روزنامه نگار آمریکایی شرکت داشتند.
کوبی برایانت، بسکتبالیت سرشناس تیم لس آنجلس لیکرز و گواردیولا هر دو در یک تیم بودند و در تیم دیگر، مانل استارته و آندونی سوبی سارتا توپ می زدند.
مربی جوان بارسلونا یکی از ستاره های این دیدار دوستانه بود و با به ثمر رساندن یک گل و دادن یک پاس گل نشان داد که هنوز در اوج آمادگی است. البته مربی بارسلونا در جریان این بازی یک کارت زرد هم از داور دریافت کرد که به دلیل خطای هند غیرعمدش بود
این بازی دوستانه با اهداف خیریه از سوی میا هام، سفیر بین المللی بارسلونا در استادیوم کستلز واشنگتن برگزار شد و تمام عواید آن صرف بنیاد خیریه میاهام می شود.