-
آبادانيها به جشن و پايكوبي پرداختند
هواداران تيم صنعت نفت آبادان پس از پيروزي مقابل استقلال به جشن و پايکوبي در خيابانها پرداختند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هواداران صنعت نفت آبادان که از دقيقه 85 مسابقه از برد تيمشان مطمئن شده بودند پس از پايان مسابقه به جشن و پايکوبي در خيابانها پرداختند.
تماشاگران صنعت نفت در خيابانهاي منتهي به ورزشگاه با بوقهاي ممتد و پخش کردن شيريني شادي خود را به اين شکل نشان ميدادند.
صنعت نفت آبادان موفق شد با نتيجه 2 بر صفر استقلال تهران را شکست بدهند.
-
بغلانی: استرس بازی مقابل استقلال باعث ایجاد انگیزه شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] نیوز:مدافع تیم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: استرس روز مسابقه با استقلال انگیزهام را دوچندان کرد.
حسین بغلانی در گفتوگو با فارس در آبادان اظهار داشت: بازی بسیار خوبی را از هر دو تیم صنعت نفت آبادان و استقلال تهران شاهد بودیم.
وی از تیم فوتبال صنعت نفت در روز مسابقه با استقلال گفت و اضافه کرد: موقعیتهای خوبی را برای به ثمر رساندن گلهای بیشتر داشته و میتوانستیم این مسابقه را با نتیجه بهتری به پایان برسانیم.
مدافع آبادانی تیم فوتبال صنعت نفت افزود: مقابل تیمی پیروز شدیم که به شکل جدی مدعی قهرمانی در مسابقات لیگ برتر و حضور در جام باشگاههای آسیا است که این موضوع اهمیت پیروزی ما را بیشتر میکند.
وی از استرس پیش از مسابقه گفت و خاطرنشان کرد: به هر حال تیم ما یک مجموعه جوان است که در مقابل بهترین فوتبالیستهای کشور صفآرایی کرده بود ولی همین استرس باعث شد که با انگیزه بیشتری در برابر حریف کار کنم.بغلانی در ادامه تصریح کرد: یکی از بهترین روزهای عمر کوتاه فوتبالیام را مقابل تیم استقلال تهران تجربه کردم هر چند که معتقدم در آینده و در مسابقات بعدی صنعت نفت باید بهتر کار کنم.
وی از امیدواری برای حضور در تیم ملی امید گفت و افزود: شرکت کردن در مسابقاتی مثل المپیک آرزوی هر بازیکنی است که امیدوارم با تمرینهای بیشتر و ارائه بازیهای بهتر نظر مربیان این تیم را جلب کنم.
فوتبالیست تیم فوتبال صنعت نفت آبادان با تقدیر از حمایت آلفردو کاسیمیرو از بازیکنان جوان اضافه کرد: این مربی پرتغالی با استفاده از بازیکنان جوان و مستعد آبادانی نشان داد که مربی با جسارتی است.
وی درهمین خصوص یادآور شد: سال گذشته و در مسابقات دسته اول فوتبال کشور هیچ وقت در ترکیب صنعت نفت قرار نگرفتم، ولی امسال در شرایط حساس لیگ برتر بهخوبی شرایط مسابقه را پیدا کردم.
-
پیروزی نفت زیر چکمه های عده ای بی فرهنگ در رسانه ها دیده نشد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] نیوز پس از پیروزی مقتدرانه دو بر صفر صنعت نفت آبادان مقابل استقلال تهران برخی رسانه هایی که طاقت باخت تیم پر ستاره ی آبی پایتخت را نداشتند به جای پرداختن به ابعاد فنی دیدار پا را فرا تر از حاشیه گذاشتند و عکس های مربوط به در گیری چند تماشاگرنما را به هنگام استفاده از سلاح سرد سوژه رسانه ها کردند تا باخت تیم مورد حمایت خود را کمرنگ تر کنند تا تیتر اول روزنامه ها چاقو کشی در ورزشگاه تختی آبادان شود !
متاسفانه پس از تذکر های پیاپی در سایت خبری آبادان نیوز به مسئولین زیربط بار دیگر این سوال مطرح می شود که این افراد چگونه در حضور بازرسی نیروی انتظامی سلاح سرد وارد ورزشگاه کرده اند؟
این درگیری با میاجیگری یکی از پیشکسوتان نفت آبادان در همان جا پایان یافت ولی متاسفانه رسانه ها این موضوع را به عاملی برای اعلام محرومیتی جدید برای زردپوشان آبادانی تبدیل کرده اند.
در همین رابطه مهدی محمد نبی، دبیرکل فدراسیون فوتبال در پی اتفاقات ناگوار چاقوکشی در میان تماشاگران ورزشگاه تختی آبادان، نامه ای فوری به دبیر سازمان لیگ برتر فوتبال نوشت.در بخشی از این نامه آمده است: با توجه به تصاویر منتشره در برخی مطبوعات و تماشاگران چاقو به دست، به باشگاه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان دستور دهید تا در اسرع وقت نسبت به شناسایی صاحبان تصویر، برای معرفی به نیروی انتظامی استان خوزستان و کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اقدام کرده و از نتیجه اقدامات انجام شده، فدراسیون فوتبال را مطلع کنند.
بدیهی است تکرار این گونه تخلفات از سوی تماشاگران و حضور چنین افرادی در بازی های آینده تیم صنعت نفت آبادان، تنبیهات شدیدی را برای این تیم به دنبال خواهد داشت.
همچنین به منظور رسیدگی به تخلفات دیدار تیم های فوتبال صنعت نفت آبادان و استقلال تهران مقرر شده است، جلسه ای در ساعت ۱۶/۳۰دقیقه روز سه شنبه ۱۸آبان ماه در محل کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال و با حضور مدیران عامل و مسئولان فرهنگی این دو تیم تشکیل شود.
با عرض پوزش از کاربران گرامی سایت آبادان نیوز به رقم حساسیت موضوع جهت شناسایی افراد خاطی مورد نظراین تصاویر در سایت منتشر می شود و همشهریان عزیز جهت یاری رساندن به مامورین نیروی انتظامی به منظور شناسایی هر چه سریع تر این افراد که خود را در لباس طرافداران فهیم تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در آوردند هر گونه اطلاع خود را از هویت این افراد به نیروی انتظامی شهرستان آبادان اطلاع دهند.
متاسفانه حضور افراد نا لایق این چنینی در ورزشگاه ها حیثیت و آبروی طرفداران فوتبال دوست و فهیم خوزستانی را زیر سوال برده و ممکن است باعث اعلام محرومیت های سنگینی از سوی فدراسیون فوتبال باشیم.
-
حاشیه دیدار نفت آبادان و استقلال/بیش از دو هزار نفر پشت درب های استادیوم !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] نیوز:پرویز مظلومی سرمربی آبادانی تیم استقلال تهران قبل از آغاز بازی با پرچم تیم صنعت نفت به چهار طرف ورزشگاه رفت و به هواداران حریف ادای احترام کرد.هواداران نیز با شعار “پرویز آبادانی” از او استقبال کردند.
هواداران تیم صنعت نفت آبادان نیز این مربی را به شدت تشویق کردند.
*منصور رشیدی مربی دروازه بانان تیم ملی و مجتبی شریفی رییس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با حضور در جایگاه ویژه ورزشگاه این دیدار را از نزدیک مشاهده کردند.*تمامی دیوارهای مجاور ورزشگاه تختی آبادان مملو از هواداران این تیم است ۲۵هزار هوادار در ورزشگاه تختی آبادان حضور دارند که حدود ۵هزار هوادار نیز پشت دربهای بسته ورزشگاه باقی مانده اند
*مجتبی جباری بازیکن تیم فوتبال استقلال در دقیقه ۲۲به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله پا جای خود را به ایمان مبعلی داد.
* ازدحام هواداران نفت در خیابان های اطراف ورزشگاه باعث ایجاد ترافیکی شدید شده بود.
* در حالی که هنوز بازی شروع نشده بود ماموران نیروی انتظامی با شماری از هواداران نفت درگیر شدند و گفته می شد یکی از آنها را نیز دستگیر کردند.
* هواداران نفت اکثرا پرچم برزیل را در دست داشتند و شعارشان هم ” آبادان برزیلته ” بود.
* علی فتح الله زاده و علی امیری سرپرست و معاون باشگاه استقلال و منصور رشیدی مربی گلرهای تیم ملی و مجتبی شریفی رئیس کمیته انضباطی در جایگاه ویژه نظاره گر این بازی هستند.
* لیدرهای تیم نفت آبادان با دیدن علی فتح الله زاده از وی به عنوان عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال گلایه مند بودند که چرا از تیم نفت بازیکنی به تیم ملی دعوت نمی شود.
*پرویز مظلومی در ابتدای بازی به شدت از سوی هواداران تیم نفت تشویق شد و وی در اولین گام حضور در زمین چمن، یک دسته گل به تندیس معلم اخلاق پرویز دهداری در ورزشگاه تختی آبادان اهدا کرد و در طول بازی به احترام زادگاهش از نیمکت هدایت استقلال تهران بلند نشد.
*شعار یوم الله ۱۳ آبان مبارک باد روی اسکوربرد ورزشگاه به اشتباه یوم الله ۱۳ آبادان مبارک باد درج شد.
*با وجود اینکه قسمتی از ورزشگاه برای هواداران استقلال تهران اختصاص یافته بود، به رسم معمول کسی در ورزشگاه تختی آبادان برای هواداری از تیم مقابل به ورزشگاه نیامد و جایگاه استقلالیها در این بازی خالی مانده بود.
-
آلفردو کاسیمیرو:این پیروزی را به مردم آبادان تقدیم میکنم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] نیوز:سرمربی تیم فوتبال نفت آبادان گفت: میتوانیم برابر هر تیمی با این تماشاگران نتیجه خوبی بگیریم.
به گزارش فارس، آلفردو کاسیمیرو سرمربی نفت آبادان پس از پیروزی ۲ بر صفر تیمش برابر استقلال اظهار داشت: در ابتدا به بازیکنان تیم خودم تبریک میگویم و از بازی خوب آنها تشکر میکنم. به اعتقاد من هر روز نمیتوانیم تیم بزرگی مثل استقلال را شکست دهیم و امروز نیز ۲ بر صفر برنده شدیم و مستحق این برد بودیم.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری که پرسید چرا صنعت نفت بیرون از خانه خوب بازی نمیکند، گفت: در هر بازی نمیتوانیم خوب باشیم و حتی بارسلونا هم در بعضی از مسابقات بد بازی میکند. امروز نیز در خانه خوب بازی کردیم و به روزهای باقیمانده امید داریم.
کاسیمیرو در خصوص بازیهای آینده این تیم گفت: خوشبختانه بازی با سپاهان در هفته آینده برگزار نمیشود و صبای قم باید به آبادان بیاید. با این تماشاگرانی که در اختیار داریم مطمئنا میتوانیم بازی خوبی ارائه کنیم.
وی افزود: خوشبختانه شرایط با سال قبل فرق کرده، چون سال گذشته بازیکنان از تماشاگران میترسیدند و نمیتوانستند در خانه بازی خوبی ارائه کنند اما حالا میتوانیم برابر هر تیمی با این تماشاگران نتیجه خوبی بگیریم.
سرمربی پرتغالی نفت آبادان در خصوص لئون مهاجم تیمش که خوب بازی میکند گفت: نمیتوانم در خصوص عملکرد یک بازیکن آن هم در روزی که تیمم میبرد حرف خاصی بزنم.
خبرنگاری پرسید: شما قبل از مسابقه گفته بودید مظلومی یادش باشد که از کجا و از کدام شهر به فوتبال معرفی شده است. در خصوص این صحبت منظورتان را واضحتر بیان کنید که کاسیمیرو گفت: این حرف فقط به خاطر این بود که از لحاظ روانی ذهن مظلومی را مشغول کنم وگرنه تنها یک شوخی بود.
کاسیمیرو در پایان با تشکر از هواداران تیم صنعت نفت تاکید کرد: اینکه آنها اینگونه در ورزشگاه حاضر میشوند باعث دلگرمی من میشود و از طرف خودم و بازیکنان این پیروزی را تقدیم مردم آبادان میکنم.
-
گزارشی از یک روز داغ در آبادان/ نه قرمز نه آبی، فقط زرد طلایی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] نیوز:آنچه در آبادان یافت نمیشود هواداری از پرسولیس و استقلال است، آنجا فقط رنگ زرد معنا دارد.
به گزارش فارس، از آبادان و عاشقی مردم این دیار نسبت به فوتبال زیاد شنیده ایم اما از قدیم گفته اند شنیدن کی بود مانند دیدن؟
تا زمانی که قدم به آبادان نگذاری و از نزدیک این شور و حال را نبینی مفهوم عشق و علاقه مردم این بلدیه را نمی توانی درک کنی.
در مسیر اهواز به آبادان آنچه بیشتر از نخل های خوزستانی به چشم می آید زمین های فوتبال است. البته زمین هایی که با دیدن تیرهای دروازه می توان پی برد برای بازی فوتبال در نظر گرفته شده چرا که کیفیت چمن این زمین ها نشانی از چمن فوتبال ندارد.
* تفریحی جز فوتبال نیست
وقتی وارد شهر آبادانی می شوی لازم نیست مدت زیادی در این شهر باشی تا پی به علایق مردم ببری. از در و دیوار این شهر علاقه به تیم صنعت نفت می بارد. روزی که این تیم بازی دارد گویی تمام شهر بسیج می شود تا با تعطیلی کار و زندگی فقط برای دو ساعت هم و غم خود را به پای این فوتبال و تیم محبوب شهر خود بگذارند.
تفریح واژه کمرنگی در آبادان است. کدام تفریح؟ کدام آوردگاه تفریحی؟ همه تفریح و حال زندگی مردم این شهر به فوتبال خلاصه می شود و بس. البته مسئله چندان عجیبی هم نیست.
در گوشه گوشه این شهر که پا می گذاری هنوز هم اثرات ۸ سال جنگک تحمیلی به چشم می خورد.
کوچه های باریک و طویل با منازلی که انگار همین دیروز نیروهای بعثی به این شهر حمله ور شده اند. به هر کوچه که می نگری جمعی از بچه های کم و سن و سال دور هم با همان توپ پلاستیکی معروف در حال بازی هستند.
از کنار این کوچه ها می گذریم و این فکر در ذهن خطور می کند که چه تعداد از این کودکان پا برهنه روزی علی کریمی می شوند و یا این استعدادها در همین کوچه هایی که بوی جنگ و سختی را می دهند به هدر می روند؟
* شهر تعطیل می شود
دیروز در حالی که بازی ساعت ۱۵:۳۰ شروع و درهای ورزشگاه ساعت ۱۰ باز می شد اما از ساعت ۷:۳۰ صبح هواداران پر شور آبادانی پشت درهای ورزشگاه در انتظار بودند. پشت درهای بسته مملو از جمعیت بود.
باید به چشم خود ببینید که در آبادان به خاطر یک روز بازی نفت، کل شهر به غیر از تاکسی دارها و مغازه های اغذیه فروشی کنار ورزشگاه همه تعطیل می کنند تا بتوانند به تماشای بازی تیم شهر خود بنشینند.
با وجودی که گنجایش ورزشگاه تختی تا قبل از ساعت ۱۴ با حضور بیش از ۲۰ هزار نفر پر شده بود بیش از دو هزار نفر پشت درهای بسته موفق نشده بودند داخل ورزشگاه شوند. البته شمار زیادی از این نفرات بلیت در دست داشتند اما داخل دیگر جایی برای آنها نبود. کار به جایی رسیده بود که شمار زیادی از این طرفداران در مکان های خطرناک حضور پیدا کردند و منتظر شروع بازی شدند.
* اعتراض به محرومیت نفت
در لابه لای جمعیت عده ای از هواداران از تصمیمات کمیته انضباطی گلایه مند بودند. آنها اعتقاد داشتند که مردم آبادان با وجود ۸ سال سختی در روزهای جنگ تحمیلی و تمحل این شرایط تنها تفریحشان همین فوتبال و موفقیت های گاه گاهی تیم نفت است اما همیشه بدترین تصمیمات برای این تیم گرفته شده است.
آنها اعتقاد داشتند حتما جریانی علیه این تیم وجود دارد که در فاصله سه روز قبل از بازی با استقلال تماشاگران این تیم تهدید به محرومیت می شوند.
در بین این هواداران علاقه مند، حضور پر تعداد جوانان کم و سن و سال و نوجوانانی که سلاح های سرد به همراه داشتند بیشتر چشم را آزار می داد.
برای حضور این افراد با در دست داشتن چاقو هیچ دلیل منطقی نمی شد پیدا کرد. نکته عجیب این بود که چطور با وجود کنترل شدید ماموران نیروی انتظامی این افراد توانسته اند با سلاح های سرد وارد ورزشگاه شوند.
شاید بتوان به جرات گفت هر چقدر دیدن شور و نشاط آبادانی ها از نحوه حمایتشان نسبت به تیم نفت آبادان جالب و دیدنی می آید و به هیچ وجه نمی توان این عشق و علاقه را در هیچ شهر ایران دید اما به همان اندازه دیدن چنین صحنه هایی که عده ای از این هواداران به دلایل نامعلوم با چاقو به جان هم افتادند زشت و ناامید کننده بود.
* پیروزی بر استقلال و خوشحالی یک شهر تا پاسی از شب
چه چیزی غیر از پیروزی بر حریف می تواند مردم یک شهر تا این حد متحد کند؟ این اتفاق به شکل خاص فقط در آبادان رخ می دهد.
سوت پایان بازی توسط محسن قهرمانی زده شد و نفت آبادان با نتیجه ۲ بر صفر استقلال را مغلوب کرد تا یک شهر تا پاسی از شب به پاس این پیروزی جشن بگیرد.
بیرون ورزشگاه گویی همه چیز زرد شده بود و تنها شعار فرهنگی هواداران نفت ” نه قرمز نه آبی فقط زرد طلایی ” در کل شهر طنین انداز شده بود.
مردم این شهر را فقط یک چیز می تواند تا این اندازه خوشحال و شادمان کند و آن موفقیت های تیم نفت آبادان است.
این موضوع فقط یک پیغام برای مسئولان این تیم و ورزشی این شهر دارد، فوتبال را در آبادان دریابید. آیا مسئولان ورزشی در این شهر می دانند یک به یک تیم های دیگر این شهر منحل شده اند؟ راستی در تیم ملی دیگر خبری از فوتبال خوزستان و آبادان نیست؟ چطور می شود یک شهر را این چنین پر شور و حال دید اما هیچ اثری از آن در رده ملی ندید؟
مقصر کیست؟ این مردم که زیادی عاشق این فوتبال هستند یا مسئولانی که ظاهرا دغدغه های دیگری برای آبادان دارند؟ البته دغدغه های دیگری که به چشم نمی آید.
-
فتحاللهزاده: لقب برزیل ایران برازنده نفت آبادان است
سرپرست باشگاه استقلال با بیان اینکه لقب برزیل ایران برازنده صنعت نفت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] است، گفت: این تیم شایسته پیروزی بود.
به گزارش فارس، علی فتحاللهزاده درباره شکست ۲ بر صفر مقابل نفت آبادان و اتفاقات پس از پایان مسابقه در جایگاه ویژه و مسائل کلی فوتبال به صحبت پرداخت که متن این گفتوگو را در زیر میخوانید.
*چه طور شد که تیمتان در آبادان باخت؟
در ابتدا جا دارد به تیم صنعت نفت و تماشاگران پرشورش تبریک بگویم اما قانون فوتبال این است که وقتی در یک نیمه ۳،۴ موقعیت صددرصد را تبدیل به گل نکنی مطمئنا گل دریافت میکنی و بازی را میبازی. صنعت نفت شایسته پیروزی مقابل استقلال بود و تیمشان بسیار خوب بازی کرد.
*بازی پرحاشیهای بود و پس از پایان این دیدار مشکلاتی در جایگاه ویژه برای شما به وجود آمد.
حتما اطلاع دارید وقتی کمیته انضباطی اعلام کرد، تماشاگران آبادانی در دیدار مقابل استقلال محروم هستند من و آقای مظلومی حمایت کردیم که این اتفاق نیفتد چون معتقدیم هوادار است که به فوتبال جذابیت میدهد. تماشاگران آبادانی بسیار فهیم هستند و من برای آنها احترام زیادی قائلم اما جایگاه ویژه باید جایگاهی باشد که اشخاص خاص تردد کند. اینگونه اشخاص وقتی تیمشان میبرد و یا میبازد حرفهای زرد نمیزنند و هر حرفی را به زبان نمیآورند.
هنگامی که در آنجا نشسته بودیم به چند تن از دوستانمان توهین کردند و بدتر از همه آقایی گفت: شما گفتید که آبادان هیچی نیست و این هم جواب حرف شما. آن شخص که فکر میکنم یکی از مسئولین ورزشگاه بود مردم را اینگونه تحریک میکرد و باعث ناراحتی من شد و در جوابش گفتم ما چنین حرفی نزدیم و تازه از حضور تماشاگران استقبال هم کردهایم حالا شما اینگونه با ما تهمت میزنید. معتقد هستم آبادان مهد فوتبال است و لقب برزیل ایران برازنده صنعت نفت اما آن شخص خیلی توهین کرد و دوستانی که در جایگاه ویژه افراد را هدایت میکردند باید دقت بیشتری انجام میدادند.
*از مسئولان نفت کسی آنجا نبود که مسئله را خاتمه دهد؟
فکر میکنم آنها رفته بودند که در شادی پیروزی تیمشان شرکت کنند. حالا هم همه چیز تمام شده است و با وجود اینکه باختیم این حرف را میزنم واقعا حسرت چنین هوادارانی را میخورم که اینقدر خوب تیمشان را تشویق میکنند و سرمایه فوتبال ما هستند.
*ناراحتی شما شکایتی از آبادانیها در پی نخواهد داشت؟
چنین تصمیمی ندارم. بسیاری از افراد که در کنار زمین با آنها ایستاده بودم همرزمهای من بودند که سالها در کنار آنها زندگی کردم و به حرمت آنها ناراحتیام را خیلی زود فراموش کردم.
*از این بحث بگذریم. آقای فتحاللهزاده ماجرای ریکارد و این حاشیههایی که پیرامون سرمربی تیم ملی به وجود آمد چگونه مطرح شد؟
بنده یکبار گفتم که میخواهیم کمیتهای را تشکیل بدهیم (به جمله من خوب دقت کنید، گفتهام میخواهیم کمیتهای را تشکیل دهیم) و بعد از جام ملتها برای جام جهانی فکر کنیم یعنی جام ملتهای آسیا تمام میشود و بعد از آن برای جام جهانی مربی انتخاب میکنیم. اگر آقای قطبی تیم را قهرمان کند، قطعا گزینه اول ما خواهد بود اما شما دقت کنید اگر ایشان تیم را قهرمان کرد و گفت من نمیمانم در آن زمان ما چکار کنیم؟ فکر میکنم حرف من حرفهای و درست بود اما به شکل بدی انعکاس پیدا کرد. از آقای قطبی حمایت میکنم و هیات رئیسه فدراسیون هم روی این مسئله مصر است و از افشین قطبی حمایت خواهد شد. از رسانهها هم میخواهم از تیم ملی و سرمربی آن نهایت حمایت لازم را انجام دهد.
*و در پایان ماجرای بمب آسیایی شما چه بود؟
قرار است این بمب بعد از پایان لیگ منفجر شود و تا آن زمان باید صبر کرد.
-
صنعت نفت آبادان استقلال تهران را در هم کوبید / کاریکاتور
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] نیوز دیدار تیم های صنعت نفت آبادان و استقلال از ساعت ۱۵:۳۰ در ورزشگاه تختی آبادان در حضور ۲۰ هزار هوادار آغاز شد و نفت با نتیجه ۲ بر صفر حریف نامدار خود را مغلوب کرد.
-
به دستور کادر فنی تمرینات تیم فوتبال صنعت نفت آبادان یک هفته تعطیل شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] نیوز:سرمربی نفت آبادان تمرینات این تیم را به مدت یک هفته تعطیل کرد.با توجه به اینکه تیم نفت آبادان هفته آینده با سپاهان بازی دارد و بازی های تیم اصفهانی فعلا به دلیل حضور سه بازیکن این تیم در جمع ملی پوشان امید به تعویق افتاده، کاسیمیرو تمرینات نفت را به مدت یک هفته تعطیل اعلام کرد. تمرینات این تیم از جمعه آغاز می شود.
-
هافبک استقلال: جو ورزشگاه تختی آبادان وحشتناک بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] نیوز:امید رضا روانخواه، هافبک ریز نقش استقلال گفت: فرصت های استقلال نسبت به نفت آبادان خیلی بیشتر بود اما قانون فوتبال می گوید اگر گل نزنی، گل می خوری.
وی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: بازی سنگین و سختی بود. هواداران آبادانی جو وحشتناکی را در ورزشگاه به وجود آورده و تمرکز استقلال را از میان برده بودند.
وی افزود:ما از نظر فنی، فرصت های بیشتری نسبت به نفت آبادان داشتیم، اما با بدشانسی، این فرصت ها تبدیل به گل نشد. قانونی در فوتبال است که می گوید اگر گل نزنی، گل می خوری. این قانون در آبادان شامل حال استقلال شد.