تئو والکات: بازی ژروینیو مانند تنفس یک هوای تازه است
این مهاجم ساحل عاجی در اولین دیدار برای تیم جدیدش مقابل کلن، 2 گل به ثمر رساند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Thorsten Wagner
سایت گل- تئو والکات، ستاره جوان آرسنال معتقد است ژروینیو، خرید جدی توپچی ها، در اولین فصل حضورش در لیگ برتر نمایش خیره کننده ای در این رقابت ها خواهد داشت.
این مهاجم ساحل عاجی که چند هفته قبل با انتقالی 12 میلیون یورویی از لیل به آرسنال پیوست، در اولین دیدار برای تیم جدیدش مقابل کلن، 2 گل به ثمر رساند و موجب شد تا والکات از هم اکنون در انتظار بازی کردن در کنار او باشد.
والکات در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه آرسنال گفت:" حضور ژروینیو مانند تنفس یک هوای تازه است. فکر می کنم او یک استعداد فوق العاده است.
می توانید بگوئید که او گل های زیادی برای تیم به ثمر خواهد رساند. او از سرعت بالایی برخوردار است و خیلی راحت با توپ کار می کند. منتظرم تا در کنار او بازی کنم."
این ستاره انگلیسی همچنین معتقد است که این شروع خوب ممکن است فشارها روی ژروینیو را افزایش دهد اما قصد دارد از او حمایت کند تا خیلی زود با شرایط سازگار شود.
" نمی خواهیم فشار زیادی روی او وارد شود اما من مطمئنم که او می تواند با شرایط کنار بیاید."
ژروینیو 24 ساله فصل گذشته با 15 گلی که برای لیل به ثمر رساند کمک کرد تا این تیم هر دو جام داخلی را فتح کند.