ونگر: بازی دادن به سسک بسیار خطرناک است
مشکل همسترینگ کاپیتان آرسنال موجب شد او تنها پس از گذشت 14 دقیقه در دیدار مقابل استوک سیتی زمین بازی را ترک کند و بعد از بازی مشخص شد هرچند آسیب او جدی نیست اما نمی تواند در فینال جام اتحادیه به میدان برود.
بدیهی است که این مساله موجب ناامیدی سسک فابرگاس شده است که مدتی طولانی در انتظار این بوده تا تیم خود را ومبلی رهبری کند و جامی را بالای سر ببرد و حال باید شاهد هدایت تیم توسط دوست خود رابین ونپرسی باشد.
با این حال آرسن ونگر اصرار دارد درقبال فابرگاس ریسک نخواهد کرد حتی اگر این آخرین دیدار این فصل آرسنال باشد.
" اگر این آخرین بازی فصل بود ممکن بود او را بازی دهم؟؟ اینطور فکر نمی کنم، اینطور فکر نمی کنم.
مشکل این است که شما از من می پرسید که ایا او می تواند با وجود آسیبی که دارد بازی کند یه نه. باید بگویم یقینا نه در 100% آمادگی و آن می تواند موجب شود آسیب او خیلی بدتر شود و شاید برای سه، چهار و یا پنج هفته بیرون از ترکیب باشد.
او نا امید شده اما دلسردی او به واسطه این حقیقت کاهش خواهد یافت که ما هدف های مهم دیگری نیز بعد از این بازی داریم، مانند لیگ برتر، لیگ قهرمانان و جام حذفی.
اگر او باز کند، آن می تواند به تمام اهداف تیم پس از این بازی آسیب برساند. واضح است که او با وجود دلسردی آن را می پذیرد اما کار ما تنها برخورد با چیزهای خوب نیست بلکه با نا امیدی نیز باید روبرو شویم."
آرسن ونگر: قهرمانی در جام اتحادیه مانند پیروزی مقابل بارسلوناست
سرمربی آرسنال معتقد است قهرمانی تیمش در رقابت های جام اتحادیه یک قدم رو به جلوی دیگر برای آنهاست.
آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، معتقد است قهرمانی تیمش در رقابت های جام اتحادیه یک قدم رو به جلوی دیگر برای آنهاست اما تاکید کرد داشتن تداوم در رقابت های لیگ برتر بسیار دشوارتر به دست آمده است.
آرسنال و منچستریونایتد تنها تیم های لیگ برتر بوده اند که همواره در 12سال اخیر دربین چهار تیم بالای جدول قرار داشته اند، هرچند آرسنالی ها درشش فصل اخیر به جامی دست پیدا نکردند.
با این وجود ونگر حضور تیمش در بین تیم های برتر جزیره را یک دستاورد می داند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" قهرمانی در جام اتحادیه مانند شکست دادن چلسی است، یا پیروزی مقابل بارسلونا. یک قدم رو به جلوی دیگر.بسیار دشوار این بگوییم کدام سخت تر است، حضور همیشگی در بین چهار تیم صدر جدول لیگ برتر یا رسیدن به فینال جام اتحادیه."
مربی فرانسوی ادامه داد:"اما مشکل ترین بخش قضیه داشتن تداوم است. در 12 سال اخیر تنها دو باشگاه
توانسته اند همواره در جمع چهار تیم بالای جدول قرار بگیرند، ما ومنچستریونایتد.درست است که قهرمانی در جام اتحادیه نمی توان دلیلی خوبی برای توانایی مابرای قهرمانی در جام های مختلف باشد اما اهمیت زیادی برای افزایش اعتمادبه نفس تیم دارد.ما تیم جوانی داریم و این مسئله به افزایش اعتماد به نفس تیم کمک زیادی می کند."
او همچنین در مورد جام هایی که تاکنون با آرسنال به دست آورده، گفت:" من یک آینده نگر هستم نه نوستالوژیست. صراحتا بگویم همه مدال هایی که باآرسنال به دست آورده ام را در اختیار ندارم"
چیزی که مرا این فصل راضی خواهد کرد
آرسن ونگر تنها به بردن جام اتحادیه در این فصل راضی نخواهد بود زیرا او چیزهای بیشتری را در این فصل میخواهد...
فینال امروز ومبلی اولین فرصت آرسن ونگر و شاگردانش در این فصل برای بدست آوردن قهرمانی از سال 2005 است ولی حضور آرسنال در کورس قهرمانی لیگ برتر، رقابت بر سر لیگ قهرمانان و تلاش برای قهرمانی در جام حذفی آرسن ونگر را مشتاق پیروزی در تمام این جام ها کرده است.
"برای من راضی بودن این است که باید احساس کنم تیم باید تا جایی که میتواند پیش برود. چرا باید در پایان فوریه فرصت هایمان را محدود کنیم؟
"نمیخواهیم که این جام را ببریم و سپس فصل را تمام شده در نظر بگیریم. کیفیت واقعی بازیکنان و من این است که تا جایی که میتوانیم پیش برویم. اگر جام اتحادیه را برنده نشویم برای بقیه فرصت ها ادامه خواهیم داد.
"آن زمان رسیده است. زیرا ما در تمامی رقابت ها شانس برای قهرمانی داریم و این جام نزدیکترین آنهاست. وقتی که متوجه میشوید میتوانید کاری را انجام دهید خودتان را باور میکنید."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]