-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آغاز رسمی تمرینات به همراه معرفی پیراهن
11 تیر 1389
فصل 2010 - 2011 شب گذشته پس از ملاقات اعضای باشگاه یوونتوس در هتل محل استقرار انها به صورت رسمی آغاز شد. بیست و دو بازیکن حاضر در تمرینات برای اولین بار با دل نری سر مربی جدید خود ملاقات کردند.
دیه گو - امائوری و مارتینز به دلیل تاخیر در پروازهای خود از امریکای جنوبی نتوانستند به موقع خود را به سرمربی تیم معرفی کنند.
در این مراسم پیراهن های جدید باشگاه یوونتوس با اسپانسر جدید به هواداران معرفی شد و فصل اینده یووه با اسپانسر بت کلیک به میدان خواهد رفت.
قبل از اغاز تمرینات امروز تمامی اعضای حاضر می بایست در تست های پزشکی باشگاه حضور پیدا کرده و سپس اولین جلسه ی تمرینی خود را در کنار یکدیگر اغاز کنند.
بازیکنان حاضر در جام جهانی نظیر بونوچی - کامورانزی - کیه لینی - په په - یاکوئنتا و مارکیزیو به دلیل حضور در رقابت های جام جهانی از تاریخ 18 جولای به تمرینات گروهی اضافه خواهند شد.
جیجی بوفون هم به دلیل عمل جراحی خود تا ابتدای سال 2011 از حضور در تمرینات معاف خواهد بود و پس از ان به گروه اضافه خواهد شد.
تیاگو ستاره ی پرتغال در جام جهانی نیز از تاریخ 22 جولای می بایست در تمرینات حضور پیدا کند و ملو تنها بازیکنی است که به دلیل حضور در جام جهانی تاریخ بازگشت وی مشخص نشده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
یوونتوس زیبای دل نری را مشاهده خواهید کرد
11 تیر 1389
جیجی دل نری سرمربی جدید باشگاه یوونتوس در اولین مصاحبه ی فصل جدید خود از شرایط بازیکنان و امکانات یووه ابراز رضایت کرد و به هواداران اطمینان داد یوونتوس جدیدی را مشاهده خواهند کرد.
دل نری ادامه داد: "من اعتقاد دارم یوونتوس من زیبا بازی خواهد کرد و همواره پیروز خواهد بود چه داخل زمین و چه خارج زمین. به دلیل حضور در جام جهانی همچنان تیم کامل خود را در اختیار ندارم و هنوز برای نقل و انتقالات دو ماه فرصت است.
"فوتبال فقط از ستاره تشکیل نشده است، بلکه از بازیکن های جوانی و با استعداد هم می شود. در حال حاضر به خاطر جام جهانی و شرایط تیم بر روی تیم جوانان و ستاره های جوان متمرکز شده ایم زیرا باید برای 29 جولای آماده باشیم."
وی بعد از رضایت از شرایط تیم به سراغ مهاجمان تیم خود رفت و گفت: "خط حمله ی تیم من با حضور دل پیرو - ترزگه - امائوری و یاکوئنتا بسیار کامل است و قصد دارم از دیه گو نیز به عنوان مهاجم استفاده کنم."
جیجی دل نری برای برقراری ارتباط با کاپیتان تیمش اماده است و در خصوص اله می گوید: دل پیرو بازیکن پارت تایم نیست و تنها یک نیمه به میدان نخواهد رفت. او با تمام احساس و علاقه بازیکن یوونتوس خواهد بود. روی او حساب ویژه و زیادی می کنم، اله مرا تحت تاثیر قرار می دهد، روز گذشته زمان زیادی را با یکدیگر گذراندیم و خیلی شفاف و راحت با یکدیگر صحبت کردیم، او یک پسر جدی و عالی ست که زمانی که در فرم ایده ال است رقیبی ندارد. او کاپیتان بازیکن یوونتوس خواهد بود.
استفاده از دیه گو در خط حمله موضوع بعدی است که دل نری به ان اشاره می کند: "به نظر من دیه گو توانایی زیادی به عنوان بازی در پست مهاجم دوم را دارد و به همین خاطر قصد دارم از وی به عنوان مهاجم در تیم خود استفاده کنم. توانایی دیه گو در خط حمله بسیار بالاتر از حضور در خط هافبک می باشد."
خطوط بازی یووه موضوع بحث بعدی دل نری بود: "در خط هافبک بازیکنان سرسختی در اختیار داریم و من فکر می کنم در خط حمله و هافبک وضعیت نگران کننده ای وجود ندارد, هم از نظر کیفیت، هم از نظر تعداد ما می توانیم با آرامش به این دو قسمت فکر کنیم."
"ولی ضعف ما در کناره ها و در خط دفاع می باشد و بر همین اساس ماروتا فعلا تمرکز خود را بر روی این دو بخش گذاشته است تا بتواند بازیکنان شایسته ای را خریداری کند."
"هدف ما قدرت بخشیدن به بخش ایتالیایی تیم است، توجه به بازیکنان جوانان و بازیکن سازی در یووه، و البته به سرعت پیروز شدن که بین همه ی این موارد تعادلی ایجاد خواهیم کرد."
"من به تیم جدید خود بسیار خوشبین هستم و با ماروتا از هماهنگی خوبی بر خوردار هستیم و تا پایان زمان نقل و انتقالات تیم خود را به صورت کامل اماده خواهیم کرد تا در طول فصل با مشکل مواجه نشویم. نتایج خریدهای جدید یووه که در این فصل انجام شده است را در زمین مشاهده خواهید کرد."
"یووه در لیگ قهرمانان فصل بعد حضور ندارد و بر همین اساس در نظر داریم میانگین سنی و میزان دستمزد بازیکنان یووه را کاهش دهیم."
"الان هیچ تیمی نمی تواند قول خرید ستاره بزرگی را بدهد زیرا به خاطر جام جهانی وضعیت نقل و انتقال بسیار راکد است. نمی دانم ستاره ای به یوونتوس خواهد امد یا نه. باید صبر کنید."
-
در یووه حس بازگشت و شکوه موج می زند
12 تیر 1389
ستاره بیانکونری که هفده سال حضور در میادین مختلف فوتبال را با پیراهن سیاه و سفید یووه در کارنامه ورزشی خود می بیند روز گذشته پیش از سفر به پینتزولو در مراسم معرفی پیراهن جدید باشگاه در فصل جدید شرکت کرد و یکی از مهره هایی بود که با پوشیدن پیراهن های تازه ارزو روزهایی جدید و زیبا داشت.
اله در سایت اختصاصی خود در خصوص اغاز دوباره با یووه می نویسد " بله حرکتی دوباره شروع می شود. در تست پزشکی شرکت کردیم و برای معرفی پیراهن جدید یووه در زمین وینوو حاضر شدیم و حالا به پینتزولو می رویم. "
به یاد می اورم نخستین بوچس در سال 93 را به محض ورودم به پادووا و حالا اماده می شویم تا راهی پینتزولو شویم. مکانی که در این سال های اخیر میزبان ماست، بازیکنانی که در دو دیدار دوستانه برابر تیم دانشگاهی کرایووا و النصر برگزار خواهند کرد. زندگی در این لحظات همیشه هیجان انگیز است، نه مثل بازگشت به مدرسه پس از اتمام تعطیلات اما خوب هیجانی خاص خود را دارد.
اینجا در یووه حس بازگشت و شروع دوباره موج می زند و همه می خواهیم به میادین برگردیم، امسال هرگز چنین نخواهد شد و یک فصل سخت را پشت سر گذاشتیم و ان را باید فراموش کنیم و حالا با قدرت و انگیزه تمرینات را شروع می کنیم، با خواسته های زیاد و بزرگ. بی صبرانه منتظر رسیدن و تکرار گذشته پرافتخار هستم.
-
شروع رسمی یووه برای فصل جدید
12 تیر 1389
تعطیلات زودتر از انچه انتظارش را داشتیم به اتمام رسید تا بانوی پیر شروع جدی خود را برای فصلی پربار و موفق از سر گیرد. با رسیدن یووه به پینتزولو فصل سیاه 2009 – 2010 به ارشیو رفت و از امروز امادگی برای فصل جدید چهره خود را نشان داد.
به این ترتیب لویجی دل نری با کمک مربیان خود، بازیکنان تیمش را گردهم اورد تا خیلی زود تمرینات جدی و تلاش فوق العاده برای فراموشی سال ناموفق گذشته شروع شود.
یووه که در جام یوفا حضور خواهد داشت برای شرکت در این رقابت ها زمان زیادی نخواهد داشت، طولی نمی کشد که نخستین دیدارهای این جام در اوایل ماه مرداد اغاز می شود و دل نری و همکارانش باید تیمی یکدست و هماهنگ را اماده رفتن به میدان نماید.
بنابر این یوونتوسی ها برای تبدیل به تیمی مقتدر و باشکوه زمان زیادی نخواهند داشت اما مطمئنا انگیزه بالای انان به این گروه کمک می کند تا خیلی زود در فرم ایده ال قرار گیرند.
-
کامو روسونری می شود !
12 تیر 1389
سال هاست که پیراهن سیاه و سفید یووه را بر تن می کند اما در اواخر فصل گذشته با وجود اینکه یک سال از مدت قراردادش با یووه مانده، از احتمال جدایی اش اخبار مختلفی منتشر شد و بارها مدیر برنامه های از تردید های مائوری برای رفتن و یا ماندن گفت.
با این حال در طول برگزاری رقابت های جام جهانی اخباری از جدایی قطعی او در تابستان منتشر شد و در نهایت امروز خبر رسید که کامورانزی به دلیل ناهماهنگی با سیستم مربی جدید باشگاه قصد ترک یوونتوس را دارد.
در این میان نام میلان به عنوان تیم اینده این هافبک ایتالیایی – ارژانتینی مطرح و پیش بینی می شود هافبک ملی پوش یوونتوس در فصل اتی همراه این تیم بزرگ ایتالیایی نباشد و به یکی از تیم های رقیب بپیوندد.
-
باید با سبا خداحافظی کنیم
12 تیر 1389
به نظر می رسد نخستین مهره جدا شده در فصل تابستان بانوی پیر این جوان اینده دار باشد. مورچه اتمی که یک فصل سیاه شخصی و تیمی را پشت سر گذاشت این بار صبر و تحمل همیشگی خود را از دست داد و با توجه به شرایط جدید تیم تصمیم به ترک تیم محبوبش گرفت.
سباستین جووینکو که به همراه یووه در پینتزولو حضور دارد و خود را اماده فصل جدید می کند به خوبی می داند با توجه به نشستن دل نری بر روی نیمکت سیاه و سفیدها فضا بیش از گذشته بر او تنگ خواهد شد و او فرصتی برای بازی کردن نخواهد داشت و از سوی دیگر دوران جوانی و رشد او نیز به سرعت در حال گذر است بنابر این بهترین راه برای پیشرفت و نشان دادن توانایی و استعداد، جدایی و پیوستن به تیمی ست که در ان فضای حضور در ترکیب اصلی را داشته باشد.
طبق گفته های ماروتا، مسولین باری شدیدا خواهان به خدمت گیری این جوان هستند و به زودی مذاکرات برای پیوستن سبا به این تیم اغاز خواهد شد.
-
30 میلیون یورو برای خرید کونترائو ؟
12 تیر 1389
به نظر می رسد سران باشگاه یووه و در راس انها ماروتا سخت در پی پیدا کردن جانشین فابیو گروسو مدافع ایتالیایی تیم خود هستند که به زودی باید با یووه خداحافظی و راهی تیمی دیگر شود.
به نوشته ی رسانه های فوتبال ایتالیا مدیران بازیکنانی نظیر باستوس، تایوو، بل هاج را زیر نظر گرفته اند و در نظر دارند شرایط انتقال یکی از بازیکنان فوق را به تورین هموار سازند اما امروز بازیکن دیگری به نام فابیو کونترائو مطرح شد که در صدر لیست خریدهای احتمالی یووه قرار گرفت.
ظاهرا کونترائو هم چندی پیشتر در مصاحبه ای از علاقه ی خود به لیگ ایتالیا خبر داده است و باید منتظر واکنش سران باشگاه پرتغالی باشیم که مبلغ 30 میلیون یورو را برای انتقال بازیکن خود درخواست کرده اند.
این رقم وقتی اعلام شد که باشگاه بایرن مونیخ به عنوان اولین باشگاه متقاضی کنترائو درخواست خود را که 12 میلیون یورو بود به مسئولان بنفیکا اعلام کرد. آنها وقتی با چنین مبلغی از سوی مسئولان بنفیکا روبه رو شدند اعلام کردند تنها تا 20 میلیون می توانند مبلغ خود را افزایش دهند.
باید دید آیا یوونتوس چنین مبلغ بالایی را برای انتقال این بازیکن موفق تیم ملی پرتغال در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی پرداخت خواهد کرد یا نه؟؟؟
-
پایان هفته منتظر کراسیچ باشید
13 تیر 1389
به نظر می رسد داستان انتقال میلوس کراسیچ ستاره ی صربستان در جام جهانی به باشگاه یوونتوس روزهای نهایی خود را سپری می کند و می بایست ظرف چند روز اینده منتظر اعلام رسمی این خبر باشیم.
بر اساس اعلام منابع ورزشی ایتالیا بین روزهای پنج شنبه و جمعه ی هفته ی جاری انتقال کراسیچ به یووه رسمی خواهد شد و این بازیکن پس از ان در تمرینات یووه حاضر خواهد شد.
بازیکن باشگاه زسکا مسکو که در پانزده روز گذشته چند مرتبه از علاقه ی خود به باشگاه یووه و حضور در این تیم خبر داده است روز دو شنبه وارد مسکو خواهد شد تا در مورد موارد پایانی به توافق نهایی دست پیدا کند و پس از آن وارد تورین شود و در تست های پزشکی بانوی پیر حضور یابد.
-
ملو توجه دل نری را جلب نمی کند
13 تیر 1389
فیلیپه ملو که به همراه طلایی پوشان برزیل از گردونه جام نوزدهم کنار رفت این روزها شرایط خوبی برای اینده خود ندارد. هافبک برزیلی که پیش از این نیز با سخنانش اعتراض یوونتوسی ها را موجب شده بود در حالی که در تعطیلات به سر می برد برای ماندن در کنار بانوی پیر نیز با مشکلاتی روبرو شده و به نظر می رسد جیجی دل نری عقیده خاصی نسبت به وی ندارد.
برخی منابع خبری می نویسند دل نری طی تماس تلفنی با ملو از عدم نیازش به وی گفته، با این حال به نظر می رسد طی روزهای اتی شرایط این مهره برزیلی مشخص شود، اما پیش بینی می شود وی درلیست فروش باشگاه یووه قرار گیرد و در مهلت نقل و انتقالات تابستانی به تیم دیگری منتقل و یا با بازیکن مورد نیاز بانوی پیر معاوضه شود.
-
فابیو به الاهلی پیوست
کاپیتان ملی پوش بانوی پیر که پس از ترک یووه در تابستان 2006 با مشکلات و اعتراضاتی بار دیگر به یوونتوس امد پس از حذف از جام جهانی به ایتالیا برگشت تا امروز با سفر به دوبی انتخاب پوشیدن پیراهن الاهلی امارات را به طوررسمی اعلام کند.
فابیو کاناوارو که یکی از چهره های بسیار ضعیف اتزوری در جام نوزدهم بود همچنان قصد خداحافظی از دنیای فوتبال را ندارد و برای دو سال در لیگ فوتبال امارات بازی خواهد کرد. به این ترتیب احتمال دیدن فابیو در ایران در صورت همگروهی با تیم هایی ایران وجود دارد.
فابیو که این تیم اماراتی قرارداد دو ساله ای امضا کرده در خصوص انتخابش می گوید بر خلاف انتظارات من اینجا را برای پول و مسائل اقتصادی انتخاب نکردم، در این کشور، فشار و سختی لیگ ایتالیا نیست و من فرصتی خواهم داشت تا در کنار جوانان بازی کنم و با انان تجربیات خود را در میان بگذارم.
از او در خصوص قهرمان جام جهانی سوال کردند و کاپیتان سابق اتزوری در پاسخ گفت اسپانیا و یا المان. \