من از سایت شما سی دی خریدم ولی هنوز به دستم نرسیده باید به چه قسمت مراجعه کنم تا کد رهگیری رو وارد کنم اگه امکانش هست زود به من جواب بدین ممنون میشم
نمایش نسخه قابل چاپ
من از سایت شما سی دی خریدم ولی هنوز به دستم نرسیده باید به چه قسمت مراجعه کنم تا کد رهگیری رو وارد کنم اگه امکانش هست زود به من جواب بدین ممنون میشم
لطفا اگه امكانش هست تمام گل هاي يوونتوس رو تو يه فايل واسه دانلود بزارين
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arz [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
دوست عزیز لطف کنید فارسی تایپ کنید
در مورد سئوالتون هم باید شما ابتدا یاد بگیرید که چطوری می شه آپلود کرد .
توی سایت گوگل می تونین جستجو کنید که آموزش آپلود کردن کجاست تا مطالعه کنید و یاد بگیرید
طرف قرارداد ما سایت فرستنده هست و برای رهگیری محصولاتتون به این سایت مراجعه کنید: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesham [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سپس روی گزینه پیگیری سفارشات کلیک کنید .
تاریخچه باشگاه یوونتوس از ابتدا تا حال در حال قرار دادن در فروشگاه می باشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط rasoolr [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesham [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در صورتی که سفارش شما ثبت شده باشد در کمتر از 24 ساعت با شما تماس گرفته می شود و برای ارسال با شما هماهنگ می گردد.
در صورتی که تلفن خود را برنداشته باشید یا شماره نامعتبری وارد کرده باشید سفارش شما کنسل می شود
برای کد رهگیری هم که گفتم باید چکار کنید
طرف قرارداد ما سایت فرستنده هست و برای رهگیری محصولاتتون به این سایت مراجعه کنید: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سپس روی گزینه پیگیری سفارشات کلیک کنید .
بخش pes مدیر ندارد. اگر میشود برای این بخش مدیری انتخاب کنید تا فعالیت در بخش بشتر شود. نمشود فقط من و چند تن از دوستان کار کنیم . لطفا از بین کاربران فردی مناسب را پیدا کنید.
فیفا هم مدیر نداره اگه میشه یه کاری کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط danielbahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان عزیز
بخش های غیرتخصصی فوتبال (مثل بازیهای کامپیوتری و ... ) نیازی به مدیر ندارند و هر کس که علاقه داشته باشه می تونه اطلاعاتش رو در اختیار بقیه قرار بده
ما بیشتر دوست داریم روی بخش های تخصصی فوتبال تمرکز داشته باشیم
موفق باشید
سلام اقا جعفر.تیم هایی مثل بارسا آرسنال چلسی و.... مدیر ندارن.یه کاریش بکنین.
راست ميگه منم موافقم:flowerysmile:نقل قول:
سلام اقا جعفر.تیم هایی مثل بارسا آرسنال چلسی و.... مدیر ندارن.یه کاریش بکنین.
سلام - ميخواستم بدونم چجوري ميشه در سايت لينك فيلم گذاشت - متشكرم
هر کلیپی که تو اینترنت هست یه آدرسی داره وقتی میخوای یه مطلب ارسال کنی تو نوار کار زیر شکلک ها یه گزینه برای درج لینک هست وقتی اونو میزنی یه جایی داره برای ادرس ، آدرس اون کلیپی رو که میخوای بزاری وارد میکنی بعدش ok رو میزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط TAHACR7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]