-
امتياز تيم فوتبال صباي قم واگذار نمي شود
رييس هيات مديره باشگاه صباي قم گفت:برخلاف برخي گفته هاي منتشر شده در رسانه ها، امتياز تيم فوتبال صبا فروخته نمي شود و اين تيم متعلق به مردم قم است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از روابط عمومی استانداری قم، ''سیدرضا دهناد'' افزود: این روزها خبرهایی مبنی بر ابراز تمایل برخی افراد برای خرید امتیاز صبای قم در رسانه ها مطرح است و برای بازار گرمی و استفاده از تبلیغات و بدون هماهنگی با باشگاه صبا، نام تیم فوتبال صبای قم را در فهرست خرید خود مطرح می کنند که این کار درستی نیست.
وی تاکید کرد: باشگاه صبا پایگاه اجتماعی مناسبی در بین مردم قم و بویژه جوانان قمی دارد.
دهناد با بیان اینکه چهار سال از انتقال باشگاه صبا به قم سپری می شود و این تیم به نام قم به ثبت رسیده و توانسته است به رتبه ای شایسته و در خور توجه در لیگ برتر ایران دست یابد، افزود: علاوه بر تیم فوتبال صبای قم که در حال حاضر در بین 18 تیم لیگ برتر در بالاترین سطح رقابتهای لیگ قرار دارد، تیم فوتسال صبای قم نیز در لیگ برتر فوتسال باشگاه های کشور می درخشد.
وی اضافه کرد: از سوی دیگر تیمهای فوتبال نوجوانان و امید صبای قم نیز هم اکنون در مسابقات لیگ برتر فوتبال نوجوانان و امید باشگاه های کشور حضور دارند و جزو تیمهای بسیار خوب این رقابتها به شمار می روند.
رییس هیات مدیره باشگاه صبای قم بیان کرد: حمایت از رشته های تیمی و انفرادی موفق در عرصه داخلی و برون مرزی یکی از اهداف ما است و به همین منظور در گام نخست، تیم بدمینتون قم را با نام صبای قم در لیگ دسته اول باشگاه های کشور مورد حمایت قرار دادیم.
-
ويسي:بايد طوري ديگر از حقم دفاع کنم
سرمربي تيم فوتبال صباي قم با بيان اينکه "بعد از بازي با پرسپوليس بسيار ناراحت بوده و خون به مغزم نرسيد"، گفت: نبايد تحت هر شرايطي چنين حرفهايي را مطرح ميکردم حتي اگر حق هم با من بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عبدالله ویسی با بیان اینکه تمرینات تیمش از روز جمعه شروع میشود و بازیکنان این تیم برای برپایی اردوی آمادهسازی روز یکشنبه راهی جزیره کیش میشوند، ضمن بیان مطلب فوق گفت: هدف ما این است که در هفتههای پایانی لیگ نتایج خوبی را برابر حریفان بدست آورده و ضمن حفظ جایگاهمان در بالای جدول، آن را ارتقا دهیم.
وی در مورد رفتار و صحبتهایش بعد از بازی صبای قم برابر پرسپولیس اظهار داشت: پس از آن بازی خیلی ناراحت بودم و خون به مغزم نرسید. البته نباید تحت هر شرایطی چنین حرفهایی را مطرح میکردم حتی اگر حق هم با من بود.
سرمربی تیم فوتبال صبای قم در مورد اینکه حرفهای کارشناس برنامه 90 را قبول کرده و به نظرات این کارشناس داوری احترام گذاشته است، افزود: در این چند روز متوجه شدم مردم اینگونه صحبت کردن را بیشتر دوست دارند. این تجربه بسیار خوبی برایم بود که مقابل مشکلات صبرم را بالاتر برده و همیشه طوری حرف بزنم که کسی از بابت آن ناراحت نشود.
وی در این خصوص اضافه کرد: باید طوری دیگر از حقم دفاع کرده و قویتر باشم. اینکه بخواهم نتیجه تیم را لوث کنم و اشتباهات داور را عامل ناکامی تیم بیان کنم، حتی اگر صددرصد هم حق با من باشد، اقدام خوبی نیست، بالاخره در فوتبال چنین اتفاقاتی رخ میدهد.
ویسی در پایان گفت: هرچند پس از بازی با پرسپولیس ناحق نگفتم و همه در برنامه 90 دیدند حق تیم صبا ضایع شد اما خیلی تند حرف زدم و به خاطر آن حرفها از خودم بدم آمد. باید از این تجربه استفاده کنم و ظرفیتم را بالاتر ببرم زیرا در فوتبال ممکن است این اشتباهات به سود ما هم رخ دهد، گرچه تا امروز چنین اتفاقی نیفتاده است.
تیم فوتبال صبای قم در پایان هفته بیست و ششم رقابتهای لیگ برتر باشگاههای کشور با کسب 42 امتیاز در رده چهارم جدول ردهبندی لیگ برتر قرار گرفته است.
منبع :
-
نميدانم چرا مربيان حق راي ندارند
سرمربي تيم فوتبال صباي قم با اشاره به اينکه نميدانم چگونه تصميم گيري شده مربيان که بار اصلي فوتبال روي دوش آنهاست، حتي يک راي هم ندارند.
عبدالله ویسی با ابراز تاسف از اینکه مربیان فوتبال ایران نمایندهای در مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال ندارند، ضمن بیان مطلب فوق گفت: اینکه مربیان در مجمع انتخابی فدراسیون نماینده ندارند، اتفاق شایستهای نیست و مسئولان امر هرچه سریعتر باید با تدبیری مناسب این مشکل را حل کنند تا مربیان هم در مجمع حق رای داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه در گذشته امیر قلعهنویی به عنوان نماینده مربیان در مجمع حضور داشت، ادامه داد: یک رای هم یک رای است و نمیدانم چگونه تصمیم گیری شده مربیان که بار اصلی فوتبال روی دوش آنها است، حتی یک رای هم ندارند.
سرمربی تیم فوتبال صبای قم در مورد انتخابات فدراسیون هم افزود: اگر انتخابات سالم باشد، همه از آن لذت میبرند اما افرادی را سراغ دارم که در این مدت لابیهای خود را مدیران باشگاهها و مسئولان هیئتها آغاز کردهاند. بهتر است کاندیداها به جای لابی کردن، تبلیغات خوب انجام داده و با این روش رئیس شوند نه از این و آن بخواهند به وی رای دهند که این رفتاری زننده و دردآور است.
وی از بیان نام این افراد امتناع ورزید و با اشاره به اینکه آدمهایی را میشناسم که ادعا دارند اما لابی میکنند، تاکید کرد: آنها از خیلی افراد قول رای دادن، گرفتهاند و اگر رای بیاورند، این افراد را در سمتهایشان حفظ و یا حمایت خواهند کرد. بسیار زشت است آدمی که دم از شرافت و صداقت میزند، چنین اقداماتی را انجام دهند.
ویسی در مورد رئیس آینده فدراسیون فوتبال، اظهار داشت: امیدوارم فردی به عنوان رئیس انتخاب شود که به درد فوتبال بخورد و از راههای اصولی و توجه بیشتر به تیمهای پایه، شرایط پیشرفت بیشتر فوتبال باشگاهی و ملی ایران را فراهم کند. ضمن اینکه صداقت و شرافت داشته و دنبال پست و مقام نباشد.
سرمربی تیم فوتبال صبای قم در پایان گفت: اگر سیاسیون به ورزش و فوتبال کمک کنند که فوق العاده است اما نباید از سمتهای خود برای رسیدن به پستهای ورزشی استفاده کنند که این به سود ورزش، خصوصا فوتبال نیست. قطعا پست ریاست فدراسیون هم آدم ورزشی میخواهد که با ارتباط مناسب خود با بخشهای دیگر دولتی، جهت بهبودی و پیشرفت هرچه بیشتر فوتبال تلاش کند.
انتخابات فدراسیون فوتبال روز 15 اسفند برگزار می شود. عزیزالله محمدی، علی کفاشیان و محمد حسین قریب سه گزینه اصلی ریاست فدراسیون هستند.
منبع :
-
عنايتي:
از مسئولان خواهش مي کنم به داد صبا برسند
مهاجم تيم فوتبال صباي قم از مسولان استان قم درخواست مي کند به وضعيت اين تيم رسيدگي کنند تا صبا بتواند روند خوبي که در ليگ داشته را ادامه دهد.
رضا عنایتی اظهار داشت: در روزهای اخیر بازیکنان صبا به دلیل نداشتن تمرکز نتوانسته اند تمرینات خوبی انجام بدهند. بچه ها مشکل مالی زیادی دارند و همین موضوع روی آنها تاثیر گذاشته است.
وی ادامه داد: دیروز جلسه ای با مسئولان استانداری قم داشتیم و آنها قول دادند از تیم حمایت کنند. ما از اول فصل مشکل مالی داریم و حیف است که به خاطر این مشکل تیممان نتواند به روند خوبی که دارد ادامه دهد. قرار داد خیلی از بازیکنان ما زیر 100 میلیون تومان است و من از مسئولان استان خواهش می کنم به داد صبا برسند.
عنایتی افزود: فعلا که به ما قول داده اند تیم را کمک کنند. این انتظار هم می رود از تیمی مثل صبا که با این تعداد بازیکن جوان نتایج خوبی گرفته حمایت شود. مسئولان باید نگاه جدی تری به صبا داشته باشند تا تیم بتواند روند خوبی که تا به اینجا داشته را هم ادامه دهد.
وی در پایان گفت: ما ناامید از گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان آسیا نیستیم. اول فصل هم کسی فکر نمی کرد صبا نتایج خوبی بگیرد اما در فوتبال چیزی ناممکن نیست.
-
ويسي: از 3باشگاه پيشنهاد دارم
سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: هفته گذشته که به تمرينات تيم ملي رفته بودم از کارلوس کيروش خواستم که زمينه حضورم را در تمرينات منچستريونايتد فراهم کند که او هم قول داد در اولين فرصت اين کار را انجام بدهد.
عبدالله ویسی در خصوص آخرین شرایط تیمش تصریح کرد: روز جمعه برای برپایی یک اردوی سه روزه به مشهد آمدیم. فردا یکشنبه با تیم ابومسلم یک دیدار دوستانه برگزار میکنیم و بعد از آن به تهران برمیگردیم و خود را برای بازی با ذوب آهن آماده خواهیم کرد. قصد ما این بود تا یک اردوی زیارتی و سیاحتی داشته باشیم و بچهها از حال و هوای تهران خارج شوند.
وی ادامه داد: بیات تنها بازیکنی است که به خاطر مصدومیت در اختیار نداریم. او به خاطر اینکه در یک بازی تکل زده بود مصدوم شد. در حالی که من از ابتدای فصل تکل زدن در تمرینات و مسابقات را ممنوع کرده بودم، او در یکی از بازیها یک تکل زد که نه تنها کاری از پیش نبرد، بلکه خودش را هم مصدوم کرد. ما برای بازیکنانی که تکل بزنند جریمه در نظر میگیریم اما فکر میکنم خدا بیات را با مصدومیت جریمه کرد!
سرمربی تیم فوتبال صبا درباره صحبتهای مجتبی رمضان بیگی، مدیرعامل باشگاه مبنی بر اینکه "40 درصد قرارداد ویسی پرداخت شده است"، تاکید کرد: تمام مربیان لیگ برتری که قراردادشان بالای 400 میلیون تومان است ابتدای فصل 50 درصد قراردادشان را میگیرند. در حالی که قرارداد من با صبا 250 میلیون تومان است و با گذشت 26 هفته از لیگ هنوز نصف قراردادم را هم نگرفتهام. ضمن اینکه ابتدای فصل به باشگاه گفتم میخواهم پاداشم هم سطح بازیکنان باشد و نمیخواهم پاداشم از آنها بیشتر شود.
ویسی در پاسخ به این سئوال که "با این شرایط مالی فصل آینده در باشگاه صبای قم نمیمانید؟"، گفت: من کاری به شرایط مالی تیم ندارم و برای پول کار نمیکنم. من با هر تیمی که مذاکره کنم اصلا بحث مالی ندارم. اولویت اول من برای فصل بعد باشگاه صباست اما در صورتی با این باشگاه تمدید میکنم که شرایط دیگری فراهم باشد. خیالتان راحت باشد که شرایط من مالی نیست.
وی با رد مذاکرهاش با باشگاه فولادخوزستان افزود: من از دو سه باشگاه برای فصل بعد پیشنهاد دارم که الان صحیح نیست درباره آن صحبت کنم. من اهل دروغ گفتن نیستم و دوست ندارم از الان درباره این مسائل حرف بزنم. حتی خانوادهام هم از این پیشنهادها خبر ندارند. البته تاکید میکنم از باشگاه فولاد پیشنهادی نداشتهام و خوشبختانه مجید جلالی آنجا کارش را به خوبی انجام میدهد.
ویسی در بخش دیگری از صحبت هایش با ابراز خوشحالی از تساوی تیم ملی مقابل قطر و حذف بحرین تاکید کرد: من برای تماشای بازی شهرداری بندرعباس و پیکان به ورزشگاه رفته بودم و نتوانستم از تلویزیون مسابقه ایران را ببینم. به خاطر ترافیکی که در راه برگشت به وجود آمده بود مجبور شدم دقایقی از بازی ایران و قطر را از رادیو گوش کنم. حتی وقتی که ایران 2 بر یک از حریفش جلو بود در مسابقه پیامکی رادیو شرکت کردم و گفتم که این بازی با نتیجه 2 بر 2 تمام میشود! خوشحالم که با این نتیجه بحرین از مسابقات مقدماتی جام جهانی حذف شد.
"باز هم میروم، میروم و میروم". این واکنش ویسی درباره تماشای تمرینات تیم ملی و کیروش از نزدیک بود. او در این خصوص هم گفت: بعضیها میگویند خودت مربی هستی، چرا خودت را کوچک میکنی و به تمرینات تیم ملی میروی؟ به نظرم این بهترین کار دنیاست. مربیان بزرگ فوتبال مثل "آلکس فرگوسن"، "پپ گواردیولا" و "خوزه مورینیو" هم هر روز در حال یادگیری هستند، مگر من کی هستم که نخواهم این کار را بکنم؟
وی افزود: کیروش جزو بهترین مربیان دنیاست و این بهترین فرصت است که بتوانیم از نزدیک چیزهای زیادی از او یاد بگیریم. فقط آدمهای کوچک، ضعیف و ترسو که از جایگاه خود در مربیگری میترسند و تصور میکنند تماشای تمرینات کیروش کار خوبی نیست.
سرمربی تیم صبا ادامه داد: مثلا هفته پیش از نحوه ریکاوری و گرم کردن بازیکنان چیزهای زیادی یاد گرفتم. به نظرم با هر بار تماشای تمرینات کیروش و دستیارانش میتوان 20 تمرین مختلف یاد گرفت.
ویسی درباره عکس العمل کیروش از این اقدامش تصریح کرد: کیروش خیلی از کار من خوشحال شد. او نزدیک من شد و گفت هر موقع دوست داشته باشم میتوانم به تمرینات تیم ملی بروم. او تاکید کرد در تمرینات تیم ملی روی هر کسی بسته باشد، روی من باز خواهد بود.
وی در پایان به درخواستش از کیروش اشاره کرد و گفت: من هم از کیروش خواستم شرایطی را فراهم کند تا بتوانم از نزدیک تمرینات فرگوسن و منچستریونایتد را تماشا کنم. او در پاسخ گفت که هم شما و هم منچستر در مسابقات به سر میبرید و الان شرایطش فراهم نیست اما قطعا در اولین فرصت ترتیب این کار را میدهم.
منبع :
-
کانون هواداران صبا در بين برترينهاي ليگ فوتبال
کانون هواداران تيم فوتبال صباي قم در بين برترينهاي يازدهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر فوتبال باشگاههاي کشور قرار گرفت.
در حالی که از سوی کمیته فرهنگی سازمان لیگ حرفهای فوتبال کشورمان برترینهای نیم فصل نخست از مسابقات یازدهمین دوره لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور در قالب بخشهای مختلف معرفی شدند، صبای قم نیز دارای یکی از رتبههای برتر در بین مربیان اخلاق و کانون هواداران باشگاههای لیگ برتری شد.
در حالی که عبدالله ویسی سرمربی تیم فوتبال صبای قم در بین برترین مربیان اخلاق این فصل از مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور در رتبه ششم ایستاد، مهدی بدرلو بازیکن این تیم بین بازیکنان اخلاق قرار گرفت و صبای قم بهعنوان هشتمین میزبان برتر لیگ از نگاه کمیته فرهنگی سازمان لیگ حرفهای فدراسیون معرفی شد، کانون هواداران تیم فوتبال صبای قم نیز رتبه پنجم رده بندی را به خود اختصاص داد.
در شرایطی که باشگاه صبا از سال 1387 به صورت رسمی به استان قم منتقل شد، مسئولان این باشگاه از همان سال اول فعالیت این تیم در قم، یکی از مهمترین اقداماتی که در دستور کار خود قرار دادند تشکیل کانون هواداران صبای قم بود.
با اینکه در سالهای اخیر چندان فکر خاصی برای تقویت کانون هواداران باشگاه صبای قم نشد و هنوز هم خیلیها در قم حضور دارند که نه از نحوه فعالیت این کانون سر درآوردهاند و نه اینکه میدانند این کانون به چه شکل و نحوی فعالیت میکند، اما به هر حال این کانون در بین برترینهای نیم فصل نخست لیگ یازدهم قرار گرفت.
در چهار سال اخیر فعالیت چندان خاصی از سوی کانون هواداران صبای قم دیده نشده است و به نظر نمیرسید این کانون در قم فعالیت چشمگیری داشته باشد چرا که در بازیهای خانگی صبای قم تماشاگران زیادی از بازیهای صبا دیدن نمیکنند و صبای قم به دلیل توهین اندک تماشاگرانش در فصل جاری لیگ برتر چندین بار جریمه انضباطی شده است.
اما بر اساس اعلام کمیته فرهنگی سازمان لیگ حرفهای فوتبال کشورمان، در بین برترین کانون هواداران باشگاههای لیگ برتری، کانون هواداران باشگاه ذوب آهن اصفهان با کسب 56 امتیاز در صدر ایستاد و دیگر تیم اصفهانی یعنی فولاد مبارکه سپاهان با کسب 51 امتیاز دوم شد.
این در حالی است که کانون هواداران باشگاه مس کرمان با کسب 40 امتیاز سوم شد، شهرداری تبریز با کسب 27 امتیاز در جایگاه چهارم ایستاد و کانون هواداران باشگاه فرهنگی ورزشی صبای قم با کسب 26 امتیاز رتبه پنجم را به خود اختصاص داد.
بعد از صبای قم، استقلال تهران با کسب 24 امتیاز ششم شد، ملوان بندر انزلی با کسب 19 امتیاز هفتم شد، تیم فوتبال راه آهن شهر ری با کسب 18 امتیاز در جایگاه هشتم قرار گرفت و تیمهای شاهین بوشهر با کسب 17 امتیاز و پرسپولیس تهران با کسب 15 امتیاز در رتبههای بعدی ایستادند.
منبع :
-
هافبک صبا بازيکن اخلاق ليگ برتر فوتبال شد
هافبک مياني تيم فوتبال صباي قم به عنوان بازيکن اخلاق نيم فصل نخست رقابتهاي ليگ برتر فوتبال باشگاههاي کشور معرفي شد.
کمیته فرهنگی سازمان لیگ حرفهای فوتبال کشورمان برترینهای اخلاقی نیم فصل نخست مسابقات لیگ یازدهم فوتبال باشگاههای کشور را اعلام کرد که در بین برترینها باشگاه صبای قم نیز دارای نماینده و امتیاز قابل توجهی بود.
در واقع کمیته فرهنگی سازمان لیگ حرفهای فوتبال کشورمان انتخاب برترینهای اخلاقی فوتبال از لیگ برتر هشتم و با همکاری کمیته فرهنگی سازمان لیگ و ستاد منشوری اخلاقی آغاز کرد و بعد از آن دبیرخانه ستاد برترینهای اخلاقی در کمیته فرهنگی سازمان لیگ تشکیل شد.
این در حالی است که هدف از انتخاب برترینهای اخلاق، معرفی بازیکنان، مربیان و کانون هوادارانی بود که ضمن انجام بازی جوانمردانه که شعار اصلی ورزش فوتبال در کشورمان است، سجایای اخلاقی ایرانی و اسلامی را هم به نمایش گذاشتند.
به نظر می رسید این حرکت کمیته فرهنگی سازمان لیگ و ستاد منشور اخلاقی نمود خوبی در فوتبال کشورمان داشته و حتی در عرصه بین المللی نیز بازتاب خوبی ایجاد کرده است به طوری که فیفا از حرکت جوانمردانه امین متوسل زاده بازیکن وقت فجرسپاسی تقدیر کرد.
بعد از لیگ نهم فوتبال باشگاههای کشور که کریم باقری به عنوان برترین مرد اخلاقی 10 سال اخیر فوتبال ایران منتخب معرفی شد و در لیگ دهم با همکاری وزارت ورزش و جوانان، کمیته فرهنگی فدراسیون و کمیته فرهنگی سازمان لیگ انتخاب برترینهای فوتبال انجام شد، این بار انتخاب برترینهای اخلاقی در این دوره لیگ ابتدا در نیم فصل نخست صورت گرفت تا بعد از پایان لیگ یازدهم نیز برترینها معرفی شوند.
البته در این فصل تغییراتی در نحوه انتخاب برترینهای لیگ برتر داده شد و برای نخستین مرتبه و به ابتکار دبیرخانه انتخاب برترینهای سازمان لیگ تصمیم گرفته شده است تا برترینهای اخلاقی نیم فصل اول لیگ برتر یازدهم از سوی اهالی فوتبال انتخاب شوند.
به همین دلیل فرمهای نظر سنجی برای باشگاهها ارسال شد تا مدیرعامل، سرمربی، کاپیتان و مسئول فرهنگی باشگاههای لیگ برتری خودشان برترینهای اخلاقی نیم فصل اول را انتخاب کنند که در نهایت مهدی بدرلو هافبک تیم فوتبال صبای قم در بین برترینهای اخلاق قرار گرفت.
در بین برترین بازیکنان اخلاق نیم فصل نخست لیگ یازدهم فوتبال باشگاههای کشور، مهدی مهدویکیا از تیم فوتبال پرسپولیس تهران با کسب 27 امتیاز، وحیدهاشمیان دیگر بازیکن پرسپولیس با کسب 15 امتیاز، حسین پاشایی از راه آهن با کسب 14 امتیاز، سید مهدی رحمتی با کسب 14 امتیاز، وحید طالبلو، علیرضا عزتی، پویا نزهتی و مهدی بدرلو از تیم فوتبال صبای قم با کسب 12 امتیاز به همراه اسماعیل فرهادی 10 امتیازی و محرم نویدکیا 8 امتیازی، 10 بازیکن برتر اخلاق نیم فصل نخست معرفی شدند.
منبع :
-
بدرلو:برد ذوب آهن آغاز خوبي خواهدبود
هافبک تيم فوتبال صباي قم گفت: پيروزي در ديدار هفته بيست و هفتم مقابل ذوب آهن آغاز خوبي براي ما در راه کسب سهميه آسيا خواهد بود.
مهدی بدرلو اظهار کرد: تیم ما از هر نظر برای این دیدار آماده است، من هم در خط دفاع و هافبک تمام تلاشم را برای موفقیت تیم انجام میدهم زیرا سه امتیاز این مسابقه بسیار اهمیت دارد.
وی با ابراز رضایت از وضعیت تیم فوتبال صبای قم در آستانه دیدار با ذوب آهن اصفهان در هفته بیست و هفتم لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور افزود: تیم ما با توجه به این آمادگی یقینا عملکرد خوبی خواهد داشت و کسب سه امتیاز اولویت اصلی ما در این دیدار است.
هافبک با اخلاق تیم فوتبال صبای قم در مورد این دیدار اضافه کرد: ما بازی خوبی را به نمایش خواهیم گذاشت و از ابتدا هم میدانیم که تیم ذوب آهن برای کسب نتیجه در خانه خود به میدان خواهد آمد، به همین خاطر از تمام توان خود استفاده کرده و با حملات زیادی که خواهیم داشت به فکر پیروزی در این دیدار هستیم تا روند رو به رشد تیم ادامه یابد.
وی با بیان اینکه پیروزی در این دیدار یک گام موثر در راه موفقیت در رقابتهای لیگ برتر این فصل خواهد بود خاطرنشان کرد: ما در دیدار برابر ذوب آهن باید از شانسهای گلزنی به خوبی بهره ببریم تا سه امتیاز بازی را به دست بیاوریم.
بدرلو که در اعلام کمیته فرهنگی سازمان لیگ حرفهای فوتبال کشورمان به عنوان یکی از 10 بازیکن اخلاق نیم فصل نخست لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور انتخاب شد، در این خصوص اظهار داشت: این انتخاب را مرهون مدیریت صحیحی که بر تیم حاکم است میدانم چرا که همواره مهمترین اولویت در تیم ما رعایت اخلاق حرفهای و اصول جوانمردی است.
وی تصریح کرد: در تیم ما تکل زدن، جر و بحث کردن با داور و بازیکن حریف به هیچ عنوان مجوزی ندارد و در تمام لحظات تمرین و مسابقه احترام به یکدیگر و حریف مهمترین نکتهای است که مورد تاکید کادر فنی تیم و بازیکنان ما قرار دارد.
هافبک تیم فوتبال صبای قم در ادامه با اشاره به وضعیت خوب صبا برای دیدار با ذوب آهن اصفهان، یاد آور شد: کار سختی در اصفهان پیش رو داریم با اینکه ذوب آهن تیم خوبی است اما برای ما فرقی نمیکند که در این دیدار مقابل چه تیمی قرار میگیریم، مهم بردن و کسب سه امتیاز است.
دیدار تیمهای فوتبال صبای قم و ذوب آهن اصفهان از هفته دهم از نیم فصل دوم مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور جام خلیج فارس از ساعت 16 روز شنبه بیستم اسفند ماه در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان برگزار خواهد شد.
منبع :
-
ويسي:ميتوانستيم يک امتيازازذوبآهن بگيريم
سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: ميتوانستيم يک امتياز از ذوب آهن بگيريم.
عبدالله ویسی پس از شکست 2 بر یک برابر ذوب آهن گفت: بازی خوب و جوانمردانهای بود البته میتوانست برنده نداشته باشد و مساوی تمام شود و ما هم یک امتیاز از ذوب آهن بگیریم ولی شرایط به گونهای شد که باختیم. با این نتیجه ذوب آهن از روزگار نامناسباش فاصله گرفت و به وضعیت آرمانی نزدیک شد.
وی در مورد اینکه در چند سال اخیر هیچ گاه برابر ذوب آهن پیروز نبوده گفت: دقیقا همینطور است. من 3 بار با ذوب آهن بازی کردم که نتوانستم این تیم را شکست بدهم. دلیلش را نمیدانم. هر بازی شرایط خاص خودش را دارد. امیدوارم در آینده این طلسم شکسته شود.
سرمربی صبا در مورد وضعیت این تیم تا پایان فصل گفت: انسان به امید زنده است. ما 27 هفته در بالای جدول بودیم و در 7 هفته پایانی هم در بالای جدول باقی خواهیم ماند. زمانی که من سرمربی صبا شدم همه انتظار داشتند این تیم را با پاداش از خطر سقوط نجات دهند اما خدا کمک کرد و وضعیت تیم ما خوب بود.
ویسی در مورد عملکرد حامد لک دروازه بان صبا گفت: ما دنبال مقصر نیستیم. در باخت و پیروزی همه مقصر هستیم زیرا یک تیم هستیم و او هم یکی از بازیکنان تیم ما بود.
وی در مورد علت بی حاشیه بودن صبا گفت: صداقت رمز اول موفقیت صبا است به بازیکنان گفتم نباید به هم دروغ بگویند و شرافت را زیر سؤال ببرند. با وجود آنکه تاکنون فقط 20 درصد از مبلغ قرار دادها پرداخت شده اما بازیکنان ما حرفی نمیزنند. در ادامه هم وضعیت هم به همین گونه خواهد بود من در هر تیمی که باشم همین ویژگی را خواهم داشت.
سرمربی صبا در مورد اینکه در این تیم همه برای عنایتی بازی میکنند و توپ را به او میدهند گفت: در همه تیمهای بزرگ دنیا هم اوضاع به همین گونه است. در بارسلونا همه سعی میکنند توپ را به مسی برسانند تا او گلزنی کند. ما هم وقتی مهاجمی مثل رضا عنایتی داریم همه تلاش میکنند که توپ را به او برسانند و همه هم در پیروزی تیم سهیم هستند.
وی در مورد گروه بندی تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی گفت: قرعه خیلی خوبی بود هر چند که اگر با استرالیا و ژاپن هم گروه میشدیم باز هم باید آنها را میبردیم زیرا میخواهیم به جام جهانی صعود کنیم. من میگویم ای کاش به جای ازبکستان با یک تیم عربی دیگر هم گروه میشدیم. هر چند ازبکستان اکنون 5 بازیکن محروم دارد و امیدوارم تیم ما مستقیم به جام جهانی برود.
ویسی در مورد شایعه حضورش در فولاد گفت: تا حالا با هیچ باشگاهی صحبت نکردم و انتخاب اول من صبای قم است مگر آنکه شرایط به گونه دیگری رقم بخورد.
سرمربی صبا در مورد دلیل حضورش در سالن فوتسال و دیدن بازی گیتی پسند اظهار داشت: من به چند دلیل به این سالن رفتم اول اینکه زمانی که در اصفهان بودم در این سالنها زیاد حاضر میشدم ضمن اینکه افضل از دوستان خوب من است و کربکندی هم که مدیر تیمهای پایه گیتی پسند است از اساتید من بوده و به او ارادت دارم و برای دیدنش به سالن رفتم.
وی در مورد اینکه آنچه که در بازی گیتی پسند و پرسپولیس دید طبیعی بود یا نه گفت: عادی به نظر نمیرسید، شاید لغزشهایی بوده است زیرا وقتی ماهان گل میخورد گیتی پسند گل میزد.
-
صبا را به هيچ جا نميدهيم
رئيس هيئت مديره باشگاه صباي قم ميگويد اين باشگاه مشکل مالي ندارد و تا پايان ليگ تمامي مطالبات بازيکنان و اعضاي کادر فني اين تيم پرداخت خواهد شد.
سیدرضا دهناد با رد ادعای مشکلات مالی صبا اظهار کرد:خوشبختانه صبای قم هیچ مشکل مالی ندارد و تا پایان فصل که اواخر اردیبهشت ماه سال آینده است، تمام مطالبات بازکنان و کادرفنی پرداخت خواهد شد.
وی با بیان این که این تیم متعلق به مردم قم است گفت: صبا به هیچ نقطهای از کشور منتقل نخواهد شد و این تیم در سال آینده رسما به قم منتقل خواهد شد.
رئیس هیئت مدیره صبای قم ادامه داد: تیم قم در حال حاضر جایگاه چهارم رقابتهای لیگ برتر فوتبال قرار دارد و انشاءالله با حمایت تماشگران قمی که یار دوازدهم تیم هستند و با عزم و درایت کادرفنی قطعا آسیایی خواهیم شد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: در سال آینده از تیمهای بدمینتون و فوتسال صبا مانند گذشته حمایت خواهند شد. همچنین اقدامات خوبی جهت تیمهای پایه صبای قم انجام شده است تا این تیمهای پایه تا چند سال دیگر صبای قم را بومی کنند.
در حالي رييس هيات مديره صبا از عدم مشکلات مالي اين باشگاه سخن ميگويد که چند روز قبل عبدالله ويسي سرمربي صبا از وضعيت مالي تيمش انتقاد کرده بود.
منبع :