-
برای میلان آماده ایم
ما همیشه در دیدارهای بزرگ خوب بازی میکنیم
کلودیو رانیری سرمربی رم معتقد است که تیمش در برابر میلان نتیجه لازم را کسب خواهد کرد. جالوروسی موفق شد با کسب یک پیروزی خفیف مقابل باری به وضعیتش در سری آ بهبود ببخشد و در هفته آینده آنها باید به مصاف صدرنشین بروند.
"ما همیشه در مسابقههای بزرگ خوب بازی میکنیم. ما توانایی کسب نتیجه را داریم."
دنیله دروسی هم که در دیدار مقابل باری محروم بود میتواند تیمش را همراهی کند.
"ما مشغول کار کردن برای بازی مقابل میلان هستیم و میخواهیم آماده باشیم."
در همین حال شرکت ایتالپترولی اعلام کرد که آنها با گروههای مختلفی برای فروش باشگاه تماس داشتهاند و اطلاعات رم را در اختیار آنها قرار دادهاند. ایتالپترولی از انتشار نام متقاضیان خرید باشگاه خودداری کرده است.
از اسپانیا هم خبر میرسد که باشگاه مالاگا برای جذب ژولیو باپتیستا وارد عمل شده است. مدیر باشگاه مالاگا که سابقه همکاری با این بازیکن را در سویا دارد قصد دارد تا در زمستان او را به خدمت بگیرد. البته در صورت انجام این انتقال قرضی در قرارداد او بندی هم برای قطعی کردن آن وجود خواهد داشت.
کوریره دلواسپرت هم از علاقهمندی جالوروسی به هافبک 19 ساله لوکوموتیو مسکو نوشته است. رمیها آلن گاتاگوف را در سال 2009 و در بازی تیمهای ملی زیر 21 سالههای روسیه و ایتالیا دیدهاند و روزنامههای روسیه هم از مذاکرات جالوروسی با این بازیکن جوان خبر میدهند. قرارداد او در آپریل 2011 به پایان میرسد اما لوکوموتیو برای تمدید آن حرکتی نکرده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
یونیکردیت تایید کرد
خریداران زیادی وجود دارند
بانک یونیکردیت از وجود خریداران بسیار علاقهمند برای حضور در باشگاه رم خبر داد. روزلا سنسی در حال حاضر ریاست باشگاه را به عهده دارد اما بانک با کمک روسچایلد به دنبال یک خریدار مناسب برای باشگاه رم هستند. پیئرلوئیجی پلوسو در مورد فروش باشگاه توضیح داد.
"خریدارانی برای خرید رم وجود دارند و آنها خیلی علاقهمندند و پیوسته در حال تلاش هستند."
پلوسو در پاسخ به اینکه مراحل فروش باشگاه به طور پنهانی در حال انجام است گفت: "مطلقا درست نیست. این کاملا جریان روشنی است. آنها مشغول بررسی عمیق هستند."
"عملیات پیچیده است و این دلیل تاخیر است به علاوه اینکه تعطیلات کریسمس هم در راه است."
"به هر حال، خریدارانی هستند و آنها بسیار علاقهمندند."
گفته میشود که خانواده آنجلوچی و یک گروه آمریکایی جدیترین خریداران رم هستند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
صفر شوت زده ایم!
آمار ضعیف شوتزنی برای جالوروسی
رم در تلاش برای ایجاد موقعیتهای بیشتر در محوطه جریمه حریفان و سرعت دادن به بازی است اما به نظر میرسد که آنها باید به شوتزنی از بیرون محوطه جریمه هم توجه کنند. جالوروسی در این فصل سری آ هیچ گلی از بیرون محوطه جریمه به ثمر نرسانده و این نگران کننده است. حتی باری و چزنا هم موفق به انجام این کار شدهاند و از رم بهتر کار کردهاند. پالرمو با 7 شوت از راه دور در صدر جدول شوتزنها قرار دارد و یوونتوس، فیورنتینا و اودینزه هم 5 بار از بیرون محوطه جریمه موفق به گلزنی شدهاند و این آمار برای اینتر 4 و برای میلان 3 است.
اما در فصل گذشته جالوروسی 11 گل از بیرون محوطه جریمه به ثمر رساند یعنی 16.1% از کل گلهایش در سری آ. دو فصل پیش 9 گل(14%)، در فصل 2007.8 12گل(16.6%)، 2006.7 14 گل(%18.9) و در فصل 2005.6 15گل(20.8%).
در لیگ قهرمانان نیز رم در شش بازی که انجام داد تنها یک گل از بیرون محوطه جریمه به ثمر رساند. البته ضربه آرام منز مقابل بازل چندان شبیه به یک شوت کلاسیک نبود.
آخرین گل رم با شوت از راه دور در سری آ به فصل قبل بازی میگردد جایی که دنیله دروسی در ورونا دروازه کیهوو را با یک ضربه سنگین باز کرد.
-
بازگشت پسر بد اخلاق به رم؟! کاسانو باز می گردد؟!
به گزارش خبرگزاری RomaNews.IR، انتقالی تقریبا خوب! کاسانو به رم باز می گردد؟! 4-4-2 گزارش می دهد.
آنتونیو کاسانو خداحافظی تلخی با سامپدوریا داشت. پس از بی احترامی او به تیم سامپا، سران این باشگاه او را اخراج کردند تا این بازیکن که روز های خوبی را می گذراند، هم از تیم باشگاهی اش و هم از آتزوری جدا شود!
با این حال او دیگر جایی در سامپدوریا نخواهد داشت. پس از شایعاتی مبنی بر انتقال او به اینتر و یا میلان که خیلی زود تکذیب شد، اکنون تیم رم نزدیک ترین گزینه برای انتقال پسر سابق پایتخت است!
به احتمال زیاد باپتیستا از رم جدا خواهد شد و آدریانو نیز احتمالا تا هفته های آینده راهی کشورش می شود. این می تواند احتمال ورود پسر بد اخلاق به رم را بیشتر کند!
-
رم بسیار رقابتی است
امیدوارم رم به هوادارانش هدیه کریسمس بدهد
روزلا سنسی رئیس باشگاه رم امیدوار است که بازیکنانش با پیروزی مقابل میلان در سنسیرو به هواداران جالوروسی هدیه کریسمس بدهند. شنبه رم در دیداری حساس با میلان روبهرو میشود که تاثیر زیادی در سرنوشت گرگها در سری آ خواهد داشت.
"امیدوارم رم بتواند روز شنبه با بردن میلان هدیهای برای کریسمس به هواداران جالوروسی بدهد."
سنسی 2010 را سالی خوب برای باشگاه رم دانست، سالی که آنها شادیهای زیادی را تجربه کردند.
"2010 سالی پر از رقابت و خوشحالی بود. نمیتوانم احساسی که این تیم به ما داد را فراموش کنم. سالی سخت اما پر از شادیهای مهم بود. ما باید به این تیم اعتماد بدهیم."
روزلا از باقی ماندن آدریانو در رم راضی است. مهاجم برزیلی که در آستانه جدایی از جالوروسی بود اعلام کرد که در پایتخت میماند.
"خوشحالم که آدریانو گفت که در رم میماند. این همان چیزی است که من به شما گفته بودم."
"این پسرها باید به خاطر امتیازهایی که در سال 2010 کسب کردند پاداش بگیرند، خیلی حیف شد که ما به اهدافمان نرسیدیم."
"ما از بازار نقل و انتقالات برای تقویت رم استفاده میکنیم و اجازه نمیدهیم که تیم تضعیف شود. اگر بازیکنی برود به خاطر این است که میخواهد بیشتر بازی کند."
-
داستانهای جذاب
پسرک ولخرج، موجی و دروسی
آنتونیو کاسانو که زمانی در رم میدرخشید پس از ناکامی در مادرید به جنوا رفت، پیراهن سمپدوریا را به تن کرد، اسطوره آنها شد و پس از درگیری با رئیس باشگاه توسط دادگاه محکوم شد. با توجه به حکم دادگاه دستمزد 5 میلیونی آنتونیو نصف خواهد شد اما او میتواند به ترکیب تیمش بازگردد. خیلیها علاقهمندند تا این یاغی را در تیمشان داشته باشند اما هنوز هیچ چیز مشخص نیست. شاید گارونه او را در لیست فروش قرار دهد اما او احتمال بازگشت ستاره عصیانگر را رد نکرده است. علاقه کاسانو به سمپ شاید باعث شود او قید میلیونها یورو را بزند و در جنوا بماند. سایت 4 4 2 هم در داستانی خیالی از جدایی باپتیستا و آدریانو نوشته و از بازگشت کاسانو به رم خبر داده است، چه داستان شیرینی!
لوچانو موجی مرد شماره یک یوونتوس در دوران اوج بیانکونری از ماجرای داویدز و رم گفت و پشت پرده انتقالی که هرگز انجام نشد را فاش کرد.
"من دروسی و آکوئیلانی را در فینال مسابقات جوانان بین رم و یوونتوس شناسایی کردم. و وقتی آنها از من داویدز را خواستند پیشنهاد دادم که دروسی و آکوئیلانی به عنوان بخشی از قرارداد او به تورین بیایند. آنها میخواستند این کار را بکنند و کار تقریبا تمام شده بود. من از آنها 15 میلیون دیگر میخواستم اما آنها به من 12 میلیون میدادند. من منتظر ماندم اما آنها هیچ کاری نکردند!"
از جزیره هم خبر میرسد که والون بهرامی فقط تا 10 ژانویه برای رم صبر میکند و پس از آن پیشنهادات دیگرش را بررسی خواهد کرد. البته پراده با مدیربرنامههای این بازیکن سوئیسی در تابستان به توافق رسیده بود اما کم بودن بودجه رمیها باعث شد که این انتقال انجام نشود. البته در این بین خبرهای دیگری هم به گوش میرسد و نام ابوئه و امانوئلسون هم برای حضور در پایتخت مطرح شده اما شانس بهرامی بیش از سایرین است.
-
دورانی سخت برای کاپیتان[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رم با توتی در سنسیرو احساس آرامش میکند
9 ماه است که وین رونی در جریان بازی در لیگ برتر گل نزده است اما آیا کسی در جهان هست که فکر کند مهاجم منچستریونایتد تمام شده است؟ نه، هر کسی که عقلش سر جایش باشد چنین حرفی نمیزند. البته کسانی هستند که فرانچسکو توتی را با رفتارشان آزار میدهند، کسی که در این فصل فقط مقابل پالرمو در جریان بازی گل زده و فصل خوبی را سپری نکرده است. همان عدهای که پس از هدر رفتن پنالتی فرانچسکو مقابل باری صدایشان را در الیمپیکو بلند کردند.
بله، عجیب است چون 24 ساعت بعد همان اتفاق برای رونی افتاد و شماره ده یونایتد پنالتیاش را مقابل آرسنال از دست داد. هیچ کس در اولترافورد صدایش را برای او بلند نکرد و در عوض آنها برای نماد باشگاههشان کف زدند و او را تشویق کردند. این چه معنی میدهد؟ شاید هواداران یونایتد از همتایان رمی بهتر هستند؟ نه ، اما به نظر میرسد که توتی مجبور است تا روزی که به عنوان بازیکن فوتبال بازی میکند انتقادات را تحمل کند. فرانچسکو در این سالها چیزهای زیادی به رم داده و در موقعیتهای بدتر هم قوی ظاهر شده و حالا وقت کمک به جالوروسی در این لیگ است. مقابل میلان، جایی که همیشه درخشیده و ستایش همگان را برانگیخته و حتی هواداران میلان هم دورادور او را تحسین میکنند. رم وقتی او را دارد مقابل میلان احساس نگرانی نمیکند زیرا او در الیمپیکو و سنسیرو بارها دروازه روسونری را فرو ریخته است. ده گل او مقابل روسونری باعث دلگرمی هواداران جالوروسی است. فرانچسکو اول گلش مقابل میلان را در 12 اکتبر 1996 با یک ضربه چیپ به ثمر رساند و الیمپیکو را منفجر کرد. در سال 2006 دو گل زیبایش باعث شد که رم پس از نوزده سال میلان را در سنسیرو شکست دهد. هفتمین گلش در سنسیرو مقابل روسونری خداحافظی مالدینی با خانهاش را خراب کرد و آیا آن سه ضربه آزاد سنگینی که او وارد دروازه آبیاتی کرد فراموش شدنی هستند؟
فرانچسکو تاکنون شش بار دروازه میلان با آبیاتی را باز کرده و شنبه شب دوباره پس از سالها بالاخره توتی در سنسیرو با او روبهرو میشود. عجب نبردی خواهد بود...
-
روبینیو: رم قوی است. بوریلو بازیکن بزرگیست
به گزارش خبرگزاری RomaNews.IR، روبینیو، مهاجم آماده ی این روز های میلان، در مورد بازی شنبه شب دو تیم میلان و رم که در ورزشگاه سن سیرو برگزار می شود، با Sky Sport به صحبت پرداخت.
" شنبه شب بازی حساسی بین این دو تیم برگزار می شود. این بازی دشواری خواهد بود چرا که رم تیم بزرگیست. ما در حال حاضر بازی خوبی را به نمایش می گذاریم و می خواهیم بازی را به سود خاتمه دهیم. "
روبینیو در ادامه در مورد مهاجم سابق میلان و حال حاضر جیالوروسی، مارکو بوریلو صحبت کرد و گفت: " این بازیکن در میلان بازی های خوبی را به نمایش می گذاشت. او بازیکن بزرگیست. اما در حال حاضر او باید از رم دفاع کند و من از میلان! "
-
روزلای خوشحال!
بهترین هدیه تولد عمرم بود
روزلا سنسی از شادی پوست خود نمیگنجد. رئیس باشگاه رم که ماههای آخر حضورش در باشگاه را به عنوان رئیس سپری میکند پس از پیروزی ارزشمند مقابل میلان اعلام کرد که این بهترین هدیه تولد زندگیاش بوده است. رئیس باشگاه رم متولد 18 دسامبر است.
"بهترین هدیه تولد زندگیام بود. میدانید چرا چنین احساسی دارم؟ واقعا میخواهید بدانید؟ صدایم گرفته چون وقتی بوریلو گل زد مثل یک هوادار فریاد زدم مثل همه هواداران، من بزرگترین هوادار رم هستم! هنوز دارم خوشحالی میکنم!"
البته سنسی حق دارد که از خوشحالی در آسمانها سیر کند زیرا خرید او در لحظه آخر از میلانیها سرنوشت این دیدار حساس را رقم زد.
"یک میلان عالی، یک میلان بزرگ بود و من میخواهم به دوستم گالیانی این را بگویم. در مقابل میلان بزرگ ما یک رم بزرگ میخواهیم. و یک رم بزرگ وجود داشت. یک تیم بزرگ، یک گروه بزرگ با حرفهایگری عالی."
روزلا این برد که در آخرین مسابقه سال رقم خورد را به هواداران جالوروسی تقدیم میکند.
"من این پیروزی را به خودمان تقدیم میکنم، به همه هواداران. اجازه بدهید بگویم که آنها لیاقتش را داشتند. پیروزی بزرگی است. من با آنها خوشحالم. حالا ما میتوانیم واقعا یک کریسمس فوقالعاده را سپری کنیم. تیم ما عالی بود چون ما مقابل یک تیم بزرگ بازی کردیم. خوشحالم که چنین کادوی تولدی گرفتم. اما این برای من نیست. این یک هدیهای است که من به هواداران تقدیم میکنم. این شادی است که در میان این همه تلخی به ما داده شد."
احتمالا رئیس زیباترین جشن تولد عمرش را تجربه کرد!
-
توتی پا طلایی است!
قیصر فرانچسکو را ستود
فرانس بکن بائر اسطوره بزرگ فوتبال جهان به تمجید از فرانچسکو توتی پرداخت. قیصر که در مراسم پای طلایی 2010 حضور داشت معتقد است که اسطوره رم لیاقت این جایزه را داشته است.
"پای طلایی 2010 به فرانچسکو توتی رسید؟ این جایزه پای طلایی نشان داد که پای فرانچسکو از طلاست. حتی زمانی که یک نوجوان بود برای رم بازی کرد، هرگز باشگاه را ترک نکرد و تیم را با گلهای بزرگی هدایت کرد و آن را تبدیل به یکی از بزرگترین تیمهای ایتالیایی کرد."
"هواداران رم عاشق او هستند. واقعا پرچم آنهاست و از احترامی که در سراسر جهان به او میگذارند لذت میبرد. بردن این جایزه جلوتر از بازیکنانی چون رائول و دیوید بکهام آن را ثابت کرد."
گفتنی است توتی در 590بازی 249گل برای جالوروسی زده و تمامی رکوردهای رم را در اختیار دارد. علاوه بر این کاپیتان رم شخصیت انسان دوستانهای دارد.