-
مصاحبه روانخواه
روانخواه: نگفتم اگر قلعه نويى برود از استقلال جدا مى شوم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تيم استقلال پس از حذف از رقابت هاى جام حذفى، روز سه شنبه در چهارچوب بازى هاى ليگ قهرمانان آسيا مقابل الاتحاد عربستان صف آرايى خواهد كرد. اميد رضا روانخواه هافبك استقلال معتقد است تيمش براى اعاده حيثيت بايد الاتحاد را شكست دهد. گفت و گوى ابرار ورزشى با روانخواه را در ادامه مى خوانيد:
•شرايط فعلى استقلال چطور است؟
- شرايط تيم بسيار خوب است. تمرينات منظمى را پشت سر گذاشته ايم و آماده رويارويى با الاتحاد هستيم.
•به نظر مى رسيد استقلال انگيزه اى براى حضور در جام حذفى نداشت. درست است؟
- نمى خواهم بگويم به رفسنجان رفتيم تا بازى را واگذار كنيم اما تيم ما واقعاً خسته بود. فشار زيادى كه به بازيكنان براى قهرمانى وارد شده بود همه ما را خسته كرده بود. دوست نداشتيم از دور رقابت ها كنار برويم اما برايمان فرقى هم نمى كرد به مرحله بعد صعود كنيم و يا نه.
•اما باخت مقابل يك تيم دسته اولى وجهه خوبى براى استقلال ندارد؟
- اين اتفاق در همه جاى دنيا رخ مى دهد. جدا از اين مسأله با بدشانسى بازى را واگذار كرديم. هر چند كه معتقدم باخت در ضربات پنالتى شكست محسوب نمى شود.
• با مصدوميت جبارى و ناآمادگى چند بازيكن ديگر فضا براى بازى كردن تو باز شده. درست است؟
- من كارى به اين مسائل ندارم. قبل از اينكه مصدوم شوم در تركيب استقلال بازى مى كردم. بعد از مصدوميتم نيز خيلى زود شرايط بازى كردن را پيدا كرده و حالا هم شرايط خوبى دارم. نوع بازى من با هيچ يك از هافبك هاى استقلال يكسان نيست و فقط با نظر سرمربى براى استقلال به ميدان مى روم.
• بازى با الاتحاد را چطور مى بينى؟
- اين بازى اهميت زيادى براى ما دارد. معتقدم براى حفظ آبرو و اعاده حيثيت بايد الاتحاد را در تهران شكست دهيم.
• به صعود از گروه خود هم مى انديشيد؟
- همان قدر كه به كسب عنوان قهرمانى در ليگ اميدوار بوديم حالا نيز به صعود از گروه خود در ليگ قهرمانان آسيا اميدواريم. در فوتبال هيچ چيز قابل پيش بينى نيست و اين موضوع در روز آخر ليگ به خوبى مشخص شد.
•فصل بعد هم در استقلال مى مانى؟
- هنوز چيزى مشخص نيست. من براى فصل آينده تصميمى نگرفته ام وبعد از بازى هاى ليگ قهرمانان در خصوص تيم آينده ام تصميم گيرى خواهم كرد.
• از قول تو شنيده ايم اگر قلعه نويى از استقلال برود، تو هم جدا مى شوى. اين حرف را واقعاً زده بودى؟
- قلعه نويى براى استقلال زحمات زيادى كشيده است اما من هيچ حرفى در اين خصوص نزدم. ممكن است قلعه نويى بماند و من از استقلال بروم و برعكس!
-
مصاحبه جان واريو
جان واريو: چون قهرمان شده ايم ، دوست دارم در استقلال بمانم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
• به جز استقلال تا به حال با تيمى طعم قهرمانى را چشيده بودى؟
- نه به اين صورت. با تيم منطقه اى در برزيل قهرمان شده بودم اما مثل قهرمانى استقلال نبود. ۲ تيم استقلال و پرسپوليس بيشترين طرفدارها را دارند.
•استقلال تا قبل از بازى با پيام از شانس كمترى براى قهرمانى برخوردار بود و كمتر كسى فكر مى كرد كه اين تيم قهرمان شود. تو چه فكرى مى كردى؟
- تا قبل از بازى با پيام اصلا مطمئن نبودم قهرمان مى شويم چون از محالات بود كه چنين اتفاقاتى رخ دهد. در آن روز همه تمركزم روى بازى بود. به بازى فولاد مقابل ذوب آهن فكر نمى كردم. مى خواستم بهترين توانايى ام را نمايش دهم. وقتى وارد ميدان شدم هرازگاهى اسكوربورد را نگاه مى كردم. وقتى فهميدم ذوب آهن گل خورده اميدوارتر شدم و معتقد بودم اگر خدا بخواهد قهرمان مى شويم.
•استقلال به غير از هفته هاى پايانى شانس اول قهرمانى به حساب مى آمد اما به يك باره افت كرد. حتى تو هم افت داشتى، چرا؟
- من ۳ هفته مصدوم بودم وقتى به تركيب بازگشتم، كل تيم دچار افت شده بود. طبيعى بود روى بازى من هم تاثير بگذارد.
•چقدر از مسائل حاشيه اى كه براى تيم رخ داده بود خبر داشتى؟
- هيچى.
•پس آدم خوش شانسى هستى كه به دليل خارجى بودن از اين مسائل دور بودى.
- شايد. من چيز خاصى متوجه نشده بودم فقط شنيدم قبلا يكسرى اتفاق ها در اين تيم رخ داده است اما خودم را درگير كسب اطلاعات بيشتر نكردم.
• برايت تازگى نداشت كه با چنين مسائلى روبه رو شدى؟
- استقلال تيم بزرگى است و چون شانس قهرمانى داشت اين اتفاقات حاشيه اى كاملا طبيعى بود. اين مسائل چيز عجيبى نيست. هر اتفاقى كه در اين تيم رخ مى دهد انعكاس خبرى آن چند برابر تيم هاى ديگر است. اگر همين اتفاقات در تيم ديگرى رخ دهد اين همه انعكاس نخواهد داشت.
• براى خودت جاى سؤال نداشت كه چرا استقلال افت كرد؟
- فوتبال همين است، هر تيمى در طول فصل فراز و نشيب دارد. منچستريونايتد در همين فصل با افت روبرو شد. مثلا ما بازى با سايپا داشتيم خوب بازى مى كرديم و نزديك بود ببريم اما ناگهان گل خورديم. در بازى با الاتحاد هم همين اتفاق افتاد.
• اين اواخر به نظر مى آمد بعضى از بازيكنان تيم آن طور كه بايد در خدمت تيم نبودند و اين موضوع روى بازى تو تاثير گذاشته بود،نه؟
- من چنين چيزى را در مورد خودم احساس نكردم. نمى توانم اين قضيه را باور كنم چون تمام تيم مى خواست كه قهرمان شويم. همه ما با هم كار گروهى انجام مى داديم.
•غيبت بازيكنى مثل جبارى تاثيرى در بازى تو گذاشته بود؟
- استقلال نزديك به ۳۰ بازيكن دارد كه همه آنها قوى هستند. حتى اگر من نباشم افراد خوبى براى پر كردن جاى من هستند. من در مورد اهميت بازيكنان اطلاع دارم. جبارى اهميت ويژه اى دارد. اگر در بازى حضور داشته باشد مطمئن تر مى توان آن بازى را تمام كرد اما وقتى نيست بايد بهتر تلاش كنيم تا كار را به سرانجام برسانيم.
•در طول فصل بازى كدام بازيكن استقلال را موثرتر ديدى؟
- يك بازيكن را نمى توانم انتخاب كنم. نمى توانم بگويم كه فقط يك بازيكن تاثير داشته است. نمى توانم قبول كنم كه در يك تيم قهرمان از يك اسم نام برده شود. ما به صورت گروهى قهرمان شديم.
• قبل از حضورت در استقلال امير قلعه نويى را چقدر مى شناختى؟
- شناختى نداشتم. وقتى به استقلال آمدم او را به عنوان مردى مى شناختم كه هدايت مس كرمان را بر عهده داشته و نتايج خوبى با اين تيم كسب كرده و دوباره به استقلال بازگشته بود.
•پس چرا استقلال در ليگ قهرمانان آسيا نتيجه نگرفت؟
- اين موضوع را نمى توان به گردن قلعه نويى انداخت. اگر تيمى خوب نتيجه مى گيرد همه عوامل نقش دارند و به همان اندازه اگر تيم ببازد همه مقصر هستند. ضمن اينكه ما در گروه سختى قرار گرفته ايم. همه تيم ها قوى هستند و بهترين بازيكنان را دارند.
•برنامه ات براى آينده چيست؟
-چون با استقلال قهرمان شدم؛ مى خواهم در اين تيم بمانم اما همه چيز بستگى به شرايط دارد.
• اگر از تيم هاى اماراتى پيشنهاد داشته باشى قبول مى كنى؟
- اگر شرايط خوبى باشد، بله.
• اما تو اكنون در بين هواداران استقلال از محبوبيت بالايى برخوردارى و شايد اين ترك استقلال باعث ناراحتى آنها شود.
- در حال حاضر سعى مى كنم لحظاتم را خوب بگذرانم و به آينده فكر نمى كنم كه چه پيش مى آيد. اكنون از اين قهرمانى و بودن در كنار مردم و هواداران لذت مى برم. از طرف ديگر چون اين موضوع؛ زندگى ام را تحت الشعاع قرار مى دهد بايد منطقى تصميم بگيرم.
• تو يك فصل پرتلاش را در استقلال گذراندى و با به ثمر رساندن گل قهرمانى پاداش گرفتى.
- من اين موضوع را به حساب قسمت مى گذارم. خدا اين هديه را براى من كنار گذاشته بود.
• دوست دارى اين قهرمانى را با چه تيم بزرگى تجربه كنى؟
-هميشه دوست دارم خوشحال باشم؛ با كدام تيم برايم فرقى نمى كند اما دوست دارم در اسپانيا بازى كنم. احساس قهرمانى آنقدر خوب بود كه مى خواهم دوباره تكرار شود.
• اكنون كه قهرمان شدى دوست دارى از باشگاه چه پاداشى بگيرى؟
-هيچ. من قرارداد دارم و كار خاصى انجام ندادم.
• اگر ذوب آهن قهرمان مى شد چه حالى پيدا مى كردى؟
- واى، نمى توانم تصور كنم. خيلى حس بدى مى شد.
-
مصاحبه عباسفرد
شايد پايان بازى هاى آسيايى هم مثل ليگ شود
عباسفرد: به خاطر وعده و وعيدها به استقلال آمدم اما...
زمانى كه به استقلال آمد حتى يك درصد هم فكر نيمكت نشينى هاى پى در پى در تيمش را نمى كرد اما حالا كه ليگ تمام شده عليرضا عباسفرد ياد گرفته ديگر به وعده و وعيدها دل خوش نكند. او خودش هم نمى داند به چه دليل در استقلال به يك بازيكن ذخيره تبديل شده است. بازيكنى كه هروقت به ميدان آمده گل زده است اما... گفت و گوى ما با او را بخوانيد:
• در رقابت هاى حذفى كنار رفتيد. انگيزه نداشتيد؟
- بازى با مس شرايط خاص خودش را داشت. شرايط جوى خيلى بد بود. در اين ديدار هم اكثر نيمكت نشين هاى تيم به ميدان رفتند اما با اين حال ما در اين جام هم پرقدرت نشان داديم. در ضربات پنالتى هم شانس حرف اول را مى زند كه متأسفانه در اين زمينه بدشانس بوديم.
• قهرمانى استقلال چقدر در از دست دادن رقابت هاى جام حذفى تأثيرگذار بود؟
- قهرمانى ما هيچ ربطى به حذف تيم در رقابت هاى حذفى نداشت. اينكه بخواهيم قهرمان شدن تيم را دليل بر بى انگيزگى بازيكنان در بازى با مس بدانيم اشتباه است.
• خودت چقدر در بازى با مس انگيزه داشتى؟
- از اول قرار بود به صورت ثابت به ميدان بروم اما نمى دانم چطوريست كه هميشه يا شب بازى و يا روز بازى از تركيب ثابت بيرون مى آيم. اين بازى هم مثل ديدارهاى قبل بود تا طبق صلاحديد كادر فنى از اواسط بازى به ميدان بروم.
• اين فصل به حقت در استقلال نرسيدى. درست است؟
- چه بگويم؟ نمى توانم اعتراضى هم داشته باشم. قضاوت را به هواداران استقلال مى سپارم. مردم خودشان در اين خصوص بهتر قضاوت مى كنند. من سر وقت به ميدان آمدم و هر كارى كه توانستم انجام دادم. خوشبختانه با توجه به زمان كم حضورم در بازى هم خيلى خوب گلزنى كردم. نمى دانم چه چيزهايى وجود داشت كه به بازيكن ذخيره در استقلال تبديل شدم. در اين مورد حرفى نزنم بهتر است.
• وقتى ابتداى فصل به استقلال آمدى فكر اين نيمكت نشينى ها را مى كردى؟
- با آن حرف ها و قول و قرارهايى كه اول فصل شنيدم هيچ وقت فكر نمى كردم ذخيره شوم. وعده و وعيدهايى شنيدم كه فكر مى كردم در استقلال ثابت باشم اما متأسفانه آن حرف ها تحقق نيافت. به همين دليل به احتمال زياد از استقلال جدا مى شوم.
• حتى اگر قلعه نويى برود؟
- اگر خواستم تمديد قرارداد كنم با آقاى واعظى آشتيانى صحبت مى كنم نه با يك مربى. ياد گرفتم اين بار براى ثبت قرارداد با مديرعامل صحبت كنم. اگر شرايطم را پذيرفتند در استقلال مى مانم. خدا را شكر مى كنم كه توانستم با استقلال قهرمانى ليگ را تجربه كنم تا تمام نيمكت نشينى هايم را از ياد ببرم.
• از تيم هاى ديگر هم پيشنهاد دارى؟
- چند پيشنهاد دارم اما نمى خواهم بازارگرمى كنم. با شروع فصل نقل وانتقالات وضعيت من هم مشخص مى شود.
• بازى با الاتحاد را چطور مى بينى؟
- اميدمان به صعود خيلى كم است. فقط ۱۰ درصد شانس صعود داريم. اگر اين بازى را ببريم روحيه ما ۲ برابر مى شود. دعا مى كنم بازى هاى آسيايى هم مثل ديدارهاى ليگ پايان خوشى داشته باشد. اگر خدا بخواهد همان طور كه قهرمان شديم در ديدارهاى آسيايى هم مى توانيم صعود كنيم.
• فكر مى كنى در اين ديدار به بازى گرفته شوى؟
- بستگى به كادر فنى دارد. اگر آنها صلاح بدانند بازى مى كنم. دوست دارم اين ۲ بازى باقى مانده را براى استقلال به ميدان بروم تا حداقل در آخر فصل به خواسته ام برسم.
-
مصاحبه میثم منیعی
دوست دارم مشكل قلعه نويى در استقلال حل شود
منيعى: يكى از پرحاشيه ترين سال ها را سپرى كرديم
ميثم منيعى در ۳ بازى اخير استقلال به مهره اى فيكس در تيمش تبديل شد اما با اين حال خيلى دير در تركيب تيمش قرار گرفت تا به قول خودش پيراهن تيم ملى را از دست بدهد. اگر چه صحبت هايى از اختلاف اين بازيكن با قلعه نويى مى شود اما منيعى اميدوار است سرمربى فعلى استقلال فصل بعد هم روى نيمكت تيمش بنشيند. گفت و گوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:
•بازى با الاتحاد را چطور مى بينى؟
- بازى خيلى سنگينى پيش رو داريم. با اين حال اميدوارم بتوانيم الاتحاد را ببريم. قطعاً اگر در اين بازى پيروز شويم اميدها براى صعود بيشتر مى شود.
•با توجه به شانس كم استقلال براى صعود، اين مسأله باعث پايين رفتن انگيزه شما نشده است؟
- اگر ببريم همه چيز تمام مى شود. ام صلال ۲ بازى خارج از خانه دارد و به همين دليل احتمال باخت اين تيم در ۲ ديدار باقى مانده زياد است. به اعتقاد من الجزيره خيلى قوى تر از ام صلال است.
• با توجه به قهرمانى غير منتظره استقلال در روز آخر، صعود تيم به بازى هاى آسيايى هم ممكن است مثل ليگ باشد؟
- هيچ چيز معلوم نيست. ما هنوز هم شانس صعود داريم. قهرمانى استقلال نشان داد در فوتبال هيچ چيز قابل پيش بينى نيست به همين دليل در بازى هاى آسيايى هم هر اتفاقى ممكن است بيفتد.
• چه شد استقلال در بازى هاى حذفى كنار رفت؟
- من فكر مى كنم يك مقدار خستگى ناشى از بازى هاى ليگ باعث حذف تيم ما شد. بچه ها آن طور كه بايد بازى هاى حذفى را جدى نگرفتند اما با اين حال در بازى آخر در ضربات پنالتى بازنده شديم و چيزى از شايستگى هاى تيم ما كم نشد.
•در ۳ بازى اخير استقلال هم پس از هفته ها نيمكت نشينى فيكس شدى؟
- تمام هدف من اين بود كه در استقلال مثمرثمر باشم و اميدوارم حداقل انتهاى فصل به اين هدف خود رسيده باشم.
•در اين فصل حاشيه هاى زيادى هم سراغ استقلال را گرفت. نظرت در اين ارتباط چيست؟
- به هر حال هميشه عده اى هستند كه در يك گروه يا يك خانواده مشكل ايجاد مى كنند، مشكلاتى كه سبب نتيجه نگرفتن تيم مى شود. متأسفانه خيلى از خبرهاى تيم ما به بيرون درز مى كرد. جاسوس يا غيرجاسوس براى استقلال حاشيه درست مى كردند. متأسفانه استقلال يكى از پرحاشيه ترين سال هاى خود را سپرى كرد.
•احتمال جدايى قلعه نويى از استقلال زياد است. با توجه به اينكه خودت در زمان اين مربى نيمكت نشين شدى نظرت در اين ارتباط چيست؟
- به هر حال درست است كه من در زمان قلعه نويى كم بازى كردم اما خب اميرخان با استقلال بهترين نتايج را گرفتند، بنابراين بهتر است در تيم بماند.
•قراردادت با استقلال به اتمام رسيده است. با رفتن احتمالى قلعه نويى چه تصميمى خواهى گرفت؟
- اولويت اول من استقلال است چه با قلعه نويى و چه بدون او. با اين حال اميدوارم اين مسائل صورت گرفته در خصوص اميرخان حل شود و ايشان براى فصل آينده هم سرمربى استقلال باشند.
•از چه تيم هايى پيشنهاد دارى؟
- چيزى حدود ۵ ۶، پيشنهاد دارم. در اين چند سال آنقدر خوب بازى كرده ام كه بدون تيم نمانم. با شروع فصل نقل و انتقالات تصميم نهايى خود را در مورد تيم جديدم خواهم گرفت.
•خيلى از بازيكنان به تيم ملى دعوت شدند. فكر مى كنى اگر به يك بازيكن نيمكت نشين در استقلال تبديل نمى شدى مى توانستى به اين هدف برسى؟
- متأسفانه امسال خيلى راحت تيم ملى را از دست دادم. مطمئنم اگر بيشتر به من ميدان داده شده بود پيراهن تيم ملى را بر تن مى كردم. با اين حال براى رسيدن به اين هدف تلاشم را ۲ برابر مى كنم تا انشاءالله دوباره ملى پوش شوم.
-
مصاحبه جباری
پولمان را بدهند، پاداش پيشكش
جباري: معلوم نيست در ايران بمانم
ايران ورزشي- باز هم آخر فصل شد و شروع بازار نقل و انتقالات و بحث تكراري جباري با استقلال. چندين سال است كه با پايان فصل جباري ساز جدايي از استقلال را كوك ميكند و درست در لحظه آخر با آبيها تمديد كرده و ماندگار ميشود. اين موضوع تكراري امسال با اتمام ليگ برتر شروع شده است و معلوم نيست دوباره اين سريال تكراري پايان هميشگي را داشته و يا اين بار قضيه جدايي مجتبي از استقلال جدي باشد.
9طلبات را از باشگاه گرفتي؟
نه، هنوز پولي نگرفتهام اما با صحبتهايي كه روزشنبه با واعظ انجام دادم به من گفتند كه طي روزهاي آينده اين مطالبات پرداخت خواهد شد.
9در اين جلسه در مورد ماندن يا رفتنات از استقلال هم صحبتي شد؟
خير، در اين ملاقات درخصوص ماندن يا رفتنم از تيم استقلال صحبتي نشد و فقط مباحث مالي مطرح شد.
9مثل اينكه براي گرفتن پاداش تو را در جمع بازيكنان درجه دوم باشگاه قرار دادند؟
خير، اصلا چنين چيزي صحت ندارد.
*در استقلال ميماني؟
فعلا زود است در مورد تيم آيندهام تصميم بگيرم، در يك يا دو ماه آينده در اين ارتباط تصميم خواهم گرفت. البته هنوز معلوم نيست در ايران بازي كنم يا در يكي از تيمهاي خارج از كشور، اگر پيشنهاد خوب اروپايي داشتم ميروم.
*اگر قصد داشته باشي در ايران بماني حتما ميداني كه طبق توافق دو باشگاه سرخابي حق مذاكره با تيم پرسپوليس را نداري؟
من در جريان توافق دو باشگاه نيستم چرا كه هدفم رفتن به پرسپوليس نيست كه دنبال اين قبيل اخبار باشم.
*گفته بودي كه سالهاي اخير هيچگونه پاداشي از استقلال دريافت نكرديم؟
منظورم زمان قبل از آقاي واعظ بود.
*خب چرا زمان آقاي فتحاللهزاده اين صحبتها را انجام ندادي؟
در زمان فتحاللهزاده بارها اين موضوع را گفتم. حتي قبل از آمدن فتحاللهزاده ما هم يك قهرماني كسب كرديم كه پاداش آن قهرماني را هم به بازيكنان پرداخت نكردند. در اين چند وقت اخير من خيلي راجع به اين مسأله در روزنامهها صحبت كردهام. الان هم بحث اهداي خودروي ريو و پرايد است كه من گفتم بازيكن استقلال اگر پول خودش را به موقع بگيرد نيازي به وعدههاي سر خرمن ندارد.
*در زمان مديريت آقاي واعظ هم همينطور بوده و باشگاه استقلال به وعدههايش عمل نكرده است؟
نه، در زمان آقاي واعظ فرق كرده، ايشان به وعدهشان عمل ميكنند.
مديريت جديد شرايطي ايجاد كرده كه بازيكن تا حدودي اين اطمينان را پيدا ميكند كه ميتواند پولش را به موقع بگيرد.
*نظرت در مورد قهرماني استقلال چيست؟
همين كه اين قهرماني خوشحالي را براي هواداران به ارمغان آورد جاي خوشحالي دارد ضمن اينكه وقتي تيمي پس از يك فصل سخت و پرفراز و نشيب قهرماني را تصاحب ميكند خستگي از تن بازيكنان و كادر فني بيرون ميرود.
*فكر نميكني دوري يكماهه تو از بازيها به خاطر اعتراض به تعويض كادر فني تو را از شرايط آرماني دور كرده باشد؟
اتفاقا شرايط بدني من بهتر از گذشته شده چرا كه در اين فرصت بدنسازي كردم و اگر بازي فولاد را آناليز كنند ميزان دوندگيام باگذشته تفاوت بسياري كرده بود.
*بعضيها معتقدند جباري از لحاظ فني به جايي رسيده كه قلعهنويي را قبول ندارد؟
من الان در اين مورد صحبت نميكنم.
*شرايط جسمانيات چطور است؟
مصدوميتم برطرف شده و از ديروز تمريناتم را آغاز كردم و در بازي با الاتحاد به ميدان ميروم.
*اما گفته ميشود تو دوست نداري براي استقلال بازي كني؟
به حرف و حديثها و چيزهايي كه روزنامهها منتشر ميكنند كاري ندارم. بازي كردن و نكردنم به صلاحديد مربيان ربط دارد اگر مربي ديد كه ميتوانم بازي كنم مقابل الاتحاد به ميدان ميروم.
*يعني با قلعهنويي مشكلي نداري؟
تمام اختلافاتم با قلعهنويي حل شده است و مشكلي با هم نداريم.
-
مصاحبه محمد محمدى
خودم را براى رقابت با طالب لو آماده كرده ام
محمد محمدى: به خاطر پسرم به استقلال آمدم
محمد محمدى با عقد قرارداد ۲ ساله به عضويت استقلال درآمد تا دومين شكار تيم آبى لقب بگيرد. محمدى خود را براى يك رقابت جدى و سخت با طالب لو آماده كرده است. او از انگيزه هاى خود حرف مى زند. گفت وگوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:
•چطور شد به عضويت استقلال در آمدى؟
- از پارسال زمزمه هاى حضور من در استقلال شنيده مى شد. قرارداد هم با اين تيم بستم اما قسمت نشد به عضويت استقلال دربيايم تا اينكه بالاخره براى فصل آينده براى اين تيم بازى خواهم كرد.
• چرا فصل گذشته استقلالى نشدى؟
- مسئولان باشگاه در جذب من تعلل كردند. من هم براى اينكه بلاتكليف نمانم به پيكان رفتم.
• فكر نمى كنى اگر يك سال زودتر به استقلال آمده بودى بهتر مى توانستى خودت را در اين تيم نشان بدهى؟
- خب بالاخره قسمت نشد فصل گذشته آبى پوش شوم تا اينكه امسال بتوانم به حقم برسم.
• انگيزه اصلى ات از ورود به استقلال چيست؟
- استقلال تيم بزرگى است و همه دوست دارند در تيم اول يا دوم كشور خود بازى كنند. از اينكه به عضويت استقلال درآمده ام از ۲ جهت خيلى خوشحال هستم. اول اينكه آنقدر خوب بودم كه استقلالى ها به دنبالم بيايند و دوم اينكه به يكى از بزرگترين آرزوهاى پسرم تحقق بخشيدم. پسرم استقلالى شديد است و هميشه اصرار داشت به عضويت اين تيم دربيايم به همين دليل او اين روزها خيلى خوشحال است.
• با حضور وحيد طالب لو بايد رقابت سنگينى با وى داشته باشى. خودت را براى اين مسأله آماده كرده اى؟
- هميشه با تمام دروازه بان ها در رقابت بوده ام. در پرسپوليس با فنايى و كريمى رقابت داشتم و در پيكان هم با رودباريان. به همين دليل هميشه به دنبال رقابت هاى سخت و فشرده هستم. الان هم دوست دارم با طالب لو رقابت كنم. البته اين را بگويم اول به دنبال رفاقت و بعد به دنبال رقابت هستم.
• در پرسپوليس به حقت نرسيدى. فكر مى كنى در استقلال به اين هدف برسى؟
- در پرسپوليس به حقم رسيدم اما تجربه لازم را نداشتم كه خدا را شكر الان اين تجربيات را به دست آورده ام.
• كدام تجربيات؟
- بازى كردن در تيم هاى بزرگ با فشار زياد همراه است. بايد خيلى با تجربه باشى تا اسير حاشيه و فشار نشوى.
• در استقلال خودت را براى همه چيز آماده كرده اى؟
- تيم هاى بزرگ هميشه حاشيه هاى بيشترى دارند. در اين تيم ها بايد خودت را براى همه دردسرى آماده كنى. به همين دليل خودم را براى همه چيز آماده كرده ام.
• زمانى در پرسپوليس بودى و امروز در استقلال. ارزيابى ات از اين مسأله چيست؟
- لازمه فوتبال حرفه اى اين است كه همه چيز را در نظر بگيرى. يك مدتى فكر مى كردم آمدنم به استقلال درست نيست اما الان مى توانم در اين تيم به موفقيت برسم و همين براى من كافى است.
• سرمربى استقلال هنوز مشخص نشده است. با اين وجود فكر نمى كنى به مشكل بربخورى ؟
- تمام بازيكنان با باشگاه قرارداد مى بندند نه با يك مربى. مطمئناً هيچ مربى بد تيم خود را نمى خواهد به همين دليل بهترين ها را به ميدان مى فرستد.
• اما اين وسط سليقه مربى هم در حضور ثابت يا ذخيره يك بازيكن خيلى مهم است.
- من به اين اميد به استقلال آمدم كه در آن موفق باشم. به همين دليل تمام تلاشم را مى كنم تا در اين تيم به سربلندى برسم.
• حضورت در تيم ملى چه مى شود؟
- من به صورت مقطعى از شركت در اردوى تيم ملى انصراف دادم. در صورتى صعود تيم ملى به جام جهانى با كمال ميل در اردوى بعدى حاضر مى شوم.
-
مصاحبه مظلومى
مظلومى:در استقلال دستيار مربى خارجى نمى شوم
پرويز مظلومى پس از فسخ قراردادش با مس به نيمكت استقلال نزديكتر شد. او حالا يكى از گزينه هاى احتمالى سرمربيگرى استقلال است تا به يكى از آرزوهاى خود دست پيدا كند. گفت وگوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:
• مذاكره استقلالى ها با شما صحت دارد؟
- نه، آنها هيچ صحبتى با من نداشته اند. هيچ يك از مسئولان اين باشگاه با من وارد مذاكره نشده اند تا تمام اين حرف ها فقط در حد شايعه باشد.
• خودتان هم اين خبر را شنيده ايد؟
- بله، از صبح تا حالا مدام با من تماس مى گيرند و مربيگرى ام در استقلال را تبريك مى گويند اما باور كنيد اين خبرها نيست.
• آمادگى حضور در استقلال را داريد؟
- اتفاقاً الان از همه زمان ها آماده تر هستم چون ديگر نسبت به مس در قيد و بند نيستم و مى توانم با استقلالى ها وارد مذاكره شوم. فكر مى كنم ديگر نوبت مربيگرى من در استقلال رسيده است.
• قبول داريد كار كردن در تيم هاى پرحاشيه اى مثل استقلال خيلى سخت است؟
- به هر حال من هم ناآشنا با شرايط اين تيم نيستم. چند سال بازيكن و مربى اين تيم بوده ام و مى دانم در استقلال چه مى گذرد. به همين دليل ترسى از حضور در اين تيم ندارم.
• اگر در استقلال به عنوان دستيار انتخاب شويد حاضر به همكارى هستيد؟
- هيچ وقت به عنوان دستيار در اين تيم مشغول به كار نمى شوم. دوست ندارم يكى بالاى سرم دستور بدهد. مى خواهم تركيب تيمم را خودم انتخاب كنم.
• دليل اصلى جدايى شما از مس چه بود؟
- قسمت نبود در اين تيم ادامه كار بدهم. شايد من لياقت حضور در مس را نداشتم. در حالى كه با هم به توافق رسيده بوديم و فقط يك امضاى هيأت مديره باقى مانده بود همه چيز منتفى شد. به من گفتند مى خواهيم به بومى گرايى روى بياوريم و به همين دليل اميدوارم اين تيم بتواند سال آينده در آسيا نتيجه بگيرد.
• وقتى خبر مشخص شدن يك جايگزين برايتان را شنيديد چقدر متعجب شديد؟
- قرارداد امضا كنى و آن وقت بگويند يك نفر ديگر به جاى تو سرمربى مى شود تعجب آور نيست؟ در اين ارتباط هيأت مديره جواب مى دهند. با اين حال من از تمام مسئولان، بازيكنان و هواداران مس تشكر مى كنم و اميدوارم آنها هميشه موفق باشند.
• اينكه مى گويند شما به مس پيشنهاد ۶۰۰ ميليون تومانى داديد درست است؟
- نه، اين حرف صحت ندارد. من هيچ پيشنهاد مالى به مسئولان مس نداده ام. فقط نمى دانم كه چطور در عرض ۲۴ ساعت همه چيز تغيير پيدا كرد!
• با ابومسلمى ها وارد مذاكره شده ايد؟
- من ۴ ۵، پيشنهاد داشتم كه ۲ ۳، پيشنهاد خوب را به خاطر مس رد كردم. سپاهان يكى از گزينه هاى اصلى بود كه به دنبال جذب من بود اما بنده به دليل اينكه اصول اخلاقى را به جا بياورم نسبت به مس پاى بند شدم و با آنها وارد مذاكره نشدم اما متأسفانه آنها...با اين حال براى آقاى برهانى نژاد آرزوى موفقيت دارم و اميدوارم اين تيم در فصل آينده بتواند پرقدرت ظاهر شود.
• در حال حاضر با تيمى وارد مذاكرات جدى شده ايد؟
- با ۳ تيم گفت وگو كرده ام كه البته هنوز هيچ چيز مشخص نيست. طى يكى، دو هفته آينده تكليف نهايى ام مشخص مى شود.
-
مصاحبه شكورى
با اينكه از قراردادم يك سال مانده است
شكورى: واعظى گفت يك فصل ديگر تمديد كن ، قبول نكردم
هادى شكورى يك فصل ديگر را با پيراهن استقلال به ميدان خواهد رفت. با توجه به غيبت چند مدافع آبى پوش در بازى با الجزيره شكورى روزى سخت را سپرى خواهد كرد. گفت وگوى ما با او را بخوانيد:
• شرايط ماندنت در استقلال چطور است؟
- من يك سال ديگر با استقلال قرارداد دارم. طبق توافقاتى كه با مسئولان باشگاه انجام دادم قرار بر اين شد طى يك فصل ديگر در تيم بمانم. البته واعظى آشتيانى گفت يك سال ديگر با استقلال تمديد كن تا من به مدت ۲ فصل ديگر در خدمت اين تيم باشم اما بنده اين خواسته را قبول نكردم تا فقط يك سال ديگر با پيراهن استقلال به ميدان بروم.
• دليل اصلى عدم موافقتت چه بود؟
- چون شرايط استقلال الان هم مشخص نيست چه برسد به يك سال ديگر به همين دليل با تيم تمديد نكردم.
• نظرت در ارتباط با شرايطى كه در استقلال پيش آمده چيست؟
- ما بازيكن هستيم و بايد تابع نظر باشگاه باشيم. در حال حاضر هم منتظر هستيم تا ببينيم در تيم چه اتفاقاتى پيش مى آيد. من فقط اميدوارم هر اتفاقى كه به وجود مى آيد به صلاح استقلال باشد. ما قهرمانى را خيلى سخت به دست آورديم و خيلى راحت هم از آن گذشتيم.
• مى گويند يكسرى از بازيكنان با رفتن قلعه نويى خوشحال و عده اى ديگر ناراحت شدند تا در استقلال دو دستگى ايجاد شود. درست است؟
- هميشه جدايى ها تلخ است. ما يك سال در كنار هم بوده ايم و به گونه اى با هم زندگى كرديم به همين دليل جدايى هر فردى از استقلال برايمان سخت است البته فوتبال حرفه اى همين است. ۲ طرف به يك جمع بندى رسيدند كه ديگر با هم همكارى نكنند و من به عنوان يك بازيكن فقط مى توانم آرزوى اين را كنم كه قلعه نويى هر جا باشد موفق عمل كند.
• با نامشخص بودن وضعيت كادرفنى استقلال بازيكنان اين تيم هم بلاتكليف هستند. درست است؟
- دقيقاً همين طور است. به همين دليل من اميدوارم هر چه زودتر اين مشكلات پايان بپذيرد تا ما هم تكليف خودمان را بدانيم.
• فكر مى كنى بتوانى فصل آينده در استقلال به عنوان يك بازيكن فيكس شناخته شوى؟
- فكر نمى كنم امسال عملكرد بدى را در تيم پياده كرده باشم. هر بازى كه به ميدان رفتم كادرفنى از عملكردم راضى بودند. به همين دليل فكر مى كنم در فصل آينده هم بتوانم نمايش خوبى را از خودم نشان بدهم.
• مصدوميتت چطور است؟
- كمى درد دارم اما با توجه به شرايط بدى كه داريم مجبورم حتماً خودم را به اين بازى برسانم. از آنجا كه كوشكى و قربانى به دليل مصدوميت به اين بازى نمى رسند و تقى پور هم مقابل الجزيره محروم است من مجبورم يك نفرى خط دفاعى استقلال را سروسامان دهم.
• بازى با الجزيره را چطور مى بينى؟
- ما فقط خودمان حريف خودمان مى شويم نه تيم هاى ديگر. هيچ تيمى حريف استقلال نمى شود مگر اينكه خودمان به تيممان بد كنيم. ما بازى سختى را مقابل الجزيره داريم و من مجبورم يك تنه در خط دفاعى كار كنم.
-
مصاحبه اكبرپور
اكبرپور: استقلال خانه من است ، در اين تيم مى مانم
سياوش اكبرپور تمايل زيادى براى ماندن در استقلال دارد. مهاجم آبى پوش، استقلال را خانه خود مى داند تا به همين دليل يك فصل ديگر را هم در اين تيم بماند. گفت و گوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:
• شنيده مى شود از استقلال جدا مى شوى. درست است؟
- نه چنين چيزى نيست. من هنوز با استقلال قرارداد دارم و با هيچ تيمى هم وارد مذاكره نشده ام. البته فقط يك پيشنهاد دارم و غير از يك تيم، تيم هاى ديگر به من پيشنهاد بازى نداده اند.
• پس به دنبال بازارگرمى نيستى؟
- چرا بازار گرمى؟ راستش را مى گويم فقط يك تيم اماراتى به من پيشنهاد بازى داده كه بايد در اين خصوص به توافق برسيم.
• خودت تمايل دارى در استقلال بمانى؟
- استقلال خانه من است. من ششمين سال حضورم در اين تيم را دنبال مى كنم و يكى از باتجربه هاى استقلال به حساب مى آيم. به همين دليل به راحتى از اين تيم جدا نمى شوم. در حال حاضر هيچ مشكلى براى ماندن در استقلال ندارم چرا كه اين تيم، تيم محبوب من است و به همين دليل ترجيح مى دهم در استقلال بمانم.
• گفته بودى برخى از بازيكنان در استقلال شيطنت مى كنند. درست است؟
- حرف من از شيطنت اخلاقى بازيكنان به خودشان بود. برخى از بازيكنان استقلال به خودشان ضربه مى زنند، نه اينكه به تيم ضربه زده باشند. آنها خودشان را از تركيب ثابت تيم دور كردند. من در اين چند سالى كه در استقلال بودم با دل و جان در اين تيم حضور داشتم و خوشبختانه ديگر بازيكنان تيم را هم همين طور بدون حاشيه ديدم.
• قبول دارى قهرمانى استقلال خيلى زود از ياد رفت؟
- من فكر مى كنم قهرمانى ما فقط ۲ روز بود. يك سال با دل و جان زحمت كشيديم اما در عرض يكى، دو روز همه چيز به فراموشى سپرده شد.
• دليل اين مسأله را چه مى دانى؟
- بايد اين سؤال را از كسانى بپرسيد كه بزرگتر از من هستند. من در مورد اين مسأله نمى توانم حرفى بزنم. فقط از اين ناراحت هستم كه زحمات بازيكنان اين تيم ناديده گرفته شد. در بازى با الاتحاد دلم براى مظلوميت بازيكنان استقلال سوخت. تماشاگر كه به استاديوم نيامده بود هيچ، بازيكن هم در استاديوم از ياد رفت. كسى به تشويق ما نپرداخت در صورتى كه به عقيده من ۶۰ درصد قهرمانى تيم براى بازيكنان بود.
• بازيكنان استقلال براى بازى با الجزيره بى انگيزه هستند. درست است؟
- خب ۱۱ ، ۱۲ بازيكن آزاد هستند و به همين دليل آن انگيزه لازم را ندارند. الجزيره هم كه در ليگ امارات در كورس قهرمانى قرار دارد و فكر نمى كنم براى آنها هم اين بازى زياد مهم باشد. با اين حال ما فقط براى اعاده حيثيت مقابل الجزيره به ميدان مى رويم.
• اردوى تيم ملى چطور بود؟ تمرينات خوبى را سپرى كرديد؟
- بله خدا را شكر همه چيز خوب بود. ما ۳ بازى خيلى سخت داريم كه به عقيده من سخت ترين بازى ايران در آزادى و مقابل امارات است چون هميشه عرب ها ضد فوتبال بازى مى كنند. امسال هم امارات براى ما يك تيم خطرناك بوده و من فكر مى كنم روز سختى را مقابل آنها خواهيم داشت.
• در اين چند سال به حقت در تيم ملى دست پيدا نكرده اى. درست است؟
- بايد بگويم در تيم ملى بازيكن بدشانسى بودم و به همين دليل تا به امروز به جايگاه واقعى ام نرسيده ام.
• فكر مى كنى زمان قطبى بتوانى فيكس تيم ملى شوى؟
- فكر نمى كنم چنين اتفاقى صورت بگيرد.
• چرا ؟
- فقط به همين جمله بسنده مى كنم؛ من فيكس تيم ملى نمى شوم.
• قطبى را چطور مربى اى ديدى؟
- در اين ۸ سال كه در تيم ملى بودم از زمان برانكو تا الان هر كسى به اين سمت رسيده خوب بوده و تنها اين سليقه مربيان است كه آنها را از هم متمايز مى كند. به هر حال قطبى هم يك مربى خوب و كاربلد است كه اميدوارم بتواند تيم ملى را به جام جهانى ببرد.
-
مصاحبه خسرو حيدرى
نمى گذاريم استقلال تيم چهارم گروه شود
خسرو حيدرى: از چند تيم خارجى پيشنهاد دارم
خسرو حيدرى يكى از كليدى ترين بازيكنان استقلال در فصل گذشته بود تا نقشى اساسى را در قهرمانى اين تيم ايفا كند.با توجه به اينكه پيستون راست استقلال يك فصل ديگر را هم با اين تيم قرارداد دارد به احتمال زياد او در سال آتى هم با پيراهن آبى به ميدان مى رود تا به دنبال طى كردن پله هاى ترقى باشد. گفت وگوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد.
•اردوى تيم ملى چطور بود؟
- خيلى خوب. ما چند روز بهترين تمرينات را سپرى كرديم تا هم طراوت نشاط مان بالا برود و هم اينكه آمادگى مان را دو برابر كنيم.
• حسين كعبى را اصلى ترين رقيب خود براى فيكس شدن در تيم ملى مى دانستى.فكر مى كنى بتوانى اين بازيكن را پشت سر بگذارى؟
- من تمام سعى و تلاشم را براى فيكس شدن در تيم ملى انجام مى دهم. البته اصل اين است كه ايران به جام جهانى برود و فكر نمى كنم اين وسط بازى كردن من يا ديگرى چندان اهميت داشته باشد.
• يك سال با استقلال قرارداد دارى. در اين تيم مى مانى؟
- به هر حال چند پيشنهاد خارجى هم دارم كه بايد آنها را بررسى كنم. اگر پيشنهاداتم خوب بود با مسئولان باشگاه در ميان مى گذارم تا در صورت موافقت آنها لژيونر شوم.
• از تيم هاى اروپايى هم پيشنهاد دارى؟
- هيچ يك از پيشنهادات داده شده به من به صورت صددرصد نبوده و فكر مى كنم هم اكنون حرف زدن در اين خصوص زود باشد.
• جزو معدود بازيكنانى بودى كه خودت را وارد جريان اختلافات قلعه نويى و واعظى نكردى و در اين خصوص نظرى ندارى. دليلش چه بود؟
- اين مسائل به ما مربوط نمى شود كه من بخواهم در مورد آن نظر بدهم. ما بازيكن هستيم و در وهله اول وظيفه مان اين است كه در تيم خوب بازى كنيم نه اينكه بخواهيم خودمان را درگير حاشيه هاى استقلال نماييم.
• گويا در استقلال ديگر آن همدلى و اتحاد قبل ديده نمى شود. شما اين مسأله را تأييد مى كنى؟
- من در اردوى تيم ملى بودم و از اين مسائل خبر ندارم اما فكر نمى كنم چنين موضوعى در استقلال وجود داشته باشد.
• خيلى از بازيكنان مى گويند قهرمانى استقلال خيلى زود به فراموشى سپرده شد. نظر تو در ارتباط با اين مسأله چيست؟
- خب همين حاشيه هايى كه براى استقلال به وجود آمد باعث از ياد رفتن قهرمانى ما شد كه اميدوارم فصل آينده اين اتفاقات تكرار نشود.
• خسرو حيدرى فصل گذشته يكى از كليدى ترين بازيكنان استقلال بود تا نقش مهمى را در قهرمانى اين تيم ايفا كند. خودت چه صحبتى در اين رابطه دارى؟
- من تمام سعى خود را كردم تا در تمام بازى هاى استقلال عملكرد خوبى داشته باشم. خدا را شكر فكر مى كنم تا حدودى هم به اين هدفم رسيده باشم اما فراموش نكنيد كه همه در قهرمانى استقلال مؤثر بودند نه چند بازيكن خاص.
• بازى با الجزيره را چطور مى بينى؟
- اين يك ديدار تشريفاتى است اما من فكر مى كنم بايد با تمام توان در اين ديدار ظاهر شويم تا الجزيره را شكست دهيم. نبايد به عنوان تيم چهارم گروه خود شناخته شويم.