همه را دعوت کردند، جز من!
طالب لو : با كمك مدافعان بهترين خط دفاعي ليگ برتر را صاحب شده ايم / فيروز خان بعد از پايان بازي نفت به من ، محسن و مسعود پاداش داد/ هيچ اختلافي با فيروز كريمي ندارم
دروازه بان تيم فوتبال شاهين بوشهر با ابراز تعجب از اينکه چرا همه دروازه بانها به اردوي تيم ملي دعوت شدند، جز او گفت: شايد "کارلوس کيروش" و دستيارانش را از رزومه و عملکرد من در گذشته مطلع نکردهاند.
وحيد طالب لو در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بيان اين مطلب در خصوص ديدار صنعت نفت آبادان - شاهين بوشهر گفت: بازي بدي نبود. به هرحال چون يکسري تغييرات در کادر فني تيم ما به وجود آمده بود و تاکتيک و روش بازي متفاوتي از گذشته داشتيم، قدري کارمان دشوار شده بود.
وي افزود: بچهها هنوز در تاکتيک و شيوه بازي جديد جا نيفتادهاند اما با اين حال توانستيم در مصاف با تيم خوب نفت آبادان که در خانه از همه تواناييهاي خود براي پيروزي به نحواحسن استفاده مي کند و از مربي توانمندي چون غلام پيرواني بهره مي برد، به يک امتياز دست يابيم. ما در اين بازي براي سه امتياز بازي مي کرديم اما اگر بازي مساوي هم تمام مي شد، براي ما امتياز خوبي بود که خوشبختانه با تغيير نتيجه در دقايق آخر تساوي شيريني را بدست آورديم.
دروازه بان تيم فوتبال شاهين بوشهر که همراه با اين تيم در حال حاضر بهترين خط دفاعي ليگ برتر را دارند، افزود: با توجه به تمريات پرفشاري که انجام ميدهم و انگيزه بالايي که دارم، با کمک مدافعان خوب تيم شاهين بوشهر توانستهايم بهترين خط دفاعي را در بين تيمهاي ليگ برتري داشته باشيم.
طالبلو که در پايان ديدار صنعت نفت آبادان - شاهين بوشهر از فيروز کريمي پاداش دريافت کرده است، گفت: يکي از روشهاي کار آقاي فيروز کريمي اين است که در پايان مسابقه به بهترين بازيکنان تيمش پاداش مي دهد. شنبه شب نيز در پايان بازي مقابل نفت آبادان اين پاداش به محسن ايران نژاد، مسعود نظرزاده و من تعلق گرفت.
وي در خصوص حضور فيروز کريمي در تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: هفته گذشته که آقاي کريمي به تيم شاهين پيوست، برخي دوستان بزرگنمايي کردند و اتفاقات گذشته را به ياد ما آوردند. به عقيده من بهتر است تنها خاطرات خوب را در ذهن بسپاريم و خاطرات بد را فراموش کرده و تنها از آنها کسب تجربه کنيم.
دروازه بان تيم شاهين که در زمان حضور فيروز کريمي در تيم استقلال شايعه اختلاف نظر آنها به گوش مي رسيد، خاطرنشان کرد: متاسفانه برخيها هنوز اتفاقات پايان ديدار استقلال - صنعت نفت آبادان در چهار فصل پيش را فراموش نکردهاند و بازهم بحث دويدن ما در پايان آن بازي را مطرح مي کنند. بله ما در پايان آن بازي دويديم، اما بعد از دويدن ما آقاي کريمي تاکيد کرد با اين کار به دنبال تنبيه کردن ما نبوده، بلکه اهدافي ديگر داشته است. من و ديگر بازيکنان نيز روشن شديم و هيچ اعتراضي هم نکرديم.
وي افزود: اگر من با آقاي کريمي اختلاف داشتم، چطور در دو ديدار جام حذفي مقابل ذوب آهن و راه آهن 6 پنالتي گرفتم؟ در بازي مقابل راه آهن زمان پنالتي دوم آقاي کريمي به رختکن رفت و زماني که از ايشان سئوال شد چرا به رختکن رفتيد، عنوان کرد، خيالم راحت بود وحيد پنالتيها را مي گيرد. با اين شرايط چطور مي توانستيم با هم اختلاف نظر داشته باشيم.
طالب لو با تاکيد دوباره بر اينکه هيچ اختلافي با فيروز کريمي ندارد، افزود: امسال از ديدي ديگر با آقاي کريمي همکاري کرده و در زمان تمرينات از روش کار ايشان الگوبرداري مي کنم تا در آينده براي کار مربيگري خود از آنها استفاده کنم. اين را نه من که شاگرد آقاي کريمي هستم، بلکه اکثر مربيان اذعان دارند که ايشان يک مربي خوب و با دانش است.
اين دروازه بان باتجربه در پاسخ به اين پرسش خبرنگار مهر که "چرا کارلوس کيروش از زمان آغاز فعاليت خود در فوتبال ايران او را به اردوي تيم ملي دعوت نکرده است؟"، گفت: اين را بايد از کادر فني تيم ملي بپرسيد، شايد بهتر از من و بازيکنان شاهين بوشهر در فوتبال ايران هستند که حتي يک بازيکن از تيم ما به اردوي تيم ملي دعوت نکردهاند! اما با اين وجود بايد بگويم تيم شاهين و هواداران پرشورش حداقل بايد يک يا چند نماينده در تيم ملي داشته باشد.
وي افزود: تنها چيزي که براي من جاي سئوال دارد، اين است که اکثر دروازه بانهاي فوتبال ايران به اردوي تيم ملي دعوت شدهاند، آقاي کيروش و دستيارانش تمرينات آنها را ديدهاند اما من هنوز مورد آزمايش قرار نگرفتهام! نمي دانم چرا اما احتمال مي دهم که به سرمربي تيم ملي رزومه و گذشته من را نگفتهاند. شايد ايشان نمي داند من يکي از دروازه بانان ايران در جام جهاني بودم، در جام ملتهاي آسيا تيم ملي را همراهي کردم، بعد از ميرزاپور همه مرا دروازه بان اول تيم ملي ميدانستند و ... .
طالب لو در خاتمه تصريح کرد: در فوتبال فراز و نشيب و بالا و پايين زياد است اما من به آنها توجهي ندارم. شيطنتهايي هم اگر وجود داشته باشد، بي توجه از کنارشان رد مي شوم، چرا که نگاهم به آينده است و اميدوار به اينکه با تلاش زياد دوباره به تيم ملي برگردم. من انگيزهام را از دست نمي دهم.