بنتو: از دقيقه يک بر آلمان فشار ميآوريم.
سرمربي تيم ملي فوتبال پرتغال گفت: از قدرت و آوازه آلمان نميهراسيم و از دقيقه يک بر ژرمنها فشار وارد خواهيم کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از آبولا، پائولو بنتو امشب وظيفهاي سنگين مقابل ژرمن ها در اولين حضور تيمش در يورو 2012 دارد. اين مربي که تلاش کرده شاگردانش را در دوره سه هفتهاي آمادهسازي به فرم مطلوب و آرماني برساند، روز گذشته در مورد بازي با آلمان نقطه نظرش را بيان کرد.
بنتو گفت: بازي با آلمان، نه فقط براي ما بلکه براي همه تيمهاي قدرتمند جهان، دشوار است. به آلمان به چشم يک مدعي بزرگ اين دوره نگاه مي کنيم اما هيچگاه دچار هراس نخواهيم شد. برنامه تيم من مقابل آلمان اين است که از دقيقه اول بر حريف فشار وارد کنيم. نمي خواهيم به آلمان فرصت تفکر براي پياده کردن اهداف تاکتيکي خود بدهيم.
وي ادامه داد: انتظار نداريم که آنها در زمين بي حرکت بمانند و تنها بازي ما را تماشا کنند. آلمان تيم بزرگي است که بارها در گذشته در اين رقابتها افتخارآفرين بوده است. رويارويي ما با آنها بيشتر به جنگي ميان دو ابر قدرت شبيه است.
اين مربي افزود: مردانم براي رويارويي با ژرمنها فشار روحي ندارند. اين يک امتياز مهم براي ما است. در حالي که مي دانم فشار رواني زيادي بر تيم حريف حاکم است. تلاش مي کنيم از اين برتري، مطلوب استفاده کنيم.
ديدار شاگردان بنتو و آلمان ساعت 23:15 امشب به وقت تهران در ورزشگاه «خارکف » اوکراين انجام خواهد شد.
کونترائو: چارهاي جز شکست دادن دانمارک نداريم.
هافبک تيم ملي فوتبال پرتغال گفت که براي صعود به مرحله بعد تيمش حتما بايد در ديدار مقابل دانمارک پيروز شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پرتغال در بازي نخست خود مقابل آلمان اگرچه که بازي خوبي را ارائه داد، اما با يک گل تن به شکست داد تا کار اين تيم براي صعود به مرحله بعد سخت شود.
فابيو کونترائو هافبک چپ پرتغال گفت که براي صعود به مرحله بعد بايد در هفته دوم اين رقابتها مقابل دانمارک پيروز شود.
هافبک رئال افزود: در مقابل آلمان بازي خوبي را به نمايش گذاشتيم و اصلا مستحق باخت نبوديم. اگر بتوانيم مقابل دانمارک هم همان بازي قبلي را به نمايش بگذاريم مطمئنا پيروز خواهيم شد.
وي درباره اين سوال که چرا عملکرد او در تيم ملي با بازي در رئال متفاوت است، گفت: در تيم ملي بازيکنان اعتماد زيادي به من دارند. بر اين باورم که اين دليل اصلي درخششم در تيم ملي است. همين اعتماد به نفس بازيکنان و کادر فني به من باعث شد تا در ديدار آلمان اجازه خودنمايي به مولر را ندهم. پرتغال در ديدار بعدي خود چهارشنبه به مصاف دانمارک ميرود.