رانیری: می خواهیم یووه را در جام حذفی شکست دهیم
مربی سابق یووه امیدوار است که بتواند با جلوروسی مقابل تیم سابقش به پیروزی برسد
کلودیو رانیری، مربی رم معتقد است که تیمش می تواند در دیدار 5شنبه شب خود در جام حذفی ایتالیا مقابل یوونتوس به برتری برسد. این دیدار از مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی ایتالیا برگزار خواهد شد
رانیری در جمع خبرنگاران گفت:« یوونتوس هم مثل ما به مبارزه می پردازد.ما دو تیمی هستیم که بیش از سایر تیمها در این رقابتها به قهرمانی رسیده ایم ولی ما نهایت تلاشمان را به کار می گیریم که پیروز این میدان باشیم.»
مربی سابق یووه ادامه داد:« یوونتوس تیم قدرتمندی است و برای برد ساخته شده. ما باید بدانیم که بازی سختی را پیش رو داریم.من به یووه احترام می گذارم ولی نگران این بازی نیستم.در پاسخ به این سوال که چه کسانی بازی خواهند کرد باید بگویم که هنوز در این رابطه تصمیم نگرفته ام.»
این روزها شایعات مختلفی در مورداحتمال برکناری رانیری و روی کار آمدن آنچلوتی برروی نیمکت مربیگری این تیم به گوش می رسد ولی رانیری نگران این مسئله نیست:« من تنها برروی بازی یوونتوس تمرکز کرده ام و ما برای پیروزی به تورین می رویم.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
» تادی: استقبال تیفوسی ها فوق العاده بود!
این نوع حرکات را زیاد انجام می دهم!
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir، ساعاتی پیش جیالوروسی ها در یک دیدار زیبا یوونتوس را در تورین با دو سوپرگل فوق العاده زیبا مغلوب کردند تا به جمع 4 تیم بپیوندند و در دیدار بعدی به مصاف اینترمیلان بروند. یکی از دو گل زیبایی که امشب به ثمر رسید توسط رودریگو تادی زده شد. هافبک برزیلی رم که معمولا در بازی های مهم خودی نشان می دهد، در دقیقه 91 با یک قیچی برگردان استثنایی دروازه استوراری را باز کرد تا برد رم را پررنگ تر و شیرین تر کند.
پس از این برد شیرین تادی با Roma Channel به مصاحبه پرداخت.
» دو گل زیبای شما و ووچینیچ!
" قبل از صحبت کردن در مورد گلها، استادیوم جدید پیست دو و میدانی نداشت و ما به تماشاگران مان نزدیک تر بودیم و به شادی آنها در جایگاه ها نزدیک تر بودیم!! امروز مهم بود، ما می خواستیم پیروز شویم و همین هم شد! من با گل دقیقه پایانی خود پاداشی به هم تیمی هایم دادم! "
» حال باید از سد بولونیا گذشت
" بدون شک همیشه باید به حریفان احترام گذاشت. ما باید 3 امتیاز را در هر جایی و هر استادیومی که هستیم به دست بیاوریم. ما به استراحت خوبی نیاز داریم. می توانیم به خوبی در زمین خود و زمین حریفان بازی را به سود خود خاتمه دهیم. "
» یک سوپرگل توسط شما!
" خوب بود اما من بیشتر برای موفقیت تیمم خوشحالم. این نوع حرکات را در تمرینات زیاد انجام می دهم! خیلی خوب بودیم. امیدوارم متئو بریگی و جرمی منز به طور جدی مصدوم نشده باشند. "
نوشته شده توسط الیاس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
» سیمپلیسیو: ما برای هر تیمی می توانیم مشکل ساز شویم!
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir، فابیو سیمپلیسیو بازی نسبتا خوبی را برابر یوونتوس ارائه کرد. هافبک برزیلی و نه چندان خلاق رم پس از این دیدار با Roma Channel مصاحبه کرد.
" ما به خوبی پیش می رویم. ما همیشه می خواهیم پیروز باشیم. با این کیفیت بالایی که داریم می توانیم به هر تیمی ضربه بزنیم! قطعا امشب تیم آرام تری بودیم. ما میانه زمین را در دست گرفته بودیم و اکنون بسیار خوشحالیم که به مرحله نیمه نهایی راه یافته ایم!"
» آیا دوست دارید در مرحله فینال به پالرمو برخورد کنید؟
" مهم نیست حریف ما کی باشد. من می خواهم به فینال برسیم. "
» اینتر پاتزینی را به خدمت گرفت. آیا آنها به تیمی خطرناک تبدیل می شوند؟
" بدیهی است، اما ما باید در مورد بازیکنان خودمان فکر کنیم. ما در حال حاضر یک تیم بزرگ و قدرتمند همراه با قهرمانان زیادی در اختیار داریم و ما می توانیم برای هر تیمی مشکل ساز شویم. "
نوشته شده توسط الیاس