[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دورتمند باید مقصد بازیکنان تراز اول باشد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]یورگن کلوپ سرمربی تیم بورسیا دورتمند می خواهد دورتمند را به مقصدی پرطرفدار برای بازیکنان تراز اول تبدیل کند،یا حداقل به رقیبی جدی برای تیمهای بزرگ در بازار نقل وانتقالات بدل شود.
در نیم فصل باشگاه دورتمند توانست با مارکو رویس ستاره گلادباخ قرار داد امضا کند این در حالی بود که بایرن مونیخ به شدت به دنبال جذب این بازیکن بود،یورگن کلوپ اعتقاد دارد این اتفاق باعث شده که ستاره های دورتمند از جمله ماریو گوتزه و متس هوملس تمایل بیشتری برای ماندن در سیگنال آیدونا پارک داشته باشند.
به گزارش fcbayern.ir ، کلوپ در گفت و گو با روزنامه ای محلی ایالت روهر گفت: "این اتفاقات تاثیر مثبتی در تیم ما دارد اما این هدف اصلی ما نیست چون همانطور که دیدید سال گذشته بایرن با بازیکنان تراز اول خود نتوانست قهرمان بوندسلیگا شود. ما میخواهیم به تیمی تبدیل شویم که برای موفق شدن نیازی به ترک آن نداشته باشی که این امر بسیار دشوار است اما این هدف ماست. من از تلاش و عملکرد لواندوسکی بسیار سپاسگذار هستم.او توانست جای باریوس را برای ما پر کند البته او در ابتدای فصل عملکرد دلچسبی نداشت اما در حال حاضر من بزرگترین طرفدار او هستم.من دقیقا نمیدانم که لوکاس باریوس در آینده چه تصمیمی میگیرد اما باشگاهی مثل بورسیا دورتمند باید 2 مهاجم بزرگ داشته باشد. چون در این صورت اگر اتفاقی برای هرکدام بیفتد ما راه حل دیگری خواهیم داشت."
دورتمند در ادمه رقابتهای بوندسلیگا روز 22 ژانویه به مصاف هامبورگ خواهد رفت.