من منظورم انتقالی که سر و صدا داشته باشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohazalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب حالا در مورد اینتر چی بگیم...
از چی شروع کنیم...
نمایش نسخه قابل چاپ
من منظورم انتقالی که سر و صدا داشته باشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohazalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب حالا در مورد اینتر چی بگیم...
از چی شروع کنیم...
آخه اينتر كه مثل تيمهاى ديگه نيست،يه سرى تيمها واسه يه خريد معمولى اونقدر سروصدا ميکنن که انگار مارادوناى هزاره جديد رو گرفتن ولى اينتر يه جوون خوش تكنيك آرژانتينى گرفت هيشکى نفهميد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی اینکه خوبه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر چه حاشیه کم تر باشه تیم بهتر نتیجه میگیره...
:yes:
بالاخره حق به حقدار رسید و اسکودتو 2006 دست ما موند حالا دشمنامون هی بالا پایین بپرن...!!!:hehee:
من که خوش حالم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جام تو دست خودمون موند...
:inter::inter::inter::inter::inter::inter::inter:
یکی به من بگه این اینتریا با چه استدلالی فکر می کنن دو تا اسکودتویی که با زحمت بازیکنای یوونتوس تو زمین بدست اومده واسه خودشونه؟؟؟
براي راي دادن به تيمي كه دوست داريد يه سري به اين پيام بزنيد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]:chakerim:
نراتزوری این روزها به یک عمارت هزارتو شباهت دارد. آن ها هنوز ریتم خود را به دست نیاورده اند، بازیکنان گیج و سردرگم نشان می دهند و تنها نکته مثبت پیش فصل برای آنها، موفقیت کوچکشان در تروفو تیم کاپ سن نیکولاست. یادداشت امروز به چند نکته از شرایط آن ها می پردازد.
چیزهایی که سر جای خود هستند
یک. می توان امیدوار بود که میلیتو همان شاهزاده دو فصل قبل است. او پنجمین گل خود در دربی های مادونینا را همین چند روز قبل در باری به میلان زد. گلی که تلفیقی از سرعت، تکنیک و هیجان بود.
دو. پاتزینی هم هنوز همان ال پاتزوی لئوناردوست. گاهی فکر می کنم او را ساخته اند تا در اینتر بازی کند. او می تواند برگ برنده گاسپرینی در لحظات حساس باشد.
سه. فورلان قبل از هر چیز متولد آمریکای لاتین است. این فاکتور نانوشته موفق در جوزپه مه آتساست. پیش از او هم وطنش رکوبا سال ها در اینتر پادشاهی می کرد. در هر حال شاید رفتن اتوئو آن قدرها هم که فکر می کنید فاجعه نباشد.
چهار. گاسپرینی می تواند روی ترکیبش کار کند و جواهرات تازه ای را از صندوقچه بیرون بیاورد. جوئل اوبی را در سوپر کاپ دیدیم. همان یک نمایش او به قدری دلپذیر بود که شاید به حضور ثابتش در سمت چپ خط هافبک اینتر منجر شود. کاستاینیوس و ریکاردو آلوارز نیز پتانسیل بالایی دارند.
چیزهایی که سر جای خود نیستند
یک. خط دفاع سه نفره گاسپرینی همچنان مسئله روز است. آن ها در برابر یوونتوس متزلزل نشان دادند. وی چیوو را در سمت چپ خط دفاع سه نفره خود قرار می دهد، ساموئل را در مرکز مستقر می کند و رانوکیای جوان به سمت راست می فرستد. چیوو فصل گذشته در اکثر دیدارها پاشنه آشیل تیم به شمار می رفت. شاید بهتر است لوسیو، ساموئل و رانوکیا هر سه در زمین حاضر باشند. اما اگر یکی از آنها آماده نباشد چه؟
دو. هیچ کجای قرارداد گاسپرینی ذکر نشده است که او باید حتما 3-4-3 بازی کند. مسلما اسنایدر در سیستم 2-1-4-3 زهردارتر خواهد بود. او می تواند پشت سر میلیتو و پاتزینی بازی کند و به دروازه نزدیک تر باشد.
سه. تنها چند روز به پایان مهلت نقل و انتقالات تابستانی باقی مانده است. روزهایی که شاید برای اینتری ها بیش از تمامی تیم ها سرنوشت ساز باشد. شرایط اسنایدر هنوز مشخص نیست. ستاره هلندی هر لحظه ممکن است سر از اولدترافورد درآورد، دقیقا به همان سرعتی که به اینتر آمد.
چهار. سایه قانون Financial Fair Play پلاتینی روی سر اینتر و موراتی سنگینی می کند. شرایط وخیم تر از چیزی است که فکرش را می کنید. Grande Inter اینتر دو فصل قبل ممکن است به همین زودی ها به سرنوشت لاتزیو یا والنسیا دچار شود.
نقل و انتقالات یک هفته پیش تمام شد من نفهمیدم کدوم بازیکنان رفتن و کدوم بلاخره به اینتر اومدن...
سرشناس ترين كسانى كه رفتن اتوئو و ماتراتزى بودن و بازيكنانى از جمله:زاراته,فورلان,ريكى آلوارز,جاناتان,آندره آ پولى و ...جذب شدننقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]